Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
net84
őstag
az egész hetem ilyen volt! az csak elmegy, hogy meló közben nem jutok el addig, hogy felmásszak a netre, de este már itthon nem is volt kedvem leülni a gép elé...
Nem baj... valami <csinzánó> pezsgő be van hűtve... Este iszunk
DE holnapra télleg kellene valami térképféle... Megvan a wandor boot, de nemtom, hogy há tettem az aktíválási kódot...
Neten útvonaltervező? Magyar? -
net84
őstag
Hellosztok!
Kicsit szét vagyok csúszva... Sürgősen kellene Szombathely-Sümeg részletes útvonal térkép (itinerrel vagy olyan részletességgel, hogy lássam az apró falvakat is...)
Ha valaki Wandor Boot vagy valami hasonlóval tudna print screen-t csinálni és mellé be tudná linkelni a szöveges útvonalat is, nagyon kisegítene - megköszönném! -
net84
őstag
Jó reggelt mindenkinek!
Hatalmas felismeréseket tettem mostanában. Pl, hogy van egy Nem tudom a dal címét... topic. Megyek is megkeresem a Madagaskárt.
Időjárás: Esett oszt most fúj a szél.... Fel kellett vennem egy pulóvert.
Inkább süssön a nap és mellette fujogasson a szél. -
net84
őstag
Valaki esetleg a #3139-es hozzászólásra tudja a választ? (talán még jó számot is írtam)
-
net84
őstag
Már eszembe jutott, hogy miért robogtam fel ide...
Ki ''énekli'' magyrul a madagaskar zenéjét? Az eredetit? -
net84
őstag
köszi a segítséget... időközben elvitték előlem a monitort, a viccsikártyát átraktam a gar.cserés cuccokhoz, az optikai meghajtót visszaadtam az ügyfélnek. Ennyi idő alatt tudtam egy új gépet összetákolni magamnak. Esélyem sincs itt megnézni a történteket...
Kifolyik a szemem ettől a képfrissítéstől. -
net84
őstag
Szép Jó Reggelt!
Lemaradtam erről a repülős balesetről... Letölthető jó minűségű videó van fent valahol? -
net84
őstag
Fentebb már volt valami hasonlóról szó... csak nekem nem házassági, hanem 1 éves eljegyzési évfordulóra kellene valamit kitalálnom.
A vacsora ok! Jó idő esetén minden további nélkül megoldom és leszervezem. Rossz idő esetére kell egy helyszín (most, hogy írtam már ki is találtam)
A 25 szál rózsás ''poént'' már ellőttem... bocsánatkérésem jeléül. Legyen 50? Vagy kellene valami más virág helyette...
Pl? mi lehet még az asztal dísze?
Ajándék? Gyűrü? Gondolkodtam egy új kísérő gyűrün... lehet valahonnan a netről rendelni ilyesmit? De ehhez szükségem van rá, ez esetben nembizt, hogy meglepi lesz... -
net84
őstag
Jó Reggelt Mindenkinek!
Nincs kedvem munkába indulni (szereztem fuvart 8 órára
), ezért bepótolom az esti elmaradásokat. -
net84
őstag
Szerintem ne várj a következő alkalomra! Még a végén valaminek lába kél... Gondolom a kedves postásod aláírja, hogy átvetted, nehogy egy kicsivel többet kelljen mennie. Még arra is lusta, hogy leadja a legközelebbi postán.
Már most jelezd a vezető intézménynél! Mi már egy hasonlóval ráfaragtunk, mikor helyettesítő postásunk volt... -
net84
őstag
Nem mondom, hogy le lehet szokni, csak akarni kell. Már 2 éve biztos, hogy nem gyujtok rá. Ebben segített, hogy a párom már korábban leszokott, és nem gyujtottam rá soha mellette. Egy idő után elhagytam. A mostani kollégáim közül senki sem dohányzik. Néhányan a baráti társaságba dohányoznak, de már megszoktam. A nehéz az volt, hogy alkohol mellé mindig rágyujtottam, ezt kellett megállnom. Fél év alatt teljesen elhagytam. Azóta kifelyezetten zavar, hányingerem van a füsttől...
-
net84
őstag
Szép Jó Reggel Minden Kedves Ph!-snak!
Egy újabb meleg napra ébredtünk.?! -
net84
őstag
A helyi idő megint ''romlik'' - így estére. Újra elkezdett csobogni rólam a víz...
Nagyon idegesítő vagyok?
Bemegyek egy totyikba és egyik válaszomra a csákó kemény megjegyzést tett, majd figyelmeztetett, hogy ilyet ne mondjak többet! Igaz félreérthető voltam, de ha figyelte volna a tagolást, akkor elkerülhető lett volna a probléma...
Az ''önreklám - cég'' nem ütközik az alapelvekkel??? -
net84
őstag
Halihó! A mozi elmaradt

Az ország eme felén napközben sütött a nap, de elviselhető folt, mert a szél is fújt mellé... Most kezd feltámadni! Jön az eső szele.?! Attól viszont kezd nyomottá válni... -
net84
őstag
Valami normális film kellene holnap estére... Valszeg video téka lesz, de nemtom, hogy mit kellene kivenni, hogy a párocskám is elégedett legyen, meg én is
.
Valami olyan kellene, amin lehet röhögni, nem csihi-puhi megy egész végig, nincsenek bent ''sose halok meg'' karakterek és nem nyálas lánymese az egész...
Ja és ha lehet dvd-n meglegyen...
Valakinek valami ötlete?
Holnap jövök újra, talán valaki tud is somorú sorsomon segíteni...
Jó éjt! -
net84
őstag
Példa az otthoni klíma kiépítéséből. A beltéri egy közfalra van felszerelve, ami az előtérben van. Innen tökéletesen be tud hűteni mindent (2 szoba - nappali/előtér).
A kültéri 3-4 méterrel mélyebben van és a házvalon közvetlenül a tető alatt. Ez praktikus, mert nem verjük le, mert elég magasan van. Valamint télen sem ázik és nincs szükség a leponyvázására.
A csövezése 45fokos szögben van megoldva, féluton egy 90fokos jobbra töréssel. A páraelvezető az eresz-csatornába van belevezetve. A beltéri mögött van egy kissebb ''szerelő'' rés, ezen jönnek be a csövek. Nem látszik semmi csövezés, kábelezés. Ahol nem a falba megy, ott nagyméretű kábelszerelő csatornába vannak elrejtve. -
net84
őstag
tildy: mérd fel, hogy hova todod feltenni a beltérit és ott hogyan tudod megoldani a kivezetést... A kültérit ha van rá mód, akkor valami védettebb helyre kellene felszereni, a kivezetés/bevezetés kiépítését itt is érdemes figyelembe venni.
A páraelvezető kimenete elvileg lehet magasabban, mint a beltéri, csak akkor átemelő szivattyú/pumpa kell. (átlagba ezek a pumpák 3 méteres szintkülömbséget tudnak áthidalni) Abban viszont nem vagyok biztos, hogy ez a pumpás módszer bármelyik klímánál megodható lenne. -
net84
őstag
Bírjátok ki, már nem sok van a mai napból...

Lassan elindulunk egy klimatizált ''ivó'' felé és ezzel én le is zárom a mai nap melegét.
Ha nem jelentkeznék a hét végén, akkor Kellemes Hétvégét Mindenkinek! -
net84
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Á én ilyet nem is merek feltételezni az emberekről... 
Na jó igen! -
net84
őstag
Kérdés: hivatalos Microsoft partnerként igényelhetek beta win vista tesztoprendszert????
-
net84
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
akkoriba az vette el a kedvem a ph!-tól, mikor elszaporodtak az ilyen és ehhez hasonló topico-ok...
Most már kevésbé zavar. Megszoktam. Van/volt/lesz ilyen... Ezért hagytam abba az irc-t, utánna c6-et. -
net84
őstag
2-3 éve szereltük be a klímát. A tetőtérbe van bekötve 2,7kw - 2 nagyszobára, nappali, lépcsőház és időnként a fürdőszoba van hűtve vele. Nyárra létfontosságú...
Nem gondolkodtunk a fogyasztáson, kellett oszt kész. 1,5 éve már nem élvezem a hatását. Nálam besötétített ablakoknák csukott ajtónál ~25fok van napközben, estére kinyitom az ablakot, megy a venti és akkor is sikerül megtartani a hőmérsékletet.
A klima csak a kezdő ára miatt nem kell...
A villanyszámlán nem látszik meg, van elég nagyfogyasztó a házban, hogy ez már csak elenyésző...
[Szerkesztve] -
net84
őstag
válasz
Incognito
üzenetére
Á! A vezetőség ilyenekre nem költ! A klímát egyenesen feleslegesnek tartja, pedig néha kész katlan a boltrész... Nincs hűtönk, a wc papír hiánycikk és néha az ajtót is becsukatják, hogy nehogy jöjjön be egy kis levegő... A világítást kötelezően fel kell kapcsolni, mégha jön is be elég fény az ablakon (had fütse a hü**e dolgozót).
-
net84
őstag
válasz
Incognito
üzenetére
régebben lehetett kapni egy jegelő ''tollat'', ami csípésekre első osztájú volt... korábban sárga-kék színben volt, utoljára kék fehérben láttam a gyógyszertárban... érdemes egyet otthon tartani legalább nyáron...
jól jöhet ilyen esetekben - évente egy csípést legalább én is begyüjtök legalább egyet... (nyaktól felfelé) hogy hogyan tud fájni fültőbe 
Jobbulást! -
net84
őstag
Reggel felmostam a boltot és a szervízt is. A szervíz még most is vizes, nincs levegő, hogy meg tudjon száradni... Meleg párás a levegő.
-
net84
őstag
Szép Jó Reggelt Mindenkinek!
Máshol is ilyen meleg van, vagy csak ebben a ''porfészekben''..?
A pók ''repül'' a pontból a b pontba...
Vagy lehet, hogy a ponton rögzíti, majd átmászik a b pontba és ott meg kifeszíti. 
Ezt biztos, hogy a meleg teszi velem... -
net84
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
thx! Nagyon tutti

Köffe!
Leburítottam magam egy pohár vízzel, kellemesen hűvös... -
net84
őstag
Kellemes napot!
Talán pont egy 10-essel korában ''írogattam'' az off totyikba, oszt jött valami megmagyarázhatatlan, és hanyagolni kezdtem az egészet, csak a hardver piac-ra járogattam vissza néhanapján. Mostanában megint elég ''gyakorivá'' váltam. Ma viszont elszakadt bennem valami... Meleg van, délelött megjött az árú, úsztam a bevételezés áradatával...
Valahogy a chat-re már egy jó ideje nincs kedvem visszamenni (főleg a korhatár változások miatt). Sajnos mostanába itt is megjentek ilyen egyedek....
Elmagyarázná valaki, hogy mostanság mire is használjátok az off topicot? Kb mint eddig? Mennyire zárt körű?
Sorry, ha zavartam, ma már teljesen kész vagyok... éppen egy cd tálca nyitó tüskét rágcsálok..
nem találtam megfelelő smájlit, amivel jellemezhetném jelenlegi állapotom... talán van valakinek ilyesmilye: szeme fennakadt, nyelve kilóg és egy kicsit félre van dőlve...
Csak én bírom ilyen rosszol a meleget és a munkát mostanság???
Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Arc Raiders
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Gyönyörű iPhone 14 128GB Kék - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nem vagyok hajladó nélküle elindulni nyaralni...