Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: ReaR backup
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Szőrös
veterán
válasz
Ice-dancer
üzenetére
vigyázz mert még megégeted magad
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Szőrös
veterán
atyagatya mi megy itt ? mindenki idegbeteg vagy mi ?
-
Szőrös
veterán
Érdemes elnézni oda. Tegnap pl langyos volt a víz. Mondjuk amikor búvárkodtunk /nahjó csak pancsiztunk nem merültünk/ nagyon erős szél volt így amikor kijöttünk kicsit fáztunk. 40 dolcsiból meg is lehet úszni.
VladimirR : vehehehe
igen rosszul jártak volna velem a kliensek hacsak nem vmi dögös maca 
[Szerkesztve] -
Szőrös
veterán
válasz
dannnnn
üzenetére
Szerinted ? 35 fok szanaszéjjel sütött a nap és jó barna vagyok. Pancsiztunk Vörös tengerben voltunk búvárkodni meg láttam piramisokat és szfinxet is. klassz volt. jah és rengeteg ruszki csajt láttunk. nem rosszak

faster : igen Hurghadában voltunk Ali Baba nevezetű szállodában.
[Szerkesztve] -
Szőrös
veterán
Nyah Üdv népség. Hazagyüttem a fényes Egyiptomból ebbe a ratyi időbe. pfff nemakarokittlenni
-
Szőrös
veterán
Nyah emberek én most elköszönök mer' holnap hajnalban elhúzok Egyiptomba süttetni a pocimat meg seritalt vedelni meg turista lányokat kergetni. Legyetek jók , pacsi/puszi . Jövő hét szerdán jövök. Torzonborz logout
-
Szőrös
veterán
126,6 de tovább nincs kedvem grindelni egérkét.
-
Szőrös
veterán
Holnap este talizunk /remélem mert eddig kétszer lemondta, kicsit sokat dolgozik/ utána beszámolok.
Lord Zero : ez is olyasmi volt. lementem szórakozóhelyre s addig minden tiszta de onnét csak képek maradtak meg . Ami a legrosszabb , hogy a barátnőjére meg emléxem /szép csajszi/. -
Szőrös
veterán
''füstös szórakozóhelyen ismerkedős'' khm nemrég lementem cimbikkel 1 szórakozóhelyre múúúlatozni. Becsúszott pár sör meg 5 long island is.Kiszemeltem egy leányzót oda mentem hozzá és táncikáltam vele jó sokat meg minden , megvan telószáma is. Nemsokára talizunk. Csakhogy és de bazira nem emléxem rá. Csak annyira , hogy szőke haja van. slussz passz. tiszta ciki mert bazira nemtom , hogy fogom felismerni. ha erre gondolok kb ilyen a fejem

-
Szőrös
veterán
Bővebben: link itt nemtom van e használt de elég jól lehet szűrni ár meg minden más szerint.
[Szerkesztve] -
Szőrös
veterán
hopp mi ez a többszörös hsz klónozódás ? dezsávű ?
mingyá gyünnek ügynökök
Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- AliExpress tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elden Ring
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- Házimozi belépő szinten
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- MacBook Pro 13" 2019 i7 négymagos / 16GB / 256GB / 99% AKKSI
- Lian Li Strimer Plus V2 szett kontrollerrel (24-pin + Dual 8-pin GPU) Garanciális, alig használt!
- Zotac Nvidia Gtx 680 2gb
- Gigabyte Radeon Hd 3870 512mb
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

igen rosszul jártak volna velem a kliensek hacsak nem vmi dögös maca 

de nincs kedvem itt poshadni.