Hirdetés
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hozzá kell tegyem, hogy nagyon sok usb-s eszköz van rákötve, de mindjárt megszámolom, hogy most hányszor megy végig.
-
MarKoo
addikt
Nos tegnap leírtam hogy mien problémákkal szívok. Sikerült megoldanom őket. Miután kipróbáltam mindazt, ami magamtól eszembe jutott, elmondtam a bajomat pár agytrösztnek
, hátha tudnak segíteni. Volt olyan aki megkérdezte, hogy biztos, hogy bootolható a cd. Én erre azt feleltem, persze miért ne lenne az. Kipróbáltam egy másik cd-vel is, és arról se bootolt. Miután kemény 12-13 órát szívtam folyamatosan a gép előtt próba szerencse alapon behelyeztem egy harmadik telepítőt a meghajtóba és a gép bebootolt róla. Hihetetlenül megkönnyebbültem, de nem tudtam mire vélni azt, hogy az előző két cd-ről nem bootolt, hiszen eddig azokat használtam egy másik gépnél. A cd-ket csak azért nem törtem ketté, mert sajnáltam volna őket, és talán még fogom tudni őket használni. (előtte persze alapos tesztnek teszem ki őket) Miközben a Windows felment a gépemre, lementem a kaktuszaimat ápolgatni. Az egyiknek kifolyt a víz a táljából, de egy törölköző segítségével szerencsére időben feltöröltem. Azonban amikor hátraléptem felrugtam a locsolót, ami tele volt vízzel. Megálltam a tócsa közepén és ugráltam, mert már idegileg kész voltam.
Miután ezt a problémát is megoldottam jött a következő. Az SP2-vel nem akart elindulni a gép, hanem ugrált a kép. Kaptam pár tippet moonman-től, de sajnos nem jött be, viszont annyit meg tudott mondani, hogy ez vga probléma, mert belekerült az eseménynaplóba is. Innentől kezdve könnyű dolgom volt (azért annyire mégse), mert tudtam mi a baj. Néhányszor még próbálkoztam, de mindig ''rendszer visszaállítás egy korábbi időpontra lett'' a vége. Gondoltam, akkor felrakom így a progikat meg drivereket és ha kicserélik a vga-m, akkor majd felrakom az SP2-t. Ám amikor mindennel végeztem úgy döntöttem, hogy felrakom az SP2-t, csak előtte csinálok egy visszaállítási pontot. Ez hajnali 4-kor történt, de már lassan 24 órája talpon voltam, így hát ledőltem egy kicsit. El is gurult a fejem és délben, 11-kor találtam meg. Újraindítottam a gépet, mert este már nem tudtam
és láss csodát, tökéletesen megy.
A lényeg: a tegnapi nap nem az én napom volt
Jah és megdöntöttem a rekordom. Tegnap a nagy driverfelrakások után és a különböző USB eszközök csatlakoztatása után 29-szer ment végig a Windows csík.
Eddig nekem max. 14 volt. -
MarKoo
addikt
Help nekem: Bővebben: link
-
MarKoo
addikt
Megjött az alaplapom. Boldogan összeszerelem a gépet. Csíkozódik a kép. Mondom ah ilyen nincsen biztos valami kábelhiba. Megigazgatom a kábeleket, továbbra is csíkozódik. Az alaplap nem lehet szar, mert zsír új. Hát akkor próbáljuk ki egy Abit Ti 4200-vel. Berakom és tökéletes a kép. Vissza az én karim, megint szar. Most erre csak annyit mondok hogy a jó....... meg ott ahol van. A többit inkább nem írom ki. Tehát szar a vga-m. Csúcsszuper.
-
MarKoo
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Kipróbáltam én már minden gyógyszer és gyógynövényes szart. Külföldről behozott, magyarországon vásárolt, gyógyszerész (Biogal) által ajánlott dolgok, de egyik se volt az igazi. Inhalálnom már rég nem kell, mostmár csak a szemviszketés meg az orrfújás. Most ittam meg egy Kalcium Sandozt és bevettem egy Zyrtecet.
-
MarKoo
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Kipróbáltam én már mindent. Külföldről hozott szarokat stb. Az a sósvíz az tudom mi, kipróbáltam azt is. Eszméletlenül utálom az orrsprayket és nem is használnak. Jobban bedurran tőle az orrom. A szteroidot nem is adják be, pedig én bevállalnám. Igazság szerint a helyzetem sokkal jobb, mint évekkel ezelőtt, de ez is mutatja, hogy mennyit tűrtem akkor. Háromszor, négyszer ennyit szenvedtem, sőt egyszer majdnem el is patkoltam.
Claritine-t meg Zyrtec-et szedek, felváltva. Most éppen Zyrtec. -
-
MarKoo
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Pontosan. Ha törlődnek a hozzászólások átmehet a tag mínuszba. De ez nem jelent semmit, mert nem ezen áll, vagy bukik a dolog.
Amúgy kurv@'ra elegem van az allergiámból. Most 30 perce tüsszögök folyamatosan és a 100db zsepiből amit délután 18 óra után hoztam fel, van 6 db. Most megyek a váltásért. Az a jó, hogy egyáltalán nem dörzsöli ki az orrom, és nincs is bedagadva.
Gh0sT!
A debreceni Don-Pepe-ben mindig jól átsütik a pizzát. Egyetlen egyszer volt panaszra okom, amikor nem hozták el a kólám meg a tartárt, de a srác aztmondta visszafordul vele, jah és nem fizettették ki. -
MarKoo
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
Te szemét alattomos kis valami.

Ezt Vladinak: Bővebben: link![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még a szemed se áll jól. -
MarKoo
addikt
válasz
Jucus87
üzenetére
Ezt én nem tudom.
Ha te mondod, én elhiszem.
MÁS: Bővebben: link Szemétség lenne így kommentálni egy ban-t?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MarKoo
addikt
Moderáljunk így: Bővebben: link
Légyszi,légyszi!
-
MarKoo
addikt
Valaki lekicsinyítené nekem ezt a képet?
Bővebben: link
1024*768-as felbontás kellene, csak ezen a gépen nincsen semmiféle képszerkesztő progi. -
MarKoo
addikt
Hmm nem tudom, sajnos mostmár nincs viszonyítási alapom. De aztmondják nem kell bájtfülűnek lenni ahoz, hogy észrevedd a lényeges javulást. Én itt vagyok neked élő példa. Egy nem bájtfülű. (mega)

kíváncsi!
A végén a kis zötyi felrobbant. Nem fognak többet elzötyögni vele a fagyizóba.
Ha tudom megszerzem a filmet, mert nekem nagyon bejött. -
MarKoo
addikt
Genius SW-5.1 Surround típusú rendszeren.
Nem felsőkategória, de nekem jelenleg megfelel és érezhetően jobban szól az Audigy2 ZS-vel. Nagy meglepetés ért, amikor kivettem a zacsiból és láttam, hogy aranyozottak a csatlakozók, mivel azt csak a dobozos verziónál szokás. Úgy tűnik mégsem. Sajnos ez nem az én hangkarim, de itt lesz egy ideig és lehet itt is marad. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
kíváncsi!
Nem hiszem, hogy happy end lesz.
-
MarKoo
addikt
Éppen most próbálok ki egy Audigy 2 ZS OEM-et, és keresem az állam. Az SB Live! 5.1-emhez képest így fülre azt mondom, hogy kétszer jobban kihajtja a zajkeltőimet és sokkal tisztább a hangja.

-
MarKoo
addikt
Szerintem meg annyira nem fér bele. Mind1, Bash is megmondta, hogy 3 fölé nem megyünk, a harmadikat se szívesen.
A kettő még talán belefér, de több nem. És csak azért kettő, mert tudjuk nagyon jól hogyha a kisujjunkat nyújtjuk, akkor a karunk kell. Ezért lettek szigorítva a feltételek és ezért szünetelt oly sokáig az Arckép request. -
MarKoo
addikt
Köszönöm hogy rátapintottál a lényegre. Azért írtam, hogy a döntés a te kezdben van, mert jelen pillanatban van olyan aki a harmadik avatart fogyasztja, amit én nem tartok helyesnek. Ezek után jöhet Kis Pista meg Nagy Juliska reklamálni, hogy bezzeg neki már a harmadik én meg még a másodikat se kapom meg. Szóval a dolog ott lett elcseszve, amikor egyetlen embernek is már 2 egyéni arcképe volt.

MOD: Nekem felajánlotta Grafikás barátunk, hogy lecseréli az arcképem, hogyha nekem se tetszik ez a halálfej (mert volt olyan akinek nem jött be), de én inkább a békesség kedvéért nem éltem a lehetőséggel. -
MarKoo
addikt
Töröltem VladimiR hozzászólását. Töröltem, töröltem.. bibibíííí!

legalabb a nevem tudnad helyesen leirni - VladimirR -
MarKoo
addikt
Légyetek szívesek segíteni, feltéve ha tudtok: Bővebben: link
-
MarKoo
addikt
Zártam. De légyszíves legközelebb ne ide írd az ilyen jellegű kéréseidet, hanem ide: Bővebben: link
-
MarKoo
addikt
Nah felraktam a gépre egy Windowst. Szerencsére a Service Packokkal nem kell kínlódnom, de az aktiváklással bőven akadtak problémáim.

-
MarKoo
addikt
válasz
AMDpower/
üzenetére
Igazából én se bánom hogy abbahagytam. Ami a lanokon ment... 9 war letol, 3-4 óra alvás és utána megint tétmeccsek játszása majd döntő. Segítségünkre volt a kávéautomata, kóla, szőlőcukor és csoki (egész boltnyi). Aztán mindig akadt valaki, aki miatt csak második hely.

Qauke közben elaludni? Szégyen!

-
MarKoo
addikt
válasz
AMDpower/
üzenetére
Én régen akár 4 CoD wart is letoltam úgy, hogy max pisike meg kakika volt. Az durván 6-7 óra, de rosszabb esetben több.
Persze nem kis szinten toltam, de úgy döntöttem ELÉG. Most lehet újrakezdeném, de nem olyann sok játékkal.
Szóval sikerült leállni, de ez nem függőség volt. Előtte RTCW volt. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MarKoo
addikt
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Vagy komponált neki valamin.

-
-
MarKoo
addikt
Ne, ne Saridont. Quaerelin. Nekem viszonylag gyakran fáj a fejem és nem bírom elviselni egyáltalán. Ez volt tegnap is, de egy fél Quarelin megoldotta a problémám. Most jöttem a moziból és hát azt kell, hogy mondjam láttam már jobb filmet is. Nem is akkora nagy szám ez a Madagaszkár. A Shrek sokarta jobb volt.
-
MarKoo
addikt
Basszus. Tegnap este 0:00-tól kisebb-nagyobb megszakításokkal hajnali 4-ig (picivel tovább) telefonáltam. Volt olyan hogy tiszta álmosan egyhuzamban 35 perc. Ahoz képest, hogy valamennyivel több, mint 4 óra 30 percet aludtam, egyáltalán nem vagyok fáradt.
-
MarKoo
addikt
Unaloműző: Bővebben: link
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem bejött, csak akad tőle a gépem.
Játszhatatlan. -
MarKoo
addikt
Nekiestem a háznak ragasztópisztollyal, de előtte úgy kipucoltam, hogy csillog villog. Az összes vezetéket (amit csak lehet) elrejtem.

-
MarKoo
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Nem, nem csináltam ''ilyen volt'' fotót, de ''ilyen lett'' fotót csinálhatok. Az USB kábelekre ragasztottam tépőzárat, aminek az egyik végét pedig az íróasztal oldalára ragasztottam. Szerintem egész jó lett, így nem lógnak össze vissza és amikor kell, egyszerűen csak lekapom onnan. Kb. fele annyi helyet se foglalnak el a kábelek mint eddig és hiába porszívózok 2-3 naponta a szobámba, ott nagy por volt. Ez pedig az allergiának nem a legjobb, szóval ideje volt renberakni a kábelrengeteget. Mostmár nagyon szép. Éppen készülök szétkapni az én gépem (már ami maradt benne), hogy a ventillátorokat megtakarítsam és kieszeljek valami megoldást a por ellen. Azt szeretném, ha filterek lennének a ventik előtt, így nem juthatna be annyi por a házba. És ha már ott tartok, akkor veszek pár potit meg világítást a gépbe, és valami kapcsolót is beszerelek.
-
MarKoo
addikt
Amikor kihúztam az íróasztalom és nekifogtam a kábeleket kötelgelővel összefogni, el akrtam venni onnan a hangfalat a mélynyomó mellől. Egy kis Genius hangfal és néha rárakom a lábam, majd a szőnyegen csúsztatom ide-oda. (pár mm-t) Azonban amikor megfogtam a hangfalat, akkor az nem akarta elengedni a szőnyeget. Húztam, húztam, de nem akart jönni. Végülis úgy döntöttem, hogy nekiesek szikével és így nem lesz baja a szőnyegnek se és a hangfal se sérül. Miútán leoperáltam, sikerült megfejtenem a dolog mivoltát. Ezt szeretném most veletek megosztani.
A mozgatások során annyira felmelegedett a műanyag, hogy a szó szoros értelmében ráégett a szőnyegre. 
-
MarKoo
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Köszi ki fogom próbálni.
Jelenleg semmi, ismétlem semmi nem látszik a monitoron a halvány icq logóból. Egyszerűen eltűnt a vonalakkal együtt. Kíváncsi vagyok sikerül-e neki megint produkálnia a hibajelenséget, de nagyon remélem hogy nem. Végre rendberaktam hátul a kábeldzsungelt.
-
MarKoo
addikt
LG Flatron L1710B.
Jelen pillanatban nem látszik, csak egy halvány kis csíkocska. Úgy vettem észre, hogy ha bemelegszik akkor jelenik meg. A linux alatt nem tudom letölteni a digitálisról a képeket, de amint lesz windows, adok képeket is. Most halványabb a vonal, mint eddig volt.
MOD: Jah és olyan 2 éves lehet maximum. -
MarKoo
addikt
válasz
Tsunami
üzenetére
Maximum 3-4 órát. Tegnap észrevettem egy fehér csíkot. Azóta az a csík nőt és most már ott van egy fehér icq logó meg egy contact listben levő neve. Kár hogy nincs windowsom, mert azonnal adtam volna képet. Én nem tudom mi van, de valami kurvanagy gáz van. Holnap fel se merek kelni. Mi fog még elbaszódni?
MOD: Megnyitom ezt: Bővebben: link
És itt hagyom egy napra. És utána mindenki kapja be. -
MarKoo
addikt
Ha már kigondoltam kimondom. Mióta ég bele a kib@szott tft monitorokba a kép? Hmm?

Megyek és felkötöm magam. Há hogy mi fog még velem történni? Ha? Mit vétettem? Miért történik mindez velem? Csípjen meg valaki, de kurv@kibagyorsan. -
MarKoo
addikt
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Itt van mellettem egy HP OfficeJet 6110 all in one és szerintem tökéletes. A másik pedig hogy a bátyám továbbította egy ügyfele kérését, de egyik se fogja megérteni, hogy lézeres márpedig nincs. Sőt még a telefon is gáz. Régebben voltak ilyenek, de újat egyet se találok.
-
MarKoo
addikt
Segítsetek légyszíves!
Olyan kéréssel fordultak hozzám, hogy kellene egy Canon, vagy Panasonic márkájú nyomtató, ami megfelel a következő követelményeknek: Magyar nyelvű, telefon, fax, fénymásoló, lézeres, üzenetrögzítő.
Ha tud valaki ajánlani egy olyan nyomtatót, ami megfelel ezeknek a kritériumoknak, azt nagyon megköszönném. -
MarKoo
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azért, mert lesaux akkor még moderátor volt, csak lemondott a moderátori jogairól.
-
MarKoo
addikt
Magyarországon legális, ha saját magadnak töltessz le zenét és filmet. Viszont nem terjesztheted. Szóval ha én most felmászok dc-re, és belövöm a Netlimitert
, akkor én nem terjesztem és mindemelett beleröhöghetek az ASVA (és társai) pofájába, mert legális amit csinálok.
Aktív témák
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem üvöltöztem, csak már kínomban nem tudtam mit csinálni. 
és láss csodát, tökéletesen megy.
Eddig nekem max. 14 volt.