Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Bocsi, de a neten nincs v.mi róla?
Bővebben: link
pl ez? -
erdeya
senior tag
Hát fiuk, lányok az orvostudomány bekap6ja.
Ez az állítólagos bokarögzítő nem rögzít semmit. Vagy csak én nem tudom megfelelően használni. De hogy miért nem lehet egy ábrás használati utasítást mellékelni, az rejtély.
Arról nem is beszélve, hogy a pántja máris elszakadt, olyan gyenge anyagból van. Akkor hogyan kéne megszorítanom? Szóval viszem vissza. Babzsák meg!
Nagyon idegesít, hogy 2005-ben nem tudunk normális dolgokat gyártani... -
a_tesz
Korrektor
-
erdeya
senior tag
Fejezzük be a vérboci szarvának piszkálását, mert könnyen felöklelhet titeket.

Most ismét megpróbálom felhelyezni (nem, nem a tőgyet) a csetreszt a lábikómra. Remélem most sikerül helyesen.
Szurkoljatok
Hoppácska! Most nézem, hogy hiszen őstag lettem! Juppííí!
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Felírták receptre. 1000 forintba kerül és légpárnás, ahogy a képen is látszik.
A pántok nem gumisak, fix szalagok, tépőzáras véggel. Jól meg lehet szorítani őket, azzal nincs hiba, csak nem tudom, milyen magasságban kell hordani.
Hol legyen az alja? Éppen hogy csak ne érje a földet? Vagy feljebb?
[Szerkesztve] -
-
erdeya
senior tag
Csináltam róla képet...
Bővebben: link -
Tithian
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Én Apranax-ot szedtem, az elég hatékonyan elnyomta a fájdalmat. Persze a non-plus ultra a hideg víz, de nem lehet állandóan friss víz a számban. A fogam akkor egy jó hétig fájt, aztán elállt a fájdalom, majd mostanában (egy évvel a fájások után) csendben kijött.
-
erdeya
senior tag
tépőzárasnak tépőzáras, de nem egészen az a típus, amelyikre te gondolsz.
A fő kérdésem tulajdonképpen csak az lenne, hogy a két oldalsó műanyag merevítő milyen magasságban legyen? Földtől 1 centire induljon, vagy fentebbről? Mert amikor igazán jó tartást biztosít, akkor a műanyagok alja kopoga földön
Ha feljebb rakom, ahogy igazából kivánkozna, akkor meg nem érzem úgy hogy tartana.
Vagy csak én érzem rosszul? -
Szalma
őstag
(Passzítsd föl a lábodra kétoldalt, úgy, hogy kényelmes legyen. Aztán a kapott tépőzáras szalag(okk/)gal tekerd körbe, amilyen szorosan csak tudod. A gumis szalagot a talpad alatt átvezetve, a lábfejen keresztülhúzva, majd az Achilles-ín mögött keresztezve rögzítsd a tépőzárjával. Ja, a két fix elem között a ''csacsifület'' értelmes módon beállítva látszik, hogy kell felrakni.
Persze csak akkor igazak a felntiek, ha tépőzáras példányt kaptál...)
Szeretettel:
Szalma -
erdeya
senior tag
Addig jó, amig nem kell nektek ilyen csetresz.
Mert egyszer esik, ami esik és akkor egtanulnátok, milyen macerás is egy ilyet felvenni.
Ráadásul még mindig fogalmam sincs, jól csinálom-e
szerk:
Közben rájöttem mi a gond! Malac lábra adták, de nekem ugye bocilábra kell
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
A megelőző pár hozzászólás tanulsága: ... a jelenlevők egyike sem ért a bokarögzítőhöz. Azért köszi, hogy megpróbáltátok

-
Grafiqs
őstag
-
erdeya
senior tag
Szervusztok!
Voltam ma dokinál. Megnézte a lábikóm és rálegyintett, majd azt mondta: -Jó ez!
Felirattam vele ilyen bokarögzítő csetreszt, de nem tudom, hogyan kell ehylesen feltenni. A használati útmutató kb. annyit ír, hogy tegyük fel és hordjuk.
Volt már ilyen valakinek? Mert akkor feltennék pár egyszerű kérdést. -
ngabor2
nagyúr
A Vuk letölthető valahonnan könyv formában? Vagy legalább szövegként? A MEK-ben nem találtam, a google se adott értelmes találatot.
-
Sanya
nagyúr
re
Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bundle topik
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kés topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- WD My Cloud NAS
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB Titanium Black Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

???

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)