Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
tbs
addikt
Ez itt nagyon jó ''történelmi lecke'' -> [link]
-
tbs
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nabazzz... Tök hülyének érzem magam, közben bazi okos vagyok... Ez jobb..?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tbs
addikt
Óbazz kidi-tiv...
Szomorúság... Azért hajrá! -
tbs
addikt
4 kerekű bicaj még nem játszik: pici.
Xen vs. vmware: akkor én egész jó vagyok.
DomU-ban fordul a modul (kerlenforráshackhegyek), csak a bios első villanására csontra fagy az egész -> reset. Ja, amúgy inet/google szerint is reménytelen vállakozás, csak gondoltam hátha...
Monti: Dehogy szívok. Volt rá egy délutánom, de holnap produkcióba kell adni a cuccost. Megy a normál kernelre a vmware...
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Aha, és hogy kerül ki a játszóra..? Mer' hogy ki nem viszem, az 7szentség...

Sajnos az enyémet elhagytuk egy költözéskor ~25 éve... Már a húgom is szívott miatta... -
tbs
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ja, csinosak, de nem mutogatásra kellene, hanem masszív használatra. Már kölyök koromban is a hideg rázott, ha ilyet kellett tekerni: lejtőn még csak-csak, de emelkedőn..!

Nem. A triciklinek a 3 kerék a ''lényege''. Az elsőkerékhajtást csak a marketing nyomja... Jobban uralhatja a járművet az átlagsofőr. Alulkormányzott, súlypont miatt reménytelen a dimanikus gyorsulás, fékezéskor rángatja a kormányt... Igaza van a bmw reklámoknak nagyon...
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
2 kérdés:
1.:
Három kerekű, hátsókerékhajtású (láncos) bicajt keresek gyermekem részére. Akár hibás darabot is cserélnék. Pénzre is akár.
2.:
Valaki támogasson meg, mert fogalmatlan vagyok. Egy xen domU-ba hogyan lehet felimádkozni a VMware Server-t..? Nehezítés: működjön is. Ja, uniprocesszor...
Ez utóbbi sok sört ér. Sörelőfizetést.
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
Oké, akkor egy számgép szervizben melóztam, zsíros ügyfelekkel...

DVD-k -> durvább belépőgrafikák kerülnek rá egy mostani korongra, mint az első műsoros dvd-kre. (Ugye az első kommerciális DVD, 1995.12-hóban került piacra.) A filmeket is kevesebb chunk-kal tömörítették. Nekem van 1998-as USA kiadású Contact dvd-m és van egy Ausztrál 2003-as példányom is... Képminőségben ég és föld a kettő...
P166 megjelenése: mondom, hogy akkoriban szerviz, TUDOM mikor jelent meg. Nem véletlenül P133-t írtam...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Már 1 órája végzem a reggeli rutint. Szalagcsere ahol kell, kapcsolatok ellenőrzése, stb. Lassan végzek, akkor KV és kajabeszerzés.
És ma vár rám 3 gép gatyábarázása, holnap meg egy kis szerverszoba szétszedése és újrakonstruálása. Madzaggyártás, gépcipelés, szekrényforgatás. Na és persze PIZZA... 
Thrawn: te sem alszol sokat...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ja. Gagyi a hálód valamely része.
-
tbs
addikt
Iam!!! Este leszek, meló van. Priv., ha fontos.
-
tbs
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nincs igazad. Norbi életmóddal lazán tartható...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tbs
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
''...nem szabad mértéktelenül fogyasztani...'' Öööö... Botmixer, kis 750ml-es mérce hozzá. No a mércét lenyúltam a megpillantásakor asszonytól, ''végre, egy jó méretű pohár!'' felkiáltással.
Azóta gyakorlatilag mindig. MÉRTÉKKEL ISZOM...
-
tbs
addikt
Hanyattestem...
Látott már valaki 32.7G-ás adatbázist? PARADOX ADATBÁZIST?!? (Panaszkodnak, hogy lassú a gép... Ezzel mit kezdek..? Folyamatosan alábecsülöm a júzereket...)
Ja, találjátok ki mi a csaj jelszava... -
tbs
addikt
Már egy órája bent vagyok. Szalagcsere-miegymás. Minden fitt lesz mire az első huszárok bevágtatnak és kávét hörpölgetve olvasgatját a leveleiket...
Van pár gép amit egyszerűen ki kéne bacnunk a picsába, de nincs keret a cseréjükre. Így reggelente mindig nagy az izgalom: vajon ma mi a túró miatt halt el, mit kell benne cserélni..?

Aktív témák
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- -300e Ft KEDVEZMÉNY:ÚJ Lenovo Thinkpad T14 Gen 5:Ultra 7 165U/64GB DDR5/512GB/400nit/vil.MAGYAR bill
- iPhone 16 128GB Független Karcmentes/2028.12.30.Gar./Akku 100%/p4665
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szomorúság... Azért hajrá!

És ma vár rám 3 gép gatyábarázása, holnap meg egy kis szerverszoba szétszedése és újrakonstruálása. Madzaggyártás, gépcipelés, szekrényforgatás. Na és persze PIZZA...
)