Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
piqla
őstag
Miert ennyire kurvara nagyon lassu a tonline itt Pesten?
-
piqla
őstag
Hogy az istenbe kell sasadra menni bkvval? valaki segitsen legyszi, surgos es fingom sincs mit keressek a bkv oldalan
-
piqla
őstag
Szereny kis orszagunkban vajh' vannak viharvadaszok?
-
piqla
őstag
Imadom a zenet.
-
piqla
őstag
Valaki nem tudja hol lehet ures, jo minosegu polokat venni? Sol's, gildan amit nevrol ismerek es jo minoseguek. De ha valaki tud meg egyebet, ne legyen rest, irja meg legy szives!
-
piqla
őstag
Szep volt Magdi.
-
piqla
őstag
Nem gondoltam volna, hogy 21 evesen meg kepes vagyok villamlastol (pontosabban a hangtol) megijedni, de ami itt Szegeden egy 20 perce volt, hat en osszeszartam magam.
-
piqla
őstag
Udv!
Szeretnek egy weboldalt (mondjuk piqla.hu) es nekem nem kellene mas, csak tarhely, esetleg hogy teljesen alap php cuccokat tudjak futtatni rajta. Tudtok valami jo szolgaltatot ajanlani? -
piqla
őstag
Van egy elado 21''-es ibm p275-om, erdekel valakit?
-
piqla
őstag
Ma megjott a gotek uj haza. Jesz, nagyon szep.
Holnap varhato az uj monitor. Csak mukodjon... Es este ne legyen itthon a szomszed, aki 4 havonta jar haza, de most, hogy vendegeim lesznek, csakazertis hazajott.
Es jo lesz. -
piqla
őstag
azt hetfon leszedtem es ujra kellett tennem a vindozt miatta, es regebben sem valt be most volt duplicate file finder meg duplicate cleaner de uristen nem talalja meg mert total commanderben mondjuk igy van hogy 03_smokeonthewater.mp3 de foobar meg kiirja hogy deep purple - smoke on the water igy nem tudom boxba sem rakni tcben uristen URISTEN
-
piqla
őstag
valaki mondjon legyszives egy normalis duplicate file keresot, mert menten agyfaszt kapok
-
piqla
őstag
lol bazdmeg
-
piqla
őstag
Na kivancsi vagyok, ki nyeri.
-
piqla
őstag
Speciel ha az en gyerekem 18 evesen kulfoldon (most ne vegyuk elo nemzeti erzelmeinket, ilyen szempontbol is kulfold Erdely) autot berelne, lehet visszakezbol pofanvagnam; hacsak nincsen mar mogotte ugy cirka 200 ezer levezetett kilometer.
Azt, hogy mit es hogyan mondasz el nekik, azt csak te tudod kontrollalni, csak te ismered az otthoni kornyezetet, te tudod, mire hogyan reagalnanak. De lehet, meglepodnel, ha picit oszintebb lennel veluk. Probald meg, ha bejon, kiraly, ha nem, akkor meg tudod mi van. Probald legalabb annyiban egyensulyba hozni a dolgotkat, (elmondas - nemmondas) hogy nem ferditesz semmit, ha valamirol erzed, hogy nem okes, akkor azt inkabb ne is mondd el.
Nem szeretem, de igaz: amit nem tudsz, nem is faj.
[Szerkesztve] -
piqla
őstag
Némá', bal oldalt az ott nem a baratok koztbol az egyik szereplo?

Ps.: Tokio Hotel koncert...![[kép] [kép]](http://index.hu/cikkepek/0704/kult/tokioh//.gdata/gpb_04.jpg)
[Szerkesztve] -
piqla
őstag
Vajon ha en rollerrel jarnek oskolaba, kornyezettudatos es szereto emberkent, nagyon gyorsan kopna a cipom talpa?
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://www.t4ce-multigaming.com/csifodorina/pictures/nolopj.jpg)