Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Thulcandra
senior tag
Tudom nem vicces, de valahogy mégis: nem értem embereket minek építkezenek ilyen területre és miért így?
Nem csoda hogy elviszi azokat a házakat meg a tetőt, mert egyszerűen szarul vannak megépítve, azok a házak olyan helyre valók ahol max 50 km/h szél fúj...
Hollandokat is nehéz megérteni, a folytonos harcukat a tengerrel, mondjuk felnézek rájuk, mert emberfeletti kb. amit művelnek azért, hogy ne ússzon el fél hollandia, de akkor is az egész egy szélmalomharc... -
Thulcandra
senior tag
Na kellemes hosszúlépésezgetés után hazaestem, odaült hozzánk v.mi csöves akivel egyik haver beszélőviszonyba volt, hát mikor felőle fújt a szél néha majdnem visszabugyborékoltam a hosszúlépésem a pohárba...
Meg a pultos csajt nézegettem.... aranyos... de szerintem hipóba fürdik. majdnem fehérre szőkített haj, nem is tejfehér hanem ködszerű bőr... nem ronda, nem is szép...
ÁLLAT! -
Thulcandra
senior tag
Jó ég holnapután szerda s ezen a héten még nem is ittunk semmit?!
az előző hétre visszatekintve viszont... 7 liter bor, 12 sör, és egy feles mézes barack sínylette meg ellenálhatatlan vágyaimat, 7napból 3on olyan részeg voltam hogy... vasárnap zártunk egy laza fröccsözéssel ott már nem hatott az alkohol...
az anyagcserém is lelassult egy csöppet, jobb lesz pihenni -
Thulcandra
senior tag
-
Thulcandra
senior tag
Segg ideg vagyok, szolgáltatóm mind 2 dns szervere halott - ezt szerintetek hogy a francba csinálták? még jó h egy régi szerződésen rajta voltak enternet dns címe, de ezzekkel meg nem jön be minden oldal.
tud v.ki v.mi jó dns szervert?
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
viszont kezelésre szorul.