- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 39
- (téma lezárva)
- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
Nme tugya vki mi ez az egesz a gyermekrak alpitvany korul?
cikkeket olvastgattam, csak kivansi vagyok ki akadt bele?
koszi
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Kisult mar hogy kicscsinlata???:- )
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
Köszi mindenkinek.
Jaja, elfelejtettem, hogy fordítva vannak a dolgok. Tiszta moslék a fejem most.
Szlovák-->3
Angol-->3
Magyar-->4
Info-->5
Matek-->5
Matekból volt csak igazán mákom. Kihúztam olyat, amit tudtam komplett. Elméletnek a számtartományok definíciója, zárt műveletek, Disztributív. asszociatív... szabály, absz érték, bizonyítani kellett a középponti, kerületi szög közti összefüggést, meg egy egyszerú példa
HI!
Dakula de mongyyka tregnapi rinyakas fenyeben, hat hog is mongyam:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
Mi lenn akkor ha meg azt is megtudnad, hogy a fepucolt csirket en szoktam szetkapni:- )))
Mongyuk disznoval is megesett ez mar mikor a hentes ido leott /lasd a fel diszno egyik felneel/ kisse megbotlott a sok csapviztol es csinyanyi kellet vmit, hat szetkaptuk /mongyuk nem vot egy bolleversenyre nevezheto szepseges husdarabok, de hat a kennyszer nagy ur/:- )))
udv
neduddki
mod: PazsitZ: ha egyutt vanak tarta es nevelse nncs veluk semmi gond az bisztos
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Hat amikor ejszaka hazaterem utan kiengedem a kutjat mindeig latom 20-30 ufot:- )))
Erro gyn eszembe: igazi jolnevetl korcsa a dog:- ) tobbsegeben berni pasztor /az apja erre tobben megeskudtek:- )/ az anyat lattuk, de arra nehz eskudni:- ))) kojok koratol mindig voltak mellete csirkek, hat megszokta, de mikor zartuk befele a joszagor, mindig vigyaztunk nehogy kinn maragyon egy se mert votak mar rossz tapasztalataik kutya csirek egyuttelesbol /marmint nem elesbol:- )))/ egyik nao valahogy nyitvamaradt a csirkek ajtaja kutja kienged, majd fel ora muva hatalmas orditozas, hogy mennyek lefel, mert ijjet meg nemlattam... hat tenyeg nem:- ))) a kutya ult a csirkek kozott es vigyazott rajuk, a csirkek sem zavartattak magukat jol elvotak, azota nem vigyazunk annyira:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Hinnye Te hatarozottan fejlodokeps vagy, ez nem semmit /a guggol hasznlatra ertem:- )))/
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
Hi!
Szeritnem jobban jarsz ha hejssbitesz met kapsz a pofadra:- )))
Amugy multkor ettem egyet, jujjj de szar vot:- )))
udv
neduddki
p.s. nekem eddig dikerult megusznom a fit-es kollegak bbq-jat, de a tobbiek csupa jokat mesetke rola:- ))) -
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
Az is csak aze mert a hormoniok annyora megbolondiottak, hogy borban pacolt libamaj pastetoman tunt, egebknet azt is odaeeted:- )))
udv
neduddki
p.s. Tiv: mongyuk egy atlagos csalad mennyit foz magara /ollan itthoni igazi fozesre gondolok/? -
neduddki
nagyúr
HI!
NA fojjtatom az okitast /de lehe hogy a sirast, mert ez bizony meg sem kozeliti a srceamert, a france nem vettek meg a motort??? vagy ha mar ruszkik loptak el: -(((/![[kép] [kép]](http://img157.imageshack.us/img157/6106/polniyprivoduaz4x4001mk2.jpg)
udv
neduddki
mod: csapos2: Tenyeg szamr vagy:- ))) /jobb heleyen a csirket is csak pznirozva zacskoban ismerik fel, ha tollas es kapirgalva kotkodacsl, akkor az ufo:- (((/
a vigyort kijavitottam, uj hejsebb
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
Nem gondoltam volna, hogy az ilyen offos postokkal megsértem az aurádat. Sajnálom. Abba is hagyom. Meek aludni.
mod: visszagondolva a régi dolgok mindig kisebbnek tűnnek. Egy év múlva röhögni fogok, hogy érettségi milyen kis pöcs cucc volt. Most nem. Tiszta ideg vagyok, melelsleg a tanárok igen szivatós hangulatba vannak, és ez mégrosszab. Amúgy meg nem vizsga, ahol ha kidobnak, majd jövök máskor. Kicsit más, asszem ezt nem kell magyaráznom. De mondom, nem gondoltam volna, hogy probléma lesz a postjaimmal, tényleg sajnálom, hogy kiábrándítottalak az eddigi világnézetedből.
[Szerkesztve]HI!
Nem ez a gond, hanem az, amiket nem tucc, ennel egyszerubb dolgokat nagy nehzsegekkel lehetne kerdezni...:- (((
udv
neduddki
p.s. es igen, igyexem megtenni mindent, hogy az embereket ravegyem a gondolkodasra /nem tom hogy ez me ijjen nehez:- (((/ -
neduddki
nagyúr
Életben nem használtam a file of típust, tanár nem is beszélt róla. Foggalmam sincs, hogyan működik a seek. Rájönnék, csak erre kevés az idő.
pl. ez jó lenne:
18. Feladatsor - Zadanie
A) REKURZIÓ
Feladat:
Írjunk rekurzív algoritmust a kombinációs számok kiszámítására a következő rekurzív képlet alapján: ...
Kérdések:
- Vázoljuk fel grafikusan a rekurzív algoritmushívás struktúráját.
- Mit értünk a közvetlen és kölcsönös rekurzívhívás alatt?
- Mi a rekurzív program előnye és hátránya?
B) EXCEL –A TÁBLÁZAT ELRENDEZÉSE KÜLÖNBÖZŐ KRITÉRIUMOK SZERINT
Feladat:
Készíts táblázatot (a mellékelt JEGYEK.XLS segítségével) a felvételi vizsgákról egy adott évben. A kimutatás tartalmazza:
- a tanuló nevét,
- a felvételi pontszámát magyar nyelv és irodalom, szlovák nyelv és irodalom valamint matematika tantárgyakból,
- a hozott pontokat.
Számítsd ki:
- az összpontszámot tanulónként,
- a helyezést.
Készíts a táblázatról másolatokat különféle kritériumok szerinti rendezés után.HI!
Es kit erdekel, vannak konyvek feladatgyujtemeneyk, net, forum stb.
Ugy erzem -mar bocsanat- Nlad is a gondolkodas hianya a legnagyobb baj /amirol ugye mindig siork/
Igy asztannagin sok ember meglepodik mikor nagy eg belep egy -komojj- felsoktatasi intezmenybe es nem ragjak a szajaba /teemszetesen a felsoktatasi intezmenyek csufolt kisdedovok akik meg zsiroskenyeret is megragjak a hallgatok szajab csak a pizt odarakjak hozzajuk:- ((( na min/degy aze mesehetnek inne a vajuk mellol is: - (((
udv
neduddki
p.s. ez matak fizikabol irtamkozoset, ugy edzettunk ra, hogy matekbol as sima eretsegit 60 percre irtuk, en ha nem voltma kesz 35-38 percre, akkor levezetseknet megcsinaltmameg 2 sort... /csak a feladatok elmelet nekem nem volt/
mod: nem setettt v agyok, hanem kecsebeesett, de nagyon:- (((
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
Mindenki szidja, mert iszonyatosan szar. De nem lehet mit csinálni. A bizottság 3-tagú, egyyik egy másik suliból - ő a bizottság elnöke. Van egy tanár a bizottságban, aki igengeci, ő szopat, van a másik, aki általában súg, meg segít. Info az bonyolultabb, mint a többi, mert kétszer annyit készülsz, mint a többinél. Van egy program, aztán van pár elméleti kérdés (ami csak a mi sulinkban, a hivatalos tételsorban nincs ilyen), meg egy felhasználói feladat.
pl. ezt nem szeretném húzni:
19. Feladatsor - Zadanie
A) ÁLLOMÁNYKEZELÉS (EGYFORMA TÍPUSÚ ADATOK)
Feladat:
Írassuk ki n-ig azokat a számokat melyek nem oszthatóak 2,3,4,5,6,7,8,9 –el!
Nyissunk meg a C:\könyvtárban egy BOOLEAN típusú adatok tárolására alkalmas állományt, majd helyezzünk el az állományba n db. „TRUE” értéket. Ezután minden 2,3,4,5,6,7,8,9 – dik helyre tegyünk „FALSE” értéket ! Írassuk ki a megmaradt „TRUE” értékek sorszámát!
Kérdések:
- Milyen eljárások és függvények segítik az állományok kezelését?
- Hogyan állapítjuk meg hogy egy sornak, illetve egy állománynak a végére értünk?
- Mi a különbség a FILE OF, illetve a TEXT típusú állományok között?
B) EXCEL – RELATÍV ÉS ABSZOLÚT CÍMZÉS
Feladat:
Készíts 10x10–es szorzótáblát egyetlen képlet vízszintes és függőleges másolásával!
A progit nem tudnám megcsinálni, életben nem használtam file of típust. De mind1, valami csak lesz. Mint a többinél: kis számút akarok húzni. Ma nem jött be. Majd holnap. Remélem.
mod:
t|-|om!, Thrawn: meg sem merem nézni
[Szerkesztve]HI!
ha ha ezt nem szerned huzni akkor kivancis lennek mit szertel? TE JO EG?:- (
udv
neduddki
p.s. na mind1 hagyuk:- ( /fogom a fejem es rohattul nem ertem es nagyon szomoru vagyok/ -
neduddki
nagyúr
Hi!
Ez a baj, ha jol tevedek egyiikben sincs aalpmu:- )))
udv
neduddki
p.s. Tibi: a lathatalan legiohoz mar nem art nehany osz hajszallnak koborolni a delikvens fejen, hogy minden mondatat kielvezze az embok:- )))
mod: mi van itt? erecsegi totyik vagy mi a fene??? mennyi tojashejseggu koborol :- )))
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
hahahaha:- )))
kepzeljj el vmi qva jo kepet... meg jobbat... na mg egy kcisit...
ahh ugyse fog sikruelni:- )))
udv
neduddki
p.s. ezert mar feltennek egy JO vasznat a falra:- )
mod: PazsitZ: nem arra voltal buszke nehany napja, hogy nemolvasod a rofogeseimet:- )))
amugy az insside ehhez kepest egy gyenge kezdo se volt:- )))
en az angol valtozatot tuningoltam agyba fobe, a cj7be a /aszem/ nissan dizelt, es kicsit felkonnyitetem 1.1t-re meg hasonlo aprosagok, pl. a konnyites utana valtot es difimuvet is meg kellet piszklani...: - )))
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
Ma szaz eve meg akarm kerdezni, de most csja sikerul: mi lett a Clevers-vel??? szetestek, vagy mi a fene? es mikor?
koszi
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
Mgit kerdezek: mi a jo fezkes fenerol szoll ez a felbontasos lof... formedveny?:- (
erti vki hogy mit akart az elkoveo???
ehhh:- (
udv
neduddki
p.s. nem akarom elvenni a kedvet az irastol aze enm oda irom, de lehtr hogy kene : - ( -
neduddki
nagyúr
Tudatlanságommal nem megbántani szándékoztalak. Szépen kérlek, nézd el nekem ifjúkorom vadhajtásait, és a sebeket, amiket okozok velük!
Így hallgasson az ember a madarak hangjára...
[Szerkesztve]HI!
NA meg megfontolom:- )))
Amugy ki beszle itt ekkora baormsagokat, hiszen ez mar evekkel ezleott le lett tisztazva soxor:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
Hát amíg nem mondtad, addig csak a stílus- és az árbeli különbség tűnt fel.

Én meg naívan azt hittem, hogy venni szeretnél tőle, azért kérdezősködsz. Bár tudtommal te is villanyon vagy, akkor mi a francnak kérdeznél másokat UPS-ekről..?!
Csak szíveden viseled az ifjúság építését.HI!
Ijjjen sertesekkel ovatosn maszkajjjjj!!!!:- (((
En Kar-Kar-KOZLEKKAR!!! Voltam!!!
Mostani erosegeim: a gtk es vegyesz lanyok es kornyekuk:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
Mióta a magyar felsőoktatás ezt tette velem.
Már csak nézek ki a fejemből, és egy rohadt beviteli űrlapot nem tudok rendesen kiértékeltetni, meg egy sima energiamegmaradásos példát megcsinálni. De ez van, ezt kell szeretni.
Különben mintha UPS-nek lenne hírdetve az apróban, de V-reg a honlap alapján.
[Szerkesztve]HI!
Nalaord latod, nem teposan, de legalbb lesett mirol kratyoltam itt enm???: -))
Hihetlen hogyegy kis gondolkodsa mijjen dolgokra jo nem???:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Felhivnam a tisztelt felsooktatasba vagyok figyelmet, hogy az a hozzaszolas minthja a magayr felosktaasnka:- ))) /erre keszuljetek!!!/
udv
neduddki
p.s. namost akkor Nked is felteszem a kerdest mint a elmut napokabn mar ne is tom kinek: a f... pofazol akkor????:- )
mod: na megven: EQMontoya vot
[Szerkesztve]HI!
Mellesleg a LR1250I mijota tunik ups-nek?
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
Szakmailag, vagy emberismeretileg?
UPS-ekhez nem értek különben, ezért csak utóbbiról tudnék nyilatkozni. Nem mintha az emberekhez jobban konyítnék, de arról legalább merek beszélni, mert nem csinálok vele nagy galibát, ha hülyeséget mondok.
Különben ha itt teszed fel a kérdést, akkor mér értelmes választ is kapsz rá: [link]
Vagy jön a Mikulás, és hozza neked rudit.
[Szerkesztve]HI!
Felhivnam a tisztelt felsooktatasba vagyok figyelmet, hogy az a hozzaszolas minthja a magayr felosktaasnka:- ))) /erre keszuljetek!!!/
udv
neduddki
p.s. namost akkor Nked is felteszem a kerdest mint a elmut napokabn mar ne is tom kinek: a f... pofazol akkor????:- )
mod: na megven: EQMontoya vot
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
Milyen magyarázatot szeretnél erről?

Különben miért számít a működési magasság? (Gondolom a légnyomás miatt, de kicsit bővebben?)HI!
NA kkor Te mint villanyasz mond el hogy mit szurtel le ezekbol dogokbol.
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
Erre ideznke egy esmerosom:
''Hat ez meg ahhoz is hujjjeeee'' :- )))
udv
neduddki
mod: bocs:- ))) -
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
Felhivod a lcp-t keresed Hegedus Viktor-t, bemondod, hogy en kuldtelek oszt kisz
Felhív valami lcpt keresi a Viki gyereket, megmondja hogy Te küldted, oszt kész.
udv
Üdv
neduddki
Ez a becses neved
p.s. EJJEN A KAR megingatahatatlan egysege:- )
Éljen a Kar megingatathatalan egysége
mod: fel kik eleszteni a crt- vs. tft totikot surgsen szuksegem van egy nagy adag baromkodasra:- )))
Mod
el kéne éleszteni a crt vs, tft topicot mert már baromkodnál egy jó nagy adagot
Na, még pár hónap és képes leszek válaszolni is a hozzászólásaidra is
BS: Milyen szám?
HI!
A fenyesen ragyogo fekete jukk ami az elemd hejjet tolti ki az csodalattal tolt el;- (((
ez gyun eszembe:
A delikvens elemgy rendornek jelntkezni:
-Rendor szertnek lenni!
-Es van Nked 8 osztajod?
-Ha hogyne lenne: hat elso meg 2 masodik
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
Felhivod a lcp-t keresed Hegedus Viktor-t, bemondod, hogy en kuldtelek oszt kisz
udv
neduddki
p.s. EJJEN A KAR megingatahatatlan egysege:- )
mod: fel kik eleszteni a crt- vs. tft totikot surgsen szuksegem van egy nagy adag baromkodasra:- )))
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Majuban megis csak jobb a 11-12 mint jul eg vegen a 14-15 meg a szekrenyt is magamra huztam;- )
Amugy amit kinn vettem ernyit azok meg ma is muxenek kivalloan;- ))) amit ellenebn 3at kivittuk az elso szel szettepte:- )))
udv
neduddki
mod: Oliverda: a lanyok 4 hetig voltak scholarshipp-en, 3 hetig essot sem lattak, bezzeg mikr en kimentem szombaton, este elkezdett esni, es mikor pentek reggel mikor felszalltam a buszra a repter fele elallt:- )))
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
Biza. Jótündérek. Nagyon kellemes a küllemük, azért kell figyelni rájuk.

Rohadt progházi. Alig haladok vele. Már 7 órája csinálom, és még mindig visszavan körülbelül 3 órányi meló + dokumentáció. Mi lesz ebből?!HI!
GYakIV:- )))
udv
neduddki
p.s. felteve, ha van meg ojjan:- ))) -
neduddki
nagyúr
Szervusz Szultán!
Ettől a választól féltem. Sok munkám volt/ van, idegesítő, hogy nem gördülékeny az egész. Win XP és Office2000 van fenn az én gépemen is. Marad az újratelepítés. Úgyis bővitem egy kicsit a memóriát és kap szép, új optikai meghajtót. Összekötjük a kellemest a hasznossal...
Csak tudnám, hogy miért sz@rt be?
Üdv,HI!
Hat ezt jol lenne tudni...
de off-hoz rakjal fel is minden javitast, ne jar ugy ahogy en [link] hejzet azota is ez javitasok nelkul de magyaraat azota sincs, es a ms rajongok szerint ez nincs igy, kar hogy de /javitasok megolgyak/
off2k-val is voltak erdekes dolgok, a vegyesz lanyonal, szerencsere azot analuk mar uj a tejjen eesz vilag, mar naluk is 2k3mal szorakozok:- )
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
MOSt leglabb egy ekte mgtanultad hogy ekezetet spacet es egeb ocsmanysagot nem hasznalunk konyvtar es filenevbe: - ))) /mult heten az egyik kollega a megdoglott ntfs kapcsan tanulta eszt meg:- (((/
nekem volt egy ijjenem w2k-val off2k-val , de az enm fileneves volt, hanem eygeb balhe, tarsitas hijjaba, ujratelepitett off volt a vege
chkdsk mit mondott???
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
az jo:- ))) 12cm-es halk papstokkla ugyis el vagyok:- )
ha lez idom en is fleteszem a csendesitot:- ))) de hogy me hatlapi aszt nem tom, keh hoyg kipribalom a gigabite izejaval hatha megy:- ))) /az 3.5-be valo/
udv
neduddki
mod: BlacKSouL:
1. na ha ebbol kihozod a nemzetisget, akkor ket rugas jar Neked:- )
2. Te is ismered a gyari megfogalmazasokat:- )))
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
Szamr mit csinany ma megt??:- )) luinkezx it osszje meg vissza; -)))
en eg 2 vapocsillt vettem 7 rugoje, nem vmi halk alpbul ,majd fol kell eroszakolni a tekerot hozza, de kiszedes nelkul tment fel a i875pbz-re es ez is vmi:- ))) raadasul gyorsan is
/de a 3.2nw nemzetisegi* hutoje akkor is halkabb/
udv
neduddki
p.s. * aki ezt megfejti az alpbol kap egy felrugast a CSacsitol:- ) -
neduddki
nagyúr
HI!
Zsenialis imadnivalo csodas ez a Tuskevar:- )))
udv
neduddki
p.s. barcsak ijjen lenne az osszes konyvfeldozlgozas:- ((( -
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
Juhejj!!! Elokerult az U2L-em:- ))) ez jo, de akkor hol leet a falcon2-m???:- )))
udv
neduddki
p.s. es meglett a szurke polom is, habar reggel meg fher volt;- ))) -
neduddki
nagyúr
HI!
Mi volt it ma?
MEghalt volt ofom, ket haverom edesapja, meg meg egy regi ismeros is:- (
Nyugodjanak bekeben!
udv
neduddki
p.s. a rabalashoz: remelm jol veeszik az ijjen barmok az uzenetet, mar elnezest de ijenkekke igy kell elbanni:- ((( -
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
Na ma is megvolt aj o cslekedetem:- ))) egy 275t hejejt eladtam egy 2690-nes:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
Kék-szürke amúgy mindegyik.
Ami érdekes, hogy a mostani egér-bill kombómnak (Logitech UltraX Media Desktop) ugyanilyen egere van, csak a görgő alatt és fölött lévő gombok nincsenek rajta. Ez viszont full fekete.
pHI!
hmmmm Az expertben a kek az akciost jelnti: - )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
Kék-szürke amúgy mindegyik.
Ami érdekes, hogy a mostani egér-bill kombómnak (Logitech UltraX Media Desktop) ugyanilyen egere van, csak a görgő alatt és fölött lévő gombok nincsenek rajta. Ez viszont full fekete.
pHI!
HAt oleg nehzez vettem ra magam egy mazzagnelkulire de vegil is nem bantma meg /marmitn mikor odajutok a gephez kicsit rugdosni/:- )))
udv
neduddki
mod: Szijja DragOvoNeni! honod ala rakhatnad a hulleNaffejut, mert mutanek vmit:- )))
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
Ja, emlékszem, én 12e-ért vettem.

Montoya: Click! Plus-ból csak Cordless van, de abból három féle. Az egyik nagy vevőegységgel, a másik kis pendrive-szerű vevővel, a harmadik meg töltős dokkolóval.
pHI!
Holnap meg kell nezni a nyilvantartasban, hogy mennyije hoztuk, lehet hogy egy sorral lenesztem: - (((
Habar mikor hoztuk rohattul kek volt, es raadasul ehoztunk par dolgot akkoriban. lehet hogy az is arcsokkento volt:- )))
udv
neduddki
mod: FehérHolló: most nezem, hogy Te is azoknal a vajuknal flamzool ahol en abrakolok:- )))
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
Hi!
Arrol beszeliunk, 8,8 most az ara, csak sokallom: - ((( /me szosz bel ha nem tod mirul van szol!!!!!!!!/
udv
neduddki
p.s. BuldogFeju: ne vedd baszogatasnak, de tipejj mennyibe kerult ket hete egy 32/es slimfit samu??? 40rugo+10csirke, eldobom az agyam, annyije en is hozatok magamank: - ))) -
neduddki
nagyúr
De most tényleg. Mit? 16 évesen még gyerek, akármit is gondol magáról.
Alapvetően híve vagyok annak, hogy a gyerek a saját korlátait találja meg, de mégis mit akar csinálni az éjszaka kellős közepén azok között a fiatalok között, akikkel általában összefutok éjjelente, amikor péntek és szombat este később jövök haza? Ez egy nyomorult vidéki kisváros, de még én is félnék ilyenkor egyedül kóricálni a diszkó közelében tekintetbe véve az egy négyzetméterre jutó agresszíven, alkoholgőztől és falkaszellemtől megbolondítva kolbászoló fiatalkorúak magas száma miatt.
Persze lehet hogy ott nagyfalun kulturáltabban szórakoznak a fiatalok, és ez csak ilyen vidéki virtus, ami itt van.
Amúgy igen, egy előítéletes, prűd, vén fasz vagyok.
pHI!
TeKergeRobot, Te mijjen arra emlexel a click!plus-nal? mert kicsit meglepodtem a 9rugos aron, en ojjan 5-6rugo kornyekere emlexem tavajjrol, Nalad dereng vmi???
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Nketek begyun a bme honlap? esetleg barmi a 152.66.-bol???
koszi
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
Könyveléshez minek egér? Főleg nőknek..
Vlad: Hova a @!e/a-ba tűnt az IE7-PRO-s cikked? Nem tetszett a vezetőségnek? Pont most, amikor szükségem lenne rá...
[Szerkesztve]HI!
Mert sajna az igetek ellenre tavajj at kelet allni winre:- (((
Amugy aze mert a konyveoprigikon kivul el kel etni a abev, bongeszo, foxit joszagok funkcioit is
amugy inkabb tulorakt szoktam latni mint paszianszot nalunk:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
Vedd csak meg azt a Click! Plus-t. A minőséget meg kell fizetni. Esetleg MX1000, bár az imho csúnya.
Amúgy ilyesmi névtelen szarokkal tele vannak a tacskó és társai Silverline, meg Labtec, meg ilyesmi neveken láttam hasonlóakat. De ha megveszel valami illen szutykot, akkor úgy kell neked.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
pHI!
hullee, konyvelni a lanyoknam nem tulzas kisse egy a mx1000-es:- )))
raadasul 4 gepre???
udv
neduddki
mod: amugy mikor a tszcsebe az egyik docen-nek megvettem a clik!-et akkor mar meglepon,
hogy mennyire oke: - ))), akko rrofogtem is rola ha jol tevedek... -
neduddki
nagyúr
HI!
Tud vki ollan egeret, ami dokkolos, pontos mint egy b58-as es ocsobb mint a clik! plusz???
koszi
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Jujejjjjjjjjjjj, mukodik rendesen a msi oldal!!!:- )))
/meg uj a design is, de az kecvesbe rdekes: -)))/
udv
neduddki
p.s. tom ez annak erdeks az utobbi masfel ev osszes gept szinte kizarlag msi-bol rakta ossze:- ))) -
neduddki
nagyúr
HI!
SzarvasDemon Te gyutte eszmeb mikor meglattam a stoty tragyat:- )
Szoval egy nem mai gyerek /~1.8+TB/ megdoglott, Asus alaplap Ali csipszet, kondik kicsit puposak, de nem annyra etc,
Hat jo ha megdoglott akkor megdolgott, cseejjuk, ma meggyuttek az alktreszek, nekialltam kicserelni a cuccost, esz az osszes csavarfej a hazon belul legalbb fel-1mm veezitett a rozsdaval szemben, na igy maer erthetobb a dolog:- )))
Es hogy me Te? mert a szerves labor kellos kozepen toltott el eletebol par evet:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
Na ma se kezdtuk unalmasan a napot, HAJNALI neged 10-kor csenget egy rendorleanyka es kozli hogy bombat tanatk a hazban, Juj de jo:- ((( az hame kiderutl hogy vmi WW2 tallamany.
Akkor jonnenk a kepek:
Erkezesek:![[kép] [kép]](http://img2.tar.hu/neduddki/size2/29489310.jpg)
Valhol itt kell lenni...![[kép] [kép]](http://img2.tar.hu/neduddki/size2/29489311.jpg)
Kozeledik a nagy piros auto:![[kép] [kép]](http://img2.tar.hu/neduddki/size2/29489312.jpg)
A fijjuk is keszulnek mar:![[kép] [kép]](http://img2.tar.hu/neduddki/size2/29489314.jpg)
Riport a hienaknak:![[kép] [kép]](http://img2.tar.hu/neduddki/size2/29489315.jpg)
Indulnka:![[kép] [kép]](http://img2.tar.hu/neduddki/size2/29489350.jpg)
CSak addig kotoraszok amig meg lesz: /figyeljetek a labat, a korulmenyk ismereteben arra a parkanyra tamaszkodni igazi batorsag:- )))/![[kép] [kép]](http://img2.tar.hu/neduddki/size2/29489353.jpg)
NA jovan vgeztunk mennyubk lefele:![[kép] [kép]](http://img2.tar.hu/neduddki/size2/29489354.jpg)
huuuuuu valahol ott lapul a WW2 granat farka:![[kép] [kép]](http://img2.tar.hu/neduddki/size2/29489405.jpg)
Tavozik a szep piros auto is:![[kép] [kép]](http://img2.tar.hu/neduddki/size2/29489406.jpg)
Egy utolso beszamolo egeztetes es kesz:![[kép] [kép]](http://img2.tar.hu/neduddki/size2/29489407.jpg)
udv
neduddki
p.s. nem semmi srac volt a tuzszersz gyerek!!!:- ))) Koszonjuk a gyors s megnyugtato munkat -
neduddki
nagyúr
HI!
Kollegak nem tugyatok, hogy a juctions-on kivul melyik az a progi amejekkel simlinket /mod: konyvtarra/ lehet letrehoznyi windoz alatt??? /egyszeruen nem gun eszembe:- (((/
udv
neduddki
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Te joeg!!!
Most en vagyok eltevedve vagy nemejjik elado a 370-nes foglalltoknel???
Eskusozm osszeszedem a vackokat itthon eladom ijjen ara es meg a vegen veszek belole vmi luxus konfigot:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
Érdekes eredmények. Valami erősen lefojtja, mert a be6-II és bf6 gyak ugyanolyan teljesítménnyel kéne rendelkezzen. Esetleg Biosban memória beállításokat megnézném, vagy Everesttel az effektív sávszélt az alaplap / alaplapnál. Ilyen eredményeket pl 4:3-as FSB: MEM osztó mellett tudnék elképzelni, ahol a tua cerka memóriája 66-on járna.
De a hozzászólások a legjobbak.
[Szerkesztve]HI!
Az osszes gepen a mem vissza van veve a leheto leglajara, elsodleges cel a stabilitas, amive incs is nagy gond:- )))
mongyuk kedvensdm abe6II/ben a a iP700/256/100 58 fokor mutat amutao, agyontapogatva meg tok hideg/proci is/:- )))
a sebessegnel tobbet er a stabilitas:- ))) /mongyuk nekem mindig de foleg ebben az esetben mikor jo 90km-val vagyok arebb/
udv
neduddki
mod: TILDY!!!!!!!!!!!!!!!!! PRIVAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
hi!
ma itt se ertettem:- ((( [link], de a be6II es bf6 raadsul meg ugyan az is.
maid atteszem a 733/133-ast a 700/100-as hejjre, hogy ahhoz mit szol?
vegul is tokmind1 latvanyosan gyorsabb a gep:- )))
kar hogy epp most cserelodnek sempronra:- )))
udv
neduddki
mod: raadasul a be6II-ben vannak szarabb, szedett vedetteb ramok, /mind2 100-on meg eppen/
[Szerkesztve]HI!
Ez jo poen teccik, gyakoeltaalg a bf6-ben levi tua a leglabbas a tesztek szerint: - ))), gyakrlatialg sujjos masoderceket ver a tobbire, hihihi, ejjen bencsmark fanok:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
hi!
ma itt se ertettem:- ((( [link], de a be6II es bf6 raadsul meg ugyan az is.
maid atteszem a 733/133-ast a 700/100-as hejjre, hogy ahhoz mit szol?
vegul is tokmind1 latvanyosan gyorsabb a gep:- )))
kar hogy epp most cserelodnek sempronra:- )))
udv
neduddki
mod: raadasul a be6II-ben vannak szarabb, szedett vedetteb ramok, /mind2 100-on meg eppen/
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Sok ev utan visszakerult hozzam a 1.3-as tua cerkam:- )))
beraktam egy bf6-ba egy iP733/256/133 hejjere, es a pi aszongya hogy nem gyorsabb a gep??? /pont a pi???/ de a felhasznalok aszongyak erehetoen es jenltosen gyorsut e gep na most akkor mi van??? en eszt ma nem ertem???
udv
neduddki
p.s. pi-be ennyrie beleszolna a regi virnyo???HI!
Larvanyosan gyorsabb mint a mellte levo acopr 815-os iP700-val, de akkor is marad a kerdes, meeee???
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Sok ev utan visszakerult hozzam a 1.3-as tua cerkam:- )))
beraktam egy bf6-ba egy iP733/256/133 hejjere, es a pi aszongya hogy nem gyorsabb a gep??? /pont a pi???/ de a felhasznalok aszongyak erehetoen es jenltosen gyorsut e gep na most akkor mi van??? en eszt ma nem ertem???
udv
neduddki
p.s. pi-be ennyrie beleszolna a regi virnyo??? -
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
Könnyebet kettőt. Nem én vagyok a rendszergizda a tanszéken, csak én szoktam megcsinálni a kisfőnök gépét, mert hát tudja a franc, hogy miért...
Valahol van xp lemez, csak hát egyzserübb lehúzni megint, meg kiírni, mint megkeresni ( fogysztói társadalom rulez)
DE asszem nem szívok vele tovább, majd holnap.
üdv. föccerHI!
Nekm 25-30sajat xp lemez van:- ))) midnehol szetsozrva ahol eloferdulok + image fonn 4-5 barhonan elrheto joszagoomm:- )))
udv
neduddki
p.s. latod-latod mi furtuk volna at a fodemet nem ijjenlasssu lenne:- ))) -
neduddki
nagyúr
Kellemesebb húsvétot innen a Budapesti Műszaki Egyetem Építőmérnöki Karának Építőanyagok és Mérnökgelógia tanszékéről.
A mai nap számomra a hétszált vindózók, és elállított IP címek napja lesz...

mondhatom, hogy fakk ?
szerk:
ps: még szerencs, hogy 2 mega felett tudom a szerverről húzni az XP imidzset. legalább erre nem kell válrni olyan sokat..
[Szerkesztve]HI!
Ne esjcs ma kecsegbe
1. hogy csak annyivla gyun...???
2. nicns emg egy szethekkelt telepitod, hogy ne szopasson???
udv
neduddki
p.s. hasznalod a bme vpn-t? ha igen: honnan /szolg/ es mijj ruter mogul???
mod: Ramius: Kollega maga nem ertette a pojent:- )))
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 39
- (téma lezárva)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- PlayStation 5
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Projektor topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Garanciális samsung galaxy watch 8 classic
- Samsung QVO 870 SSD (1 TB) 100/100%
- Új, bontatlan - Apple MacBook Air 13 M4 16/256GB - Sky Blue
- Új Dobozos ASUS VivoBook Go 15 Laptop 15,6" -20% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics FHD OLED
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

8 év. Lehúztuk. Vége. Rég volt ilyen jó estém.

![[kép] [kép]](http://www.k1der.net/modules/blogs/public/maxi/images/dessin/santa-claus-drunk.jpg)
![[kép] [kép]](http://sidesalad.net/archives/Santa120105.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.ueber-menschen.de/2001%20poslednji%20dani%20deda%20the%20last%20days%20of%20santa%20claus%20(176%20x%20200%20cm).jpg)

![[kép] [kép]](http://www.sebastian.it/player2player/images/articles/scr02.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.gamevortex.com/gamevortex/ss_screamer4x43.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.sg.hu/kep/2000_11/1129screamer1.jpg)

?

![[kép] [kép]](http://img73.imageshack.us/img73/3656/tfr1eeei1.gif)
![[kép] [kép]](http://imago.techtop.it/d/2350-1/061011-Epson-EMP-TW1000.jpg)