Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Aktív témák
-
bobsys
veterán
A 8as úton rettentően vigyázz, tele vannak rendőrrel, a 4napos ünnep alatt révfülöpig csak a 8ason volltak rendőrök, de 3 helyen tartottak igazoltatást, Várpalotán meg igencsak mértek jó kis kamerával (bele is futottam szépen
)
a 2x2 sávos út egy ideig autótút amit táblával is jeleznek -
parandroid
félisten
Székesfehérvárig levisz az M7, ott le kell menned a pályáról, kicsit kavarogni Székesfehérvár körül (elég jó a kitáblázás), és a 8-ason tovább Veszprémig. Nagyrészt négysávos, helyenként még el is vannak választva az útpályák, de becsapós, mert többnyire még csak nem is autóút, tehát szigoróan 90, mert rengeteg helyen mérnek. Szerencsére a falvak egy részénél viszont már megépült az elkerülő. Lábtól függően 1-1,5 óra alatt lent vagy.
p -
Minden bizonnyal, csak az a baj, hogy úgy naggyából sem tudom, hogy hol van Veszprém, na meg azt se, hogy melyik pálya megy oda

Pályáról jut eszembe, haza az M6-oson jöttünk, ilyen kihalt autópályát életemben nem láttam, 45km szakasz van Pesttől Dunaújvárosig kész utána vége. Ahogy a magyar gyorsaságot ismerem talán 10-15 év mulva végig tudunk jönni Pécsig autópályán, addig marad a jó öreg 6-os, amiben mellesleg 2. világháborús lövészárkok vannak lassan annyira retek, csak úgy dobálja a kocsit
Olvasgatok itten, és feltünt Parci Házigazda avatarja, most én emlékszem rosszul, hogy 1 tök volt, vagy régen is ez a félig megrohadt smiley volt?

[Szerkesztve]
Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- World of Warships
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)