Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Izé, egyrészt rosszat linkeltem, [link]
másrészt idézem hogy egyszerűbb legyen:"Nem kell a tételes egészségügyi hozzájárulást megfizetni:
....
azon középfokú nevelési-oktatási vagy felsőoktatási intézmény nappali tagozatán tanulmányokat folytató tanuló, hallgató után, aki a Tbj. 13. §-ában említett közösségi rendelet, illetőleg nemzetközi egyezmény hatálya alá tartozik,..." -
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Nekem a tébémet a Műegyetem fizette, még 22 évesen is. Aztán átnyergeltem máshova költségtérítéses üzemmódba, azóta nekem, illetve mikor nem dolgoztam faternak mint eltartónak kellett az enyémet fizetni, de márciustól már mindenkinek az APEHhel kel szerződnie akinek nincs melója, és nem jogosult az iskola általi TB-támogatásra.
Ennyit tudok.Egyébként meg: [link]
-
-
Whaskes
senior tag
szeva. tb-t kell annak fizetni, aki nem dolgozik és sulibajár? estire, nem nappalira. betöltötte a 18. életévét.

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Whaskes
üzenetére
és szerinted ezt a vizet és mosogatószert én fizettem? csak a csészében kialakult adszorpciós réteget sajnáltam... de legalább ismét megbizonyosodhattam, hogy az bizony fehér, és nem barna.
amúgy a kajámban mindenféle ízeltlábúak figyelnek... monnyuk már láb nélkül. meg gyümölcsök. nem gondoltam volna, hogy eddig fajulok, hogy az ebédemnek semmi köze a gerincesekhez, és nem húsmentes

-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Voltam otthon. Mehettem volna egy másik város diszkójába, vagy ugyanott az utcán isérhetett volna az éjfél, mint ahogy barátomat tette, aki invitált hogy milyen jó lesz. Voltam egy házibuliban, ami fergetegesnek lett beígérve, mert sok csaj, meg haverok, buli, fanta. De nem volt jó, mert 16 év volt az átlagéletkor, és én azt már emeltem a magam 24-ével. Meg volt egy albérleti buli, ami szintén fergetegesnek lett beharangozva, sok nővel, sok emberekkel, meg pezsgéssel ahogy kell. Voltunk 8-an, abból 6-an elmentek kettesével dugni, vagy mittoménmicsinálni, én meg maradtam egy csajjal, akivel kivételesen csak jó barátok vagyunk, és neki faszija is van. Szóval fél11-től 2-ig kb ültünk ketten és néztük egymást, meg beszélgettünk marháskodtunk, de nem volt teljes az élvezet. Aztán éjfélkor lementem az Örs vezér terére, az kb 100 m, ott haverkodtam ismeretlenekkel, meg tüzijáték-fényeket néztünk a ködben, aztán visszamentem, bevertem 4 pár virslit, és lefeküdtem aludni.
Most ezek közül választhatok idén is.
Igaz, hogy egy 7-8 vagy több fős szlovákiai kirándulós, 4 napos hepaj lett volna eredetileg, de a főszervező most visszakozik. Hát nagyjából ez van.
Persze lehet hogy mi vagyunk elkényeztetve, mert korábban viszont olyan házibulik voltak, ahol egy emeletes régi családi házban 50-60 ember bulizott együtt, a helyi dj srác nyomta a zenét barátilag, és habár ott is dugtak 2 szobában, de mindig akadt ember ezen kívül is. -
BlacKSouL
addikt
Jajjdejó, úgy néz ki az elmúlt 3 szar szilveszterem után lesz még egy...3 év után ismét itthon egyedül. Remek szervezések, remek lehetőségek, rmek pénzügyi helyzetek, szóval...örülök nagyon...

-
BlacKSouL
addikt
-
Integra
titán
már megint teljesen meghülyült a ph....
belépek, mégse lépek, be, belépek, írok, lépjek be újra, végre elküldi a hszt, nincsen mod gomb..
-
ngabor2
nagyúr
modker kivégezve, megyek vissza melózni.
-
bolondember
MODERÁTOR
Janika, yetike, gyorsan hagyjátok abba, különben szétültetlek Titeket!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
PazsitZ
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Nem tudom mit szórakozik itt a suliban az FF. Tegnap még működött...
Most operából írok. Remélem így már nem tripláz.Ja és nem remeg az ujjam simán nyomtam egy okét és a böngésző vagy a server barmol valamit.

Úgy nézem a server, vagy nem tudom. Már nem is merek postolni.De Opera legalább csak dupláz
. -
7
addikt
Tudja valaki, merre jar a szobatarsam? Tegnap elment este 6 fele szaknapra, ami legdurvabb esetben is csak reggel 5-ig tartott. Azota sem ert vissza.

-
7
addikt
Hiaba, innen Linux alol most nem megy.

-
7
addikt
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Gratulagratula!

-
kicsitomi88
őstag
Na sikerult a ZH, 10bol kettot kellett volna elernem, 9et sikerult
-
7
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Aki ilyen korosan be akar kapatni mindenkivel valamit, az mar normalis orientaltsagu ember nem lehet. En sem mondtam, hogy mit akarsz bekapatni...
Mindenesetre eleg abszurd elkepzelni, ahogy csillogo szemmel nezel nehany ferfiembert, ahogy nyalokaznak.
En amugy nem vadoltalak meg semmilyen szexualis identitaszavarral. Remenykedem benne, hogy tudod a nemedet.
En tudom, ugyhogy nekem nincsenek ilyen gondjaim.
-
7
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Hm. Neked perverz vonzodasod van az a pasikhoz?

Eloszor arrol almodozol, hogy olyan arcod lesz, mint amilyen az avatarodnak lesz.
Az ostagos avatarodnak is egy pici, cuki, csupasz arcu Kazmerkat kertel.
Most meg bekapatnad Vagoval meg a tanar urral? (sot, nekem is felajanlottad)No de Jancsi...
-
7
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
1. Ekezetet azert nem hasznalok, mert nem az otthoni gepemrol irok, amin egy modositott Dvorak billentyukiosztast hasznalok. Alapbol pedig Dvorakban nincs ekezet. Punktum. (amugy a friss irasomba belepakoltam az ekezeteket is, ugyhogy plane csitt)
2. Nem, nyelvtanilag nem helyes, sot, protokollarisan sem indokolt. Ennek ellenere inkabb elfogadhato a masik szemely(ek)re vonatkozo szemelyes nevmas nagybetuzese, mint az E/1-e. Indok: elobbinel a tisztelet, utobbinal az onimadat a jelentese.
3. Nem kapom, nem vagyok ehes.
4. Borostam van, de nem szoktam smirglizni vele az asszonykad kezet. Amugy meg kettonk kozul a te avatarod arca olyan csupasz, mint a babapopsi.

-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Mar belattam.... vajon honnan szerzett smirglit?

-
venember83
nagyúr
Olyan helyre nyult ahova nem kellett volna, ecceru... Nem minden publikus, yeti kedves, ezt be kene latni

14722: jelen esetben inkabb buszkeseg, mint egoizmus, bar nincs kizarva, hogy az egoizmus is genetikailag van Janoskaba kodolva, akkor meg nem tehet semmit ellene.
NG: szepjoreggelt, ket mondatom lenne a szamodra:
1) ban-t a nepnek.
2) ez pedig csak neked, mert tegnap eleg passziv voltal s nehogy kimaradjon az eletedbol
Nehogy mas is rakattintson! -
-
válasz
ngabor2
üzenetére
Én is morcos vagyok kicsit. Tegnap elvittem az asszonyt bőrgyógyászatra, mer kajakra bepirosodott szegénykémnek a keze, még ráadásul fáj is neki. Valami hülye szert használnak a bótba, oszt ezek szerint nem bírja a Kincsem. node a lényeg az, hogy hová is kell menni???Elkezdtünk telefonálgatni, kiderült, hogy Veress Endre rendelő van olyan, hogy ügyelet azt nemtudni
Mindegy felhívjuk, kérdezzük miújság, aszongya a hölgyike, hogy időpont kell, tegnapra persze már nem volt. Akkor mi legyen?Hát ha nagy gáz van akkor menjünk és ellátják. Mondjuk már az elején mondtam a Drágának, hogy üljünk a kocsiba menjünk, oszt ha ugatnak rájuk gyújtom a rendelőt
. Na odamegyünk, váróterem TOTÁL ÜRES . ez volt 17 órakor. Ablak nagy betűkkel kiírva, vizítdíj fizetés. sehol senki persze ablak zárva, kopogás miegymás, nagy nehezen valami banya kinyitja. Asszony mondja ki miért merre hány méter, erre aszongy a vén kurva, akarom mondani asszisztens, hogy vele bizony nem beszélt, aszittem aszongya hogy menjünk máskor, nagy immel ámmal, bevette az asszony papírjait, és még ekkor is tök üres volt a váró, ahol elvileg 18:00-ig rendelés van, és ugye időpont az már nics
. Mindegy asszony be dokihoz, az már normális volt, vizsgálat, recept, miegymás, még patikát is találtunk, mondjuk ott rendesek voltak, bár mindíg oda járok
. Mindegy ez vót, ezér nem járok Én orvoshoz egyébként, ha meg kell döglenem, pusztuljak nyugalomba 
-
-
ngabor2
nagyúr
no, jó reggelt belétek. ma reggel olyan élményem volt... senkinek nem kívánom
tegnap vettem a macssban kettőt fizet egyet kap akcióban mai lejáratú kakaót (ugyebár 2 darab össze van celluxozva, és csak az egyikért kell fizetni... raktártakarítás). ma reggel az egyiket kibontom... éppcsakhogy nem mászott ki a saját lábám. úgy volt vele, mint vinettu a vödör slálmmal: nem lehetett volna elharapni. hirtelen a a kukában végezte. a másik jó volt, azt megittam.amúgy tennap este hibásan idéztetek ketten is. gondolkodom, hogy adjak-e érte bant, vagy csak egy kövér figyelmeztetést
-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Aludj vissza, nem kellesz

-
válasz
venember83
üzenetére
Ja, és jól lemeradtunk, belétek is

Ráadásul, genetikailag csúnya és szőrös
igen, igen, már Ő is
, még az index is írta hogy ronda

-
venember83
nagyúr
Micsoda aktivitas volt itt az ejszaka...
Morgen!
yetike: igy is 40 perccel tobbet aludtam, de ha nem kellek, akkor nem is jovok, csunya szoros dns-halmaz...
-
tiv61us
őstag
fiam a baratnom feladta legujjabb cd-t a kispaltol, meg hp-t nem tudom honnan
allitolag 51 fokos
ugyhogy legyel eesen ha jona postas -
Whaskes
senior tag
na jó8embörök és állatok.
-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Imel, ju no... (E-mail, you know)
Mostanaban a foiskola miatt keveset vagyok gepkozelben, ugyhogy instant messengerekkel nemigen tudunk kommunikalni. Mailemet megtalalod adatlapomon.

(amugy en meg a nemettel allok hadilabon a csodalatos tanaraim miatt, ugyhogy abban az esetben, ha netan ez a munka erdekelne, nyilvan ra fogok fekudni)
-
bolondember
MODERÁTOR
MSN van?
szkájpi?me' akkor holnap mesélnék - most eltakarodok aludni...
témakör lényegében számgéppel, pár alkalmazással kapcsolatos, de mi már szinte csakis és kizárólag catch nad dispatch vagyunk, tehát megoldani elég kevés dolgot kell. fizu nem rossz, nettóban a műszakpótlék miatt simán kap az ember 6 számjegyű összeget, aminek a második száma akár 9-es is lehet...
töbit privibe', mert nem hiszem, h mindenki ide pályázna - vagy csak kicsit is érdekelné..
@híróz: mert sajnos az angolomon még van mit csiszolni, az megkopott, de ma pölö a motelkettőnél nem nagyon kellett, mer' akkora szar volt a felirat, h csak na - cserébe az időzítése jó volt...
@Whaskes: igen, van olyan csapat, aki otthonról nyomul...
-
Whaskes
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
jelentkeznék! itthonról is lehet csiholni?
-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Ez tetszik. Milyen temakorben igenyel jartassagot? Normalis fizut kaptok?
A nyelvtudason kivul milyen vegzettseget kovetelnek?Ha angol ES nemet nyelvtudast igenyel, miert nezed felirattal a Hirozt?

@#14703: Jo, de rolad tudjuk, hogy ronda es csunya vagy

-
bolondember
MODERÁTOR
hmm, mondom, MOST nem dolgozok, de amúgy:
német és angol nyelvtudás. meg egyébként is keresnek emberpalántát ide, DE: NWE vagyunk, tehát 12 órás műszakban toljuk, 19-7 hétköznap, illetve hétvégén egész nap. Havi átlag 15 munkanap.
@Whaski: múlt héten egy GM-es (bochumi) dolgozónak mikrofoshelpdeszket játszottam, kurva ekszellel volt baja... majdnem lekéstem miatta az akciós metró-szendvicset.. ÉS: kétszer hívott...
ha meg olyan baja van, arra való a némítás és odaszólni a kollégának...
-
Whaskes
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
a borsodi a legjobb ár/értékarányú ser.
#14702: én már el is képzeltem, ahogy alszok alszok az asztalon és csörög a telefon. felveszem, első dolog: mivan? aztán elmondja a tényállást utána én: így jártá wazze, és leteszem.

-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
En meg a Mikulas vagyok, es teszek rad nagy ivben. Engem jobban szeretnek a gyerekek, mfha (pedig nem is vagyok Teletubby, G.I. Joe vagy Michael Jackson)
Helpdeskeskent ejszaka dolgozol? Ez tetszik. En is helpdeskes akarok lenniiiiiiiiiii!

Mi kell hozza?

Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.
Kikérem magamnak, Én bizony sosem mondok hülyeséget, maximum, néha kissé komolytalan vagyok, de az meg ugye az off mellékhatása

Mindegy felhívjuk, kérdezzük miújság, aszongya a hölgyike, hogy időpont kell, tegnapra persze már nem volt. Akkor mi legyen?Hát ha nagy gáz van akkor menjünk és ellátják. Mondjuk már az elején mondtam a Drágának, hogy üljünk a kocsiba menjünk, oszt ha ugatnak rájuk gyújtom a rendelőt