- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Aktív témák
-
Old Death
senior tag
a baj sosem kell jön magától
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
én meg mostanában reggelente ill. napközben nem vagyok... este is csak fel-fel nézek... belefáradtam - de talán nem is gond - h este itt hagyom és amikor újra feljövök 300 posttal több van, és nincs erőm elolvasni... pedig jó lenne olvasni, h kivel éppen mi történik mint régebben, amikor mesélted, h éppen mi a helyzet a cégnél ill. még pár ember... de a topic nagyon elment csetbe mindenki itt beszéli ki a dolgait a válaszhsz- közt nem telik el 2 perc sem... kicsit lehangoló... de talán velem van a gond - megint szentimentális vagyok - így, már nem érdekel...
belefáradtam abba, h tizenévesek ugrálnak itt, h övék a világ és megsértődnek ha az ember leoltja... én sem vagyok egy matuzsálem, de talán máshogy neveltek, más az életfelfogásom és tudok olvasni... sőt még értelmezi a szavak között fentálóó konteksztust is - hű ez most tudományos volt, de csak azért, h igazoljam a felsőbbrendűségem
- ők meg csak írnak, és írnak..
Forrest Gump-ot idézve zárnám soraim: Ha valaki azt mondja rád, h az a bajod, h tudatlan vagy és levert, csak annyit mondj: ''Nem t'om és szarok rá.''
Gambit-nak üzenném: Felejtsd el, hogy ''Ne dühöngj és simítsd el!'' Ha tényleg dühös vagy, csak rajta taposd szét a szemétládáját. szintén F.G. idézetoldy
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Grundig 55" UFHD
- APC 1500VA LCD kijelzős szünetmentes GARANCIÁLIS ÚJ eladó
- Vízvezeték szerelő 0 24 Gyors és szakszerű megoldások
- X13 Yoga Gen2 2-in-1 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv IR kam gar
- X13 Yoga Gen2 2-in-1 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv IR kam gar
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- iPhone 17 Pro MAX 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

- ők meg csak írnak, és írnak..