Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
kellemetes napot, eltakarodtam aludni.
-
válasz
bolondember
üzenetére
köszi a felvilágosítást

-
Bubu79
addikt
válasz
frame>24
üzenetére
Ha a pajzsmirigyed lenne a ludas a dologban, akkor azt már észrevetted volna

Az igaz, hogy felgyorsítja az anyagcserét

Túlműködés esetén rendesen veri a víz az embert akár még 12 fokban is - előfordul még az is, hogy az ember hadarva kezd el beszélni ( minő érdekes mellékhatás )...
Egyébként irigyellek - én lassan már attól is hízok, ha levegőt veszek, igyekszem is leszokni róla

bolondember: hát jó - ezúttal marahat a bárány bekecs Rajtad

#28994: A cégért minden - több jut a tartályokba cseppfolyósan

Szia Diego!

-
Racecam
nagyúr
Ajjaj!!

-
válasz
bolondember
üzenetére
mea culpa
ez mit jelent? még nem sikerült rájönnöm

-
csapos2
addikt
Lehet, hogy csokit kellene ennem...
-
ádyz
addikt
Szépjóreggelt!

10-re mehetek be gyakorlatra, f@sza...

Semmi kedvem, most is csak egy kis D'n'B nyugtat meg, 2×110W 100% hangerőn.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Jóreggelt mindenkinek

Szépen vagyunk...
Nem elég, hogy szeretnéd, hogy keverjek Janoska26-tal, még ez a szép, gülüszemű avatarom sem hagyott Benned mély nyomot 
Rögtön kiforgatlak a bundádból

-
tiv83us
veterán
Kozeleg az ejjel 3, ideje agyba menni. Joejt mindenkinek.
ps: Jancsika, nem vagy gazdasagilag eletrevalo...

-
EQMontoya
veterán
jóreggelt. és ez most tényleg jó reggel, mert nem kellett korán kelnem. micsoda életérzés, hétfőn aludhattam fél 9-ig.
-
csapos2
addikt
2 dl bubis vizet kérek.
-
ngabor2
nagyúr
szépet, jót és reggelt, ebben a sorrendben. épp reggelizek, bár a "húst nyomokban tartalmazhat!" típusú felvágottamat sikeresen otthon hagytam, úgyhogy a tejet kénytelen vagyok üres zsemlével megenni. hogy ne legyen ízetlen, a tejbe tettem egy kis kávét, a füstölt tea az már durva lett volna bele

-
na még ilyet se b@sztam.. be akartammeni a régi gimimbe, beszélni a volt matekanárommal egy kis vizsgára való felkészítésről, erre most hív hugom, hogy el ne induljak, mert hazaküldték az egész sulit.. szerelik a fűtést..

-
tbs
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Jóreggelt, jóalvást..!

-
tiv83us
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Pedig az elobb komolyan azt hittem, hogy az enyemmel vagyok bejelentkezve, gondoltam de jo poen lesz, hogy alairom, hogy "tiv voltam"...

Amugy ket gep van, de router nincs, a laptop meg eleg gyerul veszi a szomszed zoldjenek a fujet...szal erted. Ezer' a kavar.
-
Kidus
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Kidus most volt fel eve, en meg masfel. Majd talan ha elfogadtok mar valami normalis fizetoeszkozt, EU, vagy USD vagy mittomen
/szal olyan 2020 koruli PH! talin ott leszunk
/.Gronlandra amugy szivesen mennek, szeretem a Jegesmacikat, meg amugy is akartunk sielni menni...

tiv voltam
-
djtoomi
addikt
Jónapot!
Há miféle hogy a 30.000 még nicnsen meg?

-
válasz
bolondember
üzenetére
nemtom, mondjuk mult héten nem nagyon voltam, úgyhogy akár Én is lehetek az akivel keversz

-
csapos2
addikt
No, itt jártam, majd egyszer jövök.
-
Zewa
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Régen volt csak annyira félnek a terrorizmustól hogy beszüntették. (Ill. csak átneveztették)
Én lassan elkaparok. További szép napot!
Jah és: Pálinkás jó reggelt! -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
tiv83us
üzenetére
ez komoly, h nincsen Bomba?
akkor mia francé' írják rá az üvegre, h Mo. első számú exportcikke?
Mert Ausztria, Németország, Belgium - itt nem láttam sehol....
AvP2 - Requiemet nem kicsit készülök megnézni, csak az a baj, h itthon még vagy 3 hét, mire adják... A vége lehet, h virágkölcsönző lesz..
milyen infóra vagy kíváncsi?
nem Kidus voltam.
-
tiv83us
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Olyan itt nincs, de nem is szeretem, jobb a RedBull

Ahh, fakken angol billkiosztas....
Valaki latta mar az uj AvP-t? Azt keszulunk megnezni, valaki valami info?Kidus voltam
-
bolondember
MODERÁTOR
ááá, az amcsi úrificsúr nem érezné itt jól magát, szűkös autók, szűkös utak, szűkös minden, mocskos levegő, itt senki nem beszél angolul (aki igen, az meg éppen dolgozik)...
á, Mo-t nem ajánlanám...
(nem kell Neked még egy Nő
)@Jókerapó: Ajánlanám RedBull helyett a Bombát.. finomabb. (csak ne telefonon beszélj róla, ha érted mire gondolok!

-
Zewa
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Esetleg Magyar o. ?
1hét. Nem több! -
tiv83us
veterán
Asszonyka a Red Bull-t tolja. A sor az enyim. Hat kijar egy kis vikeson a sok szopi utan. Ezt mar az elejen eldontottuk, hogy minden negyedevben egy hetet kiveszunk es elhuzunk valahova jo messze legalabb egy hetre. Ennyi kell.
Szerintem a kovetkezo allomas aprilisban Florida lesz. Vagy Vegas.
-
Solad
addikt
a moka tobbi reszet nem is emlitettem. kedden ket vizsga, szerdan-csutortokon csak 1-1. Eljen a vizsgaidoszak jupii
És ne feledjétek: a guitar hero a legjobb jatek a vilagon

-
tiv83us
veterán
En meg itt ulok a PH! elott, este 10 mult, mindjar Xbox-ozok egy kicsit ugy hajnal 4-ig egy 12-es pakk sor mellett, majd lefekszem a baratnom melle, alszok ameddig akarok, kedden meghoditom ismet az Appalache-t, 6 oras ut haza Kentucky-ba es legkozelebb csutortokon melozok. How's that sound loosers?

-
Solad
addikt
hat ugy tunik ma nekem sem jut az alvasbol... itt ulok a gazdasi jog folott, nyolctol vizsga
-
Zewa
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Tudom.
Úgy érzem most már nem fogok aludni. Összepakolászok,megcsinálok mindent és kimegyek a bnömhöz még suli elött.
Nekem ált elég 6h alvás. Bár kis alvásal ált. nem tudok mit kezdeni. (Néha házibulikban azért jó 1 órácska.) -
tiv83us
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Ooo...most mondjam azt, hogy igen, kiskocsog?
-
Zewa
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Tudom. De vmi olyasmit is hallotam hogy 3h nál kevesebbre nem érdemes lefeküdni.
Vhol én is hallotam hogy az ember~1,5orás alvási ciklusokban alszik. (nekem ez be is jött bár elég nehézkes ugy összehozni.) -
Zewa
senior tag
Halihó!
Látom offolok mindig voltak, vannak és lesznek is.
Most értem haza
De ~6kor kelnem kéne.
Érdemes ennyi időre alukálni?! 
-
tök királyság az ágyból, notiról netezni.

de sajnos én is 7-kor kelek...
-
frame>24
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
meg akkó má linkelhetnénk neki valami stirling motor - vidiót is, hadd legyen teljes a gyönyör...
-
-
7
addikt
Az a kislányos videó egész komoly problémával foglalkozik egyébként. Csak barom, aki reklámozza heccből.
-
Racecam
nagyúr
Anyám!!!
Most jut eszembe, hogy 7-kor kellnem kell.Úgyhogy jó éjszakát mindenkinek!!

-
Gambit
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Tudtam... Kegyetlen az élet.
Megyek is, mert így nincs értelme semminek.Race: Nem, viccelünk.
MarKoo: Na szevasz öcsém!
Mikor kaptad azt a két o-t a nevedhez? -
MarKoo
addikt
Betévedek ide ilyen késő és meglepődve látom, hogy nagyjából ismerős arcok vannak jelen, még ilyenkor is.
Valahol a 36-os OT-nál elveszítettem a fonalat. 
-
Gambit
őstag
-
Racecam
nagyúr
17-6
Jó vót!
Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Alkoholista nevelde
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 11. nap: SKALD: Against the Black Priory
- PlayStation 5
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fujifilm X
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nagyon megtetszett, de sztem vissza fogok állni a hóemberre... sokaknak nem tetszik, meg a hóemberről ismernek meg