- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 22
- (téma lezárva)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
rii
nagyúr
Ma nagyon nagy mákom volt ..... .

Csinálunk egy 24 oldalas ujságot, hétfőn nyomdai leadás, .... és én véletlenül az oldalak könyvtár föülött (InDesign) DEL-t nyomtam, majd ENTER-t..... innentől kezdve azonnal törölt volna mindent .... szerencsére meg volt nyitva a 02-03.indd, és emmiatt az InDesing csinált egy 02-03.ildk-t, amit nem lehet törölni .... szerencsére ABC sorrenben akart törölni, és itt meg is akadt ..... -
parandroid
félisten
ujjonc - ez micsoda, valami ujj-rajongó, vagy Hüvelyk Matyi nick-je, vagy micsoda?
ijen egy hejessirrás...
p -
VladimirR
nagyúr
I_Am azt akarta mondani, hogy:
-Bővebben: link
-regen meg lehetett ilyen topicokat nyitni, ma mar nem - es azert nem zarjak, mert mar sokan szoltak/szoktak a temahoz -
VladimirR
nagyúr
-
Bash
őstag
-
sharpapa
senior tag
-
tiv83us
veterán
Azert 323 nap alatt mar megtanulhattad volna, hogy az ilyesmit ide Bővebben: link
-
sharpapa
senior tag
I_Am! Mi a francért kellett a Volvo fun topikot bezárnod? A hsz-eddel kapcsolatban:és akkor mi van ha a Honda klubb mittomén hány nap alatt 600-on van? Lehet hogy ez még sikeresebb lett volna.
Plz indisd már újra! Én is akartam egy ijet nyitni, csak ujjoncként még korai lett volna... -
tiv83us
veterán
sameshit. Balatonhoz képest úgyis csak pocsolya.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy kalózhajótok nincs a hotel kikötőjében? Vagy nincs is kikötőtök?
Tampa is tengerpart, vagy rosszul tudom?
Igazából Tampáról csak annyit tudok, hogy nyert egy nagy testvér díjat a sportcsarnoka arcfelismerő rendszeréért valamikor nemisolyrégen. Szerintem mondjuk ez inkább technológiai bravúr.
p
[Szerkesztve]Igen van tengerpart, egyszer voltam egy kaszinohajon Tampanal, ami kivisz az oceanra es ugy legalisan nyomhatod a szerencsejatokot akar reggelig is es piazhatsz akar ket napon keresztul is. Ennek az az ertelme, hogy mivel a hajoval elhagyod usa hatarat igy oda mar nemvonatkoznak tovabb a szerencsejatekkal es itallal kapcsolatos torvenyek

-
ladybug
őstag
Én inkább a maják piramisára lennék kíváncsi. Tenger-tenger. Nincs nagy különbség köztük.
Bár az Adriánál biztos különb.
(Bocsi, ezt nem tudtam kihagyni.)
-
parandroid
félisten
(A maják fürdővizét már rég kiborították. Meg a maják is kicsit már kiborultak.)
Kóbász van vacsira?
Úgy értem, a sörhöz, természetesen...
p
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
-
parandroid
félisten
sameshit. Balatonhoz képest úgyis csak pocsolya.
Amúgy kalózhajótok nincs a hotel kikötőjében? Vagy nincs is kikötőtök?
Tampa is tengerpart, vagy rosszul tudom?
Igazából Tampáról csak annyit tudok, hogy nyert egy nagy testvér díjat a sportcsarnoka arcfelismerő rendszeréért valamikor nemisolyrégen. Szerintem mondjuk ez inkább technológiai bravúr.
p
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
-
Lord Zero
addikt
-
Lord Zero
addikt
Az is szép hely, de akkor Ontario-tavat mondok.

Esetleg ha valaki arra cserélne, abban is benne vagyok...
plám, a te csereberélhetnékednek köszönhetem felvilágosodásom, miszerint bash is usa
(természetesen először szentül hittem, h te beszélsz marhaságokat
, aztán csekkoltam bash adatlapját) -
Bash
őstag
Az is szép hely, de akkor Ontario-tavat mondok.

Esetleg ha valaki arra cserélne, abban is benne vagyok...
pMexikói-öböl, hogy pontos legyek.
-
parandroid
félisten
-
Lord Zero
addikt
Én gyakorlatilag itt lakom mellette...
Szívesen elcserélem veled a Karib-tengerre pár hétre.
Esm: az asztali cd-playeremre? OMG! Hogy hogy kell vigyázni!
p
[Szerkesztve]karib tenger??
szerk: miért hittem eddig, h bash kanadában leledzik
nomind1
stornó
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
-
Esmein
nagyúr
Azt mondják, ha a windows cd-t visszafele játszod le, akkor démoni hangokat lehet hallani. De ez még semmi, ha előrefele játszod le, felteszi a windowst.
-
Versus82
aktív tag
Már rég óta meg akartam kérdezni, lehet hogy volt róla szó....szóval a hardverpiacon a címekben miért beszél majdnem mindenki egyesszám harmadik személyben magáról? tudihasi mindenütt?
-
Bash
őstag
-
tildy
nagyúr
-
anaqer
veterán
-
gozso
őstag
nah, megjöttem egy hét balatoni nyaralásból...

mit mondjak...ekkora csalódást... -
Lord Zero
addikt
-
jeges
senior tag
Ha figyelmesen végigmész a request topic-on, nem kihagyva az első hozzászólást sem, akkor nyilvánvaló lesz:
1.: Bővebben: link
2.: Bővebben: link Bővebben: link
3.: Bővebben: link Bővebben: link
4.: Bővebben: link
5.: Bővebben: link
6.: Bővebben: link Bővebben: link
7.: Bővebben: link
8.: Bővebben: linknos, a linkelt hsz-eket mind olvastam. láttam, h Te vagy, aki ''jóváhagy'' (persze pongyola, de vmi hasonló), de ezekből sem következik, h Te lennél a ''kéz'', aki végrehajt. korábban én pl. azt gondoltam, h megbeszéltétek parcival, h akit Te ajánlasz, azt ő nem bírálja felül. ha nem így volt, nem jól gondoltam.
a lényeg, h ezexerint Neked egyedül van közvetlen hozzáférésed az avatar-adatbázishoz (persze kivéve a házigazdákat)
thx infoér'
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Esmein : uppoltad,de az 5002-es HSZ-t törölted is egyszerre,mert csak a nagy fehér page jött fel !

Vlad : szívesen.Úgy találtam meg,hogy a netcaféban ugyanarra a helyre ültem ma is ,mint ahol tegnap jobbra-fel raktam a topicot,és még ma is ráleltem ugyanott.
Érdekes .... Ebben a netkávézóban itt Győrben 20 gép van,tavaly aug.óta mindennap ,néha még vasárnap is feljárok oda,és gyakorlatilag az összes gépen megfordultam,látom ahogy a hely átalakul formálódik,ismerősökké válnak egyesek,látom ahogy pultoscsajok jönnek-mennek-változnak,a PH!-ra viszont csak januárban regeltem.Az érdekes ebben az,hogy a PH! jobboldali utolsó hozzászólásaim segédfunkció által felhozott sikta általánosságban valamennyi gépen csakis és kizárólag az általam látogatott-uppolt topikcímekből áll.Néha ugyan találok egy két gépet ahol nem csak az én témáim vannak fenn,azonban jellemzően csak én PH!-zok onnét.
Kérdem én,netcaféból nem netezik senki kicsiny Hungáriában rajtam kívül? -
tildy
nagyúr
Najó , de ha emellett még azt is hozzáveszem, hogy oké először méhen kívüli terhességgel akartak műteni, miközben még .. Na érted! Szal amjd meghaltam, de amikro ezt a doki előadta, akkor modntam , hogy készüljön fel a második jézuskára.
És utána még nekik állt feljebb, emg odajöttek, hogy nekik nyugodtan elmondhatom, nem fogják anyámék orrára kötni .Csak nem vette be a gyoomruk, hoyg nincs mit elmondanom, ugyanis amit ők ''kitaláltak'' az nem igaz.
Szóval majdnem megműtöttek erre, rá félórára már vakbélgyanús voltam... Hihetetlen. -
VladimirR
nagyúr
kiváncsi lennék (az avataros topikok olvasása közbe'), h mostanság vajh parcinak van több ideje ilyesmire, vagy ez új fííícsör a mod-ok részére (esetleg csak bash részére)

(komolyan érdekel, mer' mostanság naponta születik 1-2 új kásztöm avatar...)
anaqer: nem, a votze vót ismerős...
[Szerkesztve]mar regebben is meg tudta csinalni Bash, hogy feltolti a kepet, es beallitja a juzernek, szoval egy ideje mar nem Parci csinalja a csereket
-
Bash
őstag
kiváncsi lennék (az avataros topikok olvasása közbe'), h mostanság vajh parcinak van több ideje ilyesmire, vagy ez új fííícsör a mod-ok részére (esetleg csak bash részére)

[Szerkesztve]Ha figyelmesen végigmész a request topic-on, nem kihagyva az első hozzászólást sem, akkor nyilvánvaló lesz:
1.: Bővebben: link
2.: Bővebben: link Bővebben: link
3.: Bővebben: link Bővebben: link
4.: Bővebben: link
5.: Bővebben: link
6.: Bővebben: link Bővebben: link
7.: Bővebben: link
8.: Bővebben: link -
jeges
senior tag
-
aDM|RaL^
őstag

[Szerkesztve]jah, kár hogy én még nem vagyok annyi ''idős''...

-
jeges
senior tag

[Szerkesztve] -
Tithian
őstag
Nem tudom, olvastátok-e a hírt, hogy Jászberényben(ott születtem én is) a szülészeten elcseréltek két babát. Az egyik szülő vitte volna haza a lányát, a másik még benn volt a kisfiával.
Erre fiút adtak oda a hazavivőnek. De a magyarázatt a nem semmi: hát mert annyira hasonlított a nevük, a családnevük meg ugyanaz volt.
Urambocsá , hány Tóth, Nagy ,Kovács, Kis van az országban?
Mi lett volna, ha amikor én születek van egy Tóth Ilona is? Azt adják oda anyáméknak? Hihetetlen. Így is majdnem elvitteka sötétbőrűek, ugyanis 5 cmes koromfekete hajam volt, azt hitték ''hozzájuk tartozom''
Hihetetlen.
Engem is majdnem műtöttek már meg vakbélra, és más dologra is, miközben ''csak'' bélszükületem volt. Hu de útálom azt a kórházat... Húúú...
[Szerkesztve]Ha csak majdnem műtöttek, az is valami, engem meg is műtöttek (vakbél, 1993, Nyíregyháza), bár mint utólag kiderült, nem az volt a bajom.
Sebaj, rosszul nem jártam, de mai fejjel már látom, hogy az altatás nem játék. -
anaqer
veterán
-
Esmein
nagyúr
Átraktam a képernyőt 1280*1024-be. Úgy döntöttem, nem tetszik az 1600*1200@60 hz az 1024*768-at meg már untam

Meg upoltam a 21-es ot-t véletlen, lol
-
Lord Zero
addikt
-
aDM|RaL^
őstag
úgyérzem rámfért egy avatarváltás. mert megnőtt a hajam, mikrofonszerűen áll és lesültem

-
VladimirR
nagyúr
megvan a linkje a halott topicnak,nem is linkelem,csak így á-la nátura :
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=190703
A címe Ph!-á alapú e-mail cím volt,bizti egy ilyen imélcímes törölte![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]kosz a linket
-
aDM|RaL^
őstag
-
Esmein
nagyúr
-
aDM|RaL^
őstag
-
Esmein
nagyúr
ingerküszöb és álszentség-szint mérés következik
ez egy természetfotó, egy egészen egyszerű fáról:![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/050715/fa.jpg)
ki az, aki nem úgy látja, mint egy egészen egyszerű fáról készült természetfotót??
szerk: és ha vkinek eszébe jutna, h ez moderálandó, akkor miért?
(tényleg, csak a teszt miatt)
[Szerkesztve]Ez márpedig fotosop

-
SPDeluxe1.0
aktív tag
próbáltam keresni eztet az emil-címes topikot, de nem találtam se jogos moderálás-ba', se miért moderáltunk-ba...
most vagy én vagyok vak/béna/hülye/stb., vagy az ''elkövető'' nem jelezte, miért törölte.
igaz, ezt különösebben nem köll magyarázgatni, de dokumentálás/kereshetőség miatt tényleg nem ártana
(újfent jelzem, nem hagyom ki a lehetséges alternatívák közül azt sem, h nekem nem ártana megtanulni a keresőt használni
)megvan a linkje a halott topicnak,nem is linkelem,csak így á-la nátura :
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=190703
A címe Ph!-á alapú e-mail cím volt,bizti egy ilyen imélcímes törölte![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
próbáltam keresni eztet az emil-címes topikot, de nem találtam se jogos moderálás-ba', se miért moderáltunk-ba...
most vagy én vagyok vak/béna/hülye/stb., vagy az ''elkövető'' nem jelezte, miért törölte.
igaz, ezt különösebben nem köll magyarázgatni, de dokumentálás/kereshetőség miatt tényleg nem ártana
(újfent jelzem, nem hagyom ki a lehetséges alternatívák közül azt sem, h nekem nem ártana megtanulni a keresőt használni
) -
Husky
aktív tag
-
Husky
aktív tag
-
aDM|RaL^
őstag
ez egy természetfotó, egy egészen egyszerű fáról:![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/050715/fa.jpg)
ki az, aki nem úgy látja, mint egy egészen egyszerű fáról készült természetfotót??
[Szerkesztve]heh
szép kis fa. -
Lord Zero
addikt
-
jeges
senior tag
Akárhogy keresem ,nem találom azt azt a tegnap nyitott topicot,amiben valamelyik fórumtárs azt kéri hogy lehessen prohardveres imélcimünk !!
Megvan még ,or deleted ?
aztat törölték
-
Lord Zero
addikt
az említett esetben szó sem volt leszarásról (pedig az még talán jelzésértékű is lehetett volna - ha lett volna, aki értsen belőle)
szerk: ne mondd, h nem érzed a különbsége(ke)t
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
és azon elmélkedtél már, h ha mindezt (meg a sok-sok előző hszt) nem ez a kedves kislány követi el, mi lenne?
megmondom: miután mindenki elküldené mindeféle irányba (természetesen anélkül, h ennyien, ennyi türelemmel, ennyiféle jótanácsot adnának) azon menne a móka (mint ahogyan már számtalanszor elő is fordult), h korhatárossá kellene tenni a ph regelést
de az embereknek arnyszívük van, a mércék nem mindig ugyanazok
nah, ez sem offence, csak mondom (ténymegállapítok, az eddig látottak alapján)ahh, az emberek mar kezdenek ebbe beleunni (nem erdeya nem a forumozasba), es nemelyikuk mar ott tart, hogy egy-ket kiveteltol eltekintve leszarja ki mit csinal
-
TéKrys
senior tag
-
ladybug
őstag
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Akárhogy keresem ,nem találom azt azt a tegnap nyitott topicot,amiben valamelyik fórumtárs azt kéri hogy lehessen prohardveres imélcimünk !!
Megvan még ,or deleted ?
-
Husky
aktív tag
-
Loretto
veterán
HI!
Bővebben: link
Ezek hujjek, barmok, grrrrrrrrrrrrr
Falun a kornyeken is vannak kakasok es szoktak ejszaka is kukorekolni megse haklizik senki....
De ezek utan van egy konsrtruktiv javallatom: LE KELL VAGNI A KISLANYT IS:- ((((
udv
neduddki
p.s. egyszeruen nem lehet igaz agyverzessssssssssss!!!!!!!!!!:- ((((
mindenki ercse ugy ahogy akarja, remelem Zoller34 es tarsai nincs akozelen:- )))Nahát. Nem vagyok pécsi

MárK: moha nem kell
-
neduddki
nagyúr
HI!
Bővebben: link
Ezek hujjek, barmok, grrrrrrrrrrrrr
Falun a kornyeken is vannak kakasok es szoktak ejszaka is kukorekolni megse haklizik senki....
De ezek utan van egy konsrtruktiv javallatom: LE KELL VAGNI A KISLANYT IS:- ((((
udv
neduddki
p.s. egyszeruen nem lehet igaz agyverzessssssssssss!!!!!!!!!!:- ((((
mindenki ercse ugy ahogy akarja, remelem Zoller34 es tarsai nincs akozelen:- ))) -
MarKoo
addikt
-
Lord Zero
addikt
-
MarKoo
addikt
[Szerkesztve]És hol van róla a moha?
-
Gh0sT
addikt
[Szerkesztve]Húúú, ebbe akár vissza is bújhatnék...

-
Lord Zero
addikt
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
-
jeges
senior tag
-
Loretto
veterán
-
Gh0sT
addikt
Egyéni avatárosok: ha változtatok az adatlapomon, akkor mi történik az avatárral? Csak mert nem látom sehol a képet...
-
Lord Zero
addikt
Nah jovan, en ehhez mar faradt vagyok, leptem aludni mert mar alig 10 orat tudok aludni meloig

Azert nem volt hozza senki szuperkedves; megkapta o azt az 5-6hsz kontrat, mikor mar masodikra volt ertetlen. A holgyekkel meg amugy is tiszteletteljesebben es kedvesebben kell banni
Nah telleg isten veletek holnapig
''A holgyekkel meg amugy is tiszteletteljesebben es kedvesebben kell banni '' - ha nem tudnám, h nem használsz ékezeteket, az utolsó ige (banni) igazi szójáték-csemege lehetett volna

-
Szőrös
veterán
Megvolt a nap beszólása kolléganőmtől.
Kell egy e-mailt írni egy biológus fejlesztőnek, akit személyesen nem ismerek. Kérdezem kolléganőmtől, hogy ki is ő valójában, csak a megszólítás végett.
- Ki ez az O. Antal?
- O. Antal? Ja, hát ő O. Anti, biológus a biológián.
Kész, a nap fel lett dobva.
Más: valaki fel tudna tölteni egy pps-t valahova? A Nagyközönséggel meg szeretném osztani, nálunk mindenki hülyére röhögte magát rajta. Sajnos a melóhelyről nem megy az ftp.
Az egész 280kB.ide tettem a pps-t : Bővebben: link aranyos

MárK : már késő
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
MarKoo
addikt
Ah.Akkor ha kérhetném ogy valamelyik MODERÁTOR törölné a Warcraft 3 / night elf topicot?
Mar vagy 10 perce toroltem, kicsit lassits es olvass
- tiv83us
Bővebben: linkNézd leírom neked szépen.
Ezt itt az OFF TOPIC. Itt beszélgetünk mindenről, ami off (értsd: nem témába vágó). Nem ide kell írni azokat a kéréseket, hogy pl.: töröljétek nekem ezt a topikot, hanem ide: Bővebben: link De itt is untig elég egyszer beírnod a kérést és tuti megcsinálja neked valaki pillanatok alatt.
A topiknyitással kapcsolatban pedig annyit szeretnék mondani, hogy ne nyiss meg minden témát ami csak eszedbe jut, hanem előtte használd a keresőt.
Továbbá tudnám ajánlani, hogy a Kőszívű ember fiai (remélem jót mondtam) után olvasd el ezt is: Bővebben: link
-
Loretto
veterán
ez igaz, de ha a hasonlatnál maradunk: itt viszont 12 éves kisfiúkat sokszor a falhoz állítanak
korrupt bírák, pfff
szerk: csak hogy nehogy nehogy nehogy félreértés essék: nem követelem senki fejét, nem akarok vért folyni látni, stb
csak megpróbáltam a ph egyik legnagyobb kihívásának eleget tenni: obiektívnek maradni
köszönöm a lehetőséget
[Szerkesztve]''korrupt bírák''
Hallotál már ilyenről?

-
tiv83us
veterán
Nah jovan, en ehhez mar faradt vagyok, leptem aludni mert mar alig 10 orat tudok aludni meloig

Azert nem volt hozza senki szuperkedves; megkapta o azt az 5-6hsz kontrat, mikor mar masodikra volt ertetlen. A holgyekkel meg amugy is tiszteletteljesebben es kedvesebben kell banni
Nah telleg isten veletek holnapig
-
Lord Zero
addikt
ez igaz, de ha a hasonlatnál maradunk: itt viszont 12 éves kisfiúkat sokszor a falhoz állítanak
korrupt bírák, pfff
szerk: csak hogy nehogy nehogy nehogy félreértés essék: nem követelem senki fejét, nem akarok vért folyni látni, stb
csak megpróbáltam a ph egyik legnagyobb kihívásának eleget tenni: obiektívnek maradni
köszönöm a lehetőséget
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
nem nem, nem a te személyednek címeztem, nyugi

csak egyszerűbb volt így hirtelen 1 válasz gombot klikkelni, mint egyenként mindenkinek válaszolni -
Gh0sT
addikt
Nagyon idevágó hasonlattal éltél...
Elfogult vagy... 
Nem vagyok elfogult, legfeljebb kicsit turelmesebb. Ugyanugy helyre lesz rakva ha tovabb folytatja, ugyanazokkal a szankciok alkalmazasaval ha szukseges...
- tiv -
tiv83us
veterán
és azon elmélkedtél már, h ha mindezt (meg a sok-sok előző hszt) nem ez a kedves kislány követi el, mi lenne?
megmondom: miután mindenki elküldené mindeféle irányba (természetesen anélkül, h ennyien, ennyi türelemmel, ennyiféle jótanácsot adnának) azon menne a móka (mint ahogyan már számtalanszor elő is fordult), h korhatárossá kellene tenni a ph regelést
nah, ez sem offence, csak mondom (ténymegállapítok, az eddig látottak alapján)Egy kedves 12 eves kislanyt, ha rosszat csinal az eletben akar, nem is fogjak betenni a 30 eves sorozatgyilkos ferfiak koze a halalsorra

Jo, tudom eleg gaz hasonlat, de hirtelen ez jutott eszembe![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jeges
senior tag
nah, ez sem offence, csak mondom (ténymegállapítok, az eddig látottak alapján)és ezt méér is nekem írtad?
nekem ugyan tök mindegy, ki fia borja, nem is szoktam beszólni se
(1-2 esetre emlékszem az elmúlt 2,5 évből)
mindenesetre nyugodtan szembesíts vele, ha hazudnék
szerk: ha nem lennék világos -> ''(ténymegállapítok, az eddig látottak alapján)''
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
nah, ez sem offence, csak mondom (ténymegállapítok, az eddig látottak alapján) -
Sanya
nagyúr
Ah.Akkor ha kérhetném ogy valamelyik MODERÁTOR törölné a Warcraft 3 / night elf topicot?
- tiv83us
Bővebben: linkkedves fantasy. van á nekünk egy olyan topkunk is, hogy moderátort keresek. használd azt, mi se offolunk szét mindent...
-
Lord Zero
addikt
-
tiv83us
veterán
Ez most egy nagyon tag temakor, szoval nemtudom mire vagy pontosan kivancsi.
En innen szoktam vasarolni minden szamitogepes cuccot, nezz korul ar ugyben. Bővebben: link -
Lord Zero
addikt
tiv, tudnál mondani egy hozzávetőleges szorzót/osztót, h (nagy átlagban) mennyivel olcsóbb az usában a hardver (pl vga)?
tudom, h kicsit nagy a tól-ig range, és nehéz behatárolni, de kb? -
jeges
senior tag
- tiv83us
Bővebben: linkno offense, de Te el is olvasod, amit Neked írnak?
hárman linkeltük be a megfelelő topikot, de újra csak ida írtad a kérést... -
Szőrös
veterán
-
Fantasy
tag
- tiv83us
Bővebben: link -
MarKoo
addikt
-
jeges
senior tag
-
tiv83us
veterán
Le vagytok ma lassulva sracok, pedig nalam van hajnalok hajnala, nektek mar frissnek kellene lenni

-
MarKoo
addikt
-
jeges
senior tag
ilyen kéréseket ide: Bővebben: link
asszem már mondták tegnap
hja, és megkönnyíted a moderátor helyzetét, ha linkeled a topikot
jóreg egyébként mindenkinek!
szerk: vazz, a géppuskakezű megelőzött
szerk 2 : de csak az egyik

[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
-
Fantasy
tag
-
MarKoo
addikt
Felkelek, bekapcsolom a gépet és mi fogad? Kifagy az explorer.exe meg minden más. És mindezt miért? Mert tegnap fel kellett raknom az MS NET 1.1-et. Minden alkalommal rövid időn belül egy a vége a NET 1.1-nek.

Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 22
- (téma lezárva)
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Temu
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- További aktív témák...
- új 0 km es garanciás lenovo loq rtx 5050 8gb
- Eladó teljesen újszerű karcmentes Samsung Galaxy Watch Ultra
- DDR4 memóriák eladóak
- Hihetetlen Gaming PC brutális specifikációkkal! A dán Topdata.dk IT-cég által összerakva
- 2.5" 100% noti HDD-k Western Digital, Seagate 320Gb (3k) +1Tb (15k) van 1db SSHD is (15k)
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(Bocsi, ezt nem tudtam kihagyni.)

nomind1
![[kép] [kép]](http://www.sg.hu/galeria/10288229371121367634.gif)