Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ők ex-moderátorok. Amikor hozzászóltak ahhoz a topichoz, még modok voltak.
-
MarKoo
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azért, mert lesaux akkor még moderátor volt, csak lemondott a moderátori jogairól.
-
válasz
AMDpower/
üzenetére
Ezt pl. a Bővebben: link [ Miért moderálunk? ] topik, KovacsUr és localhost által beírt hsz.-aiból ötlöttem ki, illetve lesaux egyik bejegyzése után, amit most nem találok -pedig belinkelném.
faster:
Gonoszkodj csak nyugodtan!!! Én azt tanultam, ha v.mit nem értek, akkor kérdezzem meg, tehát most így teszek!
Egyébként amit írtál, egyik fülemen be, másikon gumi...
Mindenkinek (kivéve faster
):
köcce a segítséget
[Szerkesztve] -
Grafiqs
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Inkább azt láthatod, hogy akik már régi motorosok tehát PHxxx rangjuk van azok próbáláják a maguk eszközeivel a jó irányba terelni a ''megtévedt'' fórumozókat.
Gyk. semmilyen plussz joggal nem bírnak, a többi fórumozóhoz képest.
MOD: MárK: Azért ezt az álláspontot lehetne támadni, de ne itt a fórumon, Te is tudod miért. Bujtatott moderálás.
Egy nagyon boldog moderátor.
-
faster
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Sőt, ők ingyenes sztriptízbár belépőt kapnak minden hónapban a PH!-tól, ezt sem tudtad?

-
MarKoo
addikt
Magyarországon legális, ha saját magadnak töltessz le zenét és filmet. Viszont nem terjesztheted. Szóval ha én most felmászok dc-re, és belövöm a Netlimitert
, akkor én nem terjesztem és mindemelett beleröhöghetek az ASVA (és társai) pofájába, mert legális amit csinálok. -
AMDpower/
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem nem a PHxxx tagoknak semmi moderatori joguk nincs ahogy nekem sincs, moderatori joguk egyedul a moderatoroknak van!

-
Egy kérdés a régi motorosokhoz...
Ahogy bóklászom a PH!-n, mintha azt vettem volna észre, h. a Ph! ... rangú tagok moderátori jogosultságokkal bírnának -néhány hsz.-ukból ez szűrődik le...
Jól gondolom, vagy csak én értelmeztem v.mit félre? -
Arnold2
őstag
Nem tudjátok, Bashnak az az email címe amit az adatoknál megadott?
Ill elutazott valahova,mert két napja írtam neki s nem kaptam még választ?
(Tudom kicsit türelmetlen vagyok
)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
AMDpower/
üzenetére
Na igen arra az előlapi panelra nekem is fája fogam, ugyanis nekem még a régi tipusú van
és az fehér. A szép ezüst fekete házamhoz nem igazán megy. De megpróbálok tőlük rendelni, hátha küldenek. Ígyis tönkrement benen a mikrofon csatlakozás, nem tudom hogyan... Meg az egyik szegmens nem világít.
[Szerkesztve] -
-
tildy
nagyúr
válasz
AMDpower/
üzenetére
Apogee: Summit + Body Theatre ''4.1 csatornás'' fülhallgató + CBOX előlapi USB/audio/smartcard olvasó kimenetek + kerekített IDE kábelek!
Zenith: Apogee + IEEE-1394a Firewire + IDE RAID+spdif +sata!
Midkét lapom volt/van
ja Bővebben: link
Nekem távirányító nem volt még, mert az enyém, nem ultrás lap még
[Szerkesztve] -
AMDpower/
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
AMD vs Intel ide vagy oda o most a cel.:
Bővebben: link
MOD.: kicsit nagyra sikeredett a kep
[Szerkesztve] -
AMDpower/
senior tag
Hat nemigazan ugyertem, egyszeruen intel vagy jobban mondva asus nagyon felspacizte a lapjait es hat....

Intel oldalan pedig jonnek a dualmagos vadallatok HT-vel ami ket hardveres es ket nevleges processzort jelent..., igaz addig meg jon egy lap valtas is
, de most azthiszem maradok intel parton, de az an7 vs 2,5-es barci parositas megvan mellette mert amd-tol nemtudok szabadulni
-
AMDpower/
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Valahogy ugy!

-
-
tiv83us
veterán
Azert neha jo osztani a hulyeket a ringbe
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Foleg nezni jo. /Foleg a VladimirR vs. atlaguser cimu meccseket
/ -
AMDpower/
senior tag
Akkor ujabb pont a chaintech mellett

En mar K7-es vonalon nemigazan tudok velemenyt nyilvanitani foleg azert mert K7-en belul is csak NF7 majd AN7-em volt egy 2,6-os mobil barci mellett amit most levalltott az LGA775(adataim) de en annyira nemerzek nagy sebesseg lendulest, talan a lap nyujtotta bovebb lehetosegek azok fogtak meg igazan..
Hat azthiszem lappal kapcsolatban pedig le is zarom a szavazast tul sok erv szol a chaintech mellett, foleg hogy 6,5k-ert be is tudom szerezni, csak egy a gond, hogy oem, de legyen ez a legkisebb.
Huh tenyleg nezegettem en a chaintech oldalat, hogy mi minden joval megaldja a lapjaikat.., esetleg egy listat tudnal mondani hogy a tiedhez pontosan mijart?
Megkoszonnem
-
válasz
Cow&Chicken
üzenetére
Mások vagyunk...

Szerencsére...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Cow&Chicken
csendes tag
hát nemtom ez az újjonc dolog elég furcsa, én is az vagyok attól függetlenül hogy már elég régóta olvasom a fórumot, csak sokáig nem reggeltem mert minek ha nincs olyan kérdés amire már ne lenne válasz? az viszont tényleg gond hogy egy csomó idióta topicot nyitnak a kezdő felhasználók ahelyett hogy keresnének, én simán elvoltam a keresővel reggelni sem kellett

-
Incognito
senior tag
Hagyjuk az egészet a .... Csak ingerlem magam.
Letölthető a Dungeon Siege II Single player demo a fileplanet-ről!!! -
AMDpower/
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Hat nemtudom ezzel a ring topiccal en ugyvagyok, hogy inkabb kerulom sokak szerint ha pl a hardver piac kapcsan valaki altal megsinylek egy biznict..., akkor nyugodtan hivjam ring topicba es rendezzuk le.., nah de itt jon az hogy miert inteligens az ember..., azert szerintem egy ilyen tema meg ha en is vagyok a karosult nem a nyilvanossag ele valo.., van telefon, mail, szemelyes talalkozora lehetoseg bar az utobbiuhoz gerincesseg is kell!

Nameg igazan en azt nemertem, hogy miert kell minden aprobb hulyesegen osszekapni.., nekem neha az ilyenszintu dolgok mar meghaladjak az inteligenca szinten
-
tiv83us
veterán
-
-
tildy
nagyúr
válasz
AMDpower/
üzenetére
Izé, azért ha nem lett volna a PH! :

és az a közösség, aki segíteni akar, 
akkor jó sokára jöttem volna rá. szóval oylan a ph, mint egy jobbféle, sőt a legjobb manual pages
Most is a ct hangkeltője muzsikála fülembe a fülesemen. Én nem vettem észre , hogy sokkal jobblenne a soundstrom (otthon az van az asusban, de eddig csak gond volt azzal is, nem tudtam jól összelőni az 5.1 hangfalammal. )
Egy zenith lapot (ami nekem is van) 10-12 körül megkapsz használtan. Nekem nagyon beváltak a chaintech lapok
Nem vennék sosem mást. (egyszer vettem (asus) meg is jártam vele)
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
teljesen más:
a prog.hu-n beregeltem magam MODERÁTOR néven, azóta folyamatosan kapom a mailokat, hogy szerintem ezt-meg ezt a topikot zárni kéne, valakit bannolni kéne, stb. én meg válaszolok: szerintem is
) -
AMDpower/
senior tag
Szerintem nem, mivel te magadtol rajossz a hibara, igaz kicsit idobetelik
(jaj de szivtelen vagyok tudom).
Tenyleg latom neked is chaintech lapocskad van? Mennyire vagy kibekulve az integralt hangvezerlojevel? Lehet eleg hulye kerdes de mindenkit ezzel zaklatok mostanaban ismerosomnek kellene osszedobni valami konfigot de nagyon vacillalok, hogy inkabb fektessunk draga an7 soundstormjaba vagy eleg a csodas cmi hang is
Hat ha nemvagy biztos magadban szerintem eloszor bios reset, es ha ugyis rakoncatlankodik a dolog akkor nyugodtan vidd ivssza gariba!
-
tiv83us
veterán
Mar Loresz intezkedett, dolgozzon mar egy kicsit o is, nahat! En most doglok

Incognito; az ujoncok max idiota topikokat nyitnak, meg nem hasznaljak a keresot, de nezz csak szet a ring tocsikban, szinte mindenhol ostagok, meg PHxxx-es ranggal jelzett tagok kenocsolik egymast. -
tildy
nagyúr
válasz
AMDpower/
üzenetére
Hát igen, ez a dolog nekem is vérciki
De ugye, azért nem olyan égő?
Vagy igen?
Ezért nem emrtem eddig az a7n8x lapot sem visszavinni garba, égne a pofám, ha én lennék/vagyok hülye, és beállítanék azzal a lappal, azt nem lenne baja, vagy, ami még rosszabb, én állítottam el valamit
-
Sanya
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
nana, ne térjünk el a témától
hehe, újabb gyöngyszem:Bővebben: link
[Szerkesztve] -
AMDpower/
senior tag
''user error''

Emlekeztet az elmult szervizes evekre.., akarhanyszor viszagondolok egy par gyakran visszatero vendegunkre kulonosebbnel kulonosebb hibajelensegekre csak mosolyra fakadok, bar volt mikor mar hulyenek neztek vacsoran mikor eszembejutott valami, pl router konfigolas kapcsan es en majd szakadtam a nevetestol magamban, mondjuk lehet nem kellene
-
Sanya
nagyúr
a soltek kt880-ban a biosban van egy top performance amit sose állítson senki enabled-re
1 hónapig ment így a gépem, és melegedett.
proci: 2volt(palo, asszem 1.7-en mentek)
mem(+0,5V)
agp
+0,5V)
és fagyott. már ki akartam cseréltetni az alaplapot, mire futtattam egy everestet, és meghökkenve tapasztaltam, hogy magasabbak a feszértékek, mint ált. azóta stabil. a vidkártya gondolom örült, meg a ramok is. -
Incognito
senior tag
Miért nem áll fel egy bíróság. Összeállna 4-5 moderátor, megvizsgálná a témát, és a bűnös felet 1 hétre bannolná.
Az oké, hogy az újoncok marják egymást, de mikor azok is elkezdik, akik már régóta itt vannak...
Gyerekes az egész. -
AMDpower/
senior tag
-
VladimirR
nagyúr
-
tiv83us
veterán
Nah, gyerkocok, ezt a ringtopicba folytassuk ha lehet.
-
tildy
nagyúr
Na tegnap hardcore san andreas teszt folyt a gépemen délttán.Hogy miért is? Leírnám egy itt indított topikom előszavát:
''Nos van a konfigomban leírt konfigurációm, ami kb 3 hete fura jelenségeket produkál.
3 hete került a gépbe új videókártya, új dvd-író, illetve ram. A dvd-író jelenleg lehúzva a jelenség még mindig megvan.
A probléma: néha gyakrabban., néha már indításkor is, kifagy , újraindul, megáll, de nem ám csak úgy. Win esetén eddig már legalább 3 féle hibaképernyővel találkoztam, ezek közül csak egy pár:
irql_not_less_or_ equal
page_fault_in_non_paged_area
De van úgy , hogy csak teljesen megáll, egeret nem lehet mozdítani , stb...
Mivel maximális mértékbena ramra (esetleg a procira vagy alaplapra gyanakszom).''
Nem fogjátok elhinni milyen hülye voltam (bár lehet nem kell elhinni, mert ezt már eddig is tudtátok...).
antikomcsi írta:
''antikomcsi
(senior tag)
Szia!
A bios képei alapján jól látszik, hogy 1.53V-ot kap a cpu, talán ez már kevés nekin és e miatt fagyogat. Az alap értéke a 2400+-nak 1.6V. Meg kéne próbálni 1.625V effektív értéket beállítani neki, és aztán megnézni, hogy fagy-e még.''
Magyarán: tudjátok én tipikusan az az ember vagyok, aki visszafelé, az lefele tuningolja(downgradeli) olykor- olykor a procit. Nos igen , pár hónapja még csak 900 MHZen futott, 1.53-1.54 Vcoreral . Majd mikor visszaraktam a proc sebességet, ez így lemaradt, úgy maradt.
És miért pont most jött előa hiba? Hát mert nyár van, meleg van, és úgy tűnik ez már kevés volt neki.
Én meg már azt hittem a proci, alaplap, vagy a memó a sz.r, azt közben én voltam hülye.![[kép] [kép]](http://forum.hwsw.hu/html/emoticons/icon_reclamao.gif)
![[kép] [kép]](http://forum.hwsw.hu/html/emoticons/15_2.gif)
Utólag persze már jót nevetek az egészen, hiszen: user error
![[kép] [kép]](http://forum.hwsw.hu/html/emoticons/03.gif)
![[kép] [kép]](http://forum.hwsw.hu/html/emoticons/nevet.gif)
-
Integra
titán
-
Incognito
senior tag
Már megint mibe csöppenek? Marjátok egymást 1000-el?
Gh0st: nézz be a DSII topikba. -
tiv83us
veterán
Valaki tud egy nagyszeru, virusmentes, /DC-tol es Kazaa-tol kimeljetek plz/ mp3-as filecserelot? Olyasmi kellene mint a Soulseek, de ne csak elektronikus zenekre legyen specializalva.
-
bobsys
veterán
reggelt!
Basszus ez 3óra alvás kicsit kevés volt nekem. Méggépelni sem tudok. Nálunk is nagy vihat volt, dörgés, villámlásmeg minden. Viszont baromira nem érdekelt ezért jót aludtam az alatt a 3 óra alatt. -
-
gozso
őstag
szép jó reggelt mindenkinek!
marha nagy vihar volt felénk tegnap este...de végre friss, tiszta a levegő
-
Sanya
nagyúr
már le sem írhatom a véleményemet a macskás topikba, mert oda csak az érzelgős herélt férfiak nyáladzó válaszait, és észrevételeit várják, ha valakinek nem tetszik(integra), akkor azt már töröltetni kell. nos, ha veszek egy csavart, de ez integrának nem tetszik, vigyem vissza????
-
Tsunami
senior tag
Hú de gettóra szakad az eső. Nagyon komoly volt a kocsiban is

-
Sanya
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
végre

-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
a sebesség nem program függő hanem a te internet elérésedtől függ

és igen, a file transfere fényévekkel veri az msn-t
arról nem is beszélve hogy az msn azt hogy resume még szótárból sem ismeri.
aki sokat mozgat nagy adatokat így az tudja, hogy milyen ha 95%-nál connection transfer error van, ami msn-nél menü....
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
hát, is-is
ha mindkét fél tűzfal mögött van (passzív), akkor msn-el legaláb működik
ha egyik legalább aktív, akkor követlen a kapcsolat icq-val
és válaszodra egy kieg válasz: az egy másik topikban van
meg pár sör után már fogalmam sincs. ilyenkor van az, hogy a bannal játszom a ph-n
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
akkora szar, hogy elmondani sem lehet, iszonyatos
file transfere maga a megtestesült szégyen, a beállításai szintén
mindegy nem ragozom, kukába való -
AMDpower/
senior tag
Tényleg fizetős lessz az MSN osztol?

-
Sanya
nagyúr
másnapos jóreggelt minden holnap másnaposan kelőnek!
-
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
hehe

good night! -
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
vagy mint daisy?

Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OpenMediaVault
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, akkor én nem terjesztem és mindemelett beleröhöghetek az ASVA (és társai) pofájába, mert legális amit csinálok.

)
és az fehér. A szép ezüst fekete házamhoz nem igazán megy. De megpróbálok tőlük rendelni, hátha küldenek. Ígyis tönkrement benen a mikrofon csatlakozás, nem tudom hogyan... Meg az egyik szegmens nem világít.