Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Tudom,hogy az elmaradt kétszemélyes PH!-tali is rátesz még egy lapáttal az amúgy is borongós hangulatodra,de hát akkor mit tehetek?? - KEBLEMRE CIMBORA,KEBLEMRE!!!

A jövőhét taliügyben megint kilőve,pedig le kéne dumálnunk,amit amúgy is sejtek az elejtett szófoszlányokból,hozzászólásokból.Meg ugye ez az uccsó mondat is
PS. most sem ittam,és nyomtam/szívtam semmit,mert köztudottan egy absztinens aszkéta vagyok tökéletes külsővel megáldva.
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Nahát,micsoda témákat feszegettek ti ebéd közben..

Hát az én nem is olyan szerény véleményemem szerint ez az egész vallás meg lélek dolog kicsit sántít,mivel ha már csak abból indulunk ki,hogy mennyi az eddig a pillanatig élt emberek száma,már rég kiírhatták volna a mennyország kapujára,hogy overflow error,mert valahol olvastam,hogy legalább 10billió(vagy több?) emberi egyed élt már kis bolygónkon,számításba se véve,hogy kábé mikortól lehet embernek nevezni a fajunkat.10000 év óta talán?Ergo ha beleszámítunk minden emberi egyedet az 1 napostól a halála órájában lévőig,akkor hihető is ez a szám.Imho ezekből következik,hogyha mindenkinek lenne lelke vagy nevezzük bárminek,akkor ekkora mennyiségű spirit-nek már nyomának kéne lenni itt a mindennapjainkan is,de a gyakorlat azt mutatja,hogy a hétköznapok ennél sokkal prózaibbak,mert lényegesen ritkábban hallani parajelenségekről,mint valós fizikai dolgokról amik megtörténnek velünk.
Távol áll tőlem,hogy foglalkozzam valakinek a nézeteivel,vagy hitbéli beállítottságával,és leszóljam,megbántsam a véleményemmel,de azt feltételezni,hogy van lélek,szintén eléggé távol áll az objektív szemlélettől(azaz a valóságtól
),tehát sok parajelenség,meg fény az algút végén,meg hangok Szent Pétertől
csupán az agy játéka az utolsó pillanatokra tartogatva.
Tessék,íme egy példa egy teológustól,tipikus :
Bővebben: link
LOL !!!
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
kb fél órája értem haza Siófokról a Palace szórakozóhelyről....
Tök király,ennyi friccet sztem sehol nem találni kis hazánkbanmint itt,de legalább tömik a zsebünket jó kis €-val!!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Hogy lehet,hogy be sem léptem,és mégis ott vagyok az aktív tagok listán?
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
És ki küldi?A Bocskai,vagy a Szili?
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
JagdPanther
üzenetére
Ez :
Bővebben: link -
SPDeluxe1.0
aktív tag
Nekem is aszonták hogy letucc szokni,csak akaraterő kérdése,semmi más,meg ilyesmik,hát a LÓFASZT!

mertugyehát qrva kemény megvonási tünetei vannak már ekkora mennyiségnek,az uccsó száltól számított 2 hétig olyan voltam,mint aki nem teljesen normális,állandóan vert a víz,olyan ébren-alvó állapothoz közelítettem
,meg hasonló kellemetlenségek,de valóban egyre javult a közérzetem,az állandó köhögési roham pedig szintén nullázódott.KV mellé pedig fokozottan elképzelhetetlen volt a slukkolás,na erről volt a legnehezebb leszokni,mármint a cigi nélküli KV-ról!
Azóta viszont csak szigorúan a koffeinbetermelést folytatom nagyüzemi szinten,mint domináns függőségi forma!
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Most néztem hogy mennyi mocskos beszólás meg fikázás tarkítja a nyelvünket (erről az oldadról kitűnik,hogy nem csak a mi nyelvünket
),sokat ezek közül még én se használok,pedig aki ismer tudja hogy én is ki tudok kelni magamból,persze szigorúan csak verbálisan!

Állat !!
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Ez olyan tali lesz,ahol teljesen nélkülözitek a netkapcs.-ot,netalántán a gépparkot is a közös LAN party-hoz?Villamos áram egyáltalán lesz ott?

A fotókat persze küldjétek lehetőleg minél nagyobb számban !!!
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
De ezzel már nem a PH! jön : Bővebben: link

Hi tiv !! Most olvastam mi lett veled,a lényeg hogy jól vagy ,pihend ki magad!!
[Szerkesztve] -
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Na most kérdem én ,hogy HOL él ez a csávó vagy hol érzi magát ,aki ezt írta??
Miért érdekli,hogy idejön ez a Manson gyerek aztán felolvasgat a Bibliából,meg sátánistáskodik egy jót a rajongóinak?Bárcsak jönne többször is,mivel egy ilyen szabású esemény mindig hoz egy kis többletet a városnak is,és a rajongóiknak is a kedvében járnak ezzel szvsz.
Tehát ha valakinek erre van igénye,akkor menjen ide,ha valakinek imádkozni,meg böjtölni,akkor tegye azt,de beledumálni ilyet??Érthetetlen
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Esmein : uppoltad,de az 5002-es HSZ-t törölted is egyszerre,mert csak a nagy fehér page jött fel !

Vlad : szívesen.Úgy találtam meg,hogy a netcaféban ugyanarra a helyre ültem ma is ,mint ahol tegnap jobbra-fel raktam a topicot,és még ma is ráleltem ugyanott.
Érdekes .... Ebben a netkávézóban itt Győrben 20 gép van,tavaly aug.óta mindennap ,néha még vasárnap is feljárok oda,és gyakorlatilag az összes gépen megfordultam,látom ahogy a hely átalakul formálódik,ismerősökké válnak egyesek,látom ahogy pultoscsajok jönnek-mennek-változnak,a PH!-ra viszont csak januárban regeltem.Az érdekes ebben az,hogy a PH! jobboldali utolsó hozzászólásaim segédfunkció által felhozott sikta általánosságban valamennyi gépen csakis és kizárólag az általam látogatott-uppolt topikcímekből áll.Néha ugyan találok egy két gépet ahol nem csak az én témáim vannak fenn,azonban jellemzően csak én PH!-zok onnét.
Kérdem én,netcaféból nem netezik senki kicsiny Hungáriában rajtam kívül? -
SPDeluxe1.0
aktív tag
Akárhogy keresem ,nem találom azt azt a tegnap nyitott topicot,amiben valamelyik fórumtárs azt kéri hogy lehessen prohardveres imélcimünk !!
Megvan még ,or deleted ?
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
-
SPDeluxe1.0
aktív tag

Egyébként Bash eképpen írta :
Batman : Helytálló , sőt időtálló az aláírásod !!
Aktív témák
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

),tehát sok parajelenség,meg fény az algút végén,meg hangok Szent Pétertől 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

),sokat ezek közül még én se használok,pedig aki ismer tudja hogy én is ki tudok kelni magamból,persze szigorúan csak verbálisan!