Hirdetés

Aktív témák

• neduddki

nagyúr

válasz didyman #1346 üzenetére

HI!

Az lewht, de hogy a nyakon is vannka egesnyomok aszt lattam:- (
    Amugy a kedvencem: egy 450W-es mercurival hajtott 2,5-s barton bordajat tapogattam mert meleg volt a lelkem rohattul, egyszer csak a tap es borda (!!!) kozott athuz vmi szep kek vagy ~5 cm-re az ujjamtol!!! ugy ranottam ki a kezem a gebol hogy az vmi csoda volt es azzal amozdulattal a falhzo pasziroztam a szekt amin ultem, majd meg volt leglabb egy ijjen felvillanas meg hang es a full szarny arama lemet szabdsagra, leallt minden* :- ) nekem meg orakig zsibogott az ujjam /inkabb az ijedsegtol/. Na mondom ennek kesz vege mindennek...:- ( eltelt vagy sok perc perc kicsit megnyugodtunk, es nekiallok kiszedni a tapot, a haz a tap folott kicsit forro volt, majd mikor kikaptam a tapot es veltlenu rafogtam azzal a mozdulattal dobtam is el, nagyon forro volt meg akkor is:- ) kitettem hulni az erkejjre, eltelt vagy felora amig elvot magaban es szetszedtem, 1 db fekete osszeegett ize volt a belseje. /es masnap mikor visszamantem mar KIDOBTAK, aszittem hujjet kapok:- (((/ azota ott csak kikapcsolt gepbe nyulhatok, vagy kulomban kimennek a szobabol:- )))
    * tejjesn jogos a kerdes hogy honan tudom ijjen pontosan mi tortent: ugyansi 2en altak melltem es beslegttunk es neztek hogy mi csinlaok /es csesztettek, hogy ne nyukajjak bekacoslt gepne:- )/, mikor ez megtorten, majd utannaes hosszan rekonstrualtuk a hejjztet, mig a vernyomasok, es kezremegesek csokkentek, /volt ra ido:- )/ kb ezt sikerutl osszerakni:- ), az a egyik lany sajat bevallasa szeritn nem tugya hogy kerukt szekestol 1.5m-rel hatrebb:- ) en meg nem emleszem ma sem a hangokra, de kintrol a laborbol arra szaladtadtak be /sajat allitasuk szerint/
    amugy itt gyun a poen: szetszedtem a gepet, venti le, a proci picit kormos volt:- ) de sehol semmi nyom mas nyom, akkot nezzuk mia a hejjzet: bele egy masik tap /fps 300W 60glc/ es a joszag azota is kivalon mukodik es azota nem is melexik annyira:- )
    ha csak egyedul lettem volna, bitos azondom, hogy almodtam az egeszet, de vanank ra tanuim es mai napig szoktuk emlegeteni:- )))

udv

neduddki

p.s. termeszeten ezke utan azonnal lerottam halam az egieknek:- )

Aktív témák