Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Á, nem merek elmenni aludni, pedig holnap már fel kellene kelnem vagy 9-kor.

-
tiv83us
veterán
Lol, ezt most talaltam a PH! fenykepalbum tocsikban, azert nem semmi milyen ertelmes arcok vannak

Bővebben: link -
tildy
nagyúr
öööö, ööö nem néztema ridikülödbe

-----------------------------------------------------------------
Bameg, ilyen hülyének lenni , mint amilyen én vagyok!!!
Otthon maradt a kresz-teszt könyvem, holnap reggel 9kor mehetek megitn elméletre, és vagy 100 tesztkérdést meg kell csinálnom még az éjszaka
Na meg röpidolgozat is lesz...
Ja és huginak lett munkája, az Árkádban dolgozik mától (azt már nem is mondom, hoyg persze nálunk lakik, szóval a magánélet nulla lesz.. csak vicceltem)
Örülök , hogy fenn van, anyáméknak nagy teher lenne a beiskolázása, úgyhogy jórészt arra gyűjt, hoyg legyen miből főiskolába mennie...
[Szerkesztve] -
SPDeluxe1.0
aktív tag
-
Esmein
nagyúr
Hú ez durva... Gery Jules mad worldje trance mixben Jan Wayne feldolgozásában. Anyám...
-
Esmein
nagyúr
A bunch o' programmers : Bővebben: link
-
Lord Zero
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
col
szerk> mellesleg ez az egész ''hány kártya az identitásom'' c. eposz kezd átcsapni az ''áh itt minden szar'' c. tragikomédiává, értelmetlenül
ott működik, itt nem
itt működik, ott nem
bevégezetlen ragozás rulez
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
loool :))
-
Kidus
őstag
Mi Horvátországba készültünk, pont lejárt a személyim, meg az útlevél is. Azt mondták, elég a személyi, simán kiengednek. Mondom akkor elég lesz azt megcsináltatni. Utazás előtt 2 nappal derült ki, hogy mégsem, a banda elment otóval, mi meg laza 26 órát utazgattunk állva-ülve-dőlve-fekve a vonaton, aztán a kompon, amúgy marha érdekes volt, örültünk

-
tildy
nagyúr
Erről az jutott nekem eszembe, hogy van olyan ismerősöm, akit az istennek se tudok rávenni a pénztárcára, ugyanis azt mondja, inkább jobb a farzsebben , külön lennie a kártyáknak, pénznek satöbbi, mert ha kilopnák a pénztárcát, akkor ne hagyjon már el mindent.... Én is utáloma sok kártyát, de néha jó , hogy több van

-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Ugy latszik tul regen voltam mar Kishazankban

Kidus: ''Egyébként érdekes ez az összevonásos téma, de nekem pl soha nem jutott volna eszembe, hogy jogsi + személyi együtt is lehetne... mert minek?''
Miert, nem egyszerubb lenne?
/Esetleg nemtudnal ugy jarni (illetve kevesebb eselyed lenne...), mint Lord Zero, lasd fentebb./
Az avatarral kapcsolatban? Hogy-hogy mi? Hat a Joker
-
-
Kidus
őstag
Ahogy olvasom a hsz-eid, mindíg azon kapom magam, hogy az avatarod elvonja a figyelmem, és csak nézem, hogy omg miez??

Egyébként érdekes ez az összevonásos téma, de nekem pl soha nem jutott volna eszembe, hogy jogsi + személyi együtt is lehetne... mert minek?
Ez a ''ugyis beuti a szamitogepbe a jogsid szamat es az adataidat.....altalaban megteszi mielott megallitana'' téma pedig már szájensz fiksün
-
tiv83us
veterán
WHOAAA

Ha megallit a rendor ugyis beuti a szamitogepbe a jogsid szamat es az adataidat /sot ezt mar altalaban megteszi mielott megallitana, azert tudom mindig mikor 1 percnel tovabb kovet egy rendorkocsi, hogy csekkolja az adataimat/ es egy felpillantas alatt kidobja a gep, hogy bizony az nem ervenyes.
Ez tortent velem is multheten, eszre sem vettem hogy lejart a jogsim, most hosszabbitottam meg tegnapelott.
Egyebkent tudom, hogy nem gondoltad komolyan amit irtal, csak gondoltam megosztom veletek a folyamatot, bar gondolom ez odaat is igy mehet. -
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
beos pl
kartyas kerdeshez: en sem ertem, mire jo ez, hogy hatvan kartya legyen az embernel, hisz pl a jogsim es a szemelyim informaciotartalma ranezesre majd' ugyanaz, nev, szuletett, anyam neve, allampolgarsag, fenykep, alairas, meg a szemelyin meg van a nem is, es a jogsin levo rajzok imho senkit nem erdekelnek, csak ugy van, de megoldhato lenne az maskepp is (sot, ez meg igy is maradhatna, elferne a ket kartyan levo adat egyen)
az mas teszta, hogy nem teszik, es imho meg egy darabig nem is fogjak egyre tenni....
pedig mehetne ra meg mas is (adokartya, tb-kartya, ...) -
Esmein
nagyúr
Van e a windozen és a *nix-en kívül asztali operációs rendszer, ami rendelkezik grafikus felülettel, hálózat támogatással és elfut x86-os processzoron ?
-
tiv83us
veterán
Na most megneztem a jogsim hatuljat; itt is levan irva kisbetukkel /nincs semmilyen abra, szvsz felesleges is/ hogy melyik kategoria melyik jarmure jo es ennyi. Kb az oldal 1/8-at foglalja, a tobbi resz valamifele vonalkod.
Az eleje meg teljesen tok ugyanaz mint amikor meg nem volt jogsim csak szemelyim, csak az ''Identification Card'' felirat helyere ''Driver License'' felirat kerult. -
-
tildy
nagyúr
Mert valakinek nincs jogsija, de igazolni csak kell valahogy magát

Pl. nekem is még két hónapig , kb.
Lord Zero: csak azért írtam le amit leírtam, mert bár nálunk nem papírok hiányoztak, de hasonlóan dühös voltam a páromra , mikor nyitott ajtóval nekitolatott a lépcsőjüknek, otthon.
Na mondtam is magamban, fogjuk rá szerencsésen megúsztuk az első hosszabb utat a frissen vásárolt kocsival, erre tessék
Pedig nem si az én kocsim, mégis dühös voltam
Na de csak ilyen durc.
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
talán még augusztusban újra próbálkozunk, hehe
szerk: a kisfiam egy hete kapja az apró dózisokat, h apa és anya elmennek pár napra (picurka életében még sosem volt nélkülünk 1 napra sem), de nem lesz semmi baj, mama vigyáz rá, stb
nos, neki egy nagyon boldog napocskát szereztünk, tény
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
Gratulálok.
Én is dühös lettem volna a párod helyében. Így elindulni nyaralni
SŐt ilyen szempontból ugyanúgy cselekedtem volna mint ő...
Viszont hogy rám meg ne haragudj, zért csak javaslom, hogy legközelebb úgy indulj el nyaralni, hogy nálad vannak a papírjaid. Jogsi nem volt jó, esetleg?
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Tényleg mindegy

Bővebben: link
Ki az a Donnie Brasco? Neki csak a nővérjit ismerem a Darko-t. -
Lord Zero
addikt
ahh, ez jó: részvétem - kösz

ilyen szépen még nem mondták ma, ''h hülye vagy vaze, hogy nem nézted meg, hogy nem tudtad, stb.. ''
#333: dettó
szerk: én is próbáltam keresni vkit, akire azt mondhatnám, h ő volt a barom, és nem én, de nem ment..
(csak a hajnali kelést sajnálom, bár így már délelőttre hazaértünk, hehhe)
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
..és esmeinnek is: akkor legyetek stílusosak és így válasszatok fegyvernemet is:
-
Esmein
nagyúr
-
Lord Zero
addikt
a legkínosabb, h nincs kire vetítenem az indulataimat, mert öhmmm... nos, lejárt az útlevelem ... természetesen ez letenyénél, a sorban derült ki, természetesen a személyim is most van csere alatt, nos, khömm, így
vhogy olyan hevesnek tűnő indulatokat véltem felfedezni a páromon
hm, kiértiezt -
Loretto
veterán
Egy kérdés a fővárosiakhoz: most hogy a 2-es metro felujítása van, 20 perc alatt át lehet érni a déliből a keletibe? Mert azért sztem a metropotló busz nem olyan gyors...
-
Lord Zero
addikt
naüdv
a rohadt kurva kibebszott életbe.. ##@%#&@!!!!!!
köszönöm..
szerk> ha esetleg nem minannyian értenétek a szóból: nekem most elméletileg az adrián kellene lennem...
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Dj Silver LIVE Tokyoból, hátha érdekel valakit...
Jah letettem róla, útálok futni
Viszont most korrekt izomláz van a mellemben, réjöttem hol tudok itthogy jól mellezni 
#321: Kekec
Mivel a távirányító nem jó és döglődik a tv is, ezért elég nehéz belökni, pont a vivára sikerült pakolni, mondjom jó lesz ez, úgyis pihentetem az agyam. -
Esmein
nagyúr
Áááá... Mostanában lefekvés előtt tvt nézek. Viszont rossz a távirányító és kinek van kedve felkelni az ágyból h átkapcsolja. Nos így esett hogy kb 2 órán át néztem kényszerből a vivát, először még nagyon nem volt ínyemre, de második nap már kezdett tetszeni a felhozatal. Nem akarok popfüggő lenni !!! Vigyázat addiktív .
-
Drizzt
nagyúr
Találtam egy csonó ilyen Ca- visual objects, meg ilyesmi nevű könyveket, mi ez a Computer Associates? Ez valami külön felületre van, vagy valamely prognyelvvel kompatibilis?

-
aDM|RaL^
őstag
akkor ha fanatikus vagyok biztos hogy elborult fasz is lennék?
mert az biztos hogy fanatikus vagyok, 6 év játék után, főleg ha ugyanazzal az egy szarral játszom, és nincs más ami szórakoztatni tudna...
elborult viszont nem vagyok, csak a szabadidőmben csinálom, ha van jobb (nőő) akkor arra adom az időmet.
tuningbetyát témában meg egyetértek
-
Esmein
nagyúr
Útálom a fanatikusokat. Elborult f*sz mind.
És útálom a wannabe tuningbetyárokat is. Ott van előtte a gép és megkérdezi tőlün khány megahertzen stabil. Hát menjél oszt próbáld ki b*zdmeg. -
aDM|RaL^
őstag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
megünnepeltünk egy fontos klánmeccset

aztán csináltunk mindent, de jókedv az megvolt
jameg azt hogy hoztam pár üveg nemzeti italt lengyelországból
Aktív témák
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- MSI Katana 2 év garival, bomba áron!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB 99% Akku! Újszerű,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Logitech g920+ váltó
- Kingston HyperX KHX8500D2BK2/4G DDR2-1066 MHz CL5 2 x 2 GB Kit
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
/Marmint fizikalisan is sorozzunk, de, na szoval erted...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Addig simán be lehet szerezni az összes papírt, és ezerszer is át lehet gondolni, hogy mindenre gondoltatok-e.

Akkor meghiúsult a nyaralás.

![[kép] [kép]](http://www.gerisoft.hu/letoltheto_smiley/103.gif)