- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 22
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- V.Milán: Kezeket fel kollégák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
1400 - 1301
4986 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
gozso
őstag
-
Vangelis
félisten
-
gozso
őstag
valaki mondja már meg mit lehet tenni egy eldugult elektromos kávéfőzővel? mivel kell átmosni?

-
aDM|RaL^
őstag
ami lol volt horvátországban, az hogy jó rádióik vannak.
több állomáson is elviselhető zene ment, köztük keményebb rock is.
átlépjük a határt, 20km, elmegy a jel... válthatunk danubiusra, és hallgathatjuk a juritmiksztől a szvít drímszet, amit napjában 540004829x adnak le, és ez nekik a legjobb válogatás.
PHUEEEEEEEJ.
bárcsak ittis lenne olyan rockradio![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bebean
aktív tag
most ertem haza efottrol. nem aludtam semmit. nem tetszett a mostani annyira. most nem kezdek el hőbörögni, hogy mi volt a bajom, mert ahhoz túl fáradt vagyok. a quimby legalabb jo volt. a popsi kolából, meg az összes lehuzos multibol elegem van... szoval mindenkinek jo napot, megyek aludni.

-
aDM|RaL^
őstag
óóó hazaértem és felkeltem 6 óra alvás, előtte pedig 15 óra kocsikázás után.

-
Florida
tag
-
peltar
tag
Help!
Miért találja meg még mindig a régi oldalam? Nem frissült még a Google adatbázisa?
Bővebben: link
Jól látszik, hogy a link után még mindíg az uw-es domain van ->
incognito.ini.hu
incognito.uw.hu/ - 2k - Tárolt változat - Hasonló lapokNekem is a régit találja meg, az a baj hogy az újat viszont nem.

-
Incognito
senior tag
Help!
Miért találja meg még mindig a régi oldalam? Nem frissült még a Google adatbázisa?
Bővebben: link
Jól látszik, hogy a link után még mindíg az uw-es domain van ->
incognito.ini.hu
incognito.uw.hu/ - 2k - Tárolt változat - Hasonló lapok -
Vangelis
félisten
-
gozso
őstag
szép jó reggelt mindenkinek!
milyen idő van a ''tábororzoknál'' vajon? -
Lord Zero
addikt
szerintem honvágyad van...

--
én egyszer olyat álmodtam, hogy egy kenyeret vittem a hátizsákomban, ami egy idő után kigyulladt, füstölt, csak úgy magától. visszanéztem, ahonnan jöttem, és több km-es füstcsík volt mögöttem. és iszonyat büdös volt az égett kenyér...
na erre varrjon gombot az álomfejtő...
no, megyek is aludni, remélem nem fogok megint kenyeret cipelni...
''na erre varrjon gombot az álomfejtő'' - soha ne menj péknek és/vagy pizzafutárnak
-
tiv83us
veterán
szerintem honvágyad van...

--
én egyszer olyat álmodtam, hogy egy kenyeret vittem a hátizsákomban, ami egy idő után kigyulladt, füstölt, csak úgy magától. visszanéztem, ahonnan jöttem, és több km-es füstcsík volt mögöttem. és iszonyat büdös volt az égett kenyér...
Erdekes, mert mikor ebren vagyok, akkor nincsen honvagyam, csak nehany emberke hianyzik onnan.
Nah, hat a Te almod sem piskota
Mostantol kezben hordd a kenyeret /amugy valosagban nem olyan budos az egett kenyer/ 
Lord Zero; detto ugyanezt akartam irni, hogy ne menjen el peknek, mert szenne egetne a kenyereket
-
escie
őstag
Ezek a fajdalomcsillapito drogok eleg kemenyen hatnak ram. Azt mar kezdem megszokni, hogy alszok tole orakat, de ha ebren vagyok akkor is furcsan erzem magam. /Egyebkent ez valami kodein-szarmazek, pontosabban tartalmaz valamennyit.../ szoval most keltem fel es azt almodtam, hogy az egri vasutallomason cigivel a szamban tobbszaz emberrel unnepeltuk a kommunizmus veget. Egy csaj az egyik vagon tetejerol mondott beszedet a nephez /erre mar nem emlekszem mit mondott/ en meg neztem a lobogo magyarzaszlot es elkezdtem konnyezni. De hogy mit kerestem en ott? Egyebkent ez pont ott volt ahol nagyapamat 86'-ban elutotte egy tolato tehervonat...
Az elotte levo almomat nem irom le, mert az hot baromsag, azon csak rohogni tudok. De ez a fenti eleg fura.szerintem honvágyad van...

--
-
tiv83us
veterán
Ezek a fajdalomcsillapito drogok eleg kemenyen hatnak ram. Azt mar kezdem megszokni, hogy alszok tole orakat, de ha ebren vagyok akkor is furcsan erzem magam. /Egyebkent ez valami kodein-szarmazek, pontosabban tartalmaz valamennyit.../ szoval most keltem fel es azt almodtam, hogy az egri vasutallomason cigivel a szamban tobbszaz emberrel unnepeltuk a kommunizmus veget. Egy csaj az egyik vagon tetejerol mondott beszedet a nephez /erre mar nem emlekszem mit mondott/ en meg neztem a lobogo magyarzaszlot es elkezdtem konnyezni. De hogy mit kerestem en ott? Egyebkent ez pont ott volt ahol nagyapamat 86'-ban elutotte egy tolato tehervonat...
Az elotte levo almomat nem irom le, mert az hot baromsag, azon csak rohogni tudok. De ez a fenti eleg fura. -
escie
őstag
-
Gambit
őstag
-
Lord Zero
addikt
Hali! Nem tudom, tudtok-e segíteni, de nekem egy kis méretű mosogatógépre lenne szükségem. Nézegettem neten, de mindegyik túl nagy volt. Főleg a magassággal vannak gondok. Nekem ennyi helyem van: Magasság: 68; Szélesség 54; Mélység: 55. Esetleg nem tudtok ajánlani valamit, ami befér ekkora helyre?
1, poén verzsön:
egy nő simán össze tud kucorodni egy ekkora helyre...
2, nonpoén verzsön:
pl Bővebben: link -
Winner_hun
félisten
Hali! Nem tudom, tudtok-e segíteni, de nekem egy kis méretű mosogatógépre lenne szükségem. Nézegettem neten, de mindegyik túl nagy volt. Főleg a magassággal vannak gondok. Nekem ennyi helyem van: Magasság: 68; Szélesség 54; Mélység: 55. Esetleg nem tudtok ajánlani valamit, ami befér ekkora helyre?
Lavór hand üzemmódban

-
_cirmos_
őstag
-
Gambit
őstag
-
Lord Zero
addikt
-
Tithian
őstag
Ha jól tudom, továbbra sem létezik egyértelműeneredeti vagy éppen utánzat traubi.
Lehet, hogy le vagyok maradva, de a hosszu bírósági ügy tudtommal a mai napig nem zárult le Traubi ügyben.
Mifelénk van, ahol a Ráthonyi Kft. félét adják (elsősorban boltokban látni 2l kiszerelésben) és van, ahol a balatonit (szórakozóhelyek, 2,5 decis megoldás).Nehéz megállapítani, melyik fél gyárt valódit, a neten kutakodva hiteles forrást nem leltem, ilyen és hasonló cikkek Bővebben: link vannak a témában, egymásnak ellentmondó tartalommal.
-
erdeya
senior tag
Ha jól tudom, továbbra sem létezik egyértelműeneredeti vagy éppen utánzat traubi.
Lehet, hogy le vagyok maradva, de a hosszu bírósági ügy tudtommal a mai napig nem zárult le Traubi ügyben.
Mifelénk van, ahol a Ráthonyi Kft. félét adják (elsősorban boltokban látni 2l kiszerelésben) és van, ahol a balatonit (szórakozóhelyek, 2,5 decis megoldás). -
erdeya
senior tag
...ezekszerint nem vagy a táborban. Azt hittem nélküled nem is rendeznek ilyesmit. Korábban mintha láttalak volna a jelentkezők listáján. Igaz, talán csak a lehet kategóriában.
Nem kaptál szabit? Vagy nem volt kedv?
(Csak félre ne értsd. Nem azt akarom mondani, hogy mennyé innen
) -
Tithian
őstag
Ma olvastam a traubi.hu-n, hogy milyen a valódi traubiszóda, ezek szerint rég nem ittam valódit.
Itt keleten nem is forgalmazzák, csak a hamisítványt...
Láttatok már Nyíregyháza/Debrecen térségében olyan üzletet, ahol kóser traubit kapni? -
Korcsii
őstag
-
tildy
nagyúr
-
faster
nagyúr
-
Korcsii
őstag
-
tildy
nagyúr
-
concret_hp
addikt
valaki árazzon be pár cuccot plz

Bővebben: link -
gozso
őstag
-
Korcsii
őstag
Nem tud valaki oldalt ahol meg lehet néznt a tervezett autópályák nomvonalát?
Nem kell méteres pontossággal, csak hogy kb. merre fog menni.
2006 végéig tudom hogy melyik szakaszt mikor adják átt, de utánna semmit.
-
Vangelis
félisten
-
gozso
őstag
esőben szeretek vezetni, mert kevesebb a kerékpáros ámokfutó

-
Florida
tag
Az eső az jó,mert csúszik az út,és szépeket lehet keresztbemenni elsőkerekes autóval.

-
rii
nagyúr
Én is nagyon szeretek esőben vezetni ...

De legjobban olyankor csak ülni szeretek a kocsiban, és nézni ki az ablakon ... -
Bash
őstag
Esőben vezetni nem annyira rossz, csak kicsit jobban oda kell figyelni. Azokat viszont utálom, akik nem képesek haszálni a világítást szakadó esőben. Önmagukra és másokra is veszélyesek.

-
Gh0sT
addikt
-
faster
nagyúr
-
neongorack
senior tag
-
mayerlaci
senior tag
-
neongorack
senior tag
-
mayerlaci
senior tag
-
Gh0sT
addikt
Brrrr...
Beborult és egy óra múlva szeretnék elindulni haza. Úúúúúútálok esőben vezetni, pláne két órát...
-
erdeya
senior tag
-
mayerlaci
senior tag
Márk a tesod nem egy észkombájn

Hu de szivatlak majd.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mayerlaci
senior tag
-
tomcsi23
veterán
Én már évek óta használok külön nyelvtisztításra egy fogkefét (nem nyelvtisztítós szir-szar
). Meg kell szokni és nem szabad nagyon hátra nyúlni vele, mert érzékeny a száj.
mod: persze, időnként lecserélem új példányra
[Szerkesztve] -
gozso
őstag
-
mayerlaci
senior tag
Akkor 3 funkcios mert a gyomort is tisztitja

-
gozso
őstag
...az biztos nem használna...

egyébként nekem is volt ilyen, nem nyerte el a tetszésem -
Goose-T
veterán
Bakker, tegnapelőtt vettem egy ilyen nyelvtisztítós fogkefét. Próbálta már valaki? Én már akkor öklendezni kezdtem, amikor fogmosás közben kinyújtottam a nyelvem. Amikor elkezdtem sikálni a nyelvemet vele, majdnem behánytam.
A tököm használ ilyet?! -
Gh0sT
addikt
Azon sem lepődnék meg, ha mondjuk MárK fejét leharapná a parton egy cápa.

A mai világban bármi megtörténhet...
Ha én MOD lennék, akkor pisztollyal a párnám alatt aludnék a táborban, lehetőleg jó messze a többiektől...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rii
nagyúr
''.........Remélem néhány moderátort rejtélyes balesetek érnek majd a PH! táborban........''
ha ott is beszólnak, akkor biztos ...
esetleg néhány vélt/valós sérelem, amit Ők ejtettek, majd szembejön a parton ... 
-
Gh0sT
addikt
Remélem néhány moderátort rejtélyes balesetek érnek majd a PH! táborban.

Elkelne egy kis vérfrissítés már...

-
Sanya
nagyúr
-
X@b3e
addikt
Kéne addig 6 ideiglenes moderátor. Lehetőleg újonc
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Valaki beszólna nekik, hogy minek nyitott új topicot, és repülne is a ban
-
rii
nagyúr
-
Sanya
nagyúr
-
MarKoo
addikt
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Ez olyan tali lesz,ahol teljesen nélkülözitek a netkapcs.-ot,netalántán a gépparkot is a közös LAN party-hoz?Villamos áram egyáltalán lesz ott?

A fotókat persze küldjétek lehetőleg minél nagyobb számban !!!
-
X@b3e
addikt
-
rii
nagyúr
-
Sanya
nagyúr
-
MarKoo
addikt
-
erdeya
senior tag
Ha ennek híre megy, akkor elszabadul a pokol...
(persze én nem vennék benne tevékenyen részt
)
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
-
MarKoo
addikt
Éppen tegnap előtt tapasztaltam, hogy mi van ha valakinek begörcsöl a lába. Meleg vízű medencében úgy begörcsölt a lábam, hogy azt hittem be....ok.

6 modi nem lesz 3 napig.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Köszönjük, reméljük jó időnk lesz. -
erdeya
senior tag
-
Lord Zero
addikt
-
Sanya
nagyúr
-
Sanya
nagyúr
mikor jön már el az az idő, mikor lehet keresni úgy, hogy ne legyen benne a találatok között a piac
-
erdeya
senior tag
-
MarKoo
addikt
Copyzzam be neked?
Nah összepakoltam a tatyóm végleg. Lassan indulunk. -
erdeya
senior tag
-
MarKoo
addikt
Hehe, ezt majd inkább később...
-
jeges
senior tag
jobbulást Neked!
jónap mindenkinek
-
mayerlaci
senior tag
-
Sanya
nagyúr
-
anaqer
veterán
Ket jobarat, Lim es Lom mennek az erdoben. Egyszercsak azon kapjak magukat, hogy elvesztik egymast. Lom nagy ketsegbeeseseben elkezd ''í'' betuket asni a foldbe. Egyszer csak arramegy a roka. Kerdi a roka
-Hat te meg mit csinalsz itt?
Erre Lom;
-Elvesztettem az erdoben a baratomat es most ketsegbeesesemben ''í'' betuket asok a foldbe.
Erre a roka vallatvon es tovabb all. Egyszer csak talalkozokik Lim-mel az erdo masik vegen. Aztmondja Lim;
-Te roka, nem lattad veletlenul a baratomat, Lom-ot? Nemtudod mi lehet vele?
Erre a roka
-Tarsadalombiztosítás...
Sorry, de ezt nem hagyhattam ki
Kösz.
-
anulu
félisten
oks!
ha úgy gondolod, akkor küldd el, én meg csinálok neki egy korrekt oldalt
beállítottam itthonra egy mini Linuxos szervert (Cyrix M2 266, 64MB RAM), hozzárendelve a lodarazs.no-ip.org domain, és erről nyugisan mehet
nem lesz rajta sok graf, meg csili-vili, mert 24KB/s az upload maxom, de azért egy jó oldalt össze lehet rakni. vagy ha megcsinálod, akkor kirakom netre 
-
gozso
őstag
-
anulu
félisten
-
brownus
veterán
Ket jobarat, Lim es Lom mennek az erdoben. Egyszercsak azon kapjak magukat, hogy elvesztik egymast. Lom nagy ketsegbeeseseben elkezd ''í'' betuket asni a foldbe. Egyszer csak arramegy a roka. Kerdi a roka
Erre Lom;
-Elvesztettem az erdoben a baratomat es most ketsegbeesesemben ''í'' betuket asok a foldbe.
Erre a roka vallatvon es tovabb all. Egyszer csak talalkozokik Lim-mel az erdo masik vegen. Aztmondja Lim;
Erre a roka
-Tarsadalombiztosítás...
jajj ez így kora reggel, lemegyek még 1 kávéért

-
gozso
őstag
-
anulu
félisten
-
gozso
őstag
-
Hold
őstag
sziasztok
Fast Writes hol van egy Ati videokarinál ? -
erdeya
senior tag
-
gozso
őstag
jó reggelt mindenkinek!
felébredtem és arra gondoltam, most meg kell hallgatnom a Micimackó zenéjét...
''Egy napon, mikor Micimackóóó....''
és nem találom sehol
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Erre Lom;
Erre a roka
-Tarsadalombiztosítás...
-
tiv83us
veterán
Szerintem nyugodtan kilehet irni a kereskedelmi csatorna neveket, nem kell itt csillagozgatni. Egyebkent is, azt hogyan irnam le, hogy tegnap lattam egy jo show-t az E!-n?
/*! vagy E* - eleg hulyen mutat es senki nemtudna mi a faxrol beszelek/. -
[amne]
senior tag
A magyar kereskedelmi tévékben belső szabályzatok szerint tiltják meg, hogy bármit reklámozzanak anélkül, hogy pénzt látnának belőle. A rettenetesen egysíkú magyar műsorvezetők, ''sztárok'' terjesztették el a ''nem a reklám helye'' felfogást, és lassan már társaságban is visszahallom ezt a baromságot. Nem hiszem, hogy bármilyen kára származna a PH!-nak - attól függetlenül, hogy reklámokból, pénzből él - egy tv csatorna nevének kiírás.
-
Lord Zero
addikt
-
mayerlaci
senior tag
sosem értettem miért kell kicsillagozni az ilyesmit

t*2? miért nem csak simán tv2?
köcsög kereskedelmi lószar, pont, mint az egyívású rtl klub
nincs ebben semmi csillagoznivaló..
ha pl egy játékról/programról elmondhatom a véleményem, anélkül, h cenzúráznám a megnevezését, akkor erről is, nem?Ebben nem tok dönteni.
Valaki Mod vélemény? -
Lord Zero
addikt
sosem értettem miért kell kicsillagozni az ilyesmit

t*2? miért nem csak simán tv2?
köcsög kereskedelmi lószar, pont, mint az egyívású rtl klub
nincs ebben semmi csillagoznivaló..
ha pl egy játékról/programról elmondhatom a véleményem, anélkül, h cenzúráznám a megnevezését, akkor erről is, nem?
Aktív témák
-
1400 - 1301
4986 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 22
- (téma lezárva)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Lexus, Toyota topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kedvenc zene a mai napra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fokozatosan erősít majd a szerverpiacon az Intel
- Windows 11
- További aktív témák...
- HP Omen 16" FHD+ IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- GoPro HERO11 Black Creator Edition KOMPLETT, eredeti doboz, alig használt
- Bomba ár! Lenovo TP Yoga 370 - i5-7G I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- playseat evolution black actifit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://index.hu/cikkepek/0507/gazdasag//autohighway.gif)

![[kép] [kép]](http://img323.imageshack.us/img323/9199/163lz0ja3kccd89x456sp.gif)