Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
További jó döglést az uraknak!
Holnapig mindenki gondolja meg, nem veszi-e meg az én jó kis GeForce 2 karimat!
Na csákány! -
Loretto
veterán
Télleg lesz sexplaza a fővárosban?
Erdeya: az a fagyi nálunk a gépi nevet viseli.
''Győzike'': nagy úr a pénz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
I am: jutottál valamire?
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Megnézem mit tudok visszaváltani ...
-
Niquis
aktív tag
válasz
fokukac
üzenetére
Hmm. Mintha ott laknék.
Már másfél éve.
a srác tényleg nem vágja ki annyira a magasakat mint axl, de azért nem rossz, meg már az is frenetikus, hogy Guns élőben
tök olyan érzésem volt mikor először láttam őket, mintha leklónozták volna a zenekart.
Hovamész, micsinász? A hamar megöregedés nem zavar;)
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Óvónéni! Ájem szándékosan megégette a kezemet és elvette a piros porshét!
-
''Gyere jövő héten Hollywood Rose-ra.''
sajnos nem tudok, elutazom külföldre.
viszont egyszer már voltam, novemberben egy bme-koleszban.
jó volt. bár a srác hangja a magasakat annyira nem bírja (nem egy axl rose) de azért király volt, jót ugráltam!
Lunatic kollég pedig volt olyan gonosz, hogy feltette a netre a képeket :
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
Abba az egész műsorba egy normális dolog van. A kislány (Virág). Nah ő nagyon ari, de egyébként az egész egy kurvanagy égés. De hát ha valaki ennyire képes leégetni magát.
-
Lord Zero
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
ez nagyon, nagyon rossz hsz
miért olyan hihetetlen, h az emberi ostobaság végtelen és nincs tekintettel sem faji, sem vallási, sem politikai, sem semmilyen hovatartozásra?
nagyon nem tudom magát győzikét megítélni, mert eddig 5 percnél többet nem részesültem ama vizuális és akusztikus orgiában, amit e remek műsor nyújt, de azt bizton állíthatom, h a szellemi downclocknak nem lehet gátat szabni, pláne nem ilyen ''magyar/nem magyar'' típusút
higgy nekem -
erdeya
senior tag
de hol vannak azok az emberek, akik ezt nézik? mert most hirtelen körbefutottam a környezetemben és mindenki tagad

Mondjuk meg is lenne a véleményem arról, aki főműsoridőben arra kiváncsi, hogy a kis cigánykölök hogyan keni ösze magát kutyaszarral, vagy esik fejre a betonon stb.
Az a baj, hogy annyira ki van csinálva az egész, hogy amikor a kisleányt mutatja a kamera, szinte hallom, ahogy az operatőr bácsi mondja a gyereknek, hogy ''jó kislány, kend össze a falat csokoládéval'' stb. -
escie
őstag
a megasztár legalább egy konstruktív valami. már annak, aki szereti a popzenét.
attól a másiktól meg kinyílik a bicska a zsebemben. minősíthetetlen. szomorú, hogy ez kell a népnek. és miért kell ez a népnek? mert ezt tolják az arcába. a gáz annyi, hogy van még lentebb...
bár, egyiket sem nézem. -
faster
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Én hasonlóan rossz véleménnyel vagyok a megasztárról...

Akkor már inkább Győzike, azon lealább néha röhögni is lehet.
[Szerkesztve] -
Istenem... komolyan mondom, összekarmolom magam...
Ezt az unintelligens
országot, hihetetlen!!! 
------------------------
''Győzike győző lett, és aláírja a folytatást
Az elmúlt hetek nézettségi adatait vizsgálva nem különösösebben meglepő, hogy az RTL Klub újabb szerződést ajánlott egyik ''centerének'', a Romantic frontemberének. A gazdag és szerfelett hangos roma családot bemutató sorozat 44,9 százalékos közönségarányt ért el múlt héten, 2,13 millió nézőt ültetett a képernyő elé. Friss információink szerint az immár valódi, hazai médiasztárrá lett Győzike tegnap bement az RTL Klub székházába, megkapta az újabb szerződést, és várhatóan ma ír alá.''
Komolyan, néha szégyellem, hogy itt élek.![[kép] [kép]](http://forum.hwsw.hu/html/emoticons/icon_ohmygod.gif)
-
erdeya
senior tag
a transformersre nem nagyon emlékszem...
már a képregényre... A tévében volt rajzfilm sat1-en, vagy német RTL-en, azt mindig néztem. Meg még most is megvan egy robottá alakítható frankó kis repcsim.
Annak idején én a Bobo c. képregényt vettem sokáig. Az első része most talán vagyonokat érhet. Meg van egy tonna Garfieldom is. Abból is megvan a No.1.
De most akkor is fagyizni akarok.
Van a vállalati büfében jégrém, de most odáig nincs edvem elkoslatni.
Ha hazamegyek délután, tuti odakanyarodok a tekerőshöz.
I_Am! - Láng úr hogy eszik fagyit? Nem olvad el a mancsában? -
Moyko
csendes tag
Arra nem emlékszem Kék csomagolás és egér is volt rajta, egy időben a tejes jégkrémmel, de kb akkor ment amikor még , A transformers c. képregény 2. száma, az volt az újságosnál.( erre azért emlékszem mert kb 2 óát könyörögtem érte anyámnak, mire megvette.A sikeres akciót egy jégkrémmel zártam volna le, de annyire rossz ize volt hogy kiesett az első falat a számból rá a a szupi képregényre.)
-
Moyko
csendes tag
Emlékszik még valaki a régi schölleres Sajt izű jégkémre?

-
Vangelis
félisten
válasz
Vangelis
üzenetére
-----ki a fene törölgeti a hozzászólásaimat------ ide előbb írtam egyet

...igen igen legalább jelezze már. köszike.
Oké,
, de nem szoltál eddig...vagy nem figyeltem.
Ha nem csak write only mode-ban lennél, akkor sejthetnéd, hogy Én. Többször szóltam, hogy kicsit sokat offolsz, sőt a postjaid csak off-ok mindenhol. 3 nap alatt több mint 300 hozzászólásod volt. I_Am
Mod: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
Nyalni akarsz?

ha akarjátok töröljétek ki...de muszáj
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
Csak egy eredményt közölnék: 617,4
Megj: ha játszotok vigyázzatok, mert a játék néha kifagy, érdemes menteni az eredményeket. -
I_Am
veterán
Vangelis, többször szépen megkértelek, kerüld a hozzászólásgyűjtögető postok ömlesztését.

Aktív témák
- CORSAIR DOMINATOR TITANIUM 32GB 2DB 6600MHZ
- G.SKILL DDR4 8GB 2400MHZ
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- -300e Ft KEDVEZMÉNY:ÚJ Lenovo Thinkpad T14 Gen 5:Ultra 7 165U/64GB DDR5/512GB/400nit/vil.MAGYAR bill
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De inkább nem vállalnám.
Egy példát mondtam, de ki lehet próbálni. 

![[kép] [kép]](http://www.carpigiani.ru/images/2_5.gif)