- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
Aktív témák
-
Bash
őstag
Kár, hogy I_Am megölte a windózerét, pedig neki akartam elmondani, hogy most voltunk élelmet vásárolni, elköltöttünk egy kis pénzmagot.
Készül a vacsorám: egy kis sült krumpli, egy kis rántott gomba tartármártással, egy kis rántott csirkemáj, egy kis rántott shrimp. Még nem döntöttem el, hogy utána milyen desszertet eszek, van egy kis almás pite, cheesecake, gofri, meg néhány Klondike jégkrém.
Old Death!
Délelőtt olvasgattam jelen topic-ot, valahogy úgy éreztem, hogy az átlagéletkor olyan 10 évvel alattam van, pedig én sem vagyok olyan idős.
Esmein!
Hidd el, hogy engem semmi sem hízlal. Megehetnék naponta 5 kiló szalonnát, az sem látszana meg.
Aktív témák
- Marathon - Az Assassin is megkapta saját kedvcsinálóját
- Xbox Series X|S
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gyúrósok ide!
- Assetto Corsa EVO
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Alkalmi vétel! Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest