Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
ha mondjuk én nem szeretem winnert (amiről ő is tudja, h nem igaz - illetve így tudja ;] ), aki remek dolgokat barkácsol, és nekem kellene egy olyan kütyü, amit ő (és mondjuk eleddig csakis ő) eszkábált, akkor a boltba bemenvén azt semmiképp se vegyem meg? mi több, törjek cégérére és zúzzam porrá azt?
ki mit nyer?
tényleg, nem veletek vitatkozom (mert tudom, h gyártott ideológia van mögötte), csak ez nekem olyan.. hm.. néha szemmeresztően dogmatikusnak tűnik
szerk.
az igazán remek persze az lenne, ha geritől (vagy iksztől és ipszilontól, mindegy) elvonatkoztatva lehetne erről beszélni
de ez nem fog menni
úgyhogy: egs :))
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amazon Fire TV stick/box
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Projektor topic
- Suzuki topik
- Androidos fejegységek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest