Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
Mindenkinek köszönöm!

Azon leszek, hogy tartalmas legyen, mindettőnknek.
I_Am: Éjjel, hm... Nem tudom, addigra már...
De majd úgy is dumálunk.
Egy nagyon boldog moderátor.
-
Grafiqs
őstag
-
Grafiqs
őstag
válasz
Dufresne
üzenetére
Szerintem ne a rangban keresd a kurázsit. Az igazi rangot a fórumozóktól kapod az alapján ahogyan itt viselkedsz.

Arnold2: Ki miért? Szerintem ezt kérdezd meg tőlük és ha úgy gondolják akkor válaszolnak rá. Sokkal jobb így mintha beindúlna a találgatás.
-
Grafiqs
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Inkább azt láthatod, hogy akik már régi motorosok tehát PHxxx rangjuk van azok próbáláják a maguk eszközeivel a jó irányba terelni a ''megtévedt'' fórumozókat.
Gyk. semmilyen plussz joggal nem bírnak, a többi fórumozóhoz képest.
MOD: MárK: Azért ezt az álláspontot lehetne támadni, de ne itt a fórumon, Te is tudod miért. Bujtatott moderálás.
-
Grafiqs
őstag
Ne álljon senki a hátad moögött max a nyitott ajtó. Először egyenletesen szord meg a területet ettől megszédülnek és nem támadnak. Majd jó alaposan fújd be a környéket is. A dobozban nagyon sok van én a töredékét sem használtam el, és bőszen elég volt. Utána ajtó (vagy bármi) becsuk és 10 perc múlva lehet söprögetni. Jah, és még csak nem is büdös.

-
Grafiqs
őstag
Éppen pár napja takarítottam el egy nagyjából fél négyzetméteres darázsfészket. Egy nagyon hatásos kis spayvel. Aminek a neve most nem ugrik be de agyalok rajta. A doboza sárga-piros és igen vaskos darab. Amikor azzal megkínáltam őket nem kellett félnem, hogy megcsípnek mert úgy szédelegtek mint az őszi legyek és szépen sorba mentek át zuhanórapülésbe úgy 2-3 perc alatt.

-
Grafiqs
őstag
Ha esetleg érdekel valakit frankó kis üdülési jog: Bővebben: link
-
Grafiqs
őstag
Az ftp-men megtalálhatóak a PH! táborban készült képek és videók.
Itt tudod elérni:
193.6.214.89
felh.: ph
pass.: prohardver -
Grafiqs
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
Tudom, a két távolságot nem lehet összehasonlítani. Csak annyiban lehet a kettő között párhuzamot vonni, hogy nagyon kevés időnk maradt egymásra. Ha este végzett lentaludt stb. Úgyhogy végülis maradtak a hétvégék. Most meg immáron 9. hónapja 2,5k km-re van tőlem. De ez csak erősíti azt amit eddig egymás iránt éreztünk. De már csak egy hét és itthon lesz.

-
Grafiqs
őstag
Csakhogy aki nem jön el az irígykedhessen bőszen!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A táboros topikban megtekinthetők kész pólók!
-
Grafiqs
őstag
Én is szubjektíven értékelek.

Igen a quark elég őskorinak néz ki, de van pár előnye:
- gépigénytelen gyakorlatilag bármilyen leleten elfut használhatóan
- egyszerű purtián, éppen ezért gyors
- szintem mindenre van bill.kombó, ergó gyorsan lehet vele dolgozni
- nagy apró részletekig állítható be minden
- még mindíg vannak gyermekbetegségei -
Grafiqs
őstag
Egyébként kimondtad a választ: ''... úgyhgy az InDesign 2.0-nál már csak egy törd.prog lehet a jobb ... '' . Nekem pölö nagyon nem tetszik ez az úszó menüs megoldás. Persze én egy kicsit (na jó nem kicsit) Quark fun vagyok. Quark-ban tördelek, mert arra való és PS-ben készítem elő a képeket meg effektelek mert arra való.

Álljon itt egy történet még az őskorból. Asszem 1.0-ás ID-vel próbáltam ps-t írni. Kábé 3 óra után feladtam és az InDesign című könyvel vertem a monitort. Lehet én voltam a láma. Bár akkor már túl voltam pár 1000 ps megírásán.
Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)