Hirdetés

Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz ladybug #2288 üzenetére

Soroljam? A horvát autópályák fizetőkapuinál mindig az a sor állt le valamilyen okból, amelyikbe beálltunk. Okát nem tudom, de ha a középsőbe álltunk, akkor kétoldalról mentek el mellettünk 50-en, ha a szélsőbe, akkor a mellette lévő többiben. A Krk hídra szintén beálltunk a legrövideb sorba, aminek az elejére aztán odakerült egy olasz lakókocsi, akivel 5 percig vitatkozott a kapus. Egyik nap vihar volt, egész nap fújt a szél és borult volt, de a kurvanagy vihar pont akkor esett le 5 centi esővel, abban a negyedórában mikor a boltból jöttünk hazafelé gyalog. Aztán hazajöttünk arra hogy leáztattak. Később elzárták a vizet a környéken, majd most mikor megint nekikezdtünk a felújításnak, most megint. A fényképezőmről nem tudom rendesen átrakni a képeket a nyaralásról. Nem kapok csak az 5 km-re lévő tecsóban nagypoharas normális minőségű natúr joghurtot. A boltban amíg a húsospulthoz nem értünk, addig nem állt ott senki. Mire odaértünk addigra 8-an lettek, és mindenki 1000 dolgot akart venni. Ekkor néztem a pénztár felé, két nyitott pénztárban 1 és 2 ember állt sorba. Egész addig míg oda nem értünk, mert előttünk már 8-an voltak, a másikban meg 9-en.

Egész biztos tök véletlen, csak idegesítő hogy egyszerre ennyi véletlen jó dolog meg nem nagyon szokott történni. :(( Vagy legyek olyan mint az ál-optimisták? Örüljek hogy élek, és ezzel a jó dolgok le is vannak rendezve?

[Szerkesztve]

Aktív témák