Hirdetés
- Ketogén étrend
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- bitpork: Ha Isten létezik...
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Pesti ortopéd klinika elküldött, hogy majd a műtétig menjek el házidokihoz, kérjek laborbeutalót, különös tekintettel a véralvadási szint mérésére. Házidoki mondta, hogy a nógrádi megyeszékhelyen, Starjánban a megyei kórház laborja nem végez véralvadás vizsgálatot, helyette mást szoktak?

Laboreredmény végén megjegyzés: Prothrombynra, APTI-re ismétlést kérnek...Én már tuti nem fogok elb@szni megint egy hajnalt erre, és csütörtökön kérik az eredményt majd Pesten. Véralvadás vizsgálat nélkül nemigen vágnak rajtam egy karcolást sem. Szóval királyság, de legalább fizetek mindenhol mint a kisangyal.
mod: Ja, a prothrombyn a májban termelődő alvadást elősegítő fehérje, az APTI pedig a prothrombyn thromboplastynná válási sebessége, vagyis az alvadási sebesség kb.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro 12/512 Fekete. Alza vásárlás 36 hó garancia.
- i9 10900, 48GB DDR4 Kingston Hyperx Fury (3x16GB), Gigabyte H470M DS3H, Be quiet, Zalman
- Apple Watch Series 11 46MM 100% Akkuval Fekete színben 2026.09.19-ig Apple Garanciával
- Asus Zenfone 10 16/512 garanciával - mint az új
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest