Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
gozso
őstag
valaki mondja már meg mit lehet tenni egy eldugult elektromos kávéfőzővel? mivel kell átmosni?

-
aDM|RaL^
őstag
ami lol volt horvátországban, az hogy jó rádióik vannak.
több állomáson is elviselhető zene ment, köztük keményebb rock is.
átlépjük a határt, 20km, elmegy a jel... válthatunk danubiusra, és hallgathatjuk a juritmiksztől a szvít drímszet, amit napjában 540004829x adnak le, és ez nekik a legjobb válogatás.
PHUEEEEEEEJ.
bárcsak ittis lenne olyan rockradio![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bebean
aktív tag
most ertem haza efottrol. nem aludtam semmit. nem tetszett a mostani annyira. most nem kezdek el hőbörögni, hogy mi volt a bajom, mert ahhoz túl fáradt vagyok. a quimby legalabb jo volt. a popsi kolából, meg az összes lehuzos multibol elegem van... szoval mindenkinek jo napot, megyek aludni.

-
aDM|RaL^
őstag
óóó hazaértem és felkeltem 6 óra alvás, előtte pedig 15 óra kocsikázás után.

-
Incognito
senior tag
Help!
Miért találja meg még mindig a régi oldalam? Nem frissült még a Google adatbázisa?
Bővebben: link
Jól látszik, hogy a link után még mindíg az uw-es domain van ->
incognito.ini.hu
incognito.uw.hu/ - 2k - Tárolt változat - Hasonló lapok -
gozso
őstag
szép jó reggelt mindenkinek!
milyen idő van a ''tábororzoknál'' vajon? -
tiv83us
veterán
Erdekes, mert mikor ebren vagyok, akkor nincsen honvagyam, csak nehany emberke hianyzik onnan.
Nah, hat a Te almod sem piskota
Mostantol kezben hordd a kenyeret /amugy valosagban nem olyan budos az egett kenyer/ 
Lord Zero; detto ugyanezt akartam irni, hogy ne menjen el peknek, mert szenne egetne a kenyereket
-
escie
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
szerintem honvágyad van...

--
én egyszer olyat álmodtam, hogy egy kenyeret vittem a hátizsákomban, ami egy idő után kigyulladt, füstölt, csak úgy magától. visszanéztem, ahonnan jöttem, és több km-es füstcsík volt mögöttem. és iszonyat büdös volt az égett kenyér...
na erre varrjon gombot az álomfejtő...
no, megyek is aludni, remélem nem fogok megint kenyeret cipelni...
-
tiv83us
veterán
Ezek a fajdalomcsillapito drogok eleg kemenyen hatnak ram. Azt mar kezdem megszokni, hogy alszok tole orakat, de ha ebren vagyok akkor is furcsan erzem magam. /Egyebkent ez valami kodein-szarmazek, pontosabban tartalmaz valamennyit.../ szoval most keltem fel es azt almodtam, hogy az egri vasutallomason cigivel a szamban tobbszaz emberrel unnepeltuk a kommunizmus veget. Egy csaj az egyik vagon tetejerol mondott beszedet a nephez /erre mar nem emlekszem mit mondott/ en meg neztem a lobogo magyarzaszlot es elkezdtem konnyezni. De hogy mit kerestem en ott? Egyebkent ez pont ott volt ahol nagyapamat 86'-ban elutotte egy tolato tehervonat...
Az elotte levo almomat nem irom le, mert az hot baromsag, azon csak rohogni tudok. De ez a fenti eleg fura. -
Lord Zero
addikt
1, poén verzsön:
egy nő simán össze tud kucorodni egy ekkora helyre...
2, nonpoén verzsön:
pl Bővebben: link -
Gambit
őstag
Hali! Nem tudom, tudtok-e segíteni, de nekem egy kis méretű mosogatógépre lenne szükségem. Nézegettem neten, de mindegyik túl nagy volt. Főleg a magassággal vannak gondok. Nekem ennyi helyem van: Magasság: 68; Szélesség 54; Mélység: 55. Esetleg nem tudtok ajánlani valamit, ami befér ekkora helyre?
-
Tithian
őstag
Nehéz megállapítani, melyik fél gyárt valódit, a neten kutakodva hiteles forrást nem leltem, ilyen és hasonló cikkek Bővebben: link vannak a témában, egymásnak ellentmondó tartalommal.
-
erdeya
senior tag
válasz
Tithian
üzenetére
Ha jól tudom, továbbra sem létezik egyértelműeneredeti vagy éppen utánzat traubi.
Lehet, hogy le vagyok maradva, de a hosszu bírósági ügy tudtommal a mai napig nem zárult le Traubi ügyben.
Mifelénk van, ahol a Ráthonyi Kft. félét adják (elsősorban boltokban látni 2l kiszerelésben) és van, ahol a balatonit (szórakozóhelyek, 2,5 decis megoldás). -
erdeya
senior tag
...ezekszerint nem vagy a táborban. Azt hittem nélküled nem is rendeznek ilyesmit. Korábban mintha láttalak volna a jelentkezők listáján. Igaz, talán csak a lehet kategóriában.
Nem kaptál szabit? Vagy nem volt kedv?
(Csak félre ne értsd. Nem azt akarom mondani, hogy mennyé innen
) -
Tithian
őstag
Ma olvastam a traubi.hu-n, hogy milyen a valódi traubiszóda, ezek szerint rég nem ittam valódit.
Itt keleten nem is forgalmazzák, csak a hamisítványt...
Láttatok már Nyíregyháza/Debrecen térségében olyan üzletet, ahol kóser traubit kapni? -
tildy
nagyúr
-
concret_hp
addikt
valaki árazzon be pár cuccot plz

Bővebben: link -
Korcsii
őstag
Nem tud valaki oldalt ahol meg lehet néznt a tervezett autópályák nomvonalát?
Nem kell méteres pontossággal, csak hogy kb. merre fog menni.
2006 végéig tudom hogy melyik szakaszt mikor adják átt, de utánna semmit.
-
gozso
őstag
esőben szeretek vezetni, mert kevesebb a kerékpáros ámokfutó

-
Florida
tag
Az eső az jó,mert csúszik az út,és szépeket lehet keresztbemenni elsőkerekes autóval.

-
rii
nagyúr
Én is nagyon szeretek esőben vezetni ...

De legjobban olyankor csak ülni szeretek a kocsiban, és nézni ki az ablakon ... -
Gh0sT
addikt
Brrrr...
Beborult és egy óra múlva szeretnék elindulni haza. Úúúúúútálok esőben vezetni, pláne két órát...
-
mayerlaci
senior tag
Márk a tesod nem egy észkombájn

Hu de szivatlak majd.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mayerlaci
senior tag
-
Goose-T
veterán
Bakker, tegnapelőtt vettem egy ilyen nyelvtisztítós fogkefét. Próbálta már valaki? Én már akkor öklendezni kezdtem, amikor fogmosás közben kinyújtottam a nyelvem. Amikor elkezdtem sikálni a nyelvemet vele, majdnem behánytam.
A tököm használ ilyet?! -
Gh0sT
addikt
Remélem néhány moderátort rejtélyes balesetek érnek majd a PH! táborban.

Elkelne egy kis vérfrissítés már...

-
X@b3e
addikt
Kéne addig 6 ideiglenes moderátor. Lehetőleg újonc
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Valaki beszólna nekik, hogy minek nyitott új topicot, és repülne is a ban
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Ez olyan tali lesz,ahol teljesen nélkülözitek a netkapcs.-ot,netalántán a gépparkot is a közös LAN party-hoz?Villamos áram egyáltalán lesz ott?

A fotókat persze küldjétek lehetőleg minél nagyobb számban !!!
-
Sanya
nagyúr
mikor jön már el az az idő, mikor lehet keresni úgy, hogy ne legyen benne a találatok között a piac
-
MarKoo
addikt
Hehe, ezt majd inkább később...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
anulu
félisten
oks!
ha úgy gondolod, akkor küldd el, én meg csinálok neki egy korrekt oldalt
beállítottam itthonra egy mini Linuxos szervert (Cyrix M2 266, 64MB RAM), hozzárendelve a lodarazs.no-ip.org domain, és erről nyugisan mehet
nem lesz rajta sok graf, meg csili-vili, mert 24KB/s az upload maxom, de azért egy jó oldalt össze lehet rakni. vagy ha megcsinálod, akkor kirakom netre 
-
Hold
őstag
sziasztok
Fast Writes hol van egy Ati videokarinál ? -
gozso
őstag
jó reggelt mindenkinek!
felébredtem és arra gondoltam, most meg kell hallgatnom a Micimackó zenéjét...
''Egy napon, mikor Micimackóóó....''
és nem találom sehol
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Ket jobarat, Lim es Lom mennek az erdoben. Egyszercsak azon kapjak magukat, hogy elvesztik egymast. Lom nagy ketsegbeeseseben elkezd ''í'' betuket asni a foldbe. Egyszer csak arramegy a roka. Kerdi a roka
-Hat te meg mit csinalsz itt?
Erre Lom;
-Elvesztettem az erdoben a baratomat es most ketsegbeesesemben ''í'' betuket asok a foldbe.
Erre a roka vallatvon es tovabb all. Egyszer csak talalkozokik Lim-mel az erdo masik vegen. Aztmondja Lim;
-Te roka, nem lattad veletlenul a baratomat, Lom-ot? Nemtudod mi lehet vele?
Erre a roka
-Tarsadalombiztosítás...
Sorry, de ezt nem hagyhattam ki
-
tiv83us
veterán
Szerintem nyugodtan kilehet irni a kereskedelmi csatorna neveket, nem kell itt csillagozgatni. Egyebkent is, azt hogyan irnam le, hogy tegnap lattam egy jo show-t az E!-n?
/*! vagy E* - eleg hulyen mutat es senki nemtudna mi a faxrol beszelek/. -
[amne]
senior tag
A magyar kereskedelmi tévékben belső szabályzatok szerint tiltják meg, hogy bármit reklámozzanak anélkül, hogy pénzt látnának belőle. A rettenetesen egysíkú magyar műsorvezetők, ''sztárok'' terjesztették el a ''nem a reklám helye'' felfogást, és lassan már társaságban is visszahallom ezt a baromságot. Nem hiszem, hogy bármilyen kára származna a PH!-nak - attól függetlenül, hogy reklámokból, pénzből él - egy tv csatorna nevének kiírás.
-
Lord Zero
addikt
válasz
mayerlaci
üzenetére
sosem értettem miért kell kicsillagozni az ilyesmit

t*2? miért nem csak simán tv2?
köcsög kereskedelmi lószar, pont, mint az egyívású rtl klub
nincs ebben semmi csillagoznivaló..
ha pl egy játékról/programról elmondhatom a véleményem, anélkül, h cenzúráznám a megnevezését, akkor erről is, nem?
Aktív témák
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Arc Raiders
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://index.hu/cikkepek/0507/gazdasag//autohighway.gif)

![[kép] [kép]](http://img323.imageshack.us/img323/9199/163lz0ja3kccd89x456sp.gif)