- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 22
- (téma lezárva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
4100 - 4001
4986 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
-
Integra
titán
abban az értelemben amit te értesz barátnő alatt biztos nincsen, aesir vágja

nő miatt meg még soha nem váltottam tarifa csomagot, nem hogy szolgáltatót, ez a fajta viselkedés igen erős papucskodás jele, arra meg tőlem várhatnak akár életük végéig....
még nem született meg az a nő szerintem aki képes lenne megfogni. ok a másik topicba linkelt szilikon macám igen, de ő csak szexrabszolgának kéne, ahhoz meg nem telefon kell hanem más
hülyét is kapnék ha nem előfizetésem lenne, kaparós sorsjegyezek meg sorban állok, inkább nem
-
Motion_Blur
félisten
-
aesir
veterán
Pont annyi barátnője van, amennyi a piszkos vágyai kielégítéséhez kell. Szerintem teljesen jól csinálja

-
Motion_Blur
félisten
-
Lord Zero
addikt
ejha
játszadoztam kicsit (area 51 - broáárgghhrrr) és uszkve 90 hsz született legutóbbi jelenésem óta
szerk> gyártjátok az olvasmányt a táborozóknak?
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
-
Integra
titán

nekem pannon 250 van most, ennél jobb arra mire nekem kell meg ahogy telefonálok most biztosan nincsen -
aesir
veterán
Pannonos voltam mióta megalapították.... Aztán tavaly már olyan szinten szar volt az egész cég, hogy váltottam vodára. Eddig nem bántam meg.
-
Motion_Blur
félisten
-
Integra
titán
-
Motion_Blur
félisten
-
Integra
titán
mittomén, hgáynadék és kész

ja, közben leszedtem, csak nem vettem észre
háááááááááááááááááááááááááááááááááááááát
de neki elnézem
-
aesir
veterán
-
Motion_Blur
félisten
-
Integra
titán
-
Motion_Blur
félisten
-
aesir
veterán
-
Szőrös
veterán
-
Motion_Blur
félisten
-
Integra
titán
-
aesir
veterán
Még sok van ebben a setupban, kicsit jobb ha alulkormányzott, mert különben tényleg eltolja a farát. Nagyon bika ez a gép.

Gyengém a lila, szépen kiéltem magam
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
-
Motion_Blur
félisten
-
mayerlaci
senior tag
Á nem SZőcére megyek Vas-ba van.
-
parandroid
félisten
-
mayerlaci
senior tag
-
Integra
titán
ha belekezdesz, akkor itt ülsz még egy darabig

-
Szőrös
veterán
-
mayerlaci
senior tag
-
aesir
veterán
-
parandroid
félisten
-
mayerlaci
senior tag
-
aesir
veterán
Liveforspeed kimondottan hátsókerekesverda video:
Bővebben: link 65M
[Szerkesztve] -
aesir
veterán
-
mayerlaci
senior tag
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
aesir
veterán
-
tildy
nagyúr
Nem emlékszik valaki arra a topikra, amelyikből a később nyílt ki a legszebba miss hungary versenyen idén topic. Az eredetit (talán valami olyasmi szó volt bbenne , hogy modell, vagy ilyen) nem találom

-
aesir
veterán
Második poharat nyalogatom, igaz nagy talpas pohár

-
Motion_Blur
félisten
Lassan itt az ideje lefeküdni, mégis csak másnap van
Holnap meg 7kor kelek
Azért a video-t még megvárom
-
Szőrös
veterán
-
parandroid
félisten
-
Integra
titán
-
aesir
veterán
Már emlékszem

(töltök is még egy kis rozét)

-
Integra
titán
mintha egyszer feltettem volna a karmát, de annyira debil volt hogy két perc után uninstallt nyomtam neki

total annihilation 2-t várom már nagyon, azzal lekötöm magam egy időre megint asszem
-
aesir
veterán
-
parandroid
félisten
Ejj, de fiatalok vagytok, nekem ez még C64-en is megvolt.

Aesir: Flatout egy vicc, nem hiszem, hogy tudnál vele mit kezdeni valódi szimulátor után (már nem úgy értem, hogy nem tudnád vezetni, mert ezt még a négyéves lányom is elvezeti
).
Viszont LAN-party-n tökéletes feszültséglevezetés egymást aprítani és törni és zúzni és gyakni és trancsírozni és arrrgggghhhh...
p -
Integra
titán
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
-
Szőrös
veterán
-
mayerlaci
senior tag
-
Integra
titán
emlékszik még anno valaki a terep és terep2 című magyar kis progira?
na azt a fizikát überelje nekem valami
-
aesir
veterán
Köszi

Ebben az a vicc, hogy a kormányomon eléggé bent vannak a gombok, vagy rövid a hüvelykujjam, ezért nincs kézifékem. Ahol úgy látszik hogy azt használom, az valójában csak lábfék-kormány-visszaváltás a megfelelő ritmusban
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
-
aesir
veterán
Annak még csak a Demojára volt időm, megjelent már egyáltalán?
Olyan kis szórakoztató volt a Demo, ha jól emlékszem... de az biztos hogy nemigen foglalkoztam vele. -
Motion_Blur
félisten
-
Szőrös
veterán
Óóó azt az őskövület F1GP-t mennyit nyomtam annó. Egyszer én mentem 1 versenyt aztán cimbi és néztük ki megy jobbat. Régi szép idők.

-
Motion_Blur
félisten
Accolade RULZ!
Volt Williams, McLaren, Ferrari. Williamsnél mindíg kifagyott a ''gépem''
-
parandroid
félisten
-
aesir
veterán
Inkább hadd ne mondjak semmit

Én a szimeket szeretem, mert azok nehezek, pláne gyorsan. A Toca meg nem szim
-
Motion_Blur
félisten
-
aesir
veterán
ÓÓÓÓ, ezt én sosem titkoltam

-
aesir
veterán
RBR rallyvideo:
Cockpit nézet: Bővebben: link 24M
TV-cam: Bővebben: link 38M
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
-
Integra
titán
-
erdeya
senior tag
-
aesir
veterán
-
Motion_Blur
félisten
-
Integra
titán
ismerős, unokaöcsémnél kipróbáltam fasza kis leglegleg logitech cuccal, az első kanyarig se jutottam, vagyis de, csak fejreállva.
5 percig próbáltam, aztán abbahagytam ezt a bohóckodást, maradok az igazi aszfaltnál, abban jó vagyok, de monitor előtt nálam csapnivalóbb sofőr biztosan nincsen
-
Integra
titán
-
aesir
veterán
-
Motion_Blur
félisten
-
erdeya
senior tag
-
Integra
titán
éljen a 16kbyet/sec feltöltés, éljen a trékom!!!!!
baszódjanak meg..... -
Motion_Blur
félisten
-
Integra
titán
-
erdeya
senior tag
-
aesir
veterán
Azért nem rossz ez a világranglista

![[kép] [kép]](http://users.atw.hu/abracing/images/lfs.jpg)
1 óra múlva lesz egy kis video is
-
Integra
titán
-
anaqer
veterán
Hja, jót tesz az embernek ha néha vált (''váltsál te is, legyél nemi aberrált'', sálálálá).
Illumináltság viszont csak jövő héten lesz igazából - két napot dolgozok össz-vissz, a többire meg alighanem beköltözök a kemping bárjába kihasználni ezt a jó kis egyet fizet sokat kap akciót amíg még lehet. -
erdeya
senior tag
-
aesir
veterán
-
erdeya
senior tag
-
Integra
titán
-
erdeya
senior tag
Lehet a Live for speedben ittasan vezetni? Vagy annyira élethű a gamma, hogy csak szondafújás után indul??

aesir: Egy hete játszom csak vele, de nagyon tetszik. Ha időm van, nyomulok ezerrel. Csak a hátsókerekesek ne dobálnák a farukat úgy
[Szerkesztve] -
aesir
veterán
-
Motion_Blur
félisten
-
Lord Zero
addikt
-
erdeya
senior tag
Jövő héten nekem sem jó. Hétfőtől szerdáig meló ezerrel, kezelni kell a problémákat, aztán csütörtöktől szabi. Elhúzok a Balcsira mint a vadludak.
Keddig vissza sem jövök.
Azt tudom, hogy nem iszol/szívsz, de szép se vagy
tildy: Én már nem hibáztatom. Igazságtalan lenne...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Aktív témák
-
4100 - 4001
4986 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 22
- (téma lezárva)
- Elektromos autók - motorok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Vészhelyzet: tönkreteheti a Garmin eszközeit a legújabb frissítés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- BestBuy topik
- Évekre előre elszipkázzák az adattárolókat az AI adatközpontok
- Autós topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- JBL Partybox 520 ( Új , bontatlan )
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Holnap meg 7kor kelek
Azért a video-t még megvárom