Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gerner1
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Visszavagyok. Ha netán feltűnt volna valakinek péntek óta nem voltam. Siófoki kikapcsolódás volt, kevéssé kellemes idővel.Hiszitek vagy sem 5 nap után fura itt ülni megint és gépezni...
-
Jucus87
tag
Hali! Mi a téma?
-
szergej
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
jogos
-
Pont ma vagyok 2 éves a PH-n

-
b14
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hej, hej...

Elvetted most más kenyerét!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Winner_hun
félisten
válasz
Dying Fetus
üzenetére
-
b14
senior tag
válasz
Dying Fetus
üzenetére
Na, VladimirR, itt vagy?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
Dying Fetus
tag
vki tudna nekem segíteni abban hogy a különböző rangokhoz pontosan hány hsz kell és mennyi időnek kell eltellnie ??
mert nem mindegyiket tudom -
Integra
titán
na, sikeresen belerúgtam a reset gombba....

-
Sihto_
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Tapasztalatból beszélek, tehát úgy kell elképzelni a bőrt, mint egy rácsos hálózatot, ha széthúzod az egyik irányba, a másik rá merőleges irányba összehuzódik és megszorul a szívóka, de készülj fel, hogy jó sokáig fog tartani míg szétdurran és esetleg be is gyulladhat a csípés helye.
-
-
Sihto_
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szunyogcsípés ügyben - csak szétdurran etetés közben ennyi a bibi.
Úgy kell csinálni, hogy széthuzod óvatosan a bőrt és akkor nem tudja a szívókáját kihuzni ezt legegyszerübb a kézfejen megcsinálni, mert ott elég vékony mindenkinél a bőr és könnyű szétfeszíteni. -
Sihto_
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Engem csak az zavar, hogy ez nem motor hang, hanem trabant-hang, pont ilyet hallottam, amikor trabantokat utánozták. (volt valami trabantutánzó verseny)
[Szerkesztve] -
válasz
VladimirR
üzenetére
Sajnos, m.helyen v.ok, a 26 MB kicsit sok, mert max. 14 kB-val jön az anyag...
Nemsoká hazamegyek, otthon az ADSL-lel ''lekapom''... 
Szúnyogcsípés-ügyben pedig, nem vagy állatkínzó, mivel ''eteted'' a kicsikét...
szergej:
Kérj meg v.kit, törje össze, v. várd meg, míg nyersz a Luxoron...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sihto_
tag
Amúgy a Debrecen-MU-t nézi most majd valaki?
-
Integra
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
atomot neki!!
-
Sihto_
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Valahogy így: Bővebben: link
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
most akkor nezd meg azt, amit linkeltem - egy nehez nap utan, mikor a fonok is jol kikeszitett, akkor neztem meg eloszor (dc-n talaltam, egy ilyen konyvtarnevvel: ''ez hatalmas, mindenki toltse'')
csak aznap kb 20x neztem meg...iszonyatjo
ps.: ding-ding
szergej: es ha vagod (uvegvagoval), az is szamit?
Winner_hun: ugy, hogy izmok segitsegevel egyenesen tartja, tovabba el tud ugy talalni, hogy nem atszurja a hamsejteket, hanem kozejuk dof
as'szem, bar nem vagyok nagy szunyogszakerto
egyebkent ha a kezfejedet csipi meg, erdemes elkezdeni ''pumpalni'' a kezed
nem tudja abbahagyni (tudom, beteg, kocsog allatkinzo vagyok) -
Winner_hun
félisten
Ma meg akart csapolni egy szunyog de agyoncsaptam, s egész jó állapotban maradt, így megpróbáltam magamba állítani a fullánkját
de csak elgörbült. Elég puha kis cső ami a pofáján van, azt hogy fúrja belém?
-
-
szergej
tag
Ki akarom üvegdarabokkal tarkitani a szgép belső falát, mert a ledekkel elég
jól nézne ki sztem, de én nem akarok összetörni egy tükröt sem.
Luxorozok és nyerni szeretnék.
Gondoltam összetöretem öreganyámmal.
Szerintetek ha felrakom egy fára és várom, hogy a szél lefújja, akkor az
szándékos?
Babonás vagyok.
-
ladybug
őstag
válasz
Blackmate
üzenetére
Hogy miket meg lehet találni a neten...
Sosem gondoltam volna, de a betonkeverésről is sok minden van.
Bővebben: link
3 zacsi egymás után. Ez nagyon tetszik.

[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
ez semmi
ezt nezd meg => Bővebben: link -
parandroid
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor ezek szerint te még nem láttad a klippet. Nahát...
Keress rá, hogy 'crazy frog'. Ha ez tetszett, az is fog.
p -
NÉZZÉTEK MEG!!!!!
A BÉKA VIRTUÁLISAN MOTOROZIK... NAGYON JÓ!!!!
Bővebben: link -
tildy
nagyúr
válasz
Blackmate
üzenetére
habarcs: Bővebben: link
Sajnos nem igazan talaloka tobbirol, de a betonhoz emlekeim szerint soder, cement, homok kell , a meszet nem tudom. Allagra jo legyen, azt kesz
Na majd fatert megkerdem. -
Bash
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Kösz!
Jelenleg egy roncsom van egy body shop-ban.
Egyébként meg egy '95-ös Nissan Quest V6-os 3.0-s Ford motorral. Semmi extra, de tudod milyen az élet Florida-ban járgány nélkül.
Vlad!
Az a $10 tényleg nem számít, pláne hogy ez a course is fizetös. ticket=büntetés A driving record-ot életed végéig nyilvántartják, asszem 18 pont után tiltják le a jogsidat. 3 év után törlödnek csak a pontok, és természetesen a biztosítók sem jutalmazzák az unsafe soföröket.
Megtiltom, hogy erdeya-hoz szólj, és viszont! -
VladimirR
nagyúr
hat igen, arrafele gondolom nem vizes utra tervezik a gumikat
ez a ticket, amit emlegetsz, ez mi? valami buntetes?
egyebkent ez a fejtagitas egesz jol hangzik: az a $10 nem olyan sok, de imho a pontok miatt megeri (bar nem tudom, hogy ez Nalatok mennyire szamit, s pontosan miben is (jol sejtem, hogy X pont utan elveszik a jogsit?)
aladar: ne bokolj, nem mesz vele semmire -
w9033626
aktív tag
Srácok!
Tudja valaki, hogy a mai meccset online közvetíti-e valamelyik TV?
A segítséget előre is köszönöm! -
erdeya
senior tag
Már nem bírtam ki, hogy ne írjak valamit. Ami nem is olyan velőtrázóan durva, de azért mégis valami. Ki ez a kölök, hogy mindenkibe beleköthet? Áhh...
Persze ezzel megint felvettem egy picit a kesztyűt, de szerencsére nem tudom folytatni a dolgot, mert éhes vagyok. Mentem vecsernyézni. -
Blackmate
őstag
Tud valaki egy linket, hogy milyen arányban, és mit kell hozzáadni a betonhoz, malterhoz, habarcshoz, stb. Kb én is tudom, csak kíváncsi lennék, van-e vmi ''hivatalos'' dolog róla
. -
MarKoo
addikt
Ne, ne Saridont. Quaerelin. Nekem viszonylag gyakran fáj a fejem és nem bírom elviselni egyáltalán. Ez volt tegnap is, de egy fél Quarelin megoldotta a problémám. Most jöttem a moziból és hát azt kell, hogy mondjam láttam már jobb filmet is. Nem is akkora nagy szám ez a Madagaszkár. A Shrek sokarta jobb volt.
-
Bash
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Csak egy alap biztosításom van, de így is $613-t fizettem egy fél évre. Ez fedezi két másik kocsi anyagi kárát egyenként $10000-ig, meg személyi sérülést szintén $10000-ig. Ez a kötelezö, saját kocsim kárát sajnos nem állja, azért már jelentösen több biztosítást kellene fizetni.
És igen, hiába a körülmények, én voltam a hibás. Sajnos megesik az ilyen, Florida-ban elég gyakori. Hiába a jó fék, hiába a szinte új gumi, nem vízisiklásra tervezték az autót. Ráadásul pont egy híd elött történt az eset, jól bedugult a forgalom is, zsarura több, mint egy órát kellett várni.
Ez 4 pontot jelent az eddig még tiszta jogsimra, plusz $114.50 a ticket. Elmehetek egy un. driver improvement course-ra, ami kb. abból áll, hogy pár hétvégén beülök hallgatok egy kis okosságot. Ekkor csak $103.70 a ticket, és tiszta marad a jogsim, és a biztosító sem emeli a díjat. -
Sanya
nagyúr
daganat nem így fáj, de a migrénnek lehetnek olyan okai, amik beavatkozással megszüntethetőek, igaz, az én fejemben ne turkáljon senki. amúgy, van neki megfelelő terápia, ugyanis a migrénnek is vannak különböző típusai (még nem tanultam meg, de megnézem neked holnapra), amelykre ha beveszed a megfelelő gyógyszert a migrén kezdetén (érezni szokták az emberek), akkor szinte elő sem jön a migrén. alkeszt viszont nem ihtsz rá, igaz, te 2 éve nem iszol. (legalábbis masszívan nem

-
gozso
őstag
még soha nem voltam olyanon
a legrosszabb az amikor meló közben jön elő...na akkor nem nagyon tudok órát tartani...
mondjuk agydaganat szinte kizárva, egy éve voltam MRI vizsgálaton...ott semmit nem találtak. oda meg egyensulyzavar, szédülés után küldtek, amikor lenyomtam két hetet a neurológián... -
VladimirR
nagyúr
azt tudom, hogy Bash volt a hibas a leirtak alapjan, de nalunk is ugy mukodik, hogy van egyszer a kotelezo, amibol ha Te okozol balesetet, a masik - vetlen - fel karaty fedezik, neked meg jol megemelik a dijat
viszont van olyan is, hogy casco, ami arra jo, hogy (egy joadag onresz felett) a biztosito akkor is allja a karodat (azaz egy reszet), ha Te okoztad a balesetet (egyebkent ez casco jopofa - regi kocsira nem kotnek (mert nem eri meg), draga kocsira meg azert nem, mert azt surun lopnak, ez fizet lopas eseten is.... (monjuk ezt igy nem mondjak ki))
gozso: en is csak azt tudom mondani, mint sanya: egyel, vagy aludj...nalam e ketto szokott bejonni (szerencsere eleg ritkan van ilyen fejfajasom, es akkor is csak mersekelt....)
[Szerkesztve] -
Batman
őstag
Hali!
Volt már valaki a Tiszató-nál?
Tudtok ajállani egy jo kis apartmant, 7 fő-re? -
Jucus87
tag
Én meg halálra unom magam!

-
gozso
őstag
na, a mai napon túlvagyok egy fél doboz Saridonon...reggel óta elviselhetetlenül fájt a fejem...teheti ezt a front? nem kávéztam, nem gyújtottam rá, és ma még nem is ettem...
-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
azt nem meri megcsinalni (sajnos, mert nem sok kellhet mar neki a ''marhavagasig''), pedig nem birja ki, hogy ne kosson belem, hiaba szovegelt itt, hogy igy ignore, meg ugy ignore (persze csak mikor fogytaban voltak az erveri)
nezzuk el szegeny aladarnak, hogy nem volt gyerekszobaja, es meg a fejere is ejtettek kiskoraban (ezek utohatasat sinyli meg most az OT)
irni meg azert ir ennyi hulyesegeket, mert nem kepes felfogni, hogy ez nem cset, hanem egy forumtema, mely igaz rendhagyo, de elsodleges szempont az, hogy a leirtak archivalva vannak, s visszaolvashatok.....
Bash: Te egyben vagy?
a biztosito ilyenkor mit fizet? a Te karodat is? (gondolom nalatok is van olyasmi, mint a casco)
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
ÁÁÁÁÁÁÁ!
Mi fog még történni velem? Múlt hét kedden reggel egy kamion áthajtott a telefonomon, ma reggel összetörtem a kocsimat. Sötét volt, ömlött az esö, csúszott az út, elöttem egy kocsi megcsúszott, nekiment a betonszegélynek, megpördült. A közvetlen mögötte haladó truck épphogy meg tudott állni, én már nem, szépen beleszaladtam a hátuljába. 5 percen belül 200 méter távolságon 4 baleset történt, én voltam a második, a negyedik karambolban az egyik kocsi felborult, átpördült. Persze ez nem vigasztal, fizethetem a ticket-et, el kellett vontattatnom a kocsimat. Most éppen felbecsülik a kárt, a biztosítóm meg nem fizet érte. ÁÁÁÁÁÁÁ!
-
ipgirl
tag
pedig az előzőeket közvetítette a Petőfi
Jucus87
tag
Jó kérdés, h hol...sztem a MU fog nyerni.
Még egy gólra már nem futná az államnak.
-
Rommel
csendes tag
Nem tudja valaki, hogy a mai Manchester - Loki meccset közvetíti-e valamelyik rádió? (Fm vagy MW). Esti műszakban dolgozok ma, és nem tudok tévézni. Port.hu-t már néztem, ott a Petőfi Kossuth Bartók egyikére sem írták.
[Szerkesztve] -
INNUENDO
tag
Hogy mondják az angolok a kukacot ? Mármint nem a gilisztát vagy sajtkukacot, hanem a '' @ '' -t ?
-
bobsys
veterán
Vazzeeee már 4x alszom el a Ms tanfolyamon. Menni kéne már haza
-
kíváncsi
őstag
Jah csak teszteltem mennyire figyeltek

Különben CNN-en meg BBC-n is lehetett nézni -
faster
nagyúr
válasz
mayerlaci
üzenetére
Nem tudom, hol lehetett nézni, de már leszállt.
Ennyit találtam:
mayerlaci
senior tag
Egyébként hol lehet nézni?
[Szerkesztve] -
kíváncsi
őstag
Nézitek a Discovery leszállását?
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Raspberry Pi
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Omen RTX 3070 8GB GDDR6 Szép Állapotú Eladó!
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nemsoká hazamegyek, otthon az ADSL-lel ''lekapom''... 

Sosem gondoltam volna, de a betonkeverésről is sok minden van.