Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
válasz
bolondember
üzenetére
velem is eljátszották ezt sokszor. raktam is mindig a cuccom a csomagmegőrzőbe (amiből van 20 db, ugye)
egyszer vállaltam a tortúrát, hogy beviszek értéket, mert megfelelő tokot akartam a fényképezőmhöz. Így a csávó ráragasztott egy cetlit a gépemre, tanusítandó, hogy igen, ezt én hoztam be a boltba.basszus, utána egy hétig kapartam a gépről a cetli maradványait, végül alkohollal kellett lemosnom.
---------------------------
azóta viszont valami változás történhetett, a westend és az árkád MM-ba nagyon sokszor járok be táskával, és sosem szólnak. IGaz, lehet, hogy az öltöny-nyakkendő teszi...
és újabban már az sem érdekel, hogy van nálam műszaki cikk. vegye el, és bizonyítsa be, hogy onnan szereztem.

a telefonom egy 4 éves 6310i, az mp3 lejátszóm egy 3,5 éves muvo2...

Aktív témák
Hirdetés
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest