Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
frame>24
addikt
hihetetlen.
Az egész élet egy nagy dezsávű, egy hiba matrixban.
úúhhhh..nehéz lesz kifejteni, de megpróbálom.
Észre kellett vennem, hogy mindezidáig 25 év alatt életem folyamán voltak bizonyos emberek, különböző dolgok, fogalmak, melyek abban az adott időben, mikor anno felbukkantak, még nem jelentettek közvetlenül semmit az aktuális jelenemben, csak valamilyen furcsa módon erős emléknyomot hagytak bennem. Azonaban ugyanezek a személyek, dolgok és fogalmak később könyörtelen egymásutánban felbukkantak, és ekkor valódi, kézzelfogható értelmet nyertek. Mintha az élet előre figyelmeztetett volna, hogy ezzel-és-ezzel az emberrel, jelenséggel, fogalommal később még közelebbi dolgom lesz. Példákat kéne hoznom, de egyelőre nem akarok, mert némelyik elég személyes. Némelyeknek köze van bizonyos szerelmekhez, másoknak például munkához és munkatársakhoz. Vagy épp eredményekhez.
Lehet, h nem érthető, és zavaros a fogalmazás, de ugyanakkor kíváncsivá tett, lesz-e, aki érzett valaha hasonlót. Ez utóbbi érdeklődés miatt írtam mindezt most be, mondjuk h ezzel kerestem egy ürügyet a katarzishatáshoz, amit ki kellett adnom magamból.
(Igen, amúgy Boldog Új Évet, stb..)
Aktív témák
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Thermalright Assassin X 120 V2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest