Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: ReaR backup
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
Gambit
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
Beírtam már egyszer dj.sabee-nak is, hogy melyik dojo-ban talál meg.
De még nem jelentkezett. Érdekes. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Killerman: Na pont te hiányoztál még ide, veled majd a legközelebbi paintballon számolunk! Tökön leszel lőve, mint text boy! Neki is elment a kedve a humorizálástól utána!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Milyen 9999....????????:
10.001 -
-
PH! kedvence
tag
Hú bazze, 9999 hsz!!!!

-
VladimirR
nagyúr
válasz
Vangelis
üzenetére
Bővebben: link
Gambit: hat....vegulis kifinomultabb modszer, mint (csak) kivanni a halalat
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Miért kell egyből bunyóra gondolni?

Sianis: Nem, azt is kinőttem, ma már megöletek mindenkit!
-
Vangelis
félisten
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Mondtam én kaszát kapát mindnekinek.
Mikor hol lesz az a találkozó
-
Vangelis
félisten
Fegyvert mindnekinek.
-
Gambit
őstag
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Azt mondta el, figyelj jobban! Vagy olvasd el a javítsuk-os topicban.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
PH! kedvence
üzenetére
eppen fejlesztes alatt all a modul, hogy lehessen bele kodreszletet irni, mint pl.:
while (!eldol) {
sor++;
}
[Szerkesztve] -
PH! kedvence
tag
Mi ez az új lhetőség a hsz modulban?

-
Vangelis
félisten
...mi lesz még itt
fegyvert osszunk
[Szerkesztve] -
b14
senior tag
Ha van VladimirRnek topicja, akkor Gambitnak miert nincs?
-
tildy
nagyúr
válasz
Dilikutya
üzenetére
Nem értem mi bajotok van rgbvel. Lehet hogy tévészerelő és ért is hozzá

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk: az ominózus fenti mondatommal a házilag barkácsolt képernyőkre stbre céloztam...
Mondjuk tény és való ez nem az a fórum , ahol elmondhatja az ötleteit, véletlen valamely 15 év alatti Múúúzó(bocika, vagy gyk. marha) még a végén utána csinálja
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Azt nem tudom hogy mi::

-
Vangelis
félisten
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Jah gyors és géplapátolást

-
PH! kedvence
tag
Vangelis, sportolni szoktál?
-
Vangelis
félisten
A TISZTA lap csodákra képes.
-
Dilikutya
félisten
válasz
VladimirR
üzenetére
Szerintem te paranoiás vagy
Nem kell ám mindenütt valami hátsó szándékot, flame-et sejteni. Szerintem már rég el lenne felejtve az egész, ha nem jössz. Ehhelyett még mindig ebben a témában gyártok 1 hsz-t, mert nem hagyom szó nélkül. Nekem mbit-tel semmi gondom nincsen, a ringes balhéról is most hallok először, azt se tudtam, hogy gondok vannak vele. Nekem ilyen csendesen a háttérben megbújó emberkének tűnt, ezért is csodálkoztam, hogy ő az, aki. Persze a ringet olvasva már kezdett hasonlitani. Amúgy nekem rgb-vel sem volt gondom, nekem ő csak egy félnótás volt, aki fel akarta robbantani a napot. Hirtelenjében ennyire emlékszem belőle, jobbára csak olvasgattam, miről van néha szó. De élből sosem támadtam le. Mintahogy most sem támadja senki őt, mert egymást gyepáljuk 
-
Gambit
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Igen, de pont azt mondom, hogy valamiért mindig kiderül, hogy ő az. Azért, mert nem tud megváltozni. Új esély számtalan van, mert bármikor regelhet új nicket, és próbálkozhat tiszta lappal. Szóval nem miattunk nem tud normálisan fórumozni, hanem mert ilyen a természete. Ilyen volt amikor idejött, és ilyen is marad. Nem tudom, hogy valakinek sikerült-e megőriznie az inkognitóját a történelem folyamán. A stílus maga az ember. Ezért nem lehet hosszú távon színlelni. Igazából én csak azt nem értem, hogyha ő úgyis lenézi és hülyének tartja az ittenieket, akkor minek jön mindig vissza?
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Dilikutya
üzenetére
nem keresem, nem izgat - es igen, szitottama feszultseget, mert rendkivul furanak talaltam a ''mirol maradtam le'' beszolasodat - mondd, hogy nem arra celoztal, hogy egy jo kis lehuzos flame-rol
Gambit: O nem akart megjavulni, ti (mi) nem hagytatok (tuk) - most probalna, de Ti tovabbra sem hagyjatok
nem tud normalisan forumozni, mert tudjak, hogy O rgb - nevet valt, probal normalisabb lenni (ne mondd, hogy nem) egesz ''jol megy'' neki, aztan elokerul megint, hogy O rgb - most jon az a resz majd, hogy emiatt megint nem tud normalisan forumozni
engem ez kicsit a 22-es csapdajara emlekeztet
p.s.: ez elgondolva sokkal jobban hngzott, de sebaj, ha visszaolvasod amit irtal, ugy hogy kozben figyelembe veszed, hogy mbit probal ''beilleszkedni'', akkor erteni fogod mire gondoltam -
Gambit
őstag
Bővebben: link #2639-től
Ez pedig egy topicja: Bővebben: link -
Gambit
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Az emberek nem változnak meg egyik pillanatról a másikra. Hány lehetőséget is kapott a bizonyításra, hogy be tud illeszkedni? És tudott élni valamelyikkel? Már ezzel a nickjével is elkezdte a 98 vs. xp elmebajt. Nem tud kibújni a bőréből, a vezérmarha (legalábbis az egyik) ő marad még jó sok ideig, az tuti.
A hülyéket meg hamar le lehet állítani, eddig is így volt mindig. A fórumok természetes velejárója a flame, ezért vannak a modok. Szerintem több a haszna, hogy mindenki tudja, hogy kivel kell vigyázni, mert így legalább az értelmes emberek nem vesztegetik arra az idejüket, hogy megpróbálják meggyőzni. Pl. képzeld el, hogy X-COM vagy moonman minden egyes nickjének megpróbálta volna elmagyarázni, miért használnak mások már rég xp-t. Persze semmi értelme sem lett volna, csak megőszültek volna. -
Dilikutya
félisten
válasz
VladimirR
üzenetére
Javaslom keresd vissza, hány rgb-s topikban voltam jelen, plána úgy, hogy egyből ráugrottam. Nem is nagyon irogattam azokba a topikokba. Most szerintem te szítottad a feszültséget. Én csak egyszerűen csodálkoztam, mert bár mbit-et alig ismerem, de semmi hasonlóságot nem mutat a levakarhatatlan rgb-vel... szal nagyjából ennyiben maradt volna a dolog, semmi feszültség nem volt, amig nem szóltál

U.i.: Magasról szarok a trendekre. -
VladimirR
nagyúr
-
Gambit
őstag
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Dilikutya
üzenetére
na megis mirol? mi van akkor, ha O rgb? szamitana ezek utan, hogy esetleg a topic, amit nyit teljesen ertelmes, mitobb erdekes kerdest vet fel? vagy csak mennetek, es mivel O rgb, es mivel rgb-t trendi lehuzni, mennetek es jol beolvasnatok neki?
Gambit: neked meg lehetne annyi eszed, hogy nem szitasz foloslegesen feszultseget azzal, hogy meirod a nevet az alairasodba
szerk.: #655, #657
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Bővebben: link #650, #652, #654
-
mbit
tag
mit jelent a trendi?
Eddig azt hámoztam ki a szövegekből, hogy általánosan bevett szokás a sok hülye ember utánzása...
Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Hardcore café
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Yettel topik
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Jófogás tapasztalatok
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- MacBook Pro 13" 2019 i7 négymagos / 16GB / 256GB / 99% AKKSI
- Lian Li Strimer Plus V2 szett kontrollerrel (24-pin + Dual 8-pin GPU) Garanciális, alig használt!
- Zotac Nvidia Gtx 680 2gb
- Gigabyte Radeon Hd 3870 512mb
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De még nem jelentkezett. Érdekes. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

béke van, nyugalom, barátság...