Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Lehet hogy én vagyok túl pesszimista de ha ennyi segítene azon hogy az off topic olyan legyen mint régen, akkor már világbéke lenne

Amúgy én sem szakmai témákkal szedtem össze a hsz-eimet az biztos
Bár jó részüket linuxos topicban szedtem fel, de ott inkább mint láma tevénykedtem nem mint guru
Jah ráadásul én meg mondtam olyan hülyeségeket is mint hogy az off topic nem lesz sikeres
(amúgy meg lehet nézni, az olyan moderátorok, akiknek sok hsz-ük van, szinte mind off témákban szedték össze, sőt a mod-ok nagy része ilyen)
Aktív témák
Aktív témák
- PlayStation 5
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Iqos cigaretta
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos autók - motorok
- Tidal
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- 27% - LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240 Hz / FreeSync / G-Sync
- 27% - Samsung ViewFinity S70D Monitor 3840x2160 / 5ms / 60hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jah ráadásul én meg mondtam olyan hülyeségeket is mint hogy az off topic nem lesz sikeres
(amúgy meg lehet nézni, az olyan moderátorok, akiknek sok hsz-ük van, szinte mind off témákban szedték össze, sőt a mod-ok nagy része ilyen)