Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Voltam otthon. Mehettem volna egy másik város diszkójába, vagy ugyanott az utcán isérhetett volna az éjfél, mint ahogy barátomat tette, aki invitált hogy milyen jó lesz. Voltam egy házibuliban, ami fergetegesnek lett beígérve, mert sok csaj, meg haverok, buli, fanta. De nem volt jó, mert 16 év volt az átlagéletkor, és én azt már emeltem a magam 24-ével. Meg volt egy albérleti buli, ami szintén fergetegesnek lett beharangozva, sok nővel, sok emberekkel, meg pezsgéssel ahogy kell. Voltunk 8-an, abból 6-an elmentek kettesével dugni, vagy mittoménmicsinálni, én meg maradtam egy csajjal, akivel kivételesen csak jó barátok vagyunk, és neki faszija is van. Szóval fél11-től 2-ig kb ültünk ketten és néztük egymást, meg beszélgettünk marháskodtunk, de nem volt teljes az élvezet. Aztán éjfélkor lementem az Örs vezér terére, az kb 100 m, ott haverkodtam ismeretlenekkel, meg tüzijáték-fényeket néztünk a ködben, aztán visszamentem, bevertem 4 pár virslit, és lefeküdtem aludni.
Most ezek közül választhatok idén is.
Igaz, hogy egy 7-8 vagy több fős szlovákiai kirándulós, 4 napos hepaj lett volna eredetileg, de a főszervező most visszakozik. Hát nagyjából ez van.
Persze lehet hogy mi vagyunk elkényeztetve, mert korábban viszont olyan házibulik voltak, ahol egy emeletes régi családi házban 50-60 ember bulizott együtt, a helyi dj srác nyomta a zenét barátilag, és habár ott is dugtak 2 szobában, de mindig akadt ember ezen kívül is.
Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- Logitech z5500 5.1
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest