Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: ReaR backup
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
anaqer
veterán
Ő egy hibás programon fakadt ki, a problémáján SEMMIT nem segít ha csak úgy belekáromkodik a nagyvilágba. Öncélú.
VladimirR viszont a kultúrált társalgást zavaró, nem szembeötlően vulgáris vagy obszcén de annál inkább agresszív és hangulatkeltő módon egymást osztó tagokat szólította fel a távozásra.
A Te példáddal - VladimirR kifakadása, annak formai megkérdőjelezhetőségétől függetlenül _bírt_ hasznos tartalommal (=''ne itt''). Kiskubaié nem. (=''anyádat Ahead''). Pontosan erre mondtam Tegnap, hogy vegyük észre mikor szabad a formánál leragadni illetve mikor ésszerű átsiklani felette a tartalom jobb befogadása érdekében.
Nem tudom jobban elmagyarázni anélkül hogy magamat ismételném.
-
anaqer
veterán
Jöttök ilyen irányítható katapultokkal, meg vótörmedzsik / eermedzsik dolgokkal... HoMM2, itt van sima medzsik meg sima májt, oszt jóccakát.

De a 4k csontkatona már most is nagyon kaszabol.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
anaqer
veterán
Wisdom
Necromancy
Logistics
Luck
Pathfinding
Archery
Diplomacy
[emptyslot]
[emptyslotra] most hat szint tápolás után a következőket adta :
Mysticism vagy Ballista
Dögöljön meg, ilyen frankó kézettségek mellé most valami király Leadership vagy ilyesmi helyett benyomni egy Ballistát...
-
anaqer
veterán
Nem tudhatom hogy MSN-en mit beszéltek. (Nyilván.)
Külön ''beszéljük meg'' bajom nincs, csak zavart hogy olyankor is fennakadsz formai dolgokon amikor a szavakon átsüt a lényegi tartalom (vagy a kontextusból egyértelmű) . NEM lehet minden helyzetben polkorrektkedni, egyszerűen nem célravezető, nagyjából ennyi az egész. -
anaqer
veterán
Le lett írva már párszor, hogy nem itt kellene ezeket a kisstílű és végtelenül unalmas civódásokat erőltetni. ( Vagy ha nem is lett, akkor csak azért mert már belefásult a jónép... nem tűnt fel hogy X ideje ugyan az a 4-5 ember uralja az OFF TOPICOT? ) Egy kiadós fenébeelküldés ezek után a legkevesebb, amit a szituáció megkívánt, szóval ne szépelegj már stiláris apróságokon. Nem öncélú ''fasz, hihih, pina, hihihi'' káromkodás volt, szerintem ha akarnád akár Te is láthatnád a szellemét is, nem csak a betűjét.
-
anaqer
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
Heh... jó, mondjuk van egy buherálós asztal is a szoba másik végében, a ház nélküli gépekkel meg egyéb kóbor alkatrészekkel, de ilyen személyes tárgyakat vagy ételt ott sem szoktam tárolni. Mondjuk nincs is sok az ilyen apróságokból... én amint kiderül valamiről hogy nem használom legalább kétnaponta (vagy egyszerűen csak objektíve nehezen pótolható), rögtön selejtezem is ki a fenébe. Meg is kaptam már párszor, hogy milyen sivár a szobám, meg hogy miért nincs a falon semmi, stb... minek?

-
anaqer
veterán
Régebben jobb volt az OT.
-
anaqer
veterán
Főoldal csak nálam csinálja össze magát?
-
anaqer
veterán
-
anaqer
veterán
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Persze.
-
anaqer
veterán
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Elméletileg valami nagyon kezdetleges D3D funkcionalitása van... legalábbis 3DMark99 elindult rajta (más kérdés hogy 0.2FPS és minden második poligon hiányzott). Meg aztán voltak annak idején a Virge saját 'S3D' API-ját használó játékpatchek is (Tomb Raider, Descent 2, Mechwarrior2, talán még pár).
Mondjuk tényleg ez mind *nagyon* elméleti.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
anaqer
veterán
[jobbrafel]
Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- MacBook Pro 13" 2019 i7 négymagos / 16GB / 256GB / 99% AKKSI
- Lian Li Strimer Plus V2 szett kontrollerrel (24-pin + Dual 8-pin GPU) Garanciális, alig használt!
- Zotac Nvidia Gtx 680 2gb
- Gigabyte Radeon Hd 3870 512mb
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nyomorultak mit csináljanak, sakkozzanak helyette? Eh, mindegy, én már csak annak örülök hogy még megérem amikor mindenki istenessen ráfarag erre a fene nagy jólétre.