Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ngabor2: Nyugodj békében Bordoi!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Aktív témák
-
sanyixXx
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
ne is hagyd magad
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sanyixXx
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
az ember már 1-2 évesen elasjátítja az absztrahálás képességét...már aki...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ezért írtam, hogy az S betűje lehetne. feltételes mód, aight?
szóval akkor így: olyan betűtípust kersek, amely S betűje hasonlít a fent linklet emberkére.
köszi -
sanyixXx
senior tag
hello
olyan betűtípus kéne nekem, aminek a képen látható figura lehetne az 'S' betűje. van vkinek tippje?
köszi
mod: [link]
[Szerkesztve] -
sanyixXx
senior tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
ablak mellett volt. csak nem volt nyitva, mert kint esett
meg mindenki részeg volt a sofőrön kívül, gondolta a franc, h pont ő fog hányni...
bobsys: szerintem nem volt olyan állapotban, hogy szóljon. csendben ült az ablaknál és eccercsak bugyborékolt egy kicsit, magára hányt, aztán megint csendben volt
-
sanyixXx
senior tag
nájsz...
buli volt. ittam. nem melepő. haverom is ivott. esik egy ideje. anyám felajánlotta, hogy értünk jön. ezt nem szoktam igénybe venni. most megtettem. ennek hála. haverom telehányta a hátsó ülést. 10 perccel ezelőttig takarítottam a kocsit...
tanulság: gyalogolj és hordj ernyőt, te barom!

-
sanyixXx
senior tag
bár inkább a viccrovatba kéne: [link]
-
sanyixXx
senior tag
klikk ide egyharapásra
[link]
Aktív témák
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- iPhone 16 Pro 256GB 98% (1év Garancia)
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

meg mindenki részeg volt a sofőrön kívül, gondolta a franc, h pont ő fog hányni...