Hirdetés

Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz venember83 #14784 üzenetére

Voltam otthon. Mehettem volna egy másik város diszkójába, vagy ugyanott az utcán isérhetett volna az éjfél, mint ahogy barátomat tette, aki invitált hogy milyen jó lesz. Voltam egy házibuliban, ami fergetegesnek lett beígérve, mert sok csaj, meg haverok, buli, fanta. De nem volt jó, mert 16 év volt az átlagéletkor, és én azt már emeltem a magam 24-ével. Meg volt egy albérleti buli, ami szintén fergetegesnek lett beharangozva, sok nővel, sok emberekkel, meg pezsgéssel ahogy kell. Voltunk 8-an, abból 6-an elmentek kettesével dugni, vagy mittoménmicsinálni, én meg maradtam egy csajjal, akivel kivételesen csak jó barátok vagyunk, és neki faszija is van. Szóval fél11-től 2-ig kb ültünk ketten és néztük egymást, meg beszélgettünk marháskodtunk, de nem volt teljes az élvezet. Aztán éjfélkor lementem az Örs vezér terére, az kb 100 m, ott haverkodtam ismeretlenekkel, meg tüzijáték-fényeket néztünk a ködben, aztán visszamentem, bevertem 4 pár virslit, és lefeküdtem aludni.
    Most ezek közül választhatok idén is.
    Igaz, hogy egy 7-8 vagy több fős szlovákiai kirándulós, 4 napos hepaj lett volna eredetileg, de a főszervező most visszakozik. Hát nagyjából ez van.
    Persze lehet hogy mi vagyunk elkényeztetve, mert korábban viszont olyan házibulik voltak, ahol egy emeletes régi családi házban 50-60 ember bulizott együtt, a helyi dj srác nyomta a zenét barátilag, és habár ott is dugtak 2 szobában, de mindig akadt ember ezen kívül is.

Aktív témák