Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
brownus
üzenetére
Tényleg fene jó dolguk vanegyeseknek. Vagy nekem sz.r? Nekem nem hogy nem hozza be, hanem ha lemegyek ''vendégségbe'', még szól is, hogy igazán segíthetnék ebédet csinálni, miközben látja, hogy épp rakom össze faternak a gépét, vagy épp más dolgom van.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Ma iylen nyavalygós, zsörtölődős kedvem van, ráadásula vezetés is szarul ment. Elegem van, felkötöm magam. Vagy meghúzoma dodi féle pálinkát. Sz.r a világ, és nekem sincs helyem benne, semmi nem jön össze, se lakásom nem lesz egyhamar, se férjem, itt maradok csúnya , öreg zsörtölődős vénlányként és mindenki utálni fog. Még ti is. Köszönöm, keresem a kötelet, pengét meg majd kérek márktól
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Horgász topik
- Dark Souls sorozat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest