Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
BobChemistry
üzenetére
Akit arra érdemesnek tartanak!
Ilyet feltenni is balgaság, hiszen csupán a ''hatalom'' magáhozragadásának célul kitűzése is alkalmatlanságot tükröz! -
Sianis
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Ha már harc...
Bővebben: link -
Sianis
addikt
Gambittal de régen vitáztunk már...

-
Sianis
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
Nem!
De itt fogunk tépni vele:
Bővebben: link
vagy itt:
Bővebben: link
De lehet veszünk egy ilyet:
Sianis
addikt
Ja! Jó reggelt!
Sianis
addikt
Az lehet, hogy pl: te venni akarsz és ad, de mikor már rengeteg embernek tenné mindezt kicsit kezd gyanús lenni, hogy nem zsebre, hanem kasszába meg, pláne, ha azt mondja, hogy gyere ide, meg ide, és megcsináljuk stb stb. Azért ez a ProHardver! nem egy jótékonysági szervezet, hanem bizony egy komoly cég. Gondolom a te céged sem engedné meg, hogy egy irodában TECSÓ induljon...nah jó ez egy érdekes hasonlat, de azért érezhető miről van szó na.

[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Szia uram!
Érdekes amit leírsz:
Szóval, egyeztetést könnyű elleőrizni, ott van Parci, gondolom moderátoroknak megvan a telefonszáma, felhívják és megmmondja, hogy van vagy nincs egyeztetés, vagy tényleg van egy rövid/hosszú lista amin rajta vannak a cégek, akik hírdethetnek, mert egyeztettek, fizettek...stb.stb.
Az, hogy eldöntsd, hogy az illető magánszemély, vagy cég-e, nem a te feladatod, ezért vannak a moderátorok, akik figyelik ezeket a hírdetéseket, ez is az ő feladatuk.
Ingyen reklám nincs, ma már minden pénzért van. Az, hogy nincs leírva alapelvekben, az nem feltétlenül igaz, hogy nem létezik e korlátozás. Gondolom ezen kis vita után megszületik majd a megfelelő kiegészítés ( ha nem volt )
és én is jóreg!
-
Sianis
addikt
Képeket, kórházi jelentéseket akarok látni!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sianis
addikt
Jó reggelt!
De jól szívok a Radeonom gyári hűtésével. Sehogy sem bírom kivenni a dugaljt, mert fél centis méretben csináltak egy kihúzódás gátlót, és nincs elég kicsi szerszámom amivel össz tudnám nyomni....és kezdek kissé ideges lenni
Mod: csak leszedtem vegul....huh...
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Milyen VGA hűtőt vegyek? 9600 Pro-ra megy, de nem akarok sokat áldozni rá, viszont halk legyen, mert a gyári meghalt, és kerreg, mint egy kereplő...
-
Sianis
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Részegen ezért nem játszunk a satuval...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sianis
addikt
Jó reggelt!
A poltergeist anyit tesz, mint kopogtatószellem igaz? Huh olvastam róluk egy könyvben, azóta nem vettem elő...a könyvet...
-
Sianis
addikt
Bocsánat, hogy beírom, de nem bírom ki, hogy ne tegyem:
RGB on MSN to darázsírtás topic:
egy targoncabelsőből kiszedtem a szelepet és egy visszaválthatós palackoldalába fúrt lyukon keresztül rögzítettem. feltettem egy szódásszelepet a flakkon nyakára, előtte töltöttem egy kis benzin az aljára. felnyomtam 10barra és egy csövön keresztül lassan nyomtam a benzingőzt és meggyújtottam, majd irányba állítottam a fészekre és gázt ''adtam''... esélyük se volt megcsípni (többet) -
-
Sianis
addikt
Sziasztok!
Darázsfészket, kaptárt, hogyan érdemes eltakarítani, leverni, nem meghalni tőlük? Hagy inkább hívjak szakembert, mert ruházat, és stb nélkül ez nem nagyon megy? -
Sianis
addikt
És engem is kezd utolérni...

''Adtam a horcsognek egy kis friss almat.
Boldogan megragcsalta.'' - na öcsém itt akadtam el!
Ez aztán a blog öreg! 
-
Sianis
addikt
Ez a SNES dolog mennyire legál? Gondolom az emulátor ingyenes, de a játékok hozzá? Még mindíg, így sok sok év távlatból is licenszesek, vagy valahol már le lehet tölteni úgy őket, hogy nem warez?
-
Sianis
addikt
Neked is reggelt, meg mindenki másnak.
Harry Potter: Tarsatok most hülyének, de nekem bejön. Nagyon jól eltalált történet, eddig minden részét olvastam, és pár részt láttam is. Várom már az újabb részt, ugye nem régen jelent meg, késő őszre ígérik. Nah jó nem kell engem ilyen tallárt húzó, bottal hadonászó, villámsebhelyet rajzoló fanatikusnak gondolni, egyszerűen jónak találom és kész.
Amúgy jól elfoglalja a gyerekeket igen. -
Sianis
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Lehetséges, lehetséges, bár ő inkább jóidő mondó, semmint hozó!
Ha nincs mit hozni, nem tud jót mondani 
-
Sianis
addikt
Sziasztok!
Hazaérkeztem ma a balatoni nyaralásból, jót tett a pihenés, mától ismét aktív leszek!
-
Sianis
addikt
Jó reggelt, sziasztok!
Gondoltam, hogy beköszönök, mielőtt indulunk, hátha valakinek számít is ez egy kicsit! Nah szóval, vasárnap itt vagyok, addig álljon a fórum!
Sianis lehúzza a rolót, pihenés megint! Au revoir... -
Sianis
addikt
Annyit mondok, hogy én szeretem a Twingomat! És nem is akarok mást, mert ha összetörne így sem, úgy sem élném túl, vagy lehet, hogy igen, de erre gondolni sem merek...
-
Sianis
addikt
válasz
KovacsBela
üzenetére
Renault Twingo!
Az autó! LSD: PH! Tábor fotók! 
-
Sianis
addikt
Holnap reggel utazom a Balatonra!

-
Sianis
addikt
VladimirR szavaival élve:
Ím vége lett... -
Sianis
addikt
Egyszer volt nekem ilyen dolgom...bele voltam zúgva egy Chaintech Zenith alaplapba (szép volt, jól nézett ki, nagyon jól ment). Eredményeivel nem is volt baj, de játék közben elhalálozás után restartolt, és ezt egy alaplap csere sem oldotta meg, váltás volt tehát EPOXra. Ő bírta nálam sokáig, aztán pár hete jött az a64, egy olcsó, de mégis jó MSI lapot vettem. Tervezem, hogy jó sokáig meglesz, de meg is lesz!

[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Ápoljuk a hagyományokat...
JÓ REGGELT! -
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
Jó reggelt!
Kezdenek rendeződni a fejem körül a dolgok!
I_Am & Grafiqs nyilvánosan
- aztán sört küldhettetek volna e-mailben is! 
-
Sianis
addikt
Hölgyeim és uraim!
MODERÁTOR anyázó műsorunkat követhetik nyomom, ahol a PH! MODERÁTORai megpróbálják egymást, úgymond alul überelni! Tegyék meg tétjeiket, a kocka már pörög, hamarosan eredmény....vagy BAN zápor -
Sianis
addikt
Kár, hogy Vlad rendszere nem elég friss, mert múlthónap ilyenkor van az utolsó bannolt!
Nem hiszem, hogy akkor született az uccsó bannolt! -
Sianis
addikt
Hát fiúk, lányok, komolyan mondom, hogyha hétvégén még élni fogok, akkor már bármilyen megpróbáltatás semmiségnek fog tűnni. Ugyanis nyakamon van egy 4 éves kislány, és egy 5 éves kisfiú, és legtöbbször mint az ördögök, rosszcsontok, de amit nem akarnak azt meg sem hallják! Így aztán tiszta rohanás mosanában az életem, nincs is sok időm OFF-olni, de ígérem bepótolom! A türelmem is meg fog nőni a hétvégére az biztos, csak nehogy túlzottan is higany lassú legyek....
Szerk: HSZ-eimet meg Esmein nem törölgetni ugye?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Battlefield 6
- Bluetooth-headsetekről általában
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ne sírjál nálunk is lesz rossz idő, csak én nagyobb nyerő vagyok! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)