Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
- talmida: Változások 2. rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Aktív témák
-
bobsys
veterán
A 8as úton rettentően vigyázz, tele vannak rendőrrel, a 4napos ünnep alatt révfülöpig csak a 8ason volltak rendőrök, de 3 helyen tartottak igazoltatást, Várpalotán meg igencsak mértek jó kis kamerával (bele is futottam szépen
)
a 2x2 sávos út egy ideig autótút amit táblával is jeleznek -
parandroid
félisten
Székesfehérvárig levisz az M7, ott le kell menned a pályáról, kicsit kavarogni Székesfehérvár körül (elég jó a kitáblázás), és a 8-ason tovább Veszprémig. Nagyrészt négysávos, helyenként még el is vannak választva az útpályák, de becsapós, mert többnyire még csak nem is autóút, tehát szigoróan 90, mert rengeteg helyen mérnek. Szerencsére a falvak egy részénél viszont már megépült az elkerülő. Lábtól függően 1-1,5 óra alatt lent vagy.
p -
Minden bizonnyal, csak az a baj, hogy úgy naggyából sem tudom, hogy hol van Veszprém, na meg azt se, hogy melyik pálya megy oda

Pályáról jut eszembe, haza az M6-oson jöttünk, ilyen kihalt autópályát életemben nem láttam, 45km szakasz van Pesttől Dunaújvárosig kész utána vége. Ahogy a magyar gyorsaságot ismerem talán 10-15 év mulva végig tudunk jönni Pécsig autópályán, addig marad a jó öreg 6-os, amiben mellesleg 2. világháborús lövészárkok vannak lassan annyira retek, csak úgy dobálja a kocsit
Olvasgatok itten, és feltünt Parci Házigazda avatarja, most én emlékszem rosszul, hogy 1 tök volt, vagy régen is ez a félig megrohadt smiley volt?

[Szerkesztve]
Aktív témák
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (ELKELTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS! - 0360AB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)