Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Arnold2
őstag
Hallod ez semmi. Én az egyik megaparkban dolgoztam aPapir részlegen (budipapir,kéztörlők stb.). Mondok egy példát: a régi ár mondjuk 500Ft. Erre mikor jön az akcióváltás (kedd) kiraknak rá (mármint a régi árra,az 500Ft-ra) egy olyan táblát,hogy Hihetetlen mega akció: 625Ft helyett 500Ft!!! 25%-ot sporólhat meg. Hűha.
Közben ha egy szemfüles vásárló felemeli a táblát akkor látja,hogy a régi ár 500Ft tehát nem engedtek az ég egyadta világon semmit. Szóval megy a népetetés 1000rel!

-
Arnold2
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Szerintme ez nem vicces.
Már annyi ilyen van,hogy inkább szánalmas, azzal eggyütt aki az ilyeneket csinálja.
Látom nagyon sokan vannak akiknek nagyon sok szabadidejük van... -
Arnold2
őstag
Nem tudjátok, Bashnak az az email címe amit az adatoknál megadott?
Ill elutazott valahova,mert két napja írtam neki s nem kaptam még választ?
(Tudom kicsit türelmetlen vagyok
)
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
Srácok!
Tudtok nekem segíteni / ill melyk topicban nézzek körül?
Angliábol szeretnék venni egy cikket (nem drága), fizetésképp csak paypal-t vagy hitelkártyát fogadnak el.
Mivel nekem nincs paypal-om és elég bonyolult valamint a VISA Juniorommal nem tudok külföldi tranzakciót végrehajtani ezért kérem olyan személy jelentkezését aki jártas már az ilyen vásárlásban és TUD is és persze segítene. Persze mindennemű költséget vállalok ami a vásárlással függ össze. -
Arnold2
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Akkor legyen sötét züld.
Nem olyan tucatzöld mint ami minden CD meghajtóban van hanem valami sötétebb. És az megy a kékhez is.
Persze a sárga sem rossz. -
Arnold2
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Világoskék,piros??
-
Arnold2
őstag
De véletlenül sült el. Szerintem a kiskatona csak kicsit volt hibás.
Ha jól láttam, akkor csak be akarta tolni a lőszert a csőbe. Én nem láttam hogy rácsukta volna a zárszerkezetet.
De nem votlam katona, és sajnos már nem is leszek,ezért akinek már volt dolga ilyen üteggel az írja már le, hogy mi is történhetett! -
Arnold2
őstag
Igazad van,abbahagyom!
De lehet,hogy még a távoli jövőben visszatérek eme vesszőparípámmal.
Az aláírásomból is kiszedtem.
Konkrétan eddig nem kértél elnézést hacsak a:franc,ezt benéztem nem számít annak.
De nem is kell hisz ez bárkivel előfordulhat,és mint említetted elnagyoltam a dolgot.
Szóval ki volt akit megint bannoltál?
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Sorozatok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 12. nap: Viewfinder
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- World of Warships
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)