Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- rdt89: Kedvenc Régi Mesék/Sorozatok (Nickelodeon, Fox Kids, Cartoon Network, Minimax, Jetix)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Lehet hogy én vagyok túl pesszimista de ha ennyi segítene azon hogy az off topic olyan legyen mint régen, akkor már világbéke lenne

Amúgy én sem szakmai témákkal szedtem össze a hsz-eimet az biztos
Bár jó részüket linuxos topicban szedtem fel, de ott inkább mint láma tevénykedtem nem mint guru
Jah ráadásul én meg mondtam olyan hülyeségeket is mint hogy az off topic nem lesz sikeres
(amúgy meg lehet nézni, az olyan moderátorok, akiknek sok hsz-ük van, szinte mind off témákban szedték össze, sőt a mod-ok nagy része ilyen)
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Jah ráadásul én meg mondtam olyan hülyeségeket is mint hogy az off topic nem lesz sikeres
(amúgy meg lehet nézni, az olyan moderátorok, akiknek sok hsz-ük van, szinte mind off témákban szedték össze, sőt a mod-ok nagy része ilyen)