Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
rii
nagyúr
13h-tól bent vagyok a melóhelyen.
tegnap este 23h-kor lefeküdtem, de óránként ki kellett mennem a fürdőszobába, úgy fáj a szemem a gyulladás miatt, ha ráméztem a telóra, már szét tudtam volna ütni mindent a fájdalomtól. hajnal 4-kor sikerült elaludnom.
865423,2323213 kg tetran -t kentem a szememre, és 3342234,3425,56565 gallon szemcseppet pumpáltam bele, félő volt, hogy feloldja még az agyamat is.
Most, kb 5 órányi monitornézés után talán enyhülni látszik a fájdalom.
Most már nem akarok szétütni midnent.
Mindent nem. De elég hosszú még a lista ....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rii
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
magyarosrszágra a félelem nagyon jellemző ...
félnek az emberek a munkahely elvesztésétől, balaesettől, a jővőtől, kilátásalan, és tartanak a politikusoktól is ..... sztem. -
rii
nagyúr
ezt kívánom a juventus rádiónak is ..... : Bővebben: link
hit hit hit (C)twollah
AAAAAAAAAAAARRRRGHHHH ... százszor elmondjá egy nap, hogy csak a kedvencek, duma és reklám és megszakíts nlkül.... Annyit elmondják, hogy úgy érzem, bele akarják sulykolni ezt az emberekbe ................. Nem hallganám, ha nem lenne juventusos kolleganőm ....
szerk .: OFF
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
(Amit irtál a linkelt hsz-ben, abba én bele se gondotam, de szvsz tényleg így lehet. Sztem a magyar média szándékosan tartja ilyen alacsonyan a szíinvonalat, és ezzel kb. hasonló színvonalra süllyeszti le a társadalom azon rétegét, akik az alap-adókat nézik. nagyon úgy érzem, hogy a médiák azt akarjákk elérni, hogy az emberek gondolkozását Ők irányíthassák.)
Nekem akkor szokott eldurrani az agyam, amikor esti híradóba berakják, hogy XY gázpalckja felelőtlen, hozzánemértő használat miatt felrobbant, és kiégett 4 emelet magasan egy 20 emeletes panelház.
És ezt mutogatták több percen keresztül, pedig ez maximum 30-40 embert érintett, nem az egész országot, mi a túrónak kell ezt az egész országba bele sulykolni? Elég lett volna egy sorban is elmondani, nem kellett volna mellé az a rengeteg képi, és hanganyag.
És úgy érzem, hogy nincs a világban annyi hír, mit nap-mint nap meg kellene nézni, fel kellene dolgozni. Szerintem egy heti újság bőven elegendő.
Ki a francot érdekel, hogy FR. o-ban lezuhant egy repülő? Magyaroszágon legrosszabb esetben ez 8-10 családtagot érint. És a híradók ilyen esetekkel vannak ''kitömve'', feldukkózva.
Amitket írtál, magazinműsorok, azokba már bele sem néztem soha.... Én még a legyen ön is miliomost utálom, de nagyon. -
rii
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
én 14 éve nem nézek .... amikor régebben lementem keresztszüleimhez, idegbajt kaptam a sok hülye reklámtól, meg a félbeszakított sablon-filmektől... agyfosás. Folyton felpattantam a tv elől, egyszerűen képtelen voltam/vagyok nézni.
A reality, discovery, és a national-ból is már érg kiábrándultam. Vannak kisfilmjeim, de egy 10 percben elmondható infót kafán szét bírnak húzni 45 percre. Nekem ez így nem ''gyere be''.
szerk.: egy-két hely.hib.
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Ha Te engem 26-ra saccolsz, akkor egyedül vagy egy másik 6,000,000,000-os tömeggel szemben ....
én örülnék neki, mert 26 vagyok.... de sokkal fiatalabb a fejem....
Bővebben: link
#4912: de ott volt ....vagyis ott is volt, szóval ott van, vagyis hát ott is fenn vannnnn
Valaki csináljon már ilyen topicot ....
a modoktól nem félek, nem félek, de a közvéleménytől igeeen.. ...
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
itt fejem ... valaki megmondaná, hogy hány évesnek tart engem? Érdekelne ....
Gondolkodtam hogy erről topicot is lehetne indítani .....
>>tedd be a fejed, és megmondom hány éves vagy címmel ..... <<
Inkább mégse teszem be, megyek ....
Kezdek egyre határozotabb lenni. Ugye? Vagy mégse is nem...? -
rii
nagyúr
Annyira fáradt vagyok, hogy az órámat néztem nem-e keresett a mukatársam ...
kitt csukd be az ajtót ... mire kit: KATT -
rii
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
genyó ON
érdekes, hogy a többi home USER-nek elég volt eddig 50-200 hsz, hogy kifejtse a véleményét a világról, vagy a baját karakterekbe önste ... amit twollah csinál, tényleg hsz. gyüjtögető életmódra utal .....
genyó OFF
ezzel pöplö igazán megtisztelhette volna viccrovatot ...:
Dagadt no elmegy a nogyogyaszhoz.
Felfekszik a csuzliba (vizsgalo asztal).
A doki nezi, nezi, hummog, majd megszolal.
Assszonyom! Fingjon mar, hogy legyen vmi kiindulasi pontom...
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
más: csak nem twollah?
-
rii
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Mikor jöttem be a Dunapart mellett, úgy éreztem, én vagyok a terminátor, kedvem lett volna mindent szétütni, .... olyan felhőtlen boldog volt mindenki, sétálgattak, nézelődtek, fotóztak, ültek az étteremben és jólérezték magukat .... úgyhogy életben hagytam a Kárpát utcán sétálókat ...

-
rii
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Most mondjam meg, hogy bent vagyok melóhelyen - begyulladt szemmel- , hogy holnap is haladni tudjunk, nem volt hétvégém 6 hete, mindezt úgy, hogy a munkaidőm
H-P 8:30-17:00-ig ...? de úgyse érdekel senkit, én pedig nem szeretem, ha sajnálnak, de persze az ember szereti kibeszélni magából, ami nyomja a lelkét .... de ehhez viszont barát kell .....
teher alatt nő a pálma ....
na, ez lesz az alárásom ...
-
rii
nagyúr
Én nem szoktam beirogatni ilyen ''magamból kiordibálós'', ''gőzleeresztős'' topic-okba, mert nem akarom magam sajnáltatni., nem akarom, hogy a problémimat más is tudja .... ehh. Meg egy pár soros hozzászólástól nem lesz jobb semmi, .. ezzel nem lehet levezetni a feszt ....
-
rii
nagyúr
ha
hétfő- hétfőn
kedd-kedden
szerda-szerdán
csütörtök-csütörtökön
péntek-pénteken
szombat-szombaton
Akkor a vasárnap nem vasárnapon? Belekavarodtam ...
Ha nem, miért nem? -
rii
nagyúr
válasz
BobChemistry
üzenetére
Aki voltaképp nem akar az lenni, de felkérik és elfogadja. Vagy valami ilyesmi ....
-
rii
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Köszönöm az infókat ... a lába ilyen ''csak''
a lapja teljesen jó állapotbna van ....
Bővebben: link Bővebben: link
a főnökasszony is nagy rusztikus bútor rajongó, és azt mondta, hogy szerinte 120. -
rii
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Hogyhogy még mindig .... ?

Tegnap előtt hozták fel Pestre .... eddig még nem is kínáltam sehol, a féynkép is tegnap készült.... a lábát is kellene restauráltatnom Bővebben: link -
rii
nagyúr
Valaki megmondaná, hogy a képen található asztalt mennyiért lehet eladásra kínálni?
Vagy hol van olyan web-lap, ahol hasonlókkal foglalkoznak?
ipgirl: Köszi... !!!!!
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
Szerintem ezt csak megfelelő indoklás ellenében (mint vezetéknév változtatásnál) kellene elvégeeni.
Például valaki megtudja, hogy akit ábrázol az avatar, az támogatta a bálnák megölését, és Ő nem akar olyan avatar mögé bújni, amely olyan embert ábrázol, akinek az elveivel nagyon nem tud egyet érteni ... (ez nem volt magyarul... )
Szerintem a PH avar-lehetősége nem 15-30 éves emberek játszótere ... -
rii
nagyúr
........ de a döntés a Te kezedben van.........
Most lesz, akik 2x is kapnak avatart?
Szerintem komlytalan. És ez már túlmutat azon, hogy kedveskedni akar a fórum a régi tagoknak ...
Ha valaki egyéni avatart akar, egyszeri döntés legyen. Én nem azéft járok a fórumra, hogy a saját avataromat csodálgassam, illetve csodáltassam.
A MOD, az más, de egyszeri halandóknak szerintem ez nem való. -
rii
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Jah, tényleg ... így volt régebben az aláírásom ...:
codito ergo sum - i code therefore i am
-
rii
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
ezt az egy mondatot ...

és ennek nyomán:
I code therefore I'm - kódolok, tehát vagyok ...
jah, ez nem is ennek a nyomán van, mindegy ..... 
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
beraktam az arcképszerkesztőbe is ....
![[kép] [kép]](http://img364.imageshack.us/img364/5533/warrior020zk.gif)
szerk.: innen: Bővebben: link
omen et nomen ....
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Ön miért nem kíván élni ez ''egyéni avatar'' adta lehetőségekkel?
Szerintem a moderátorok még a 24 órát sem várnák ki, és engedélyeznénk.
Akkor megláthatnánk valamit az igazi ''én''-edből, ami a papírzacsi alatt rejtőzik ....
Annyira belejöttem az avatar gyártásba, hogy csak rámutatsz, és kész is....
Ne lázadj !!!
-
rii
nagyúr
tök jó, hogy elromlott a bojler, ... végre rávettem magam, hogy beüzemeljem a 3 hónapos zsír új mosógépemet ... .

-
rii
nagyúr
Nekem egyszer sem szólt az oktatóm, hogy 10 óra 10 percnéál kell fogni a korményt, végig engedte vezetnem mind a 30 valahány órát egy kézzel, másik kezem meg a sebváltón ....
szerk.: Ezek után fogta rám a vizsga biztos is, hogy váltási kényszerem van ...
a vizsgán játratott le a vizsgabiztos előtt, és meg jól feljelentettem (amit aztán állatbaráti okokból visszavontam) a közlekedésikenél .....
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Legalább annyira sajnálom azt, aki ezen mulatni tud, mint az itt hallható szerencsétlent .....
-
rii
nagyúr
nem csípom a hip hop-ot, de nagyon nagy ...

a 04.-et törli magától a rendszer ..... gondolom a mérete miatt .. (4 mega)
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
akkor ez is bejön, nem?
Ford F250
kicsit nagyobb gumikkal még ütősebb lenne ....
Amúgy nekem az Opel Frontera, és a Toyota 4Runner a kedvencem.. No meg a SangYong Musso ...
-
rii
nagyúr
Mennyiből jön ki mosatnság internet?
Vezetékes telefonom nincs, TV nincs, egy csatornára sincs előfizetésem, UPC viszont ott figyel a lépcsőházban .... -
rii
nagyúr
Mikor jön ki új kindóóóz?
-
rii
nagyúr
Mi lenne ez? OS? Longhorn?
-
rii
nagyúr
válasz
duracell89
üzenetére
az ... ugatás ....

abból is a ''belemelegedős''-fajta
-
rii
nagyúr
vasaltam ...

Bővebben: link -
rii
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Az ME45 az nagyon tetszik... Volt ennek is valami ''igényes'' változata .... is.
De az ME45 tényleg jó, egy olyat veszek, köszi a tippet ...
-
rii
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
köszi,m megnézem....
a telefoinkereső helyett társkeresőt olvastam ...
-
rii
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
a 3510 is bazi nagy ...
ráadásul színes, és polifónikus .... -
rii
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
8850-enem már van ...
meg egy ilynenem: Bővebben: link -
rii
nagyúr
Olyan telefont keresek amiben nincs szines kijelző, sem polifónikus csengőhang ... és hasonlít a Nokia 8850-re Bővebben: link, illetve a Nokia 8800-ra Bővebben: link
tehát:
- ne legyen benne polifóniuks csengőhang
- ne legyen benne színes kijelző
- ne legyen benne kamera
- fekete, vagy valami igényesebb fém-kinézet
- kicsi
- markáns
- elérhető áron
Azért nem telefonos topickba írok, mert szerintem ilyen kritériumokkal senki nem keres telefont.
Megkérhetném a két ''idegenlégiós'' MODERÁTORT, hogy legyenek szívesek megmondani, ott kint előfordul-e ilyen telefon.
Köszönöm!
-
rii
nagyúr
110 cm széles asztallpot keresek! Igényes kellene. Szóval nem HBS lapra gondoltam.

-
rii
nagyúr
''............
nem vagyok én hasznos tagja a Ph társodalomnak.............''
Ugyan már, .... Én sem énrzem magam annak, pedig próbáltam értlemes dolgokat írni.
Ez olyannyira sikerült, hogy az általam nyitott TFT vs. CRT topikban született baromságok ihlették, illetve kényszerítették a PH! cikkíróit, hogy eloszlassák azt a sötétséget, ami abból a topicból áradt ....
Nekem sincs okom vidámkodni abszolút, de nem tolok ki magammal, hogy búnak eresszem a fejem ....
Most megyek haza melóhelyről, 11 óta bent vagyok, és holnap is be kell jönnöm reggel, és valszeg estig nyomom majd az ipart, mindezt úgy, hogy a munkaidőm hétfőtől péntekig 8:30-17:00.
Ezt sasold meg:
2005.07.10 vasár 11:00-23:00
2005.07.11 hétfő 8:30-23:00
2005.07.12 kedd 8:30-23:30
2005.07.13 szerd 8:30-23:30
2005.07.14 csütö 8:30-23:00
2005.07.15 pénte 8:30-24:00
2005.07.16 szom 00:00-01:00 és 8:30-23:30
2005.07.17 vasár 12:00-22:00
2005.07.18 hétfő 8:30-24:00
2005.07.19 kedd 8:30-20:00 és 02:20-05:00
2005.07.20 szerd 11:00-20:30
2005.07.21 csütö 08:30-22:00
2005.07.22 pénte 08:30-21:30
2005.07.23 szom 11:30-20:30
szeinted?
Persze kifizetik perce prontosan a túlórát, de a kolleganőm fele enyit sem volt bent, és már ki van akadva, és még csak 2 hónapja csinálja ....
De az én optimizmusomat nem hagyom elvenni semmi és senki által, pedig jó pár nagy pofont kaptam már (2 milla szevasz, rendőrségi ügy stb stb stb stb) ...
Szerintem Te se aggódj be semmi miatt ....
Sejtem mikre céloztál, de fölébe kell kerekedni ...
HAJRÁÁ
-
rii
nagyúr
kalgon reklámban miér az a szolgen, hogy kalgonnal a mosógép IS tovább él ....?
-
rii
nagyúr
Az a bajom az ENTER gombal, hogy túl közel van a DEL-hez, és héha a kettő közé csap le a gyűrűs ujjam. Ténylegesen akkor van gebasz, ha a rendszer a DEL-t érzékeli előbb, és utána az ENTER.. mert az egy TÖRLÉS-MEGERŐSÍTÉS ....
Senki nem járt még így? Vagy mindenki csak egérrel bohóckodik
az OPEN dialógus ablakokban?? -
rii
nagyúr
Én is nagyon szeretek esőben vezetni ...

De legjobban olyankor csak ülni szeretek a kocsiban, és nézni ki az ablakon ... -
-
rii
nagyúr
Kiváncsi vagyok mi lesz a ''piac válasza'' ...
Merne valaki jóslásokba belebocsájtkozni, ha kérhetnem? -
rii
nagyúr
Mondjuk nekem könnyű lesz bojkottálnom a danon termékek fogyasztását .... 3 évente szoktam venni 1 danone joghurtot, inkább kyr ...
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
''............hogyan borzoljuk a kedélyeket egyetlen odavetett szóval............''
mint például? :
''............elkezdodott............'' -
rii
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
De mire a Duna már BP-re ér, már mocskos ....
-
rii
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Komoly volt ..... köszönöm aválaszt ...
és Bécsben is abelepiszkítanak?
Én azt hittem, hogy ahogyveszi akanyart aDuna, megörvényeződik Vosegrádtól és több tíz kilométer hosszan felkavarja aziszapot.
A Tisza mintha tisztább lenne, nem?
most kezdtem el kajakozni, és eléggé kiábrándító ilyen trágyalében evezni, és a plázs is bután néz (majd) ki, ilyen pocsolyával a hátterében. -
rii
nagyúr
[1] Miért van ilyen ronda szine a Dunának?
[2] .... és mióta van ILYEN szine? -
rii
nagyúr
Elég gáz lehet ilyen ablakokat nyitogatni .....
mod.: és én is végig feltételes módban írtam ...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Gainward GeForce RTX 4070 Phoenix GS
- MSI Katana 2 év garival, bomba áron!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB 99% Akku! Újszerű,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

kb. karácsonyra én is jubilálok.![[kép] [kép]](http://img385.imageshack.us/img385/9229/gofilltheflow4ts.gif)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.callme.com/justwebvideo/flower_pictures/20040216.flower.jpg)

sztem egy férfi 30 és 40 közé helyhető el....

![[kép] [kép]](http://img107.imageshack.us/img107/7804/14be.jpg)