Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
Aktív témák
-
AMDpower/
senior tag
![[kép] [kép]](http://laptop.media.mit.edu/images/laptop.jpg)
Meg aztmondjak hogy szegenyek a szelsoseges allamok
A kepet pls egy mod torolje idovel, szegeny modemeseket inkabb kimelnem, de ezt nemlehetett kihagyni -
Integra
titán
térképet használtam.
ami szerintem nem gáz, de a blizzard zéró toleranciájáról híres, a térkép progi meg egy nagy rakás szar volt ezek szerint, valami lúzer tákolhatta össze, úgyhogy kb mindenkit letiltottak.
azon se lepődnék meg a végén ha ők maguk csinálták volna
na mindegy, nagy nehezen találtam egyetlen egy darabot boltban félre is rakattam, húzok érte
-
Integra
titán
letiltották a diablo2 cd kulcsom, fasza....

vehetek újat.
de ez még semmi, mert nem is kapni..
ha meg lesz, valszeg megemelik az árát
ezt a szopást.... -
HI!
Megtudnátok mondani, hogy honnan lehet olyan programokat leszedni amit ha elindítasz különböző állatkák kezdenek el mászkálni a képernyőn vagy van-e ezeknek valami speciális nevük? -
Necrolyte
tag
Mindenki ebédel?
-
Necrolyte
tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Hagyjad, vizsgán van. Most drukkolni KELL neki.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Necrolyte
tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Ez érdekes. Képzeld el, hogy kezdő vezető vagy, és most nyaltad be az egész KRESZ-szabálykönyvet. Behajtasz egy ilyen helyre, és legalább 20 rész ugrik egyszerre elő a fejedből. Addigra mire kiválasztod a helyes útirányt, legalább 3 autó száll beléd (Olaszországban 10).
-
Lord Zero
addikt
tildynek és mindazoknak, akik jogsiért küzdenek/küzdeni fognak: nyugi
képzeld el, h angliában vezetsz, kissé meg vagy zavarodva a fordított rend(szer) miatt, jobboldali kormány (ne a politikára gondolj), baloldali sáv, miegymás
és ekkor megpillantod ezt a táblát: -
Batman
őstag
Hali!
Valaki nem tudja pontos adatokat hogy egy kosárpalánk-nál a belső négyzetnek mekkorának kell lenni?
Kerestem neten de nem találtam sehol. -
tildy
nagyúr
msot megyek kresz vizsgára, nagyon izgulok

-
Integra
titán
végre postásbátyó bedobta pár nap késéssel a gamestart
van a dvd-n egy doom múvi tailer.
lol, tiszta ciki lesz
-
sziasztok,
kepzeljetek, megis hazamegyek, ha minden jol megy mindjart indulunk!
tok happy vagyok!
madarat lehetne velem fogatni (mar ha lenne madar a szaharaban)
ma indulunk, pentek este erek haza, a -
tiv83us
veterán
Valahogy ereztem, hogy elobb-utobb ez megfog tortenni...
Bővebben: link
Bar azert meg lehet nezni a sebesseget
-
tiv83us
veterán
Jee, tenyleg van volt az is

A nagy auto elonyeit nekem aztan felesleges kifejteni, en mindig ugy vagyok vele, minel nagyobb annal jobb
De a mostani Trooperem egy Matchbox a volt-Expedition-hoz kepest. A Miatat meg ne is emlegesd, mert sirvafakadok a rohogestol.
ui:utolso mondatomra; tan en nem dolgozom szet az agyam!! -
Bash
őstag
Vettem egy új kocsit. A balesetet követö 37 órában sikerült mindent elintézni (és közben még dolgoztam is
). Még tegnap este lefoglalóztam egy másik kocsit, ma este 6-ra volt megbeszélve a találka. Reggel elmentem dolgozni, egy óra múlva már hívtak is, hogy van vevö a roncsomra. Munka után odamentem, aláírtuk a papirost, leszedtem a plate-t és kaptam egy csekket (bagó
). Este 6-kor pedig találkoztam a dealer-rel, akitöl az új kocsit vettem, elintéztünk mindent, registration, title, transfer, kifizettem, plate fel, és már el is hajtottam. Mindössze a biztosítómmal kell majd tudatnom, hogy megváltozott a járgányom. Reméljük ezzel szerencsésebb leszek, és kiszolgál egy jó ideig.
Szombat este érek haza, vasárnap igyekszem majd képeket csinálni.
-
Sihto_
tag
Ha valakit érdekelnek a logikai játékok, ime :
Bővebben: link és szeret építgetni, akkor ide a nagy alkalom.
[Szerkesztve] -
AMDpower/
senior tag
Nah igen, ezert is inkabb csak neha neha neten publicozom vagy war.., de legalabb 10 ora ido kihagyas.., mar nemigazan birom az egesz ejszakas dolgokat.., egyszeruen turelmem nincs mar a dologhoz.., hivnak fiatalok is warozni.., de nemtudjak sajnos megerteni hogy egyszeruen en nembirok 10-12 wart lejatszani egy huzamban.., oszinten ertelme sincs.., tavaly is teljese kimerultseg miatt vesztettuk el a vlt-t azota megtanultam hogy tobbet olyat soha..

MOD.:Ah mar az minden volt csak nem quake, (probalom kimenteni magam
) mar nemlattam a monitort.., egeret is mar csak kinomba huzogattam aztan egyszer csak ko
[Szerkesztve] -
AMDpower/
senior tag
Mostanaban mas fuggosegben szenvedek, allando neten valo radio hallgatas a betegseg neve.., radiodeejay-rol mar nemigazan tudok leallni
, nemigazan akrok nevek szerint reklamot csinalni, de birom a reggeli show-t es a delutanit.., behalas neha
-
MarKoo
addikt
válasz
AMDpower/
üzenetére
Igazából én se bánom hogy abbahagytam. Ami a lanokon ment... 9 war letol, 3-4 óra alvás és utána megint tétmeccsek játszása majd döntő. Segítségünkre volt a kávéautomata, kóla, szőlőcukor és csoki (egész boltnyi). Aztán mindig akadt valaki, aki miatt csak második hely.

Qauke közben elaludni? Szégyen!

-
AMDpower/
senior tag
Hat lanpartyn mi is kiterunk neha a hitunkbol es 10 ora cs, mindezek utan egy kiados generals, szoval legalabb 25-26 ora eberseg, de persze kozben cigi, pisike, kakika, hatalmas strategiai megbeszeles, eves, cola fogyasztas rekesz szamra..., szoval nem mint egy elmebeteg, hogy meg csak felsem allt, mostanaban mar idom sincs igazaban annyit jatszani, de oszinten nem is banom..

-
tiv83us
veterán
Mi anno 72 oras Diablo2 partykat nyomtunk fejenket olyan 20l coca-cola tarsasagaban. Kulonosebben nem viselt meg /nem allt le a szive egyikunknek se
/, de azert utana ataludtam egy teljes napot. Ez a manusz szerintem mar alapbol kicsit gyenge es elhanyagolt egeszseggel rendelkezhetett. -
MarKoo
addikt
válasz
AMDpower/
üzenetére
Én régen akár 4 CoD wart is letoltam úgy, hogy max pisike meg kakika volt. Az durván 6-7 óra, de rosszabb esetben több.
Persze nem kis szinten toltam, de úgy döntöttem ELÉG. Most lehet újrakezdeném, de nem olyann sok játékkal.
Szóval sikerült leállni, de ez nem függőség volt. Előtte RTCW volt. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
AMDpower/
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
''Végkimerültségbe halt bele szerdán az a 28 éves dél-koreai férfi, aki 49 órát játszott folyamatosan egy internetkávézóban.'' szvsz joljart az internet kavezo..., bar nemtudom mekkora reklam lehet helyben, hogy egy ember ott hal meg, mondjuk az sem semmi, hogy olyan jol erezte magat, hogy 49 oraig nemvolt kepes otthagyni.., azert nemsemmi.., ensem vagyok semmi cs kozben de 1 2 ora folyamatos utan mar majd halalra unom magam.., bah elkepeszto..
De pont egy sc miatt meghalni, legalabb valami utos cs vagy quake![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Ennyire nem lehet elvakult valaki....Bővebben: link
Vajon 49 oran at magaala is hugyozott/sz@rt a jatek miatt..? -
satza
tag
Mindenki alszik?
Ja és mi a téma?
-
kíváncsi
őstag
A lányok miért azt mondják, hogy a tököm kivan már?

-
rii
nagyúr
Nekem egyszer sem szólt az oktatóm, hogy 10 óra 10 percnéál kell fogni a korményt, végig engedte vezetnem mind a 30 valahány órát egy kézzel, másik kezem meg a sebváltón ....
szerk.: Ezek után fogta rám a vizsga biztos is, hogy váltási kényszerem van ...
a vizsgán játratott le a vizsgabiztos előtt, és meg jól feljelentettem (amit aztán állatbaráti okokból visszavontam) a közlekedésikenél .....
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
mondjatok mar ki: Gambit-nak meg kellett ''dolgoznia'' a jogsiert
-
MarKoo
addikt
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Vagy komponált neki valamin.

-
Gambit
őstag
válasz
AMDpower/
üzenetére
Én tavaly csináltam meg az A-s jogsit. Az autós jogsihoz képest egy séta volt a parkban. A kresz és a forgalmi vizsgám között mindössze 3 hét telt el. A rend kedvéért mondjuk nálunk is megvágtak pár embert találomra, de nincs az a célirányos szívatás, mint amit az autónál tapasztaltam.
-
Gambit
őstag
Na igen, de annyi esze azért nem volt, hogy erre rájöjjön..

MarK: A kapcsolatunk vége az lett, hogy levizsgáztam és otthagytam a francba. Ő valószínűleg várt valami jutalmat, mert elég fancsali képet vágott, amikor megfordultam és leléptem a vizsga után.
AMDPower: Vedd úgy, hogy ezen mindenkinek át kell esni! Olyan, mint a bárányhimlő. Tök szívás, de utána jó, hogy túlestél rajta.
[Szerkesztve] -
AMDpower/
senior tag
Bővebben: link
Erdekes oldal
, Foleg a szavazasok! -
Gambit
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az én oktatóm is egy szánalmas idióta volt annak idején. Állandóan azt magyarázta, hogy vigyázni kell, mert ha elütök valakit, akkor megyek a dutyiba, ahol majd megd*gnak és b*zi leszek mire kijövök.
Szerintem tutira neki volt valami rejtett hajlama, azért magyarázott ilyeneket. -
VladimirR
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
sajnos az oktatok nagy resze alkalmatlani mnd a vezetes, de foleg a kozlekedes oktatasara
az enyem pl (mint a tobbseg) uvoltozott, belenyult, ha valamint nem jol csinaltam (valtanek, erre nezem hol a valto...hat, mar valtott helyettem, mire odaert a kezem), szinte alig beszelt emberi hangon.... -
Ez most teljesen off lesz, de ki KELL írnom magamból...
Ma kiderült, h. gyakorlatilag számtalan órát feleslegesen vezettem le, mert a korábbi oktatóm alapjaiban rosszul tanított meg engem vezetni...
Elindulási gondjaim voltak/vannak, innen ered minden félelmem a vezetéssel kapcsolatban...
Nem is érdekelne, ha nem kb. 150 k HUF befizetése (és két bukott forgalmi vizsga) után derül ki, mi a hiba...
Lécci, ne írjátok azt, h. miért nem eszméltem fel hamarabb, mert fogalmam sem volt, mi a gond. A jelenlegi tanárom világított rá...
Köszönöm, h. elolvastátok! -
Szőrös
veterán
válasz
AMDpower/
üzenetére
erre a totyikra gondolsz esetleg Bővebben: link ?
-
AMDpower/
senior tag
Nemtudom erre fele az emberek mennyire szoktak radiodeejay-t hallgatni, de eleg gyakran szoktak jatszani egy bizonyos, royal stilusu zenet, melynek nagyreszt a szovege abbol allt, hogy ''raining down'', ennek a bizonyos zenenek kellene nekem a cime es eloadoja!

Esetleg nemtudna valaki eteren segiteni?
Nagyon megkoszonnem!
Valaki nemtudja esetleg, hogy mely topicban lehetne kerdezoskodni ilyen temaju zenekrol?
Ha joltudom volt egy bizonyos, ''nemtudom a zene cimet'' topic.., de nemigazan talalom sajnos..
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Woodslave
üzenetére
erre gondolsz => Bővebben: link magyar cucc, egy ideig accross neven is futott, de ebbol sajnos nem talalok flash valtozatot
-
AMDpower/
senior tag
Lassan olyan erzesem van, hogy kikell allnom az LG 52*-es meghajtok becsulete mellett, foleg a mai eset utan!
Hat mivel minap megholt az lga lapom, igy kenytelen voltam vissza allni k7-es platformra, an7 es 2,5-os barci, igen am, de sehol egy atkozott win xp cd.., ah mondom nem igaz.., ekkor talaltam csodak csodajara egy szepseges agyonharcolt kb 1 eves cd-t.., ah tiszta heppi voltam.., erre xp cd-be boot .., samsung dvd iro semmi.., megsem latja..,es ugyanugy vincsi bootol tovabb lep.., nee nemigaz, hat parszor proba feladtam, akkor most egy szepseges plextor cd-iroval probalkoztam igen am.., o felporgette de fajlok masolasanal legalabb 20 hiba, nem olvashato fajl es tarsai parszor proba feladtam, ekkor jott egy philips 52*-es cd-rw ugyszint ezek a tunetek.., de bootnal is inkabb csak szenvedett vele.., sok proba semmi.., lassan mar az agyam elborult.., ekkor talaltam itthon egy 52*-es lg-t nemigazan fuztem hozza sok remenyt.., de hat mondom proba szerencse, erre beteszem boot tokeletes, sehol egy hiba semmi..., xp 16perc alatt fel es tiszta boldogsag.., azthiszem tobbet egy rossz szot nem ejtek az lg-vel szemben!
-
faster
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Ez valami tévés baromság.
Aktív témák
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Hálózati / IP kamera
- Óra topik
- Battlefield 6
- Grim Dawn
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Wise (ex-TransferWise)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- További aktív témák...
- Berlinger Haus BH-9675 Vízforraló
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ja és mi a téma?

![[kép] [kép]](http://www.sptimes.com/2003/12/01/photos/fl-gadgetc.jpg)