Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Azért mire van eszed.... -
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Én ezt megértem, de én továbbra is a daliás testőröket kritizálom. Nem tudták megvédeni Teréz anyut sem a haláltól, sem a kukacoktól. Ez Jánoskára rossz fényt vet.

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
philoxenia
üzenetére
morbidban két képes képregény:
-első áll faszi, kezében pisztoly, mire akivel szemben áll azt mondja: "nem mered meghúzni a ravaszt!"
-következő képen pisztolyos bácsi szekszuális aktust folytat egy rókával, miközben annyit mond: "mi az, h nem merem meghúzni a ravaszt"?!

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Mondjuk, én gonoszabbra gondoltam, a meghúzásnál. A Ravaszt mint személyt ....
-
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Már azt is megették a főkukacok

-
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
"Gyere, húzd meg a ravaszt, ugye érzed a tavaszt?"

Ákos munkásságából az egyik kedvenc sorom. -
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
De ő már meghalt. Heh, micsoda testőrség, még a feladatát sem tudja ellátni...

-
Víg napot polgárok!

-
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Szőrös az már azóta, mióta nem ágálok, hogy de csak Han Solonak szőrös, mint azt a Birodalom visszavág óta tudjuk.

-
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Szerintem te bele vagy bolondulva Jánoskába, és észre sem veszed, hogy itt mindenki egyéniség, ezért nem daliásak, mint Jánoska - Jánoskának ugyanis ez adja az egyéniségét. Kicsit hülye, kicsit bunkó, de azért a miénk.

-
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Jó reggelt azoknak is, akik (szerkesztés nélkül) elfelejtettek köszönni a szőröstalpú yetimaciknak, illetve a többi offolónak

-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó reggelt Huszároknak, vérteseknek, gyalogosoknak, dragonyosoknak !

-
na elmentem vizsgázni.
legalább 1 órát készültem rá.
tegnap még este 10-kor is dolgoztam, gondoltam majd tanulok ma reggel, hát egyszer átolvastam. de még van egy fél órám

-
ngabor2
nagyúr
kaptunk kipróbálásra egy aranyos kis laborgépet.bácsi bekapcsolta, néztem a boot képernyőt. kiderült, hogy egy 600MHz-es cerka van benne 256MB ram társaságában, és linux fut rajta
egyre szimpatikusabb. -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
..jelen, hol tartunk?

mod: yaya, 1 n33d
-
bolondember
MODERÁTOR
kellemetes jó reggelt mindegykinek!
-
válasz
paramedic
üzenetére
Hát ez bizony hatalmas probléma
. Én meg szoktam sasolgatni ezeket a szemeteket, néha találok köztük hasznosakat, ha meg nem, akkor emberpróbáló módon bevágom egy közeli kukába, oszt jóvan
Sőt, Én még az utcákon szórólapot adogató diákoktól is elveszem ha adni akarnak valami papírt, mert tudom, hogy őket ezért fizetik, ennyit igazán segíthet az ember rajtuk, szerintem...És kuka mindíg van a közelben ahová eldobjam azokat is 
-
Egy jogász véleménye nem csinál nyarat, de jó úton haladunk...
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Csak legyen már vége

Jó hogy kelés után fél óra alatt sikerült elindítani a kocsit, brrr. Persze hogy időre kellett volna menni...
-
frame>24
addikt
FONTOS kérdésem lenne az ámerikai userekhez!
Emlékeztek-e olyan jelölésre főként hústermékek csomagolásán, mely a következőt írja: "bacteriophage preparation"?
Ezt a dolgot az FDA 2006 augusztusában vezette be, és szeretném tudni, mennyire elterjedt?
Esetleg majd meg lehetne nézni otthon, ha nem nagy stressz.Köszönettel: frame
-
7
addikt
Teljesen félreértetted. Az a webcam azért van ott, hogy tudjuk, mikor lehet téged zaklatni PHP-vel kapcsolatos problémákkal, illetőleg azért, hogy jól lecseszhessük a kaktuszokat, akik olyanokat kérdeznek, mint pl. "tildy már hazaért?". De te, te csak arra tudsz gondolni velem kapcsolatban. Megértem én, nincs azzal baj, csak azért mégis...

Egyébiránt pedig én csak elkottyintottam, de nem egyedül telepítettem

-
burgatshow
veterán
De rohadtul nincs kedvem tanulni....

-
ToBeY
nagyúr
Magyarországon van dunkin donuts?Úgy megennék pár jó fánkot.Úgy rémlik mint ha régebben lett volna,de már nem látok sehol sem.

-
vágányzár
tag
reggel elfelejtettem alsógatyát venni, tök jó, egyfojlyjtában merevedésem van.......
-
dragonfx
veterán
Szeretem ezt a fórumot, oylna jol indul a napom ha benézek és olvasgatok picit

-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
A hálátlan dögök.
-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Kikre gondolsz?
Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
azt tudja, hogy az nekünk való lenne,
csak "nem rátok tartozik", ami ugye egészen más, bár ha jön a szarvas, elmondja majd, mi a különbség. 
egyébként sem érdekel hogyan majszolod a csokit netezés közben

ööö...