Hirdetés

Aktív témák

• Old Death

senior tag

válasz erdeya #1538 üzenetére

a baj sosem kell jön magától ;]

én meg mostanában reggelente ill. napközben nem vagyok... este is csak fel-fel nézek... belefáradtam - de talán nem is gond - h este itt hagyom és amikor újra feljövök 300 posttal több van, és nincs erőm elolvasni... pedig jó lenne olvasni, h kivel éppen mi történik mint régebben, amikor mesélted, h éppen mi a helyzet a cégnél ill. még pár ember... de a topic nagyon elment csetbe mindenki itt beszéli ki a dolgait a válaszhsz- közt nem telik el 2 perc sem... kicsit lehangoló... de talán velem van a gond - megint szentimentális vagyok - így, már nem érdekel... :)
    belefáradtam abba, h tizenévesek ugrálnak itt, h övék a világ és megsértődnek ha az ember leoltja... én sem vagyok egy matuzsálem, de talán máshogy neveltek, más az életfelfogásom és tudok olvasni... sőt még értelmezi a szavak között fentálóó konteksztust is - hű ez most tudományos volt, de csak azért, h igazoljam a felsőbbrendűségem :D - ők meg csak írnak, és írnak..
    Forrest Gump-ot idézve zárnám soraim: Ha valaki azt mondja rád, h az a bajod, h tudatlan vagy és levert, csak annyit mondj: ''Nem t'om és szarok rá.''

Gambit-nak üzenném: Felejtsd el, hogy ''Ne dühöngj és simítsd el!'' Ha tényleg dühös vagy, csak rajta taposd szét a szemétládáját. szintén F.G. idézet

oldy

Aktív témák

Hirdetés