Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
_az
senior tag
szándékos viccnek lett szánva... namost ezt megmonta a zsrunak is, tök rendes volt, de akkoris... HOGY LEHET ILYESMIVEL BEÉGNI???? nekem 6 láb mélyen vana helyem

-
_az
senior tag
háde vaze akkoris
úgy értem, ha nekem egyszer nincs jegyem, vagy mi, akkor jön az ellenőr(megtörtént)... érted, totál kihalt utca, vidék... a légy fingása is mennydörgés, akkora csend az éjszaka... erre kiállok hugyozni, tök jó vicc, erre azonnal ott 1 rendőrautó... há mér pont engem...

-
_az
senior tag
hihetetlen... ez nem az én napom...
szóval jövök haza haverékkal kocsmából... kijelentem, hogy bezony pipilni kéne, erre haverom széttárja a karját, hogy itt az ucca... na ezt én úgy fogtam fel, hogy akkor télleg úgy az utca közepém, mégiscsak egy totál üres kihalt utca volt, sehol 1 lélek, még házak is alíg... hát bazeg azonnal ott voltak a zsaruk...
ekkora fost, hogy huggyantással elkapjanak, ekkorát még nem láttam... végül nem balhéztak, elővettem a szerencsétlen hülye dizájnt, de akkoris...
ekkora égést...
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Viktor77
üzenetére
''Ha viszont jól emlékszem, és tényleg ott él és útálja, lenézi a magyarokat, akkor minek ír ide, minek foglakozik velünk?'' -- ezt mar en is kerdeztem tole, mondjuk nem pont ilyen stilusban
mod-ra: siman
_Volkovy_:
''Örüljön neki hogy ott él,verje a seggét a földhöz örömében,és hallgasson''
hja, csak a hallgatas nem megy neki magatol....
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
válasz
VladimirR
üzenetére
Láttam. Oda is írtam a hsz-em végére.
Minden topicjára emlékszem, szídta a magyarokat ahol tudta. Noha ő is az, de ha jól emlékszem Svájcban él.
Ha viszont jól emlékszem, és tényleg ott él és útálja, lenézi a magyarokat, akkor minek ír ide, minek foglakozik velünk?
Mellesleg, szerintem Svájcban is megvetik azt, aki lenézi, köpködi az anyaországát.
MOD: Eltetted a topicot? Törölhetem? -
VladimirR
nagyúr
Viktor77:
a hecker hirekhez ugy jon a magyarsag/magyarutalat, hogy Agressor1 osszehozza oket -- korabbi alairasa valami ilyesmi volt: szar nyelv, szar orszag, szar kormany - gratulalok magyarorszag - es tobbnyire minden megnyilvanulasaban fontosnak tartja, hogy ezen nezetet hangoztassa is (ennek fenyeben szamomra egyertelmu, hogy mirol is akart szolni a topic)
es nem tudodm mennyire lattad ''munkassagat'' nem volt olyan topic-ja, amiben ne a fmale-szitas lett volna a celja (pedig naponta nyitott egyet-kettot) -
Wolverine
félisten
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Gondolod, ez az egyetemen nem így megy?
A lényeg, hogy gyakorlatokra bejárj és meglegyen a jegyed, de azon kívül nem kell megerőltetned magad - ha így is bírod teljesíteni a követelményt... 
A társaság necces lehet, de a gimis brancs sem oszlik fel szükségszerűen
mod: yahh, azért nem olyan egyszerű bentmaradni, arra készülj fel: legalább az első 2 tanévben rostálás megy keményen... És ahhoz képest a gimis szívatás nudli... Na meg azt is tudnod kell, hogy a teljes érettségi tanayag kb. egy közepes első féléves vizsga anyagát teszi ki, márpedig legalább 4 vizsga lesz az első félévben is
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Nektek milyen könnyen ment a középiskola->főiskola upgrade?
Ma döbbentem rá,hogy a pár éve bevált életvitelemnek 6 hét múlva befellegzett.
-
yksz
aktív tag
Hehe ORVENDJUNK! átléptuk a 36000-es taglétszámot

-
Wolverine
félisten
Nem hiányozhatok az új OFF TOPIC-ból

-
Gambit
őstag
Jó, de az speciális eset. Általában sima butaságról van szó. Még azt sem mondhatom, hogy szorgalom hiány, mert én azt tapasztaltam, hogy az általánoshoz egyáltalán nem kell szorgalom. Ha felfogod azt, amit az órán csináltok, már ötös vagy.
gozso: Ja, ha nem egy osztály, akkor valamivel jobb a helyzet, de még mindig elég durva. -
Tithian
őstag
A mai köveltelmények mellett nagyon nagy művészet megbukni.
Ha nem szereti valaki az adott tantárgyat, de erőt vesz magán, egy kettest akkor is elérhet. Persze sok múlhat a tanáron is, de nyelvből meg lehet kerülni: ha nem tetszenek a tanár módszerei, de a nyelv jól megy, lehet menni nyelvvizsgára.
A német tanárommal például így rendeztem a helyzetemet.
A középiskolai követelmények is durván esnek, már a heliocentrikus világkép is emelt szintű anyag...
De a diákok sem lesznek évről évre okosabbak, sőt. -
_az
senior tag
már nem vagyok olyan ideges
asszem pszichiátriai eset vagyok... honnan is lehet vény nélkül rendelni lovaknak szánt nyugtatót? 
-
Esmein
nagyúr
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Nem olyan nehéz elérni a 30000-et se. 3dmarkból már többen elérték

-
Slayer Valor
őstag
hmm... csak egy kérdés
Ha van ph!félisten, akkor kell valahol itt lennie PH!Isten rangak is
Vagy nem? mind1. PH!Isten: 30k hsz, 1k nap reg után

-
Esmein
nagyúr
válasz
.:InnoMan:.
üzenetére
én nem.
-
senior tag
válasz
üzenetére
Ehh.. akkor ezekszerint senki!

Okés én vettem az adást!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Üdv:
.:InnoMan:. -
Old Death
senior tag
no én is megkaptam a leb.-om... neki készülök a vacsinak, amit még szombaton vettem, erre jön fater és ezt mondja: Úrizálunk, úrizálunk? 400 Ft-os sajtot eszünk 500 Ft-os hallal? Megjegyzem, Camembert sajtról van szó és hering ill. szardínia halról
hiába imádom no.
szerk.:fatya... még a sajt nevét is elírtam, de már mindegy... megettem
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
Itt vannak a képek:
Bővebben: link
Bővebben: link
Ezt ma csináltuk meg és holnap írunk és a drága még házit is adott, amit megnéz és ha nincs kész, akkor húzza a hülye striguláit. Picit nagy lett, szóval bocsi érte.
-
senior tag
Ki szokott járni Rally versenyekre a PH!-s tagok közül?

-
gozso
őstag
hm...most olvasom a upc levelét...bővülnek +7 csatornával...állati..
eddig se nagyon néztem
-
Esmein
nagyúr
Muterom sose ment be reklamálni merthogy ő is ott tanított
Inkább mondta a tanároknak hogy nyugodtan szivassanak csak jót tesz az nekem. 4.5-re álltam mindig 4-est kaptam. Esély nélkül. mindig a rosszabb jegyet kaptam hogy iygekezzek. Aztán mégis mi lett belőlem, nekem több hszem van a ph!-n mint nekik együttvéve 

-
_Volkovy_
nagyúr
csak én olvasom alvin rangját mindig PH fétismen-nek?

-
-
Bash
őstag
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Csak amíg Alvin a szakmai témákat bombázza, addig te játszod az álszentet, és offolsz mértéktelenül. Kezdesz az eredeti Vki-hez (Bővebben: link) hasonlítani.

-
MarKoo
addikt
Hidd el nekem, hogy sok esetben nem butaság. Én például ált. suliban amikor kitűnő voltam, sose tudtam volna elképzelni, hogy lesz 1-esem. Aztán történt valami... és onnantól kezdve megutáltam az egész sulit és néha mindenkit. És most angolból nagyon szarul állok, nagyon nagyon... Holott a nyelvvizsgát fontolgattam annyira szerettem és ment, de teljesen elment az a kis szorgalmam is ami volt.....

Szóval linkség, vagy valami komolyabb.. -
_Volkovy_
nagyúr
Hogy lehet angolból ilyen szinten sutának lenni?Ez már művészet gozso,értékeld egy szolid kettessel..

Komolyan.Attól jobb neked,hogy megvágod?Nem.És nekik?Pláne nem.
Ne okozz ennyi komplikációt magadnak és másoknak.
-
Esmein
nagyúr
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Talán ahhoz értek a legjobban

-
gozso
őstag
asszony fenyegetése egyre veszélyesebb

-
Esmein
nagyúr
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Én is napi 22 hsz átlagon vagyok de az utóbbi 40 napban írtam meg 2600-at.
-
Esmein
nagyúr
Akkor meg főleg. Egy mai értelmiséginek legalább beszéd és alap szinten értenie kell egy nyelvet, nehogy már csak azért átmenjen mert át kell neki. Sok olyan ember kerül ki a középiskolákból, aki 1 normális angol mondatot nem tud leírni/elnyögni. Zúzzál oda, tanuljanak bakker azért van az iskola.
-
Gambit
őstag
Nyugi pajti, túlleszel rajta, hidd el. Én is azt hittem gimiben, hogy soha nem szabadulok meg a franciatanártól, aki megmondta a szemembe, hogy útál, és volt olyan óra, hogy 2 egyest adott. Negyedikben gyakorlatilag a nyelvvizsga mentett meg a kettestől. Ez van, ma már röhögök az egészen.
-
gozso
őstag
előre láthatólag, 10 gyereket fogok buktatni

-
Esmein
nagyúr
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Ja hogy te ő ? Mad Macit is bannolták ?
-
PH! kedvence
tag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Nézd meg a suliro nevű nickemet. 146 nap alatt 2645 hsz-t szedett össze. Az első athlon xp klub nyitója volt.
Aktív témák
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Linux kezdőknek
- Robotporszívók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Path of Exile 2
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Petőfi hídra kirúgni egy nem jól felerősített sárga kukát se semmi, úgy hogy egy rendőr kisbusz elé csúszik ki
Yóóó, tudom, nem vagytok puszipajtások...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)