Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
tbs
addikt
Már egy órája bent vagyok. Szalagcsere-miegymás. Minden fitt lesz mire az első huszárok bevágtatnak és kávét hörpölgetve olvasgatját a leveleiket...
Van pár gép amit egyszerűen ki kéne bacnunk a picsába, de nincs keret a cseréjükre. Így reggelente mindig nagy az izgalom: vajon ma mi a túró miatt halt el, mit kell benne cserélni..? -
tbs
addikt
Hanyattestem...
Látott már valaki 32.7G-ás adatbázist? PARADOX ADATBÁZIST?!? (Panaszkodnak, hogy lassú a gép... Ezzel mit kezdek..? Folyamatosan alábecsülöm a júzereket...)
Ja, találjátok ki mi a csaj jelszava... -
tbs
addikt
válasz parandroid #823 üzenetére
''...nem szabad mértéktelenül fogyasztani...'' Öööö... Botmixer, kis 750ml-es mérce hozzá. No a mércét lenyúltam a megpillantásakor asszonytól, ''végre, egy jó méretű pohár!'' felkiáltással.
Azóta gyakorlatilag mindig. MÉRTÉKKEL ISZOM... -
tbs
addikt
válasz (Kolombusz) #899 üzenetére
Nincs igazad. Norbi életmóddal lazán tartható...
-
tbs
addikt
Iam!!! Este leszek, meló van. Priv., ha fontos.
-
tbs
addikt
válasz Viktor0610 #1558 üzenetére
Ja. Gagyi a hálód valamely része.
-
tbs
addikt
válasz EQMontoya #1817 üzenetére
Már 1 órája végzem a reggeli rutint. Szalagcsere ahol kell, kapcsolatok ellenőrzése, stb. Lassan végzek, akkor KV és kajabeszerzés. És ma vár rám 3 gép gatyábarázása, holnap meg egy kis szerverszoba szétszedése és újrakonstruálása. Madzaggyártás, gépcipelés, szekrényforgatás. Na és persze PIZZA...
Thrawn: te sem alszol sokat...
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
válasz tiv83us #1876 üzenetére
Oké, akkor egy számgép szervizben melóztam, zsíros ügyfelekkel...
DVD-k -> durvább belépőgrafikák kerülnek rá egy mostani korongra, mint az első műsoros dvd-kre. (Ugye az első kommerciális DVD, 1995.12-hóban került piacra.) A filmeket is kevesebb chunk-kal tömörítették. Nekem van 1998-as USA kiadású Contact dvd-m és van egy Ausztrál 2003-as példányom is... Képminőségben ég és föld a kettő...
P166 megjelenése: mondom, hogy akkoriban szerviz, TUDOM mikor jelent meg. Nem véletlenül P133-t írtam...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest