Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Nem tudok sokat linkelgetni, mert el kellene kezdeni melózni.
,de itt egy pár játékoldal:
Bővebben: link
Én anno a cherryromról szedtem sokmindent, de ahogy most néztem, egy ideig csak fóruma lesz. -
Sanya
nagyúr
RECEPT
hogyan csinálj magadnak órákra meg-nemszűnő fejfájást?
végy egy gyermeksebészeti klinikát, pl debrecenben.
menj be egy olyan napon, amikor műtétek vannak. ez jelen esetünkben legyen a kedd.
időpont: reggel 8:22
ne csinálj semmit, csak ülj le. a gyerekek ugye nem fogják fel, hogy mi történik majd velük, csak annyit vesznek észre, hogy a kiscsapatból 1 hiányzik, majd álmosan visszajön, és mennek a dokik a következő gyerekhez. eléggé rossz hangulatban lehetnek, és ugye elkezdenek sírni. úgy sírtak, hogy nem könnyezett a szemük, tehát csak hiszti volt. az egyik srác (kb 5 éves) még nyugtatóra sem hagyta abba akkoris minden erejével azon volt, hogy bömböljön, míg be nem vitték a műtőbe.
engem meg oda rendeltek gyakorlatra, de nem kellett csinálni semmi. már azon vettem észre magam, hogy nagyon ideges vagyok, mert 5 gyerek sírt folyamatosan. 1 óra alatt olyan fejfájásom lett, hogy kirohannék a világból. -
adalbert1
veterán
Snes 9x: nagyon jó emulátor, mindent visz: Bővebben: link
Játékoldalt is nézek mindjárt. -
mayerlaci
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Még nem.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Jó kérdés!

Gyurcsány Feró a saját telójáról.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
És ki küldi?A Bocskai,vagy a Szili?
-
(Kolombusz)
veterán
Sziasztok!
Ti kaptatok már sms-t a kormánytól? Az én ismerettségi körömben még senki.
Lehet, hogy kamu az egész?
-
ladybug
őstag
Az internetről nem jó v.mi? Van egy linkoldal a Bővebben: link És ott van rengeteg játékoldal. Próbálgassa ki, vagy Te is átnézheted.
-
aDM|RaL^
őstag
jóreggelt

teljesen nyitott ablaknál aludtam hogy ne kapjak levegőt, erre nem ekkor irtanak szúnyogot egy antonov géppel?
-
-
net84
őstag
Jó Reggelt Mindenkinek!
Nincs kedvem munkába indulni (szereztem fuvart 8 órára
), ezért bepótolom az esti elmaradásokat. -
Sianis
addikt
Neked is reggelt, meg mindenki másnak.
Harry Potter: Tarsatok most hülyének, de nekem bejön. Nagyon jól eltalált történet, eddig minden részét olvastam, és pár részt láttam is. Várom már az újabb részt, ugye nem régen jelent meg, késő őszre ígérik. Nah jó nem kell engem ilyen tallárt húzó, bottal hadonászó, villámsebhelyet rajzoló fanatikusnak gondolni, egyszerűen jónak találom és kész.
Amúgy jól elfoglalja a gyerekeket igen. -
Esmein
nagyúr
Milyen játékot adnátok egy 7-11 éves kislány kezébe, magyarát mit szerezzek be a komputeremre ?
-
tildy
nagyúr
MA voltunk horányban meg surányban , meg nemtudomhol. Napoztunk és fürcsiztünak dunában. Hihetetlen , hogy ott még elég ''tiszta'' a víz. Jó volt

-
MarKoo
addikt
válasz
T. Almeida
üzenetére
Rossz volt az összes eddigi UHU 1.2, amit megírtam. Nem tudom, hogy ebből adódóan nem találta-e a GRUB a os-t, vagy alapból szar. Továbbá mindig az IRQ #185-öt akarja letiltani. A másik pedig, hogy több mint 1 óra, mire eljutok oda, hogy a próbálná elindítani a grafikus felületet, de kiírja, hogy nem tudja.

-
MarKoo
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Aham. Én továbbra se tudtam feltolni Linuxot a gépre. Most a visszatartó ok, hogy felrakjak egy SuSe Linux 9.3-at, hogy tesóm nem ad CD-t. Igen, jól látjátok. Úgy tűnik még nem nőtte ki a dedó korszakot, de nem probléma, mert holnap elballagok a boltba (ha lesz kedvem), és felvásárolom a cd készletüket.
Jah és a nettel én is szívok. Pontosabban csak úgy van netem, ha letiltom a hálókarit, majd engedélyezem. Vagy ez inkább XP feature, amit nem lehet kikapcsolni?! A másik poénos dolog pedig az, hogy elméletileg megtaláltam a DC++ nevű chaten az eredeti Windows XP termékkulcsomat. (pedig senki se tudja, csak én)
Hihi, közbe találtam egy 700MB-os cd-t, amin mint kiderült az UHU 1.1 van.
-
Incognito
senior tag
Gyanús volt hogy nem jött hírlevél az OFF TOPIK -ról

-
aDM|RaL^
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
de van.
csak a helyzet végülis az következő:
eladtam egy vinyót, garisan vállaltam rá egy évet, mert giannitol hoztam.
tönkrement egy hónap alatt, a csávó apja meg egy idegbeteg(megvan a véleményem az ilyen emberről... már valakitől el akarta kérni a telszámom, hogy móresre tanítson mert elromlott egy szar hardware... meg mert vasárnap este kilenckor nemtud várni az 1 éves kurva garanciával hogy baszn*m szájba, amikor én tisztességesen adtam el neki, és ha baj van vele tisztességesen elvégzem a teendőket), és adhattam vissza a pénzt, amit zlotymból váltottam át. viszont így 700 helyett csak 400 zlotyim maradt, és ezt a pénzt vinnem kellene magammal lengyelországba 8.a után. namost Gianni 8.án jön vissza, csak akkor tudok gariztatni. Így viszont összekéne szednem azt a 300 zlotyt...
áhh, kész... -
ladybug
őstag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Azt gondolom.
És most füstös vagy? Örül a nejed.
-
mayerlaci
senior tag
És nemtudtok magatokkal mit kezdeni?
Nézzetek tévét fussatok olvassatok. -
Kazi king
tag
jah elég szépen leállt
-
parandroid
félisten
Hazajövök 12 óra munka után, erre nincs ph!.
Na, szép nap ez nagyon...
p -
Incognito
senior tag
Nemelég, hogy a DOX belassult/leállt, még a PH is...

-
ngabor2
nagyúr
Nekem nem ilyen gondjaim vannak. ''Mindössze'' a wlant nem bírom belőni Linux alá, így kénytelen vagyok win alól netezni. De nagyon utálom, hogy ami Linux alatt 2 mozdulat, az win altt vagy nem ott van, vagy nincs is olyan, vagy alig lehet elérni.

De legalább úgy tűnik, hogy nem nálam van a hiba. -
MarKoo
addikt
Hazajöttem!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem mondom, hogy olyan nagyon jól éreztem magam, de ki lehetett bírni. Ebben a nagy melegben hihetetlen nyűgi vagyok. Az meg mégjobban bosszant, hogy nem tudom, hogy mi van a gépemmel... -
T. Almeida
senior tag
Lehet, hogy koki volt a fickó.
A párom is postán dolgozik, és a 4 kézbesítőből 2 mindig holt kokin viszi vissza a ... mittoménmit. szal a maradék cuccot.
A páron múltkor megelégelte és beszólt a főpostára, hogy csináljanak már ezzel a fickóval valamit (nem azért szólt be, mert részeg volt a manus, hanem mert rendszerint fél órát késett és a páromnak várnia kellett rá), és erre leugatták, hogy ne képzelődjön már... -
Sanya
nagyúr
haldoklik az offtopik
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
nem csípom a hip hop-ot, de nagyon nagy ...

a 04.-et törli magától a rendszer ..... gondolom a mérete miatt .. (4 mega)
[Szerkesztve] -
aDM|RaL^
őstag
7 napon belül össze kellene szednem 18 ezer forintot...
diák vagyok, nemtom mi az istent csináljak. -
net84
őstag
Szerintem ne várj a következő alkalomra! Még a végén valaminek lába kél... Gondolom a kedves postásod aláírja, hogy átvetted, nehogy egy kicsivel többet kelljen mennie. Még arra is lusta, hogy leadja a legközelebbi postán.
Már most jelezd a vezető intézménynél! Mi már egy hasonlóval ráfaragtunk, mikor helyettesítő postásunk volt... -
Mauzes
addikt
Én meg nem kapok fizetést,mert nem dolgozom...
-
Esmein
nagyúr
Nem hiszem el... az ajánlott küldeményt bedobta a postaládába a postás. Meglátom megverem.
-
Gh0sT
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Arra gondolok, hogy ladybug elment táppénzre valamikor június végén. Mivel azonban van 15 nap betegszabija, ezért a 15 napból mondjuk 10 áttevődött júliusra. Ezt ugye még a munkáltató fizeti. Szerintem ezt a 10 nap betegszabit kapta meg most, és a táppénze még nincs leszámfejtve, mert még nem telt le a 30 napos határidő. Aztán lehet, hogy tévedek...

-
ladybug
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
Már 5 éve dolgozom, és májusban mentem táppénzre. Júniusban v.miért több pénzt kaptam, júliusban csak 5ezer Ft-ot akartak fizetni, de felhívtam T Illetékest, és megbeszéltük, hogy júliusra fél fizu, és augusztusra megint egész, és akkor ez így fog menni már. Meg is nyugodtam, hogy akkor oké minden. Erre most majdnem gutaütést kaptam, amikor reggel megnéztem a számlánkat.

Én ezt nem értem.
-
ladybug
őstag
Táppénzen vagyok, és megint csal fél havi fizut kaptam. Miért????
Lehet, hogy lőttek a nyaralásnak.

Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Path of Exile 2
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
,de itt egy pár játékoldal:

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De az tényleg klafa játék

), ezért bepótolom az esti elmaradásokat.

Szebben hangzik.
. Ott szerintem vhogy ekörül tejelnek.