Hirdetés
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
jó reggelt... bahh, korán van és hideg

-
hm... most hogy mondod, alakítsunk pártot, legyen mondjuk MAKOP, Magyar Alkoholista Kockák Pártja
Oszt Én leszek az elnök, aki rám szavaz mindenki korlátlan nyóc megabites internetet kap ajándékba, sőt, még fizetheti is
ost megyünk sztrájkolni 
most nézem még búvárostopic is van, van egy speciális búvárszivattyúm ha érdekelne valakit

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
mehetsz, csak nem sok látszatja van. ha sztrájkolsz, azzal mit érsz el? 3 bagós morcos lesz, mert 2 nappal később patkol el?
csak annál van értelme sztrájkolni, ami látványos. ha halomban áll az úton a szemét, az látványos. ha nincs víz/gáz/áram, az látványos. ha nem jár busz, az látványos. de ha egy festő nem fest, vagy a parképítő nem parképít... azt egy jódarabig le se xarják. ha egy multinöcönális cég egy pici telephelye elkezd sztrájkolni, azt a cég "észre se veszi", ha nincs megfelelő érdekvédelem. de mivel kishazánkban amire egy szervezet kellene, ott vagy egy sincs, vagy több van, és mind a másik ellen.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
az, hogy nem dolgoznak, nem jelenti azt, hogy:
- buszon vannak
- ha mégis ott vannak, akkor nem fűtenek maguknak... nem kicsit, nagyon.didergő buszsofőrt még nem láttqam. utasként majd megfagytam, de ő ingben ült a jóóó meleg fülkében, hogy rohaggyon meg az összes befőttye.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
mert telhetetlen vagy. de ha majd egyszer meglátod k nagy angélát...
wiszkasz: kell neked annyit kocsmázni... biztos a sok hideg sörtől megfáztál.
amúgy érdekes ez a reggeli volán sztrájk... az összes hajdu volán buszjárat megy, pedig a rádióban (emeregy kosutrádió, hajnaltáj, a vidékmagazin
) azzal riogattak, hogy nem fognak járni. nem mintha érintene, mert a dkv eddig még nem nagyon sztrájkolt. csak szar sárga villamosokkal keseríti szegény munkába járók életét 
-
válasz
venember83
üzenetére
Nekem gondolom legalább nyócasával

-
venember83
nagyúr
Szepjonagyot mindenkinek, egyeseknek parosaval, masoknak csak egyesevel

-
Whaskes
senior tag
39,5 fokos láz powwa. attól függetlenül egész jól vagyok...

-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
fárasztasz itt egész nap a jútyúbos linkeiddel...
1968? úgy érzem, már akkor is le voltunk egy picit maradva zeneileg.
táncdalfesztivál.... kislány a zongoránál meg gedeon bácsi...Egy évvel korábban, kicsit nyugatabbra Jimi akkor már a fogával gitározott...
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsojjaki...
Ha ott lennék megsiratnálak
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Thrawn
üzenetére
a kapcsoló le van nyomva, attól nemtartok, az áramütéstől se - fenn megnéztem, az is korrektnek tűnik, tehát én a foglalatra tippelek - pláne, mivel már volt, h hiába tekertem be a foglalatba az izzót, nem volt hajlandó világítani... Mármint a villanykörte..

két izzót kipróbáltam, fene se tudja mi lehet...
ezé' kéne egy szaki, vagy olyan, aki itt van, mert ha már engem agyonvág az áram, legyen aki megsirat helyben...

-
BlacKSouL
addikt
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Ehh...
Zseblámpa vagy valami? Ha ennyire para az áramütés akkor le kell nyomni a biztosítéko(ka)t arra a kis időre. A kapcsolóval érdemes kezdeni, ahhoz még nem kell létrát szerezni mint a csillárhoz (bár neked lehet elég egy szék is
). Ha minden drót a helyén van és nem lötyög, akkor goto csillár. Ha jól sejtem egy félgömbszerű takaróelem van a tetején ahol a mennyezethez csatlakozik. Ez egy csavarral van rögzítve, azt kilazítva már alákukkanthatsz. Ha a csokiban is rendben vannak a drótok akkor lesd meg a villanykörtéket, bár elég valószínűtlen hogy mindegyik egyszerre égjen ki. Ha ennek ellenére sem ok a dolod akkor keress egy szakit aki megnézi. -
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Meg is nézted, vagy csak ültél a sötétben és eddig gondolkodtál?
-
bolondember
MODERÁTOR
amúgy arra a következtetésre jutottam, h:
-a foglalat rossz
-vagy valami más (mert ugye egy kurba üvegbúrás mezei lógó foglalatos csillárnak nevezett szörnyűségben oly sok minden van, ami elromohat)
-vagy nem tudom... -
válasz
bolondember
üzenetére
szeksz, pfuj.
"hagyjuk az erotikát a hanyatló nyugat ópiumának, elvtársnő!"
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Whaskes
üzenetére
világítás a szobában...

bolondembert nem kell félteni, kipróbálta a prouccát, a szükség van sebesség legújabb részét... Mert ha nincs villany, nem tudom a Dűne-ciklust folytatni, így marad a közepes játék...

az az igazság, h annyira alapból szar a kedvem, h még az áram se b@szna meg ma...
szerk: - na, kurba jó, megint előjött a szeksztéma...

-
Whaskes
senior tag
csak nagyon, nagyon hallom a 20k-t,,, max hangero és rátapasztom a fülem a hangfalra.

-
BlacKSouL
addikt
[link] Kipróbáltam már mit tud a hangcuccom ezzel a gyengus integrált hanggal. Hát a hangfalak 50Hz-ig tudnak lemenni, fent meg 16kHz-nél a kártya elkezd torzítani, de még épp bírnák. A fülesem meg 40Hz-et még pöpecül viszi, a 30Hz-et is még tisztán hallani, de ott már erősen csökken a hangerő. Lejjebb nem megy az sem. Viszont a 20Hz-20kHz tesztben bőven a 16kHz fölött is még fütyül, olyan 19k-ig tippelem hogy bírja a fülemmel együtt.
Hát a fülesben nem csalódtam. Egy bajom van, hogy nincs benne több membrános rendszer. Így a zajosabb résznél eltűnik kicsit a mély. Na de majd ha sokat keresek. És lesz egy rendes kártyám is. -
neduddki
nagyúr
válasz
Whaskes
üzenetére
HI!
Messze messze egy travoli idoban es mikor a kozlekkar meg a 9.ker boldogitota, volt egy elekreolabor de hat levalasztro trafomeg nem volt meg hat elege teli ido volt es kkoran sottedett hat tortent egy erekes eset, meres kozben valahogy visszakerult a egy mazzag ahova ne kellet volna, a fel 9. keruletben elmet az aram, jo sokiag dolgoztak a szakik rajta, majd a tszcse beszerzett a leval trafot gyorsan, aztan a kar atkltozott a duna tulpartjara:- ))) a forras: Komo /Komocsin Zoltan/ elso eltrolaboron. Ezen a laboron esett meg hogy az egyik maro kollega felvonyitott hogy de buydos van itt, de utanna mar nem is volt kerdes hogy honnan??? hat Tole, a mazzaggyjtemenyt kicsit egyesitette a szigetesnek hala /de mijjen kB! budo svot vegig es meg hideg is mert szelloztetteunk:- )))/
udv
neduddki
-
Whaskes
senior tag
achtung emberek!
-
Whaskes
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
van minden itthon. pontosan mi kellen?

-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Egész pontosan eddig mit csináltál?
szerk: a 230V nem üt olyan nagyot![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Whaskes
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
jah... marcsak a villanyt kene leoltani valahogy....
-
Whaskes
senior tag
fexek az agyban, laptop elottem, tavoli asztali kapcsolattal mindjart beteszek egy filmet... az elet szeeeep
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Ígyjárás. lehet előkergetem az xxl méretűmet
No szétnézek nyeten hátha van itthon olcsóé. -
tiv83us
veterán
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Pako inkabb bunyozzon, o meg inkabb fusson be enekesi karriert Magyarorszagon
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kicsitomi88
őstag
PAko bunyooooooooooooooooo

-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ezek kőkemény tapasztalati értékek. Albiban anno mindig hazaértem, behagyítottam a fagyiba az üveget, beslattyogtam fürdeni, mer' akkor még senki nem mondta nekem hogy nefürgyéle, majd kijöttem, leemeltem egyet a kézhezragadt korsók vagy poharak közül, kiemeltem a meghűlt nedűt, megszisszentettem a bontóval, kibugyogtattam hogy a habja pont a mértékvonaltól a pohár széléig, pontosabban attól 1 centivel magasabban állt, benyomtam a Jóbarátokat, és belekortyoltammmm....
Ha vendégeket vártunk, akkor jobban le kellett hűteni, akkor tovább maradtak bent, különösen hogy egyszerre több is került be, így minden két üvegenként még plusz 3 perccel kellett tovább bent tartani, vagy doboznál 2-vel.
Egyszerű tapasztalat.
Egyébként óriási: [link]
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
WinAmp mi?

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Forró ólom.
Akarom mondani álom. -
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Szerintem hosszú évek tapasztalata és nem hasraütés.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Az üveges sört pontosan 24 percre kell a fagyasztóba tenni, hogy az átlagembenek megfelelő 4-6 fokos hőmérsékleten fogyaszthassuk. Ám ha az ínyencek számára érdekesebb, tehát az ízeket sokkal jobban kiemelő, valamivel magasabb 8-9 fokon akarjuk fogyasztani, ebben az esetben 18 perc elegendő. Mindez természetesen 23 fokos szobahőmérsékletű üveges sör behelyezése, és -18 fokos fagyasztótér esetén érvényes. Barna sör esetén növelhetjük 3-3 perccel az időtartamot. Dobozos sörnél 17 és 14 perc.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Te még fiatal vagy , majd ha tényleg vén leszel, megérted.
Igazából a szöveg a lényeg, zenében Deep Purple, abból is csak a 80'-as évekig. -
venember83
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Annyira nem, lagyulnak es popposodnak a debreceni tank-huszarok.
mod: ertem en mire gondolsz, de teny, hogyha megmaradnak a regi tankos stilusnal, akkor nem tetszettek volna meg. Deep Purple latod az nagyon finom kis zene!
Egyik kedvenc szamom toluk. -
tildy
nagyúr
Hogy elsiklik a téma felett... Na legalább lelőhelyet adj

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Mostanában fedeztem fel magamnak, ami koromat tekintve kissé furcsa
-
venember83
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Ejnye, micsoda izles...
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Whaskes
üzenetére
többrendbeli fogalomzavar... kocsmáros, vagy tiszteletes? monnyauk annyi közös bennük, hogy olyan helyre járnak, ahol sok ember gyűlik össze vasárnap, és bort isznak, csak az egyik jószívvel adja, a másik meg pénzt kap érte

másrészt kocsmáros vs. becsületes. láttál már tükröt? belenéztél? összesöpörted utána?
ha meg már kikérted magadnak, nekem is kikérhetnéd, mert az itthoni készleteim sörből elfogytak. de lehet, hogy nem is baj. a többihez meg nincs hangulatom.
megj.: az autószerelőkkel semmi bajom, a féltengelyt nem lehet felvizezni...
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
jó bejony. bár én most a vbk-ra vagyok rákattanva.
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
fütyülős barackot szaporijjadmeg, méghozzá rendes felest

-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
hát abba nem, csak engem tud felhúzni, hogy 1ik nap tök norma, szülinapján is felszabadult, ivott is 1 picit, most meg itt nyavajog, hogy mekkora egy f@szparasztok vagyunk, mert kb 1.5 óra alatt sikerült kiejteni egy kurv@'t meg egy b@zdmeget.
-
Thrawn
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Thx ezaz! Működik

PazsitZ: Minek örülsz? Te is szeretnél magas énekhangot?
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Ha megtennéd hogy otthon szétnézézel megint egy kis fülbiszbasz (nem zsír!!!) ügyben, azért nagyon hálás lennék
Ne kérdezz semmit

-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Szegyelljetek magatokat, itt kivancsiva teszitek a zembert...

-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
momentán a bibliai szereplő volt...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Whaskes
üzenetére
és ebből értelemből felmentett barátunk melyiket teljesíti? mert szerintem egyiket se...
albínóvarnyu: nem igazán érdekelt a téma. a sör megfagy,tehát azt bő fél óránál tovább nem érdemes a fagyóban tartani. bort nem iszok, a jófajta hp meg nem fagy meg. feltéve, ha nem mindenféle kocsmárostól van, mert azok felvizezik...
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Házimozi belépő szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bluetooth hangszórók
- Androidos tablet topic
- Fujifilm X
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- LG UltraWide 49WQ95X-W monitor
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
Magaslabda vót, most mit csinájjak na 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ezt megetted

Szép reggelt!
Oké. Időm ma nem nagyon lesz, de akkor később több figyelmet szentelek erre az időszakra. Köszönöm. Támogatlak a hatalomra kerülésben, ha arra kerül a sor. 

ha már olvasni nem tudok a sötétben, akkor azé' valamivel el kéne ütni az időt...
Majd kolcsonadod egy probara? Igerem nem teszem tonkre.