Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
én a pamutkettőben lévő fukarban jártam így - nem is emlékszem, h mi volt a táskámban, de értékes (asszem a fényképezőgép meg még vmi), és hát, mint azt ugye, nem fogom ilyen átláltszó "kitudjamennyireziher"-típusú szekrénykékbe betenni...
Srác rámszólt, mondtam, köszönöm, én ODA nem teszem be a táskám, sarkon fordultam és eljöttem - apropó: miért is van nekik akkor kamerás megfigyelőcuccuk? Dísznek? és a sok biztiőr az á(l)ruház területén?Hasonló: tavalyelőtt nyáron rendeltünk egy Pana TZ-1et az eksztRémdigitálnál, 96k - megjött, nyújtanám a kártyám, néni rámnéz és közli, h nem lehet kártyával fizetni... vegyek fel zsét - mondom NÉMET számláról itthon, ENNYIT?
Megköszöntem, átmentem a fukarba, ott 1k-val drágábban megkaptuk, kártyával fizettem...
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest