Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Bash
őstag
Kár, hogy I_Am megölte a windózerét, pedig neki akartam elmondani, hogy most voltunk élelmet vásárolni, elköltöttünk egy kis pénzmagot.
Készül a vacsorám: egy kis sült krumpli, egy kis rántott gomba tartármártással, egy kis rántott csirkemáj, egy kis rántott shrimp. Még nem döntöttem el, hogy utána milyen desszertet eszek, van egy kis almás pite, cheesecake, gofri, meg néhány Klondike jégkrém.
Old Death!
Délelőtt olvasgattam jelen topic-ot, valahogy úgy éreztem, hogy az átlagéletkor olyan 10 évvel alattam van, pedig én sem vagyok olyan idős.
Esmein!
Hidd el, hogy engem semmi sem hízlal. Megehetnék naponta 5 kiló szalonnát, az sem látszana meg.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest