Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Ezen a takony esős reggelen egy kis aprósággal kedveskednék Batman moderátor úrnak, ezel mintegy gratulálva az új avatarjához és egyben felhívnám figyelmét hivatásának veszélyeire.
![[kép] [kép]](http://img360.imageshack.us/img360/5035/i00008abf6qi.gif)
-
erdeya
senior tag
Megette a penész a mai napot.
A tegnapi is vacak volt, de a mai mindent alulmúl. Kéremszépen én napelemes vagyok, nekem kell a napocska! Nem ezek a nyüves fölhők
Ráadásul olyan párás a levegő, hogy egy mélyebb lélegzetvétellel el is vizesedik az ember tüdeje.
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Néztetek retekklubbos hiradót?
Kérdezik a nőt, aki órák óta ácsingózik a Reál Margit játékosaira valamelyik pesti szálloda előtt, hogy ki a kedvence.
Aszongya: - A Bekmen! (sic!)
VÁÁÁÁ LOOOOL

-
erdeya
senior tag
ehh...
Takony időjárás, rengeteg meló és csőstül jön a baj.
Akármit vizsgálunk meg, minden selejt...
Nem baj, már csak két nap... aztán SZABADSÁG!!!
...de vissza is kell jönni
a ''szavazáshoz'': Láng úr új avatarja nem teccik!!! -
erdeya
senior tag
Csak nektek, csak itt, csak most: Bővebben: link
Jó szórakozást!
-
erdeya
senior tag
''Mo-n nem nagyon futnak újabb gyártású Rába-k''
Efelől azért ne legyünk olyan biztosak. Olyan 100-120db (és még lesz több is) új Rába katonai teherautó futkoz szerte az országban Bővebben: link és ugyanolyan futóművel americskában is vannak járművek. Mint ez: Bővebben: link -
erdeya
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Lehet a Live for speedben ittasan vezetni? Vagy annyira élethű a gamma, hogy csak szondafújás után indul??

aesir: Egy hete játszom csak vele, de nagyon tetszik. Ha időm van, nyomulok ezerrel. Csak a hátsókerekesek ne dobálnák a farukat úgy
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Jövő héten nekem sem jó. Hétfőtől szerdáig meló ezerrel, kezelni kell a problémákat, aztán csütörtöktől szabi. Elhúzok a Balcsira mint a vadludak.
Keddig vissza sem jövök.
Azt tudom, hogy nem iszol/szívsz, de szép se vagy
tildy: Én már nem hibáztatom. Igazságtalan lenne...
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Nem tudja, hogy bajom van...
Nem olyannagy gáz, hogy nem jött. Nem volt megdumálva, meg volt dolga, csak jó lett volna. Most már megértem, hogy nem jött, csak akkor felhúztam az orrom és duzzogni kezdtem.
Áhhh... majd holnap magyarázkodhatok.
Ha vezetés, akkor Live for speed c. progi. Persze egy Metro gazdaságos (most vasárnap csak 3500 Ft
) kormányra ruházz be. Egy hete ezzel nyomulok és marha jó. Nincs jogsim, tehát nem tudom, hogy mennyi köze van a valós vezetéshez, de sokan dicsérik és szvsz élethű. Még kuplungolni is lehet, ha az kell. -
erdeya
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
csak ez már egy bizonyos határon túl van. Na mindegy. Hagyjuk a témát.
Iszok még egy kortyot és a sörétest ráfogom a nyuszira.
Nektek meg itt egy aranyos malac, ha a nózijára kattintotok, még mókásabb: Bővebben: link -
erdeya
senior tag
válasz
mayerlaci
üzenetére
Tulajdonképpen csak a kedvesemről van szó.
Megkértem ma délután - bár nem volt előre megbeszélve - hogy találkozzunk. Nem részleteztem miért. Nyilván persze azért, mert szükségem volt valakire.
De nem jött nincs kedvem/nem tudok/nem érek rá. Oké, van dolga otthon tényleg, de most nagyon hiányzott mellőlem.
A melóba voltak gondok egész héten. Elég nagy gáz van és az én nyakamba szakadt minden. Nem kevés felelősség. Ha a legrosszabb történne, még börtönbe is kéne mennem. és ez nem vicc.
De nem akarok erről többet mondani. Nem is tehetem és nem is akarok ezzel foglalkozni.
Majd kiheverem.
peterkeT Én is túrós palcsit burkoltam, meg teszkós nutellásat
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
válasz
mayerlaci
üzenetére
Csakhogy elfogyott a sör és már nincs mivel lekísérni.
Pedig egy kortyot még vállalnék! Kísérjem vízzel? Más nincs...
Közben elsírom bánatom: Miért van az, hogy ha valakinek sok gondja van, akkor én rögtön ott termek, hogy segítsek, de most, hogy én vagyok csehül, senki (pl.: barátnő) nem foglalkozik az én problémámmal? Jó, nem verem nagydobra hogy bajom van, de szvsz az arcomra van írva. Nem figyelnek rám? -
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Ha nem ismernélek személyesen, ezután a hozzászólás után aszondanám, hogy te is kiittad a demizsont.

mayerlaci: Olyan 50 körül van beállítva úgy tudom.
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem piszkoltam poharat

Teodóra Kvellés palackban van. Úgy ahogy kaptam apósjelöltemtől a borfejtésben való segédkezés jutalmaként. Abból nekem pont jól esett. Kövér féldecit nyelhettem kábé.
De ezzel vége is.... asszem.
szerk.: Hová tettem a ''mayerlaci-Magyar'' kisszótáramat???
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Csak most kezdem

Miután a sörösüveget szabadonengedtem, lassan felnyitottam a félliteres pálinka palackját. Már terjeng a levegőben...
Persze csak egy kortyot...
...egyszerre egyet
Na ez szép volt...
Épp csak megittam a pálinkát, jöttem vissza a géphez és átestem a kormány kábeljén. Akkorát estem mint a ház. Többet má nem kéne innom
Megfájdult a bokám fákk
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Jelentem előrelépés történt.
Átvettem az irányítást egy üveg Soproni felett.
Azt hiszem először kiürítem, aztán szabadonengedem
-
erdeya
senior tag
Péntek van

-
erdeya
senior tag
Válogass Bővebben: link
-
erdeya
senior tag
Minden idők legjobb klasszikus horrorja szvsz: A köd
De a Poltergeist is pisiltetős
-
erdeya
senior tag
Már nem bírtam ki, hogy ne írjak valamit. Ami nem is olyan velőtrázóan durva, de azért mégis valami. Ki ez a kölök, hogy mindenkibe beleköthet? Áhh...
Persze ezzel megint felvettem egy picit a kesztyűt, de szerencsére nem tudom folytatni a dolgot, mert éhes vagyok. Mentem vecsernyézni. -
erdeya
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Nem szándékozom szítani a tüzet. Megteszi ''más'' helyettem.

-
erdeya
senior tag
válasz
Necrolyte
üzenetére
''a legtöbb ember ebben a nemnyári időben is inkább nyaral, minthogy otthon unatkozzon''
Kedves Csont-vazz!
Ki kell ábrándítsalak. A legtöbb ember ebben a nemnyári időben dolgozik. Bár uncsizhatnék otthon...
Csak jó lett volna valami tipikus off témában fórumozni, így két tárgyalás között.
Ez egy kicsit kikapcsol. De ha nincs téma, hát nincs. Végülis az is egy téma.![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/generator/signs2/ed9c8059ab1ad221bfb406b5c74f582a.png)
-
erdeya
senior tag
Régen nem volt már ilyen döglött az Off Topic.
A nagy offolók (igen, még nálam is nagyobbak) mind nyaralnak?
Úgy érzem, ha nem lesz változás, akkor VladimirR (riszpekt
) nagy-nagy örömére, muszáj lesz a kis táblás bocimmal feldobnom egy témát 
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Síri csend honol a kies, porlepte OFF Topicban.
Csak a néma szél görget néhány ördögszekeret.
A felkelő nap első sugarai csak nehezen törik át a hatalmas nimbuszok peremét, halovány árnyékot vetve a földre.
A távolban lassan feltűnik egy sziluett. Ahogy az alak közelebb ér, már felismerhetővé válik.
Igen. Ez ő. Ismét eljött.
És ebben a pillanatban a felhők szertefoszlanak, fény árad mindenfelé. Hirtelen megerősödik a szél és hangos zúgással leporolja a környéket.
Majd hirtelen megint csend.
Megérkezett Vérboci!
(sejtelmes zenét aláképzelni kéretik) -
erdeya
senior tag
Reggelt...
Megint hétfő...
Alig aludtam valamicskét az éjjel.
Beruháztam egy kormányra és nem bírtam későig befejezni a gémelést, annyira lebilincselt a játékélmény.
Haza akarok menniiiii -
-
erdeya
senior tag
Ezért nem ülök sosem repülőre. Nincs az a pénz. Márminthogy nincs pénzem repülőjegyre

-
-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Hogyhogy ma ilyen aktív vagy?
Máskülönben meg a cigiről való leszokásod dícséretes. De most már hagyd el a kávét is és szürcsölj inkább gyakrabban finom sörikét.
faster: Már megértél egy egyéni avatarra. Nem akarsz? Akkor nem kevernének folyton minket bocifejűeket. Ha tudnád, hányszor sütötték rám tévesen a ''lekváros pirítós zabáló'' bélyeget
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Ja, PH tali.
Holnap délelőtt felhívlak, hogy mizujs, aztán egyeztetünk. Oks? -
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Micsinász kedden délután 4 óra vagy fél öt után?
4 körül be tudnék menni a városba, amúgyis van dolgom.
Aztán leguríthatnánk egy pohár szódát a gösszerbe!
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Hát, csak megnéztem a péhát, van-e valami érdekes fórumtéma. Aztán találtam is, elkezdtem írni a hozzászólást, de mire a feléhez jutottam, aszontam, áhh, most nincs kedvem fejtegetni. Talán csak lustaság. Biztos a meleg teszi.
Aztán inkább jáccottam Kól of Gyútit. De má az se köll.
Most megnéztem, mik voltak a reakciók, kb. amire számítottam. Most meg megyek vacsizni. Majd talán holnap lesz energiám. Ha az időjárás is úgy akarja
-
erdeya
senior tag
...nincs kedvem fórumozni

-
erdeya
senior tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Érdekelne, hogy hogyan bukkansz ilyen oldalakra

-
erdeya
senior tag
Gud morning!
Várakozásomnak megfelelően én 1 kérdést elbaxtam. De tanultam belőle legalább.
Sok sikert mindenkinek!
Most megyek mogyorókrémet falni. -
erdeya
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Füstbe ment terv

-
erdeya
senior tag
Ez már nehéz kérdés.
A cég ahol dlgozom, 2004-ben 40mrd forint árbevételt ért el, bruttó árbevétel
6 047 868,- forint, adózás utáni eredménye 1 816 171,- forint.
Éppenhogy nem veszteséges...
Ez tehát attól függ, hogy milyen arányban vannak a ráfordítások és a bevételek.
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Ezt hol lehet megnézni?
-
erdeya
senior tag
Badabumm... és elindult!
Olyan 20 perce kapja már a cpu burnt.
Nem gyenge a jószág. Akkor kapcsol be, ha már csak a füstöt kell lefújni a gépről
Ha a billentyűzetre teszem a tenyerem, kb 40-45 fokot érzek, de a kijelző alját tapogatni hosszú távon már kellemetlen, az olyan 60-65 lehet. Talán több. -
erdeya
senior tag
válasz
Incognito
üzenetére
Nem tudom, ezt szeretném én is kideríteni.
Ugye hőfokot nem tudok nézni, mert a bios le van kódolva, az everest meg nem megy fel, mert a rendszer fájlokat nem tudom írni. (és amúgy is céges gép, tehát a telepítő el sem indul)
Mindegy, most már 12 erce megy a cpu burn, de még semmi. -
erdeya
senior tag
Nem azért kédezem, hogy kétségbevonjam a HP mérnökeinek tudását, de nem kéne néha bekapcsolnia a notim ventijének?
Befogtam a nyílásokat, indítottam egy CPU burnt (4-5 percig ment), az irodában 32 fok van
és nem indul a venti. A gép mondjuk stabil, az oké, csak már a billentyűzet is süti a tenyeremet.
Hány fokon kéne bekapcsoljon? -
erdeya
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Bővebben: link
pizza: Kedves egészségedre! -
erdeya
senior tag
válasz
Vangelis
üzenetére
Nem hagynak békén? Mi ez a többesszám?
Van 42120 regisztrált fórumtag (2005.07.29. reggel 6:48-as adat), akivel nagyon jól megvagyunk. Csak ez az egy, aki beépített ''majdénmegmondom-nak'' képzeli magát.... ehh.
De minden láda almába kerülhet egy kukacos.
A témát (mára) zártam.
Inkább foglalkozzunk azzal, amit ma reggel hallgattam a Bumerángban. Azt kezdték el feszegetni, hogy hogyan képes kifeszíteni a hálóját a pók, egymástól néha 1-2 méterre lévő tárgyak közt. Na erre én is kíváncsi lennék.
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Hogyhogy nincs 2169-es hozzászólás?
-
erdeya
senior tag
Basszus...
Nézem a top 10 topikot a bal oldalon és
látom, hogy [Re: Cikk] Egérkék foggal
Mondom magamnak, mekkora marhaság, mi olyan különleges, hogy az egereknek foguk van. Talán eddig szilláik voltak? És miért van becézve?
Bővebben: link -
erdeya
senior tag
válasz
ladybug
üzenetére
Jóvanna

Ha alkesz nem játszik, akkor valóban csak a citromos víz marad. Jobbat nem ismerek.
Ez viszont mókás: Bővebben: link
Nem akar valaki a mi lakásunkban is ilyet csinálni? Én a közmunkát elengedném neki, csak a kártérítést fizesse ki
-
erdeya
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Gugli a barátod.
A beírt recept egyébként hivatalosan a Burgonyás lángos receptje. De ez a közkedvelt és általánosan elterjedt lángos. Pl.: strandon a büfében.
Amit Lortech evett, az is lángos, csak más típus. Az a kefíres lángos.
Kefires lángos
1 kg liszt, 4 dkg friss élesztő, 3 dkg só, 6 dl kefir, 3 tojás, 1,5 - 2 liter olaj a kisütéshez.
A hozzávalókat egy sima tésztává keverem.
Tehát lángos az egy gyűjtőnév, sokféle van, de a lángosok lángosa a burgonyás változat.
A témáról bővebben: Bővebben: link -
erdeya
senior tag
Bizony, a lángosba kell krumpli.
Anélkül sima tészta.
Tehát:
A többször átszitált lisztet tedd meleg helyre, hogy meglangyosodjon. A tej felével, kevéske cukorral és egy kanálka liszttel futtasd fel az élesztőt. A héjában főtt, hámozott, áttört burgonyát dolgozd el a liszttel, sóval, a felfuttatott élesztővel, s a maradék tejet is hozzáadva - sok levegőt beledolgozva - dagaszd sima tésztává. Tedd egy kilisztezett edénybe (langyos helyre) , takard le, s hagyd megkelni. Ha két-háromszorosára nőtt, nyújtsd ujjnyi vastagra, s vágd egyforma (kb. féltenyérnyi) darabokra. Az olajos kézzel cipóvá formált adagokat hagyd még 10-20 percig kelni. Végül a lángosokat húzogasd laposra, s bő, forró olajban mindkét oldalukon süsd pirosra.
50 dkg liszt
25 dkg főtt, tört burgonya
1,5 dkg élesztő
2 dl tej
cukor
só
olaj -
erdeya
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Leszedtem őket egy ideje.
De a receptek a következők:
Kell-e pizza: Pizzatésztát tejföllel megkenjük, rá sonka, kukorica, sajt.
Puszta pizza (ez a jobb, ilyet csinálj!): a tejfölbe fokhagymakrémet nyomunk (vagy fokhagymát reszesz bele), elkeverjük és ezzel kenjük meg a pizzatésztát. Erre jön a karikákra vágott virsli és a durvára aprított vöröshagyma gazdagon. Tetejére sajt. Hogy szaftosabb legyen, a reszelt sajtra szoktam még pár csepp tejfölt ''rácsapni''.
Jó étvágyat. -
erdeya
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Én most a Sága natúr pulykamellfilékre gyúrok. Különböző ízek (magyaros, fokhagymás, provanszi, sajtos). Már többet kipróbáltam. Pici olaj, serpenyő oszt kalap kabát.
És nem is olyan drága!!! (persze most még bevezető ár
) -
erdeya
senior tag
2005-ben a felvételizők száma alapján a legnépszerűbb szak a közgazdász szak volt (4165 jelentkező), második a jogász képesítés, harmadik az idegenforgalmi és szálloda szak, negyedik a pszichológia, ötödik a gazdálkodási, hatodik a főiskolai kommunikáció, hetedik az egyetemi kommunikáció, nyolcadik a mérnök informatikus, kilencedik legnépszerűbb a művelődésszervező szak volt, tizedik a magyar nyelv és irodalom (2423 jelentkező).
...adódik a kérdés: és dolgozni ki fog?
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Eredeti játékok OFF topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)