Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Bash
őstag
Kár, hogy I_Am megölte a windózerét, pedig neki akartam elmondani, hogy most voltunk élelmet vásárolni, elköltöttünk egy kis pénzmagot.
Készül a vacsorám: egy kis sült krumpli, egy kis rántott gomba tartármártással, egy kis rántott csirkemáj, egy kis rántott shrimp. Még nem döntöttem el, hogy utána milyen desszertet eszek, van egy kis almás pite, cheesecake, gofri, meg néhány Klondike jégkrém.
Old Death!
Délelőtt olvasgattam jelen topic-ot, valahogy úgy éreztem, hogy az átlagéletkor olyan 10 évvel alattam van, pedig én sem vagyok olyan idős.
Esmein!
Hidd el, hogy engem semmi sem hízlal. Megehetnék naponta 5 kiló szalonnát, az sem látszana meg.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora AC16251 RTX5070 Részletfizetés megoldható. Beszámítás lehetséges
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest