Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Lehet hogy én vagyok túl pesszimista de ha ennyi segítene azon hogy az off topic olyan legyen mint régen, akkor már világbéke lenne

Amúgy én sem szakmai témákkal szedtem össze a hsz-eimet az biztos
Bár jó részüket linuxos topicban szedtem fel, de ott inkább mint láma tevénykedtem nem mint guru
Jah ráadásul én meg mondtam olyan hülyeségeket is mint hogy az off topic nem lesz sikeres
(amúgy meg lehet nézni, az olyan moderátorok, akiknek sok hsz-ük van, szinte mind off témákban szedték össze, sőt a mod-ok nagy része ilyen)
Aktív témák
Aktív témák
- BestBuy topik
- Elfelejtettem a film címét
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jah ráadásul én meg mondtam olyan hülyeségeket is mint hogy az off topic nem lesz sikeres
(amúgy meg lehet nézni, az olyan moderátorok, akiknek sok hsz-ük van, szinte mind off témákban szedték össze, sőt a mod-ok nagy része ilyen)