Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ngabor2: Nyugodj békében Bordoi!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Gentoo telepítés kezdőknek
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
ki az az _o_? ki volt ujsagiro?
ha arra a juzerre gondolsz, akit linkeltem, nezd meg az elotte/utana levo 100-100 tagot...
PeliScan: kocsival mi a helyzet? sikerult mar eletre kelteni?
jah, es pereld be a google-t![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
rdi: a hibajelentest koszonom, mindjart kijavitom
es igen, tsibe volt ma aktiv, valamelyik it kategorianal lattam
egyebkent a keresomre ha elnezel, ott fel van tuntetve, hogy ki mikor volt legutobb jelen a ph-n, a pillanatnyilag aktiv tagok neve pedig pirossal van szedve
a garfikon-t meg ird mar le szajbaradgosabban plz, mert nem fogtam fel, es akkor megcsinalom
koszi -
VladimirR
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Bővebben: link
ma 44-en 1000 naposak, ebbol 14-en voltak aktivak az elmult napokban
holnap 36-an lesznek 1000 naposak, ebbol 9 volt aktiv mostansag
mellesleg ma 1001 napja a prohardver elleni hacker-tamadasnak
emlekezzunk meg arrol a 339 juzerrol, akik adatai aldozatul estek, s ez lett beloluk => Bővebben: link
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
mindenki most 1000 napos?
egyebkent => Bővebben: link -
VladimirR
nagyúr
válasz
WillChi
üzenetére
hat, ezt is ketlem, igen keveset jatszok, foleg fps-sel (egy kis ut (az eredeti) volt par hete, de max vagy 10 meccs)
viszont a_tesz mond valamit, lehet, hogy ezen nezetem van a dolog mogott...
rii: engem az altalad leirtakon felul meg a hiradasok, ''magazinmusorok'' (fousz, aktiv, faszomtudja) rettentett el nagyon
mert lassuk mi is kell a hiradoba => Bővebben: link -
VladimirR
nagyúr
hallgatom a naksi meg a bunner 2005-os budapest parade albumat, es az egyik szamban van egy ilyen szoveg: ''tundokolj es nezd a fenyt'' - na, en ehelyett azt hallottam, hogy ''oldokolj, es nezd a vert''
valami bajom lehet.... -
VladimirR
nagyúr
aki keni-vagja a winzdoze media encoder, vagy a stream video-k mukodeset, az nezzen mar be ide => Bővebben: link
koszonom -
VladimirR
nagyúr
es az miert volt jo?
en, nagy ritkan, mikor olyan szoveget irok, akkor erot veszek magamon, es nagyjabol jol utom be a szavakat, csak sokkal lassabban gepelek (ugye egy halomban vannak az ekezetes karakterek, es sosem talalom azt, amelyik weppen kell)
de semmi gond, ott a word helytelenseguldozolye, az tobbnyire kijavit (jokat lehet derulni az ekezet nelkul irt szavakra adott ajanlatokon) -
VladimirR
nagyúr
válasz
Cathfaern
üzenetére
onnan, hogy nem ismerem az orat, es meg csak fel 9 volt
mikor azt a hsz-t irtam, mar nagyban durrogtattak
rii: en sem nezem, csak hallom (meg a szomszed falubol is athallatszik, nem hogy innen, mikor vagy 400m a sportpalya, ahol fellovik)
de en is inkabb kertem volna par sort az arabol (es senkinek nem adtam volna belole, foleg ....nek nem
)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
meg ekkora balfaszokat
elkezdtek a tuzijatekot 9-kor, mikor meg felig vilagos van
ehh... -
VladimirR
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
agymenes van => Bővebben: link (nem, nem rontottam el a linket)
es duhongo is van => Bővebben: link
lehet it verekedni => Bővebben: link
sot, faszkorbacsolni is lehetett => Bővebben: link (egy darabig)
meg vannak meg ilyenek
az en topic-omert meg igazan nem kar, tudtam, hogy ez lesz a vege, meg mielott megnyitottam volna, csak az lepett meg, hogy eddig kibirta
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
#include <twolla.h>
a gonosz moderatorok bezartak az en artatlan kicsi topic-omat
allitsunk hat neki emleket itt
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
III Bővebben: link III
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
nam szamit, ez most kellett nekem, de nagyon...
egesz heten teljesen magam alatt vagyok, a melo szar, de kokemeny, es nincs kedvem semmihez...
ipgirl: biztos ismered a viccet:
-lany: megeheztem
-fiu: ne aggodj, nalam mindig akad egy kis bekapnivalo...
na, ennek mintajara:
-lany: ugy elvernek valamit
-fiu: ne aggodj, nalam mindig....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
VladimirR
nagyúr
tiv: jatszunk olyat, amilyet a magyarkartyas topicban irtam?
en kezdek....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mas:
Hülye ötletek eladók, vagy gumikacsára cserélendők, akár ráfizetéssel is (elerhetosegek az adatlapomon) -
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
pedig jobb, ha vigyazol magadra => Bővebben: link
-
VladimirR
nagyúr
gyenge vagy, mint az algopirin => Bővebben: link
meg egyebkent is => Bővebben: link -
VladimirR
nagyúr
hat ez kesz => Bővebben: link (egyebkent szerintem is uszkve)
-
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
igen, amennyiben nem kitorolteted, hanem szokozt tetetsz a helyere
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
azert, mert nem tud a kereso, csak ugy keresni, hogy a szo eleje megvan
nalad nincs (sgh-e720!!!) - felteve, hogy egy topicrol beszelunk
keress itt => Bővebben: link a forumtemak kozott, es valaszd ki, hogy ne szoeleji egyezessel, hanem minden szotoredekre keressen (esetleg meg szukitheted is, ha a filternel kivalasztod, hogy ''kozossegek, piac'')
Lord Zero: megeshet, hogy valamelyik topicban, ahol I_Am mar szerepelt, a reakciora varva mar nyomtal refresh-t
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
koszonom a nagylelku felajanlast, de en asszem megmaradok ennel a zacsinal
a modok jo resze ugyis ismer szemelyesen, lattak mar az igazi enem...felnek is azota...Bővebben: link (masfelmegajpeg)
peterkeT: nem, a nevnek ahhoz nincs koze (annak ellenere Neduddki pl a kovetkezo megszolitast hasznalja eloszeretettel: Kedves Barom (O sem hasznal ekezetet
)
[Szerkesztve] -
-
VladimirR
nagyúr
ejjha...
-
VladimirR
nagyúr
basszus, mar megint....
-
VladimirR
nagyúr
mondjatok mar ki: Gambit-nak meg kellett ''dolgoznia'' a jogsiert
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
sajnos az oktatok nagy resze alkalmatlani mnd a vezetes, de foleg a kozlekedes oktatasara
az enyem pl (mint a tobbseg) uvoltozott, belenyult, ha valamint nem jol csinaltam (valtanek, erre nezem hol a valto...hat, mar valtott helyettem, mire odaert a kezem), szinte alig beszelt emberi hangon.... -
VladimirR
nagyúr
válasz
Woodslave
üzenetére
erre gondolsz => Bővebben: link magyar cucc, egy ideig accross neven is futott, de ebbol sajnos nem talalok flash valtozatot
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nekem van egy: nincs is lelek
szergej: akkor ezert en mit kaptam volna? (s ha tudnad, hogy egyesektol meg most is mit kapnek)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
most akkor nezd meg azt, amit linkeltem - egy nehez nap utan, mikor a fonok is jol kikeszitett, akkor neztem meg eloszor (dc-n talaltam, egy ilyen konyvtarnevvel: ''ez hatalmas, mindenki toltse'')
csak aznap kb 20x neztem meg...iszonyatjo
ps.: ding-ding
szergej: es ha vagod (uvegvagoval), az is szamit?
Winner_hun: ugy, hogy izmok segitsegevel egyenesen tartja, tovabba el tud ugy talalni, hogy nem atszurja a hamsejteket, hanem kozejuk dof
as'szem, bar nem vagyok nagy szunyogszakerto
egyebkent ha a kezfejedet csipi meg, erdemes elkezdeni ''pumpalni'' a kezed
nem tudja abbahagyni (tudom, beteg, kocsog allatkinzo vagyok) -
VladimirR
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
ez semmi
ezt nezd meg => Bővebben: link -
VladimirR
nagyúr
hat igen, arrafele gondolom nem vizes utra tervezik a gumikat
ez a ticket, amit emlegetsz, ez mi? valami buntetes?
egyebkent ez a fejtagitas egesz jol hangzik: az a $10 nem olyan sok, de imho a pontok miatt megeri (bar nem tudom, hogy ez Nalatok mennyire szamit, s pontosan miben is (jol sejtem, hogy X pont utan elveszik a jogsit?)
aladar: ne bokolj, nem mesz vele semmire -
VladimirR
nagyúr
azt tudom, hogy Bash volt a hibas a leirtak alapjan, de nalunk is ugy mukodik, hogy van egyszer a kotelezo, amibol ha Te okozol balesetet, a masik - vetlen - fel karaty fedezik, neked meg jol megemelik a dijat
viszont van olyan is, hogy casco, ami arra jo, hogy (egy joadag onresz felett) a biztosito akkor is allja a karodat (azaz egy reszet), ha Te okoztad a balesetet (egyebkent ez casco jopofa - regi kocsira nem kotnek (mert nem eri meg), draga kocsira meg azert nem, mert azt surun lopnak, ez fizet lopas eseten is.... (monjuk ezt igy nem mondjak ki))
gozso: en is csak azt tudom mondani, mint sanya: egyel, vagy aludj...nalam e ketto szokott bejonni (szerencsere eleg ritkan van ilyen fejfajasom, es akkor is csak mersekelt....)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
azt nem meri megcsinalni (sajnos, mert nem sok kellhet mar neki a ''marhavagasig''), pedig nem birja ki, hogy ne kosson belem, hiaba szovegelt itt, hogy igy ignore, meg ugy ignore (persze csak mikor fogytaban voltak az erveri)
nezzuk el szegeny aladarnak, hogy nem volt gyerekszobaja, es meg a fejere is ejtettek kiskoraban (ezek utohatasat sinyli meg most az OT)
irni meg azert ir ennyi hulyesegeket, mert nem kepes felfogni, hogy ez nem cset, hanem egy forumtema, mely igaz rendhagyo, de elsodleges szempont az, hogy a leirtak archivalva vannak, s visszaolvashatok.....
Bash: Te egyben vagy?
a biztosito ilyenkor mit fizet? a Te karodat is? (gondolom nalatok is van olyasmi, mint a casco)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
a caps lock-ot meg a shift*-nel is jobban utalom (foleg hogy kapkodok, es surun melleutok), ezert atkonfigoltam, es a caps lock helyen most a jobb oldali shift van (igy abbol kett van, csak ugy, mint jobb oldali ctrl-bol is....a masodik az a bal oldali windoze gomb, amit eleg surun megnyomtam cs meccs kozben)
kereses: trukkosen kell keresni, mint pl.: Bővebben: link (nem csak az ekezeteket elhagyok miatt hasznos, hanem azert is,mert pl az eger tobbesszamaban sincs ekezet)
Incognito: szarul van megirva, mar korabban jeleztem a javitsuk a prohardvert topicban -
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
angol kiosztasom van, mer' igy konnyebb kodolni (gondolj bele, hogy mire eloszeded a []@
-
VladimirR
nagyúr
válasz
kíváncsi
üzenetére
kereses eredmenyet nem tudod linkelni
Damage:
az sql hibat kijavitottam, mar nem azt latni
egyebkent nem gond, hogy elirtad a nevem (az sokkal inkabb, hogy holmi senior tag-jkent veszed a batorsagot, es hozzamszolsz....egy kedvenchez
)
az egyebkent reszemrol nem megvalosithato, hogy hsz-re is lehessen keresni (azaz megvalosithato lenne, csak honapokig tartana az adatbazis feltoltese (kozbe letoltenek a ph szerverrol jopar gigat, amit imho nem dijaznanak, hisz 7/24 foglalnama a savszelt), es lehetetlen lenne naprakeszen tartani)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
nem eleg, hogy csak senior tag vagy, de meg a nevem is rosszul irod? @#$% (
)
egyebkent olyan keresom nincs, ami hsz-re keres egy juzernel., csak olyan, ami kilistazza egy juzer topicjait
Bővebben: link => tagkereso => kikeresed a juzert, es a nevere boksz (Bővebben: link)
ha mar gugli => Bővebben: link
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
csak itt, csak most, csak Onnek => Bővebben: link
p.s.: emaszt en is szeretem...tegnapelott volt egy csendesebb eso, erre az asztali lampam ugy ibralt, hogy neha felhomaly lett a szobamban....az a fura, hogy jol lathatoan feszultsegingadozas volt, a gep megsem kapcsolt ki....pedig megcsak nincs is ilyenek ellen vedve
-
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
letezik olyan adatbazis, amiben meg tudom nezni, hogy egy adott imei kodhoz milyen keszulek tartozik?
nem tudom, hogy milyen telefonom van (azaz van egy ericcson a2618s, meg egy a2628s), de a ketto csak a wap mukodeseben kulonbozik, es egyszer mar osszekevertem az alkatreszeket bennuk...szoval nem tudom, hogy most melyik melyik
elore is koszi -
VladimirR
nagyúr
válasz
üzenetére
ezen (Bővebben: link) van egy password nullazo (Offline NT Password & Registry Editor), megpedig ez => Bővebben: link
-
VladimirR
nagyúr
nem tudhja valaki annak az oldalnak a cimet, ami atlathatatlan abrakon keresztul mutatja be tobb zenei stilus fejlodeset ugy az 50-es evektol kezdvenapjainkik, es az egyes stilusokhoz meghallgathato egy-egy par masodperces minta is
hatha segit meg: az oldal szinei eleg sotetek
elore is koszonom -
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
a kicillagozott resz helyere ugye a ''sör'' a beillesztendo szo?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lajos: megegy, nagyon nagy jatek: hearth of darkness (az abe-et inkabb nem ajanlom, ahhoz meg imho fiatalok) -
VladimirR
nagyúr
válasz
üzenetére
ideiglenesen nem ment, viszont ha be volt pipalva, akkor minden beszelgetest naploz (s talan alapbol is be van pipalva)
azt nem tudom, hogy hova menti, mert nekem elso dolgom elallitani, viszont a tools menu, options pontjan belul a messages fulon vannak a beallitasai (message history)
Bash: pedig mar eppen kezdtunk orulni... (
) -
VladimirR
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
elarulom multhet szerdaig dolgoztam, tobbnyire hazakat bontottunk, s ha 40 fokos napsutes volt, akkor abban
tatot meg muszaj locsolni, mert egyebkent nalam is 35 fok lenne bent, mint Nalatok....nekem megeri azt a negyedorat, hogy utana egy darabig nyugtom van (foleg azert, mert ugy intezem, hogy ne csak a tetore jusson a vizbol)
alkalmi munkat szivesen vallaok, felteve, hogy az utikoltseget allod
-
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
esetleg szoba johet meg a kapros tokfozelekes is
mas: az elobb mertem, odakint arnyekban 37, mig ideben 29 fok van
szep... -
VladimirR
nagyúr
ne provokalj aladár
az ignore, nem azt jelenti, amit Te csinalsz, hanem azt, hogy szo nelkul elmesz mellette
egyebkent az, hogy ez neked nem fog menni, mar abbol is nagyon jol latszik, hogy (igaz tul nem lepve az irantad erzett ellenszenven), probaltam fegyt gyujtani, hogy lass, ne csak nezz
erre ilyen primitiv modon probalsz provokalni
aztan mikor radszol egy mod, mar egybol huzod be fuled farkad...pfff
moderálva by I_Am
Aktív témák
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Suzuki topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Villanyszerelés
- Formula-1
- PH! Darts
- További aktív témák...
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)