- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember #29690 üzenetére
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #29684 üzenetére
Ja, hát igen
Jajj te yeti, msot írhatom át miattad.
Egyébként már vissza is értem, igen. 3.30ra értem le Szentgyörgyre , 5.04kor indult vissza a vonat Újszászról, 6.09kor már Rákosnál járt,6.20 körül a keletiben, én meg 6.40kor már az örsön.Mi , hol , hol a webcam?milyen webcam?
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember #29684 üzenetére
Nocsak, téged is?
-
7
addikt
válasz
bolondember #29687 üzenetére
Megoldom, várj
-
-
escie
őstag
olyan remek problemakba birok utkozni...
hirtelen kene valaki, aki nagyon buffet geometriabol, es postscriptbol is egyszerre.
valaki?
egy ilyet ismerek, de o adta a hazit.az a hazi, hogy rombikus dodekaedert kene abrazolni, ami meg is van, de az egyik csucsa valami hihetetlen devians modon viselkedik. bizonyos szogekbol remekul nez ki a test, de ha elkezdem forgatni, kijon a bibi. vagy rosszul van megadva a pont koordinataja, vagy en rontok valamit.
ehh, debugolhatatlan... -
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #29668 üzenetére
Mit is?
-
válasz
venember83 #29673 üzenetére
Ha úgy érzed
Anno akkor lett tele az a bizonyos cipőm végleg, amikor MSNen/emailben/máshol a sokadik xy megharapott téged üzenet fogadott. Azóta nincs kegyelem
-
7
addikt
válasz
venember83 #29676 üzenetére
Az a link egy alattomos állatfaj. Majdnem annyira, mint a motkány, amelyik linkelte a linket.
-
csapos2
addikt
Melyik állat az, amelyiket a horgászok szokták a horogra tűzni? Ilyen hosszúkás, nyálkás jószág. Nem ugrik be a neve....
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #29674 üzenetére
Micsoda felos farkas vagy te? Nem csoda, hogy baranyborbe bujtal...
-
RoyalFlush
őstag
válasz
venember83 #29673 üzenetére
ákásszuk fel
-
válasz
Spirál #29669 üzenetére
És egész véletlenül a saját linkedet osztod meg a néppel. Nem a játékkal van a bajom, hanem az elvvel. Kb,mint a keress pénzt és a "my friend ID sorba ird be,hogy győzike (azaz én) mert csak így működik"
Szóval szerintem vagy linkeld a játék főoldalát, vagy avasd be a jónépet, hogy ezzel neked segítenek. Nem nem az az 1 kattintás fáj...
-
Spirál
tag
szevasztok!
Ezt próbáljátok ki: *****
Ngyon jó kis hekkelős játék, csak regisztrálni kell és mehet a játék, törj fel kódokat menj be rendszerekbe, fejleszd saját gépedet! nagyon jó én is nem rég regisztráltam! ;)Sok sikert hozzá
[ Módosította: Racecam ]
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #29667 üzenetére
valaki betépett, vagy mi?
hihi, tildy...
Akkor ezt megtiszteltetésnek veszem...
@Kaktusznövénykutya: nem tudom honnan szedted ezt, de én itt fetrengtem... Még most is...
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #29664 üzenetére
Te bolond, teged modinak javasoltak! Ehelyutt ni.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember #29664 üzenetére
Étterem.
Valakinek a kukaca/gilisztályastb. persze horgászokra gondolok
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
philoxenia #29661 üzenetére
átvitt micsoda?!
-
csapos2
addikt
válasz
venember83 #29662 üzenetére
Engem nem igazán a hír érdekelt, csak segíteni akartam az ufonak egy pár csajjal. Kócoska.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember #29659 üzenetére
Jó estét !
Nem igazán szabadna keverni a két fajt, a giliszta gyűrűsféreg, a kukac meg leginkább valaminek a lárvája
Vagy átvitt értelemről volna szó ? -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
RoyalFlush #29652 üzenetére
hát bakker, akkor inkább maradok a szakállnál - kutyapóz, sötét szoba...
Főgiliszta - ne gilisztázzunk? de ja az vagy?!
-
nike_
addikt
válasz
RoyalFlush #29652 üzenetére
Heh, de kemény!
-
RoyalFlush
őstag
válasz
bolondember #29647 üzenetére
no neki nincs szakálla, remélem megfelel
-
Thrawn
félisten
Anyám borogass! Ki kéne nyitni az űberláma topikot...
szerk: vaklárma... -
Másnak is iszonyat lassú a Ph!? Vagy csak velem szórakozik megint a szolgáltatóm?
-
fokukac
nagyúr
ez a gilisztázás olyan sértő, te tömeggyilkos!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
RoyalFlush #29646 üzenetére
micsoda csöcsök...
csak az a szakál no, az zavar...
-
RoyalFlush
őstag
válasz
fokukac #29644 üzenetére
max bomb raider
-
tiv83us
veterán
válasz
Racecam #29639 üzenetére
Ez valahogy az egyik fo oka, hogy nem kivankozom Magyarorszagra menni. Mondjuk en balga isten, mikor a foldre leesek vala masfel eve, pont valasztasi kampany vala es az elso 10 plakaton egy siro nyugdijas volt, hogy milyen kurv@ szarul el, majd mikor busszal elhaladtam a Parlamentnel, lattam a sok idiotat /bocsanat/, a -10C-ben ott fagyoskodni es tuntetni... Aztan masnap a buszon allva hallgattam, ahogy a nep beszel, ez az Orban kocsog, a Gyurcsany egy fasz, igy is szar minden, szar fos, szar orszag, keves nyugdij es amugy is politika, politika, politika, szarabbul elunk mint 4 eve..
Hat ecsem, engem itt annyira erdekel a politika, hogy estleg elolvasom, ki all jobban jelenleg a Republikanosok es a Demokratak kozt /ugye itt nincs kismiska part, meg meg masik 60/, aztan tovabb lapozok es elfogyasztom a reggelim, tevet nezek /filmeket, nem politikai vitakat/.
Ha netan valakinek van egy matrica az autojan, hogy "Hillary for President" vagy "Obama for President" annak sem fogja kiszurni a kerekeit es betorni az ablakait senki masnapra. -
Racecam
nagyúr
válasz
Lord Zero #29615 üzenetére
Tudod én is így gondoltam. Sőt, nem csak gondoltam, de tettem is bizonyos lépéseket.
5 nap és puff neki. Nem az a fiú, mint régen. Nem tudom, nem értem. Nem értem, hogy lehet az, hogy bármi itt a fórumon, de különösen a politika, ekkora indulatokat tud kiváltani.
Nagyon sajnálom... -
RoyalFlush
őstag
válasz
bolondember #29634 üzenetére
nekem az Epic movie nem jött be .. minden filmből ki lehet ragadni 1-2 jobb jelenetet ...
-
tildy
nagyúr
Jórég lehetett, mivel 1998-2004 között mindig 6 hét volt vizsgaidőszakra, 5-8 vizsgával.
De az már rég volt. akkor az embernek nem is volt más dolga, mitn tanulni tanulni és tanulni. Igaz a kandón, és az is igaz , hogy azóta redukálták 5-re, pardon, újév miatt 4.5 hétre.
Levelezőn egyrészt kevesebb tárgy szokott lenni mitn nappalin, ráadásul az emebr két vizsga közt dolgozik , és kevésbé tanul.Egyébként van errefelé valami jogászpalánta? Fontos lenne
-
Bash
őstag
Ha azt hiszed, hogy én egy könyvmoly voltam, óriásit tévedsz. Bár az óralátogatás kötelező volt, nekem rendszeresen voltak más (igazolt) elfoglaltságaim délelőttönként, pozícióm miatt lényegesen szabadabban mozoghattam, mint társaim.
Azt hiszem elég ha csak a nyári szüneteimet hozom fel példának. Minden évben 5 hét volt a nyári szünet, én ebből az 5 hétből 2 hónapot külföldön töltöttem két egymást követő évben is. -
I_Am
veterán
válasz
venember83 #29617 üzenetére
Mert nem akartam az lenni. Elég volt mikor a közgázvizsgán pótlapokat kértem.
Én: - Tanárnő kaphatok pótlapokat?
Tnő: - Írjon a lapok hátoldalára.
Én: - De már azok is tele vannak.
299 diák egyhangúan: - úúúúúúú! (nem a pozitiv értelemben)
Én mindig csak annyira tanultam amennyire akartam és amennyire érdekelt valami. Inkább éltem a suli mellett. Én ezt az utat válaszottam.
-
I_Am
veterán
Hova jártál és mikor? Mert ha emlékeim nem csalnak, akkor köbö egy időben jártunk a hazai felsőoktatás nagyszerű intézményeibe, de én egyáltalán nem emlékszem ilyen kemény időszakra.
Jó volt, hogy részegen mentünk be a matekzh-ra, de legalább lesz miről mesélni az unokáknak.
Amugy 2-es lett.
-
Lord Zero
addikt
ni, egy brendnyú felfedezés (talán másoknak nem az, nekem igen): faster visszajött!
ezdejó! (talán másoknak nem az, nekem igen) -
Lord Zero
addikt
válasz
venember83 #29554 üzenetére
fú.. a kisfiam megőrülne érte...
ha blacksoulnak nem kell, én viszem : ) -
burgatshow
veterán
Jó étvágyat /me!
-
burgatshow
veterán
válasz
bolondember #29600 üzenetére
Biztos veterán...
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 10
- Revolut
- Politika
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest