Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
Aktív témák
-
ladybug
őstag
3 nap után ma végre láttam a napot, és még sütött is.

De aztán most meg megint eltűnt.
Pedig hétvégére jó időt mondtak. Én már nem nagyon hiszem...Miért nem lehet hinni az időjárásjelentésnek?
-
ladybug
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
Sajnos még nem. A legutóbbi ultrahangos vizsgálatnál már kideríthető lett volna, ha megmutatta volna, hogy mi van a lába között. De ez nem történt meg.
Viszont, ha Te meg tud állapítani, akkor nézd meg az uh képet.
Torz on Borz: A mostani avatárod sokkal jópofább, mint az, amit kiszemeltél magadnak.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Szerintem semmiféle szaktudás nem szükségeltetik. Ugyanis embereknek is adnak néha úgy injekciót, hogy itt van, ezt tessék beadni hétvégén 2x.
Tehát nyugodj meg, mert....Mi baja eshet? Semmi. Esetleg egy zúzódás lesz a combikájában, ami hamar el fog múlni. De ez a leghatásosabb módszer, mert ha a szájába adod, akkor egyáltalán nem biztos, hogy lenyeli.
Úgyis óvatosak lesztek vele, tehát szerintem maradjatok a szurinál, akármennyire is rossz lesz nézni, vagy hallgatni.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
Loretto
üzenetére
Talán sűrű gyümölcslével próbálkozzatok. Vagy reszeljetek le egy kisebb barackot, és ahhoz csöpögtessétek hozz. Mindenképpen olyat, amit szeret, és leveses legyen. Sok szerencsét. Vagy a legvégsőbb esetben fogjátok meg a pofiját, és nyomjátok be a szájába szépen apránként. Nyelni kénytelen lesz egy idő után. Csak itt meg az a rizikó, hogy megharap.
-
ladybug
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
Íme a válasz. Ő Etch:Bővebben: link
-
ladybug
őstag
válasz
Blackmate
üzenetére
Hogy miket meg lehet találni a neten...
Sosem gondoltam volna, de a betonkeverésről is sok minden van.
Bővebben: link
3 zacsi egymás után. Ez nagyon tetszik.

[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Nagyon hízelgő vagy, GhOst.
A mosási tippeket meg sz ívesen, de keress msn-en nyugodtan ilyenkor, vagy írj mailt.
Arnold, Sianis: A fogadásokat január 3.-áig köthetitek. A pénz persze a miénk lesz.
És nem pukizik, de rugdos ezerrel. Viszont a lányom is ugyanezt csinálta, úgyhogy erre nem lehet adni.
-
ladybug
őstag
Drága GhOst!
Ha nincs spec program hozzá, akkor mosd nyugodtan 40 fokon, nem kell magasabb hőmérsékleten. Mosópor és némi fehérítő mehet bele együtt. Ha nincs fehérítő, akkor nem kell. (Persze öblítő mindenképp.) Aztán, ha kimostad, nedvesen akaszd is vissza a helyére. Így ''kirúgja magát''. -
ladybug
őstag
Az internetről nem jó v.mi? Van egy linkoldal a Bővebben: link És ott van rengeteg játékoldal. Próbálgassa ki, vagy Te is átnézheted.
-
ladybug
őstag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Azt gondolom.
És most füstös vagy? Örül a nejed.
-
ladybug
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
Már 5 éve dolgozom, és májusban mentem táppénzre. Júniusban v.miért több pénzt kaptam, júliusban csak 5ezer Ft-ot akartak fizetni, de felhívtam T Illetékest, és megbeszéltük, hogy júliusra fél fizu, és augusztusra megint egész, és akkor ez így fog menni már. Meg is nyugodtam, hogy akkor oké minden. Erre most majdnem gutaütést kaptam, amikor reggel megnéztem a számlánkat.

Én ezt nem értem.
-
ladybug
őstag
Táppénzen vagyok, és megint csal fél havi fizut kaptam. Miért????
Lehet, hogy lőttek a nyaralásnak.

-
ladybug
őstag
Érdekes, hogy emberkék milyen hsz-t képesek beírni ide.
Ok, hogy OFF topic, de azért mindent nem kellene azért beírni, hogy legyen itt v.mi. Vagy csak én vagyok ilyen kritikus megint?
-
ladybug
őstag
Jó reggelt kívánok mindenkinek, ha már a hagyományos udvariassági formákat betartjuk...

Az idő sajnos megrekedt egy helyben, és nem hajlandó arrébbvánszorogni. Azaz, ma is ugyanolyan dög meleg lesz, mint tegnap.
Lord Zero: Csak a fontosabb papírokra gondoltam.
A tej meg úgyis megromlik útközben.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Én is őszpárti és télpárti vagyok. Sosem voltam oda a nyárért, pedig fagyos vagyok.
De tudod mit találok nevetségesnek? Hogy emberkék kiadnak azért pénzt, hogy nyáron - amikor ugye itt nálunk is dög meleg van - elmennek egy még melegebb országba. Azért, hogy idejük nagy részét az appartmanjukban vagy szállodai szobájukban töltsék, mert a tengerparton sem lehet 30 fokban huzamosabb ideig meglenni. -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Incognitonak rögtön a lavorba csöpög.

-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Túl meleg van. Várj még.
De megnézheted at időjárásfigyelődet is..
-
ladybug
őstag
Miből lehet annyit inni, hogy a szomjamat is csillapítsa? Ásványvízből már megittam kb 1 litert 1 óra alatt, de még mindig szomjanpuszutulok.

-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Ezt igyekszem ignorálni tőled.

-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Gratulálok. Egy lottó 5-ös igencsak jól jönne.

De honnan tudtad?
-
ladybug
őstag
Ezt választom.
Meg persze ezt.

[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Én is akarok egy pingvint. Mókás is, aranyos is. Ő biztos felvidítana.

-
ladybug
őstag
válasz
Lortech
üzenetére
Tényleg hamar megvan, és olcsó is. Mondjuk ezt a kefíres tésztát nem ismertem. Ja, és mifelénk vízzel készítik, és tojás sem kell bele.
Nekem a kisütéssel van problémám. Bár, ha azt veszem, kb 2 perc alatt kész van darabja.
Lehet, hogy mégis sütök...
Sok fokhagyma, meg sajt, meg tejföl. Nyami.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Nagyon ínycsiklandó ez a lángos téma, de ilyen marha melegben nincs kedvem sütögetni. Marad az egyszerű melegszendvics.

-
ladybug
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azért ha tudsz, mindenképpen szerezz egy diplomát. Ártani nem fog.

-
ladybug
őstag
Haha, lehet, hogy mégis új topikot kellett volna nyitni?

-
ladybug
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
haha, én ötödszörre mentem át, pedig akkor már rendszeresen én jártam a kocsival.
Ez volt az utolsó lehetőségem, nehogy idiótának nyilvánítsanak.
-
ladybug
őstag
Ezt találtam neked. Szerintem nem kell földbe öltetni, csak napfényes, de nem tűző napos hely, és sok víz kell neki.
Aktív témák
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Hálózati / IP kamera
- Óra topik
- Battlefield 6
- Grim Dawn
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Wise (ex-TransferWise)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Add neki, egye meg ő.
Pedig hétvégére jó időt mondtak. Én már nem nagyon hiszem...Miért nem lehet hinni az időjárásjelentésnek?

Netfüggőség jele.