Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
Bővebben: link
na ki mennyit ér el...?
![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)
-
TexT-BoY
addikt
sianis asszem a ti szervertekre szoktunk járni Hospitalozni (TS-re beszélgetni) Viszont csak az ]xXx[=Paintball=-nek és ]xXx[=Black_Dragonnak= vannak regelt Accjai...
se nekem se apámnak nincsen
nem lenne megoldható hogy mi is kapjunk a TS-etekre belépőt?
esetleg lenne tőlünk is egy R SA CA aki az ]xXx[et korigálná és akkor esetleg beszálnánk a szerver üzemeltetés kölcségeibe .-.. (ha vannak...
) -
Gambit
őstag
Na, srácok, nem igaz, hogy nincs itt egy angoltanár. Kéne help fordításban! Bővebben: link Thx, ha valaki ránéz!

-
VladimirR
nagyúr
-
escie
őstag
szenvedjetek!!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a kretény.hu-n találtam.
egy igazi kincs!
--
lesaux, mi lett a kockásfülűvel?
és a rangoddal? kegyvesztett lettél?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
lesaux
veterán
Remélem, nem volt még: Bővebben: link
87,5 a rekordom.
Na, közben 88,2.
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
Mindneki alszik már..vgay még fel sem keltek??? elvtársak?
-
Old Death
senior tag
mingyá leugrok vmi piáért, pedig nem iszom alkoholt...
haver érdeklődik egy film után, h meg van-e... idézek mostantól:
Old Death üzenete:
2cd sub
* üzenete:
mi?
* üzenete:
az mit takar mester?
Old Death üzenete:
hogy-hogy mi? 2 cd sub= 2-cd feliratos (sub=subtitle=felirat)
* üzenete:
mi?
* üzenete:
és az dvd?
Old Death üzenete:
banyek... elmegyek hazulról... a 2 cd magának mit takar? cd=compact disc, nem nem dvd az ellen nem véd
* üzenete:
akko avi?
természetesen a haver nevét kitakartam egy csillaggal, akkor paraszt azért nem vagyok... persze ez is bunkóság volt ide beírnom, de ma ilyen napom van -
lesaux
veterán
Ma munka után elmentem egy domaint átregisztráltatni és webszervert bérelni. Még 4 óra előtt odaértem, de hiába nyomtam a csengőt, nem nyitottak ajtót.
Hazajöttem, elmentem az OTP Bankba, hogy w9033626-nak utaljam a táska árát, de 13.30-kor bezárt a bank. Minden hétköznap 13.30-kor zár.
Nem lett jókedvem így estére a sok munkakerülő f@sz miatt. -
TéKrys
senior tag
Hát igen. Bekereültem múlt 7 kedden a kórházba. Mint kiderült orbánc volt a lábamon. Szépen fel is volt dagadva, meg fájt is. Ma engedtek ki. A háziorvos, meg a magánbőrgyógyász kenceficéivel meg borogatásaival még mindig sehol se tartanék. Vagyis ott tartanék hogy akkora lenne a lábfejem hogy a cipőmet se tudnám felvenni. Hát ennyit az orvosokról.

mod: Amíg kórházban voltam őstag lettem.

[Szerkesztve] -
HMM.
létezik olyan program, ami letölti a leveleimet, amíg nem vagyok itthon?
mondjuk egy hónapig, naponta.
egyáltalán be lehet ilyet állíani az xp-ben, hogy időre kapcsoljon be, majd ki? -
Vangelis
félisten
hazajöttem off

-
Sianis
addikt
Valaki tudna nekem küldeni, linkelni nagy felbontású Prohardver-es lokó(ka)t?
Előre is köszönöm! -
Esmein
nagyúr
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Aha, én meg most átállok java tanulósra, mert jövő hétig be kéne vágni a tcp ip protokollal együtt.
-
PH! kedvence
tag
Tök yo, holnap meek suliba, mert csak 2 órám lenne, így inkább itthon maradok.

-
Arhquis
aktív tag
Kéne olcsoért tannenbaum számítógéphálózatok könyv, vagy fénymásolat.
És még jo lenne valami igazán jó, ha lehet magyar JAVA tutorial! -
Esmein
nagyúr
Hogy az a jó büdös * *, hogy az egész héten 168 óra van és akkorra tudják tenni a * számítógép hálózatok zht amikor én 60 kmrel odébb ECDL vizsgázom, amire már be van fizetve a lóvé. Azt b*szta meg. Jövő hétre meg 0-ról kell valami hálózatos java progit írni + zh is lesz nehogy már örüljek.
[Szerkesztve] -
slug
senior tag
csak irok ide valamit
-
marcee
addikt
válasz
Vangelis
üzenetére
Sajnos nem olyan egyszerű. A nem anyagi jellegű céges támogatást ''Axelero internet''-re kértük a teljes 2005-ös évre melóhelyen, miután tavaly okt közepe felé megrendeltük az adsl-t. (ugye az év végéig ingyen lett volna, és 2005-ben 7990ft 384/64-es) Erről 90-100 nap alatt kiderítették, hogy nem megy. Addigra már habzott a szám. Hivogattam őket, e-mail-eztem, anyáztam, semmi. Ja, és nem hasraütésre rendeltem, hanem egy korábbi telefonhívásukra, miszerint elérhető már nálunk is, ha kell.
Minthogy a cégnél már nem lehetett visszavonni a támogatáskérés célját, úgy tűnt egy nem semmi összeg ugrott az ablakon. Ekkor jött az ötlet, hogy csak annyit kellett megadni a cégnél, hogy ''axelero'' a szolgáltató és ''internet kapcsolat szolgáltatás''. Úgyhogy megrendeltem a kábelnetes csomagot. Ezt persze már 9990ft-ért kellett, mert ugye egyre olcsóbb a net ~#>#&^ˇ˘ ssza meg! Úgyhogy most ez utóbbit fogják kötni, bár a vicc az, hogy nemrég megint az adsl-megrendelésről küldtek levelet, miszerint ''határidőre már sajnos nem fog menni ((tavaly decemberre nehezen)), de 60 napon belül bekötik'' Akkor majdnem leestem a székről, de helpdesk szerint retorzió nélkül lemondhatom az egyiket, ha a másikat bekötötték. -
Bazsesz
őstag
Hirtelen ennyit találtam -
marcee
addikt
Istenem! Most telefonált az axeleros szerelő hogy gyünne net-et bekötni. Röpke 5-6 hónap telt el a megrendeléstől, azóta megőszültem, furcsán ráng a szemem sarka, de most úgy tűnik fény gyúlt az éjszakában... Bár ha jobban belegondolok, még kiderülhet, hogy nem megy. Akkor még nem is kezdek el örülni. (
) -
Arhquis
aktív tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Akkor try it...
vagy
Bővebben: link -
erdeya
senior tag
látom nagy a pangás...
Esmein alszik, Kroki ki tudja merre, Láng úr másfelé lobog, Jegesmaci felolvadt, Vangelis meg új dalokat komponál bizonyára
A többiek meg egyszerűen csak elmentek borért
-
erdeya
senior tag
megbolondulok lassan...
attól, hogy a Kedvesem procija csak 133 FSB-s és az alaplap is max ennyit tud, még vehetek ugye bele DDR 400-as ramot?????
Látók szóljatok! -
Bazsesz
őstag
Húúú emberek, ennyibe fáj egy tolókerekes váltó? Bővebben: link
Vagy csak elírtak egy nullát?190k-ért ladába nemsok ember fogja megvenni, mert maga a lada kevesebbe kerül... viszont nem kell kuplungolni, és lehet vele menni, mint állat. -
Arhquis
aktív tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Pl a hagyma. De...
és
Amugy meg gugliban a magyar oldalak és rákeresel: vérnyomáscsökkentő ételek
Sztem ezek közt találsz eleget!
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
segedelmet kérnék tőletek...
Érettségi tételt kéne kidolgoznia Kedvesemnek a következő témában:
A mai magyar polgári demokrácia működése, a választési rendszer és az
önkormányzatok.
De sehol nem találok hozzás semmit. Országomat egy linkért! -
törölt tag
nem tudja valaki hogy az ilyen jelzálogalapú hitelekhez milyen iratok szükségesek?
konkrétan olyanra gondoltam amit hirdetnek, hogy az inagtlan 60%ig fel lehet venni bármilyen célból hitelt..
gondolom kell egy személyi, munkáltatói igazolás, és még? nevemre szóló tulajdonilap?
kell még valami? tudja valaki? -
Sianis
addikt
Nah egy kis időre átadom a helyem, délután itt vagyok, addig tessék kibeszélni a monitorom mögött.
-
Dictator^
veterán
Vangelis: 9810? hát ja alig van hsz-ed

bár Alvin_Ti4200hoz képest

u.i.: ph félisten rang után mi jön? ph isten? aztán meg ph admin vagymi?
ph rangok topikban ez nincs leirva
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
válasz
Predator...
üzenetére
Semmi gond, csak úgy mondtad, mintha valami nagy szerencsétlenséget úsztál volna meg.
-
Predator...
tag
Semmi sem történt...csak mondtam h élek

Na mind1 nem marhulok mert ki***nak
-
Dictator^
veterán
válasz
Predator...
üzenetére
hát ezt az életes cuccot offba nyomod offtopicer leszel ;)
-
Sianis
addikt
válasz
Predator...
üzenetére
Csak nem történt valami?
-
Predator...
tag
Hali mindenki...
Élek...(örülhetek ennek)
-
Sianis
addikt
Amúgy mi ez a mobilarena, it.news sikeres belépés?
-
Sianis
addikt
Jó reggelt!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)