- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
kicsitomi88
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Egyszer le akartam huzni egy uveg kalinkat huzura de felrement es az orromon jott ki, es mhonnan felszivodott a nyalkahartyan, kicsit rosszul voltam, de aztan ittam ra sort es meg rosszabbul lettem, azt hittem meghalok

Egyszer meg azt unnepeltuk meg elso gimibe h haver nem bukott meg akkor egy feles vodka meg egy sor aztan ra egy egy uveg meleg pezsgo a meleg napon nyar elejen, nem kivanom senkinek.
Ezeknel nem ittam sokat csak a korulmenyek,
tavaly meg legjobb baratom 18 szuletesnapjat unnepeltuk es megittunk ket-ket deci hazipaleszt mikozben indultunk inni, aztan egy egy sor, aztan egy uveg 5 puttonyos tokaji, aztan sor egyegy, aztan egy 07es uveg vilmos ketten, akkor mondtam h de fura h nem is erzem h isszuk mert tok lagy meg minden, aztan a buszon ebredtem masfel oraval kesobb.

tudom nem kerdezte senki, csak nosztalgia
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest