- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 22
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
3600 - 3501
4986 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Visszavagyok. Ha netán feltűnt volna valakinek péntek óta nem voltam. Siófoki kikapcsolódás volt, kevéssé kellemes idővel.Hiszitek vagy sem 5 nap után fura itt ülni megint és gépezni...
-
VladimirR
nagyúr
-
Jucus87
tag
Hali! Mi a téma?
-
koxx
MODERÁTOR
Pont ma vagyok 2 éves a PH-n

-
b14
senior tag
Hej, hej...

Elvetted most más kenyerét!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
b14
senior tag
Na, VladimirR, itt vagy?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
Dying Fetus
tag
vki tudna nekem segíteni abban hogy a különböző rangokhoz pontosan hány hsz kell és mennyi időnek kell eltellnie ??
mert nem mindegyiket tudom -
rdi
veterán
-
Winner_hun
félisten
-
Integra
titán
na, sikeresen belerúgtam a reset gombba....

-
Sihto_
tag
Tapasztalatból beszélek, tehát úgy kell elképzelni a bőrt, mint egy rácsos hálózatot, ha széthúzod az egyik irányba, a másik rá merőleges irányba összehuzódik és megszorul a szívóka, de készülj fel, hogy jó sokáig fog tartani míg szétdurran és esetleg be is gyulladhat a csípés helye.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Winner_hun
félisten
-
Sihto_
tag
Szunyogcsípés ügyben - csak szétdurran etetés közben ennyi a bibi.
Úgy kell csinálni, hogy széthuzod óvatosan a bőrt és akkor nem tudja a szívókáját kihuzni ezt legegyszerübb a kézfejen megcsinálni, mert ott elég vékony mindenkinél a bőr és könnyű szétfeszíteni. -
Sanya
nagyúr
-
Winner_hun
félisten
-
Sihto_
tag
Engem csak az zavar, hogy ez nem motor hang, hanem trabant-hang, pont ilyet hallottam, amikor trabantokat utánozták. (volt valami trabantutánzó verseny)
[Szerkesztve] -
Integra
titán
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Sajnos, m.helyen v.ok, a 26 MB kicsit sok, mert max. 14 kB-val jön az anyag...
Nemsoká hazamegyek, otthon az ADSL-lel ''lekapom''... 
Szúnyogcsípés-ügyben pedig, nem vagy állatkínzó, mivel ''eteted'' a kicsikét...
szergej:
Kérj meg v.kit, törje össze, v. várd meg, míg nyersz a Luxoron...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
parandroid
félisten
-
Sihto_
tag
Amúgy a Debrecen-MU-t nézi most majd valaki?
-
VladimirR
nagyúr
most akkor nezd meg azt, amit linkeltem - egy nehez nap utan, mikor a fonok is jol kikeszitett, akkor neztem meg eloszor (dc-n talaltam, egy ilyen konyvtarnevvel: ''ez hatalmas, mindenki toltse'')
csak aznap kb 20x neztem meg...iszonyatjo
ps.: ding-ding
szergej: es ha vagod (uvegvagoval), az is szamit?
Winner_hun: ugy, hogy izmok segitsegevel egyenesen tartja, tovabba el tud ugy talalni, hogy nem atszurja a hamsejteket, hanem kozejuk dof
as'szem, bar nem vagyok nagy szunyogszakerto
egyebkent ha a kezfejedet csipi meg, erdemes elkezdeni ''pumpalni'' a kezed
nem tudja abbahagyni (tudom, beteg, kocsog allatkinzo vagyok) -
Winner_hun
félisten
Ma meg akart csapolni egy szunyog de agyoncsaptam, s egész jó állapotban maradt, így megpróbáltam magamba állítani a fullánkját
de csak elgörbült. Elég puha kis cső ami a pofáján van, azt hogy fúrja belém?
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
szergej
tag
Ki akarom üvegdarabokkal tarkitani a szgép belső falát, mert a ledekkel elég
jól nézne ki sztem, de én nem akarok összetörni egy tükröt sem.
Luxorozok és nyerni szeretnék.
Gondoltam összetöretem öreganyámmal.
Szerintetek ha felrakom egy fára és várom, hogy a szél lefújja, akkor az
szándékos?
Babonás vagyok.
-
ladybug
őstag
Hogy miket meg lehet találni a neten...
Sosem gondoltam volna, de a betonkeverésről is sok minden van.
Bővebben: link
3 zacsi egymás után. Ez nagyon tetszik.

[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
ez semmi
ezt nezd meg => Bővebben: link -
parandroid
félisten
Akkor ezek szerint te még nem láttad a klippet. Nahát...
Keress rá, hogy 'crazy frog'. Ha ez tetszett, az is fog.
p -
Viktor0610
MODERÁTOR
NÉZZÉTEK MEG!!!!!
A BÉKA VIRTUÁLISAN MOTOROZIK... NAGYON JÓ!!!!
Bővebben: link -
tildy
nagyúr
habarcs: Bővebben: link
Sajnos nem igazan talaloka tobbirol, de a betonhoz emlekeim szerint soder, cement, homok kell , a meszet nem tudom. Allagra jo legyen, azt kesz
Na majd fatert megkerdem. -
tiv83us
veterán
-
Batman
őstag
-
MarKoo
addikt
-
tildy
nagyúr
-
Bash
őstag
Kösz!
Jelenleg egy roncsom van egy body shop-ban.
Egyébként meg egy '95-ös Nissan Quest V6-os 3.0-s Ford motorral. Semmi extra, de tudod milyen az élet Florida-ban járgány nélkül.
Vlad!
Az a $10 tényleg nem számít, pláne hogy ez a course is fizetös. ticket=büntetés A driving record-ot életed végéig nyilvántartják, asszem 18 pont után tiltják le a jogsidat. 3 év után törlödnek csak a pontok, és természetesen a biztosítók sem jutalmazzák az unsafe soföröket.
Megtiltom, hogy erdeya-hoz szólj, és viszont! -
w9033626
aktív tag
-
mayerlaci
senior tag
-
VladimirR
nagyúr
hat igen, arrafele gondolom nem vizes utra tervezik a gumikat
ez a ticket, amit emlegetsz, ez mi? valami buntetes?
egyebkent ez a fejtagitas egesz jol hangzik: az a $10 nem olyan sok, de imho a pontok miatt megeri (bar nem tudom, hogy ez Nalatok mennyire szamit, s pontosan miben is (jol sejtem, hogy X pont utan elveszik a jogsit?)
aladar: ne bokolj, nem mesz vele semmire -
Sihto_
tag
-
w9033626
aktív tag
Srácok!
Tudja valaki, hogy a mai meccset online közvetíti-e valamelyik TV?
A segítséget előre is köszönöm! -
erdeya
senior tag
-
Blackmate
őstag
Tud valaki egy linket, hogy milyen arányban, és mit kell hozzáadni a betonhoz, malterhoz, habarcshoz, stb. Kb én is tudom, csak kíváncsi lennék, van-e vmi ''hivatalos'' dolog róla
. -
tiv83us
veterán
-
tildy
nagyúr
-
MarKoo
addikt
-
Sihto_
tag
-
erdeya
senior tag
-
MarKoo
addikt
Ne, ne Saridont. Quaerelin. Nekem viszonylag gyakran fáj a fejem és nem bírom elviselni egyáltalán. Ez volt tegnap is, de egy fél Quarelin megoldotta a problémám. Most jöttem a moziból és hát azt kell, hogy mondjam láttam már jobb filmet is. Nem is akkora nagy szám ez a Madagaszkár. A Shrek sokarta jobb volt.
-
Bash
őstag
Csak egy alap biztosításom van, de így is $613-t fizettem egy fél évre. Ez fedezi két másik kocsi anyagi kárát egyenként $10000-ig, meg személyi sérülést szintén $10000-ig. Ez a kötelezö, saját kocsim kárát sajnos nem állja, azért már jelentösen több biztosítást kellene fizetni.
És igen, hiába a körülmények, én voltam a hibás. Sajnos megesik az ilyen, Florida-ban elég gyakori. Hiába a jó fék, hiába a szinte új gumi, nem vízisiklásra tervezték az autót. Ráadásul pont egy híd elött történt az eset, jól bedugult a forgalom is, zsarura több, mint egy órát kellett várni.
Ez 4 pontot jelent az eddig még tiszta jogsimra, plusz $114.50 a ticket. Elmehetek egy un. driver improvement course-ra, ami kb. abból áll, hogy pár hétvégén beülök hallgatok egy kis okosságot. Ekkor csak $103.70 a ticket, és tiszta marad a jogsim, és a biztosító sem emeli a díjat. -
Batman
őstag
-
gozso
őstag
-
Sanya
nagyúr
daganat nem így fáj, de a migrénnek lehetnek olyan okai, amik beavatkozással megszüntethetőek, igaz, az én fejemben ne turkáljon senki. amúgy, van neki megfelelő terápia, ugyanis a migrénnek is vannak különböző típusai (még nem tanultam meg, de megnézem neked holnapra), amelykre ha beveszed a megfelelő gyógyszert a migrén kezdetén (érezni szokták az emberek), akkor szinte elő sem jön a migrén. alkeszt viszont nem ihtsz rá, igaz, te 2 éve nem iszol. (legalábbis masszívan nem

-
gozso
őstag
-
Batman
őstag
-
gozso
őstag
még soha nem voltam olyanon
a legrosszabb az amikor meló közben jön elő...na akkor nem nagyon tudok órát tartani...
mondjuk agydaganat szinte kizárva, egy éve voltam MRI vizsgálaton...ott semmit nem találtak. oda meg egyensulyzavar, szédülés után küldtek, amikor lenyomtam két hetet a neurológián... -
Sanya
nagyúr
-
gozso
őstag
-
Batman
őstag
-
VladimirR
nagyúr
azt tudom, hogy Bash volt a hibas a leirtak alapjan, de nalunk is ugy mukodik, hogy van egyszer a kotelezo, amibol ha Te okozol balesetet, a masik - vetlen - fel karaty fedezik, neked meg jol megemelik a dijat
viszont van olyan is, hogy casco, ami arra jo, hogy (egy joadag onresz felett) a biztosito akkor is allja a karodat (azaz egy reszet), ha Te okoztad a balesetet (egyebkent ez casco jopofa - regi kocsira nem kotnek (mert nem eri meg), draga kocsira meg azert nem, mert azt surun lopnak, ez fizet lopas eseten is.... (monjuk ezt igy nem mondjak ki))
gozso: en is csak azt tudom mondani, mint sanya: egyel, vagy aludj...nalam e ketto szokott bejonni (szerencsere eleg ritkan van ilyen fejfajasom, es akkor is csak mersekelt....)
[Szerkesztve] -
gozso
őstag
-
gozso
őstag
-
Batman
őstag
-
Sanya
nagyúr
-
gozso
őstag
-
Sanya
nagyúr
-
gozso
őstag
-
Jucus87
tag
-
TéKrys
senior tag
-
TéKrys
senior tag
-
Batman
őstag
Hali!
Volt már valaki a Tiszató-nál?
Tudtok ajállani egy jo kis apartmant, 7 fő-re? -
Gh0sT
addikt
-
TéKrys
senior tag
-
Jucus87
tag
Én meg halálra unom magam!

-
gozso
őstag
na, a mai napon túlvagyok egy fél doboz Saridonon...reggel óta elviselhetetlenül fájt a fejem...teheti ezt a front? nem kávéztam, nem gyújtottam rá, és ma még nem is ettem...
-
VladimirR
nagyúr
azt nem meri megcsinalni (sajnos, mert nem sok kellhet mar neki a ''marhavagasig''), pedig nem birja ki, hogy ne kosson belem, hiaba szovegelt itt, hogy igy ignore, meg ugy ignore (persze csak mikor fogytaban voltak az erveri)
nezzuk el szegeny aladarnak, hogy nem volt gyerekszobaja, es meg a fejere is ejtettek kiskoraban (ezek utohatasat sinyli meg most az OT)
irni meg azert ir ennyi hulyesegeket, mert nem kepes felfogni, hogy ez nem cset, hanem egy forumtema, mely igaz rendhagyo, de elsodleges szempont az, hogy a leirtak archivalva vannak, s visszaolvashatok.....
Bash: Te egyben vagy?
a biztosito ilyenkor mit fizet? a Te karodat is? (gondolom nalatok is van olyasmi, mint a casco)
[Szerkesztve] -
mayerlaci
senior tag
-
ladybug
őstag
-
Bash
őstag
ÁÁÁÁÁÁÁ!
Mi fog még történni velem? Múlt hét kedden reggel egy kamion áthajtott a telefonomon, ma reggel összetörtem a kocsimat. Sötét volt, ömlött az esö, csúszott az út, elöttem egy kocsi megcsúszott, nekiment a betonszegélynek, megpördült. A közvetlen mögötte haladó truck épphogy meg tudott állni, én már nem, szépen beleszaladtam a hátuljába. 5 percen belül 200 méter távolságon 4 baleset történt, én voltam a második, a negyedik karambolban az egyik kocsi felborult, átpördült. Persze ez nem vigasztal, fizethetem a ticket-et, el kellett vontattatnom a kocsimat. Most éppen felbecsülik a kárt, a biztosítóm meg nem fizet érte. ÁÁÁÁÁÁÁ!
-
ipgirl
tag
pedig az előzőeket közvetítette a Petőfi
Jucus87
tag
Jó kérdés, h hol...sztem a MU fog nyerni.
Még egy gólra már nem futná az államnak.
-
Rommel
csendes tag
-
mayerlaci
senior tag
-
Rommel
csendes tag
Nem tudja valaki, hogy a mai Manchester - Loki meccset közvetíti-e valamelyik rádió? (Fm vagy MW). Esti műszakban dolgozok ma, és nem tudok tévézni. Port.hu-t már néztem, ott a Petőfi Kossuth Bartók egyikére sem írták.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
-
INNUENDO
tag
Hogy mondják az angolok a kukacot ? Mármint nem a gilisztát vagy sajtkukacot, hanem a '' @ '' -t ?
-
bobsys
veterán
Vazzeeee már 4x alszom el a Ms tanfolyamon. Menni kéne már haza
-
kíváncsi
őstag
Jah csak teszteltem mennyire figyeltek

Különben CNN-en meg BBC-n is lehetett nézni -
neduddki
nagyúr
-
faster
nagyúr
Nem tudom, hol lehetett nézni, de már leszállt.
Ennyit találtam:
mayerlaci
senior tag
Egyébként hol lehet nézni?
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
-
kíváncsi
őstag
Nézitek a Discovery leszállását?
-
MarKoo
addikt
-
Rez_Grof
őstag
Aktív témák
-
3600 - 3501
4986 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 22
- (téma lezárva)
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nemsoká hazamegyek, otthon az ADSL-lel ''lekapom''... 

Sosem gondoltam volna, de a betonkeverésről is sok minden van.