Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Kezd egész pofás lenni, az aprós részt megcsináltam, pár bugot peccseltem, még a keresés van hátra, meg egy megoldhatatlan dolog

-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
zenében is mindenevő vagyok..
igen, szart is eszek..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
tildy: valaki azt mondta tegnap hogy nem lehet telefonnal csajozni. Hát már most cáfolni tudom. Haverral bementünk az egyik krimóba, megejtettük az áruátadást, szétpakoltunk jól az asztalon Pannonos meg SE-os papírokkal, dobozokkal, madzagokkal, a két sör alig fért melléjük
és próbálgatjuk, nyomkodjuk, meg örülünk neki mindketten mint hülyegyerek az ovodában, aztán pont fotózgattunk, kiégetve egymás retináját, közben jött két csaj, látják hogy épp marhák vagyunk, jókat mosolyogtak, aztán mi is, aztán elkérték az egyik széket, én meg mondom ok, ha lefotózhatlak, kell csinálni pár tesztképet. Nem hagyta, csak nevetett. Mondom akkor legalább a telefonkönyvet hagy próbáljam ki a számoddal, de ezen is csak nevetett. Persze ha meghívjuk őket valamire, meg kicsit jobban koncentrálunk, kitudja mi lett volna belőle, de haver sietett, meg én sem ettem már jóideje, meg aztán a csajok is elléptek, de mindenesetre ha nincs a kezünkbe a telefon, akkor oda se figyelnek ránk.
Na ennyit a tizenéves luvnyákról, meg hogy nem lehet csajozni mobillal
Whaskes: igyunk!

erről jut eszembe(hátulról teszem be) illetve telepítenem kéne Suite-ot..
-
polaar
tag
Jó nektek ti halgattok zenét nálam(munkahely-kórház)nem lehet,pedig jó lenne valami pörgős!
-
BlacKSouL
addikt
-
tildy
nagyúr
válasz
polaar
üzenetére
Kinek mi. Nekem a te szakod tűnik keményebbnek laikusként
cathfaern: jól emlékszel.Egyébként jó , hogy mondtad ezt az egér témát. Lassan 3-4 éve creative egereink vannak itthon (nem, nem találtak fel semmit, nem úgy kreatívok
) Kényelmes, jó. Bár mostanában már a gombjai kicsit hangosak, lehet cserére érettek lesznek lassan
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Whaskes
üzenetére
Lehet azt kéne nekem is, csak ne lenne olyan kényelmes, hogy nincs a drót

Mondjuk azon mindig elgondolkozok, hogy a cirka 3 éve vett és agyon nyüstölt MS wheel mouse optical 1.1 azóta is teljesen jól működik, és pontosabb (bármilyen felületen, bármilyen beállítással), mint a Logitech G7-em. -
Cathfaern
nagyúr
Szerintem messze jobban jársz te azzal
Bár ha jól emlékszek progmaton kezdtél, akkor tudod mi az az igazi matek 
Nézegettem most PH!-s egér teszteket, és utoljára nem Logitech egérteszt majdnem 1 éve volt (januárban volt egy A4Tech-es teszt, és két éve volt utoljára (2005 decemberében) Microsoft egér teszt o.O Ennyire csak a Logitech fejleszt egerek terén vagy mivan? És ha így van, miért van az, hogy a régi jó öreg MX500 óta, csak szivok a Logitech egerekkel pedig nem 100Ft-os kategóriákat próbáltam?
-
Whaskes
senior tag
jéé, télleg december van, le kell lépnem!

-
ngabor2
nagyúr
wááá, utálom a wint! felpakoltamn egy notira egy xp-t, több, mint egy óra volt, mire felment. nem csináltam felhasználót hozzá. erre kéri a rendszergazda jelszavát
természetesen az enter nem elég neki. kész, mára befejeztem. -
-
Whaskes
senior tag
na megvolt a leves. most itt van velem sör úr és üdvözletét küldi.
-
VoDaFoNe
aktív tag
hát emberek... gödöllőn még mindig jó hely a tűztorony
fincsi a whiskeys csoki 
tildy: deh.. még nekem is szoknom kell a hangulatához
meg gyűjtögetnem ajándékhoz... -
tildy
nagyúr
No, kifogtam egy jóféle csemegeuborkát

Márka : Presto, és Miskolcon gyártják
Nyamm...
A múltkori gombapaprikás mellé jól jött volna
Tényleg , nem durva, hogy már december van?
-
-
Whaskes
senior tag
-
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Jóéjt

-
-
(Kolombusz)
veterán
Forza 2-s jó estét mindenkinek!
-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
2007 szept. nemtom, hogy R4 vagy R5 volt akkor... sztem már R5.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
hát engem szétfloodolt a ph, amikor feladtam pár aprót. szal DE!

-
Whaskes
senior tag
gyerekek, manapsag egyre tobb embert latok akinek a borszinenek rgb-je jobban kozeliti a 0-t. valami invazio keszulodik szerintem.....

-
Whaskes
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
fiam, mikor ülünk le sörözni?
-
A saját apróhírdetésemről alapból kapok értesítőt? Mert nincs semmi ott melette

-
Egy kis hírdetés: Keresek Zöld lézert. Ár megegyezés szerint.

-
pweisz
senior tag
Köszönöm az infót VoDaFoNe, BlacKSouL !
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Whaskes
üzenetére
ahogy mondani szokták: ha a gázolaj köpi be a gyertyát... ott már nagy a baj

voda: igényesen kell élni... a teák se rosszak, amiket régebben ittam, sör helyett. csak egy üveg sört egyszerűbb elkészíteni, mint egy csésze teát. forróvíz nem mindig van kéznél, olyan meg nem létezik, hogy valami nem sörnyitó.
-
Whaskes
senior tag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
én csak gázolajat vedeltem egyszer, miután volt itt egy építőcéges haszongépjármű, aminél ac pumpát kellet volna cserélni, amit jól tudtak a sofőrök, attól függetlenül teletankolták mielőtt elhozták ide. mindenesetre leszívni nemtudtuk, de nagyon kellemes volt a pofázmányomban a gázolaj zamatos, erős íze

-
BlacKSouL
addikt
válasz
pweisz
üzenetére
Mivel az SMS-t nem tudod elutasítani, a hívást viszont igen, ezért a nemzetközi hálózatokon keresztül fogadott és küldött SMS díját sem a küldőre, sem a fogadóra nem terhelhetik ki, míg a hívásnál a fogadó fél fizeti a nemzetközi különbözetet, hiszen a hívó nem köteles tudni hogy a fogadó külföldön tartózkodik.
-
pweisz
senior tag
Felteszem a kérdést itt is amit a Nagy Vodafone topicban, ez mégiscsak egy elég pörgös topic.
Nem tudja valaki ha külföldröl kapok SMS-t akkor azért fizetnem kell? Illetve kell e az egyenlegemen lennie valami minimális menyiségű pénznek hogy fogadhassak? -
kicsitomi88
őstag
-
BlacKSouL
addikt
-
Jééé! December 1 van
Még csak most vettem észre 
-
válasz
bolondember
üzenetére
Muffal nem szolgálhatok, és most fogok először mufint sütni, úgyhogy jól gondold meg.

-
Na még egy óra és kezdek muffint meg vacsit sütni. Kezd telelenni a hócipőm a tanulással.
-
dragonfx
veterán
baxxus milyne finom ez az uj Vivil la mocca capuccinos cukorka....
nem ocso de fini van benen anyga látszik hogy németminőség.
-
csapos2
addikt
Brigi mennyi idős is vagy?
Aktív témák
- PlayStation 5
- Synology NAS
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

én is tökre szeretem

természetesen az enter nem elég neki. kész, mára befejeztem.

vizet, mint a zállatok... még szerencse, hogy van itthon tea. csokis-narancsos rooibos. de rég ittam...